ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Notirk30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/10/2011, 21:19:30
Δεν μπορώ να θυμηθώ αν και τι πίστευα πριν από την αποχώρησή μου από την Εκκλησία. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ήμουν από μικρή άθεη, χωρίς να το έχω συνειδητοποιήσει· εκφράστηκε αυτό τη στιγμή που έπρεπε να πληρώσω για κάτι που δεν με ενδιέφερε.

Μπορώ να πω μάλιστα ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται άθεοι και αργότερα μέσω των γονέων, δασκάλων, συγγενών και φίλων προσαρμόζονται στη θρησκεία της οικογένειας, της κοινότητας, της πόλης ή του κράτους.

Μικρή, σε ηλικία 13-14 ετών, έτυχε να διαβάσω κάποια θρησκευτικά βιβλία, για τον Δαυίδ, για τον Ιησού, για τον Παύλο, και διαπίστωσα ότι όλα αυτά που αναφέρονταν εκεί, μου ήταν τελείως αδιάφορα· δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στις ιδέες που περιέχονταν σ’ αυτά, δεν είχαν σχέση με τη ζωή μου. Και αργότερα δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι μου λείπει κάτι. Πέρα απ’ αυτά δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ να πάρω μέρος σε συζητήσεις, αν υπάρχει ή δεν υπάρχει Θεός, με ενδιέφεραν τελείως άλλα πράγματα.

Οι επαφές μου με την Εκκλησία ήταν κατά τις επισκέψεις μου στο κατηχητικό, στο οποίο με έστελνε ο πατέρας μου. Έμαθα τα διάφορα θρησκευτικά τραγούδια και τα τραγούδαγα από στήθους, χωρίς να διαβάζω τους στίχους ή τις νότες, αλλά τίποτα από αυτά δεν έμεινε στη συνείδησή μου.

Στο σπίτι δεν κάναμε προσευχές και θρησκευτικές συζητήσεις, κάποτε πηγαίναμε τα Χριστούγεννα στην εκκλησία, μέχρι που έγινα έφηβη και δεν ενδιαφερόμουν πια. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχα από την οικογένειά μου πίεση προσαρμογής σε θρησκευτικές δοξασίες και τελετές.

Αν και ξέρω ότι κάποιοι έγιναν πιστοί, επειδή είχαν διάφορα δυσάρεστα επεισόδια στη ζωή τους, εγώ έτυχε να περάσω ασθένειες καρκίνου, αλλά δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να απευθυνθώ σε κάποιο θεό ή σε οποιαδήποτε ανώτερη δύναμη. Ήξερα ότι είμαι θνητή και το επιβεβαίωσα πολύ έντονα κατά την ασθένειά μου, αλλά αυτό με ενίσχυσε να ασχοληθώ περισσότερο με τη ζωή, την οικογένεια και τη ζωή μου, όσο έχω καιρό και όσο έχω δυνάμεις.

Προσωπικά έχω έντονο το συναίσθημα του αυτοπροσδιορισμού και της υπευθυνότητας να πετύχω τους στόχους που έχω βάλει αυτή την περίοδο της ζωής μου. Θρησκείες και άλλα συστήματα ολοκληρωτικού ελέγχου της προσωπικότητας δίνουν επίσης προσανατολισμό στη ζωή, έτσι ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να κάνει δικό του προγραμματισμό και δικές του ιδιαίτερες σκέψεις. Σε κάθε ενδιαφερόμενο προσφέρεται όμως ένα προκαθορισμένο σύστημα ενεργειών, τι πρέπει να σκεφτεί, να αισθανθεί, να πράξει και, αν αυτός αποκλίνει, υπάρχει κατάλογος ποινών!

Και υπεύθυνος για όλα αυτά είναι κάποιος απροσδιόριστος θεός, με αντιφατικές ιδιότητες, για τον οποίο ούτε οι σοφότεροι πιστοί του γνωρίζουν κάτι. Αυτός ο «θεός» λοιπόν προκαθορίζει όλα αυτά που προορίζονται για τους πιστούς του και κανείς από αυτούς δεν μπορεί ή δεν τολμάει να ρωτήσει, για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό και γιατί πρέπει να κάνουν οι πιστοί το ένα ή το άλλο! Ο Θεός, αυτός που είναι άγνωστος και απροσδιόριστος, ξέρει!

