- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
απεκτησα το πιστοποιητικο επαγγελματικης επαρκειας... ητοι πετυχα τις εξετασεις για την αδεια του οδικου μεταφορεα και για Εθνικες και για Διεθνεις επιβατικες μεταφορες

http://www.youtube.com/watch?v=g2-4nOAKpuY
(αν "τοοτες" στελναμε αυτο το τραγουδακι Eurovision, θα πηγαινε καλα??)

Ο τόπος ανοίγεις την πόρτα και σου έρχεται σκουπίδιλα .
Πλέον για να στρίψεις κάνεις σλάλομ, τι να αποφύγεις, το παρκαρισμένο αμάξι από τη μία το βουνό με τα σκουπίδια που μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις κι αν τα πατήσεις να σου σκίσουν τα λάστιχα, ή την γιαγιά με την μαγκούρα, που πετάγεται σαν δαίμονας πίσω από το βουνό των σκουπιδιών και την κουνάει απειλητικά για να την αφήσεις να περάσει απέναντι, αλλιώς θα σου σπάσει τα φανάρια; Λες και έχεις εσύ καμιά όρεξη να περάσεις από πάνω της, εδώ ακούνητο το έχεις το ρημάδι και σκέπτεσαι πως να κόψεις το τιμόνι για να χωρέσεις, έχεις και την σούπερ γιαγιά ράμπο με την μαγκούρα χαμένη στον κόσμο της να σε απειλεί.![]()

Τα σκουπίδια υπάρχουν σε πολλά μέρη σε στοίβες ολόκληρες και λόγω της απεργίας καταλαβαίνω την αιτία ύπαρξης τους.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πόσα κιλά ασυνειδησίας κουβαλάει κάποιος που οδηγώντας στον δρόμο ανοίγει το παράθυρο του και πετάει έξω ένα χαρτί από κάτι - ίσως τυρόπιτα ή κάτι παρεμφερές - που καταβρόχθισε.
Τι να του κορνάρω, τι να του σπικάρω δύο φωνήεντα όταν βρεθήκαμε παράλληλα κατά την προσπέραση μου, ο τύπος κοιτούσε μπροστά του χωρίς να έχει καταλάβει καν τι έκανε.
Αν ήμασταν σε κόκκινο φανάρι και το έκανε αυτό και κατέβαινα να του δώσω το χαρτί να το φάει θα έφταιγα εγώ ή αυτός; ![]()

In anticipation of my resurrection...
Μα και φυσικά δεν φταις εσύ φίλε D. Incubus, αυτός ο αλητήριος φταίει που πέταξε το χαρτί άδειο, χωρίς την τυρόπιτα μέσα .
Κάνουνε που κάνουνε τις μ…ούλες τους, δεν τις κάνουνε και σωστά...![]()
![]()

quote:
Αν ήμασταν σε κόκκινο φανάρι και το έκανε αυτό και κατέβαινα να του δώσω το χαρτί να το φάει θα έφταιγα εγώ ή αυτός;
Καλημέρα και από μένα, εγώ αν ερχόμουν τόσο κοντά στο αμάξι του θα έβλεπα αν κυκλοφορεί τίποτε άχρηστο στο δικό μου και θα του το πέταγα μέσα στο δικό του από το ανοιχτό του παράθυρο, κι αν μου έλεγε και κάτι θα του έλεγα "μα καλά κάδος δεν είσαι;" ας τόλμαγε να πει κάτι μετά, η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια σε λεξιλόγιο για όλες τις καταστάσεις![]()

Edited by - keraynos on 18/03/2008 10:50:17
καλημερα σας παιδια!

