ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελλ. θρησκεία: "Μονο-" ,"Πολυ-" ή "Παν-"θεϊστική; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ελλ. θρησκεία: "Μονο-" ,"Πολυ-" ή "Παν-"θεϊστική; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

thoth61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
05/05/2010, 10:07:40
Αγαπητοί μου φίλοι, είστε φοβεροί, στο να φτύνετε και συκοφαντειτε, ο ένας μετά τον άλλο, πριν κάνει μιλήσει ο...πτυόμενος...
Ρε σεις, λίγο πιο ήρεμα, είστε πολύ στην τσίτα....Τόση έξαψη;!!
Αγαπητέ μου allzzaro, επι της ουσίας, εκτός απο το πρόσφορο ....λαδάκι, δεν θα μας τιμήσεις;
Ή είσαι θυμωμένος;
Εαρινέ,με τη λογική κρίνουμε τα ανθρώπινα και με τα υπερλογικά και υπερφυσικά τα θεία...Αλλά, πίστευα, ότι μπορούσες να διαχωρίσεις, την λογική απο την υπερλογική,όπου δεν φτάνει δλδ, η λογική μας....
Καισε καμία περιπτωση, δεν εννοεί,πως θα είναι έτσι και αύριο,δεν θα πάψει να είναι υπερλογικό, απο μια ανακάλυψη, ή μια έρευνα...
Λέγαμε, όμως, περι απόδοσης στα ελληνικά, ενος ελληνικού κειμένου....
Πβς να αποδόσεις ένα κείμενο στην γλώσσα σου;Δεν το αποδίδεις, το καταλαβαίνεις....Για να το καταλάβεις, χρησιμοποιείς τη λογική σου, με τα δεδομένα που έχεις, να ειναι η λογική, που σε στηρίζει..
Τα άλλα, που συμπληρώνουν αυτή τη λογικη,κομμάτια άγνωστα του πάζλ,δένουν, όταν υπάρχει η λογική, γνωσιολογική βάση..
Αλλά, για λέξεις,βρε αγόρι μου, 45 χρόνων ,είμαι,λές να ήμουνα ....μουγκός και αόμματος, πριν;
Σύνελθε, εσύ μόλις τις ακούς και ενθουισάζεσαι..
Για μένα,μια απο τα ίδια...
Πάμε για νερό και μένουμε διψασμένοι...
Κανένας καλός;....