Παράλληλα με τις ποινές υπάρχει και η προσδοκία ενός «Παραδείσου», στον οποίο επιδιώκουν κυρίως να εγκατασταθούν όσοι δεν περνούν καλά στη ζωή τους. Για να πετύχεις όμως την είσοδό σου σ’ αυτόν το άγνωστο και ακαθόριστο «Παράδεισο», πρέπει να απαρνηθείς πολλές, ίσως όλες τις χαρές της γήινης ζωής.

http://www.pare-dose.net/?p=4081

Και καταλήγει...

"Ο Θεός, αυτός που είναι άγνωστος και απροσδιόριστος, ξέρει"!

Η ειρωνία ποιά είναι???
Όλοι "πιστεύουν" σε κάτι που ουδέποτε έχουν δεί αλλα ωστόσο έχουν πεισθεί για την παρουσία του!
Βέβαια , πάντα υπήρχαν και υπάρχουν μαρτυρίες προσωπικών εμπειριών αλλα ΠΑΝΤΑ σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...που κανείς άλλος δεν είδε αλλα που ωστόσο είναι πραγματικότητα κατα τους τυχερούς/επιλεγμένους απο τον Θεό..!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
21/10/2011, 21:24:15
Απο την ίδια διεύθυνση...

"Τους εκμυστηρεύτηκα τις αμφιβολίες μου, περίπου σαν μια κραυγή βοήθειας! Τους είπα ότι αυτοί, αφού αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτό τον επαγγελματικό δρόμο, πρέπει να έχουν για τον εαυτό τους και για μένα σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματά μου.

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν είχαν καμιά συγκροτημένη απάντηση. Ο ένας είπε: «Πρέπει να πιστεύεις, να πιστεύεις και μόνο να πιστεύεις! Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να ξέρεις». Ο άλλος δεν είπε τίποτα! Νομίζω ότι αυτή η συζήτηση μού άνοιξε τα μάτια για τη φύση της «πίστης» και για το επάγγελμα του κληρικού.

Στις τάξεις του Λυκείου βρήκα μέσα από τα μαθήματα απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματά μου και δεν χρειαζόταν πια να σκέφτομαι ότι αυτό συμβαίνει, επειδή το επέλεξε ο Θεός και δεν μου πέφτει λόγος. Με κάθε νέο μάθημα εύρισκα για τον εαυτό μου απλές απαντήσεις σε προβλήματα, τα οποία προηγουμένως έπρεπε να διευθετεί κάθε φορά ένας θεός…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=4081#ixzz1bRTfSAL5

21/10/2011, 21:31:10
Επίσης...

Το νηπιαγωγείο που πήγαινα ήταν καθολικό και η δασκάλα εκεί μοναχή με μακριά μαύρα ρούχα. Δεν μου πολυάρεσε εκεί, γιατί η δασκάλα όλο κάτι «σοφά λόγια» από τη Βίβλο έλεγε που δεν καταλάβαινα. Οριστικά διέκοψα τις σχέσεις μου μαζί της, όταν μας είπε ότι δεν υπάρχει ο άγιος Βασίλης και ότι το μόνο που γιορτάζουμε είναι ο Χριστός που γεννήθηκε και είναι θεός. Εγώ κατάλαβα την παρέμβασή της σαν να ήθελε να αντικαταστήσει τον άγιο Βασίλη με τα δώρα με κάποιον άλλον, ο οποίος δεν είχε φέρει μέχρι τότε τίποτα…

