- Δευτέρα Παρουσία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "
Εχω γράψει πιο πάνω τη θεση μου, σχετικά με το ότι αυτός που θα επαναγεννηθεί και θα επανεμφανιστεί δεν είναι ο Χριστός που λέει η Δευτέρα παρουσία, αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος που θα έχει εξελιχθεί. Και θα έχει πλησιάσει στο στόχο του. Αλλωστε ο Θεός εμπεριέχει τον άνθρωπο, και ο άνθρωπος το Θεό.
αυτή...που τα κατάφερε!
Η Δευτέρα παρουσία θα είναι η Ανάδυση του θείου εαυτού μας - του Χριστού που όλοι φέρουμε.
Η αποκάλυψη για εμένα είναι πρώτον ένα βιβλίο εσωτερικό (έχει να κάνει με την εξέλιξη του ανθρώπου που θεώνεται) και κατα δεύτερον εξωτερικό ( με τις αλλάγές στο ενεργειακό επίπεδο της γής ωστε να προετοιμαστεί για το καινούργιο δονητικό επίπεδο που θα εισέλθει.)
"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Διακρίνω από πρώτης όψεως μιαν απογοήτευση σχετικά με την πορεία της ανθρωπότητας, από την άλλη όμως, μπαίνεις σε ένα site εσωτερικής αναζήτησης, πράγμα που πιθανώς υποδηλώνει ότι νιώθεις την ύπαρξη μιας θείας οντότητας που μας πεικλύει αλλά και την περιλαμβάνουμε. Η όχι;
Το γεγονός ότι εδώ μέσα συναντάς ανθρώπους που ασχολούνται με ανώτερες αξίες από το απλό φάε-πιες, δεν σε κάνει να σκεφτείς ότι η ανθρωπότητα δεν είναι χαμένη;
Οι άνθρωποι έχουμε προβάλλει τον εγωισμό μας και τις επιθυμίες μας στον πλανήτη που μας δόθηκε να κατοικήσουμε. Είναι σαν ένα εργαστήρι που το έχουμε εκμεταλευτεί, έχουμε καταστρέψει τον εξοπλισμό του, έχουμε αγνοήσει σημαντικά μέρη του. Αλλά κάθε φορά που μια ανθρώπινη ψυχή φοιτά σε αυτό το εργαστήρι κάτι μαθαίνει. Η ίδια μας η ζωή έχει να μας διδάξει πολλά πράγματα. Πράγματα που συχνά μας πονάνε, αλλά μας κάνουνε πιο δυνατούς, πιο κοντά στο θείο (όχι τον θείο Μήτσο!
)
Φίλε μην ανησυχείς. Ο Θεός που γράφεις είναι παντού και κοντά μας, προπάντων όταν δείχνουμε τον χειρότερο εαυτό μας, είναι δίπλα μας, μαζί με τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας. Είναι η ίδια η θεία φύση μας, που δοκιμάζεται, πληγώνει και πληγώνεται, και στο τέλος θα αναδυθεί πιο τέλεια, πιο σοφή: Η δευτέρα Παρουσία.
αυτή...που τα κατάφερε!
Edited by - amalia on 13/04/2003 11:27:54
Φίλη μου Αμαλία είπες ότι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει μόνο το φάε και το πιες και πολύ σωστά το τεκμηριώνεις.
Άλλα έχεις σκεφτεί ποτέ και όχι μόνο εσύ αλλά και οι άλλοι όσοι γράφουν για αυτό το θέμα και εγώ μαζί ότι ποιοι είμαστε εμείς που μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό με το κακό
Από πού ξέρουμε ότι ο διάολος είναι ο κακός και ο Χριστός ο καλός η και το αντίθετο επειδή μας το είπανε κάποιοι που τους το είχανε πει κάποιοι άλλοι.
Περιμένεις εγώ να πιστέψω τις παρλαπίπες του καθενός .
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έγιναν στην ανθρωπότητα έγιναν στο όνομα του Χριστού το γνωρίζεται αυτό ?( δεν είμαι αντίχριστος ούτε σατανιστης είμαι αυτό που νιώθω και είμαι καλά εγώ όπως και να λέγετε αυτό για να μην παρεξηγηθώ)
Και θα κάνω μια ερώτηση και ελπίζω να πάρω μια απάντηση πράγμα που δεν το πιστεύω αλλά εγώ θα την κάνω
Όταν θα έρθει αυτή η πολυσυζητημένη Δευτέρα παρουσία με οποίον τρόπο και να είναι αυτή ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Η ΓΙΑ ΚΑΚΟ ?