μαλλον "κουρασε"... που 'σαι φιλαρακι Κριος, να ανεβασεις και παλι την δημοτικοτητα? μας λειπεις βρε!
Καλημερα

Πράγματι PREDATOR, ξαφνικά εξαφανιστήκανε όλοι μαζί .
Κάτι περίεργο συμβαίνει, αλλά θα το ανακαλύψω…

Να ανεβάσουμε το θέμα ή μάλλον να ανεβάσουμε την παρέα με καφεδάκια να ζωηρέψουμε λίγο

ενα παρτακι δηλαδη να κανουμε (να μπορουσε να παιζει και μουσικη το EΣΩΤΕΡΙΚΑ, σε καθε θεμα και επιλογη απο μια playlist)

Βροχερός σήμερα ο καιρός κι ελπίζω να αλλάξει σύντομα το τοπίο και να δούμε λίγο ήλιο.
Ειδικά αύριο που έχουμε την εαρινή ισημερία, νομίζω πως ο ήλιος θα πρέπει να έχει την τιμητική του. ![]()
Όσο για τον κύριο που είχα συναντήσει προχθές στον δρόμο, έπρεπε να ήσασταν όλοι μαζί μου... ![]()

In anticipation of my resurrection...
χθες ομως, χειμωνιασε αποτομα... η θερμοκρασια πολυ χαμηλη (1 και 2 βαθμους) δυνατος ΒΔ ανεμος, 7 μπορφορ μεσα στην πολη!!!
μονο που δεν χιονισε...
Incubus φιλε μου, επρεπε νοερα, να φανταστεις οτι ειμασταν διπλα σου, για να παρεις δυναμη για να τον κατακεφαλιασεις! τετοιοι ανθρωποι, αξιζουν τετοια συμπεριφορα, γιατι με το καλο, δεν καταλαβαινουν

Να΄σαι καλά κεραυνέ για τα καφεδάκια, σήμερα τα χρειάζομαι πραγματικά…![]()
quote:
PREDATOR - (να μπορουσε να παιζει και μουσικη το EΣΩΤΕΡΙΚΑ, σε καθε θεμα και επιλογη απο μια playlist)
Καλή ιδέα .
Εδώ στο περί ανεμών και υδάτων η μουσική θα είναι ευχάριστη, για φαντάσου όμως σε μια άλλη κατηγόρια θεμάτων τι μουσική θα πρέπει να παίζει;
Πχ ..μύθος και θρησκεία…
.

Τί κάνετε; Κομματάκι μου λείψατε
Προχθές δεν είχαμε δίκτυο όλη μέρα λόγω κάποιας αναβάθμισης λένε
(δεν τα κατέχω και πολύ εγώ αυτά) και χθες ο καλός μας αφεντικούλης μας είπε να μην έρθουμε γιατί δεν θα ερχόντουσαν τα περισσότερα άτομα λόγω των απεργιών..
Κι έτσι εχθές πήγα κι έφαγα ψαράκι κι ήπια και τα ουζάκια μου κι έγινα ντίρλα και μετά μέχρι το βράδυ είχα μια απαίσια αίσθηση - το στομάχι μου έκαιγε κι είχα μία μόνιμη τάση για εμετό... Τί ωραία πράγματα σας λέω πρωί πρωί,ε;
Καλέ μου Predator, συγχαρητήρια και εις ανώτερα!
Όσο για τον Κrio, είπαμε να ερωτευτείς, είπαμε ν'αγαπήσεις, είπαμε να ......., αλλά εσύ το παράκανες. Και θες κύριος να το παρακάνεις; Μαζί σου κι εμείς! Αλλά πέρνα καμιά βόλτα κι από δω!!!
quote:Γιατίίί;;; Μια χαρά θρησκευτικά κομματάκια παίζουν - αν μπορούσα, θα σας τραγουδούσα εγώ κάτι ωραία τραγουδάκια που λέγαμε στο Κατηχητικό.
elo- Εδώ στο περί ανεμών και υδάτων η μουσική θα είναι ευχάριστη, για φαντάσου όμως σε μια άλλη κατηγόρια θεμάτων τι μουσική θα πρέπει να παίζει;
Πχ ..μύθος και θρησκεία…
Προς το παρόν σας αφιερώνω το εξής: (άσχετο, αλλά χαρούμενο)
http://www.youtube.com/watch?v=mY1AnCJsxDk

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!