Δηλαδή πρέπει να περιμένω την Δευτέρα παρουσία για να καταλάβω επιτέλους ότι είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ
Αλλά όσες παρουσίες και να έρθουν ένα είναι σίγουρο κάτι που είχα γράψει παλαιοτέρα σε αυτό το forum
Ο άνθρωπος ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ άνθρωπος ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΖΩΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
Υ.Σ αγαπητή μου Αμαλία μπορείς να μου πεις τι κατάφερες έχω μεγάλη περιέργεια να μαθω
ΕΛΕΟΣ........ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.........
Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΗΔΗ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...![]()
ΜΟΥ ΤΟ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η Ε-ΛΠΙΔΑ......
ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.....
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ.....
ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΩ, ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.......
ΩΧ... ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ........ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ......... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ....
ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΑΣΕ........
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ....... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...... ΟΛΟΙ..........
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΙΠΕΙ.....................

quote:
Από πού ξέρουμε ότι ο διάολος είναι ο κακός και ο Χριστός ο καλός η και το αντίθετο επειδή μας το είπανε κάποιοι που τους το είχανε πει κάποιοι άλλοι.
Περιμένεις εγώ να πιστέψω τις παρλαπίπες του καθενός .
καλό - κακό.... τι είναι το καλό και τι είναι το κακό ?
Είναι δύο αντίρροπες δυνάμεις που πρέπει να ισοροπήσουν και να μας οδηγήσουν στην ουδετερότητα.
Και οι δύο είναι μέσα μας... αλλά και έξω μας σε αυτό το πεδίο της διττότητας που υπάρχουμε σαν αντανακλάσεις της τελειότητας.
Οσον αφορά τα εγκλήματα που έγιναν στο Ονομα του Χριστού ...ε μα δεν φταίει ο Χριστός για αυτό!!!!
"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
quote:
Άλλα έχεις σκεφτεί ποτέ και όχι μόνο εσύ αλλά και οι άλλοι όσοι γράφουν για αυτό το θέμα και εγώ μαζί ότι ποιοι είμαστε εμείς που μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό με το κακό
Καλημέρα αγαπητέ φίλε psagmene.
Είναι σωστό αυτό που γράφεις, και αλίμονο, πόσες φορές δεν το έχω σκεφτεί!Οτι μέσα στην ενασχόλησή μας με τον εσωτερισμό (και όχι μόνο), την ουσία και το νόημα της ζωής, την πράξη του καλού, τη φιλοσοφία και όλα τα άλλα, μήπως μας διακρίνει μια υπεροψία ένα ύψωμα του βλέμματος τέτοιο, που ξεχνάμε ότι η απλότητα και οι βασικές αξίες είναι πολύτιμες; Και νομίζουμε ότι είμαστε σωστοί, κοιτάμε με λύπη και συμπόνοια τις αδικίες των άλλων, δίχνουμε ανωτερότητα και μεγαλοψυχία...Η οποία πολλές φορές φαίνεται ως ειρωνία σε μάτια ανθρώπων, που μόνο κάποιες βασικές αξίες γνωρίζουν, επειδή αυτό τους επέτρεψαν να ξέρουν οι συνθήκες της ζωής τους.
Δεν ξέρω, το σκέφτομαι πολύ συχνά αυτό αγαπητέ φίλε και μπερδεύομαι στ'αλήθεια. Βλέπεις οι άνθρωποι θέλουμε να στηρίζουμε τις σκέψεις μας σε σταθερές δομές, που οι ίδιοι έχουμε χτίσει και δεν μας αρέσει να αμφισβητούνται.
quote:
Υ.Σ αγαπητή μου Αμαλία μπορείς να μου πεις τι κατάφερες έχω μεγάλη περιέργεια να μαθω
Χιχιχι!
Πριν από αρκετό καιρό, προσπαθούσα με τις συμβουλές από κάποιο τόπικ, να ανεβάσω μια εικόνα ως ψηφιακή υπογραφή. Μετά από περίπου 15 άστοχα μηνύματα (μέσα σε 2-3 μέρες), εμφανίστηκε στο κάτω μέρος του κειμένου μου (εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται η φωτό της υπογραφής) ένα λευκό τετράγωνο που έγραφε: No image available
Και σκέφτηκα: Επιτέλους, μετά από 3 μέρες, κάτι κατάφερα!![]()
αυτή...που τα κατάφερε!