Πήγα σπίτι στεναχωρημένος… Στο σπίτι μου είπε τότε η μητέρα μου ότι και ο άλλος παραμύθι είναι, επίσης δεν υπάρχει. Όταν το ανακοίνωσα αυτό και στα άλλα παιδιά στο νηπιαγωγείο, η μοναχή θύμωσε και ζήτησε από τη μητέρα μου να με πάρουν από εκεί. Ήρθε η μητέρα μου και έγινε καυγάς, φώναζαν η μία στην άλλη. Τελικά έφυγα και αργότερα έμαθα ότι η μοναχή έλεγε στη μητέρα μου πως δεν θέλει άπιστους ανάμεσα στα παιδιά, ενώ η μητέρα μου της έλεγε ότι δεν θέλει το παιδί της να έχει δασκάλα που λέει ψέματα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=4081#ixzz1bRVWo0OT

21/10/2011, 21:43:40
Αν όντως υπάρχει Θεός και μείς είμαστε δημιουγήματά του , τότε πέραν κάθε αμφιβολλίας ειμαστε φτιαγμένοι απο δικά του στοιχεία και υλικά...
Αν όντως υπάρχει και είμαστε δημιούργηματά του , τότε αναγνωρίζοντας την "σύσταση" του εαυτού μας , αναγνωρίζουμε και -έστω- ένα μέρος του...
Δεν χρειαζόμαστε "μεσίτες" και "παραγγελιοδόχους" ... ούτε "βαρώνους του θελήματός του"...
Μέσα μας θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και θα αναδείξουμε τον ίδιο μας τον εαυτό , θα αγγιξουμε και θα αναγνωρίσουμε πλευρές άγνωστες ωστόσο υπαρκτές και στοιχεία εν δυνάμει -κατα τον Αριστοτέλη- που μπορούμε να καταστήσουμε εν ενεργεία , ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο κάθε φορά την κρίση μας αλλα και την καρδιά μας...
Το Θεϊκό-στοιχείο -στην περίπτωση που υπαρχει Θεός- βρίσκεται εντός μας και δεν χρειάζεται να υποκλινόμαστε και να πληρώνουμε αδρά μια ολόκληρη ζωή -ακόμα και στον θανατό μας- για να μας υποδείξουν τρόπους διάφοροι μυσταγωγοί...
Ο καλύτερος μυσταγωγός , είναι ο καλλιεργημένος εαυτός μας , ο υπεύθυνος εαυτός μας και όχι ο εκχωρών την ίδια του την ύπαρξη σε χέρια διαφόρων Γκουρού και "Θεανθρώπων"!

21/10/2011, 21:57:32
quote:
Όλοι "πιστεύουν" σε κάτι που ουδέποτε έχουν δεί αλλα ωστόσο έχουν πεισθεί για την παρουσία του!
Βέβαια , πάντα υπήρχαν και υπάρχουν μαρτυρίες προσωπικών εμπειριών αλλα ΠΑΝΤΑ σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...που κανείς άλλος δεν είδε αλλα που ωστόσο είναι πραγματικότητα κατα τους τυχερούς/επιλεγμένους απο τον Θεό..!
Επιλεγμένους ναι... τυχερούς όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί να αποδώσουμε κάτι τέτοιο στην τύχη. Αν κάποιος έχει λιώσει στη προσευχή και την πνευματική άσκηση γιατί να μην του συμβεί μια τέτοια εμπειρία; Λογικό είναι, όχι τυχερό.

Για να συνοψίσουμε, επειδή βλέπω πολλά λόγια, και τα πολλά λόγια είναι φτώχια που λέει και ο λαός.

Όποιος ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, όποιος στρώνει τον κώλο του κάτω, και κάνει αυτό που είναι το σωστό, πάντα και σε κάθε περίσταση, και παίρνει τις πρωτοβουλίες που είναι σωστές για τη βελτίωση του και για τους άλλους, αυτός ο άνθρωπος, θα πάει μπροστά. Αυτός που δεν προσπαθεί, αυτός που επαναπαύεται, αυτός που τα αφήνει όλα στον κόκορα, αυτός δεν πάει πουθενά, αυτός που δεν παίρνει πρωτοβουλίες ή παίρνει τις λάθος πρωτοβουλίες, αυτός στα σκατα ήτανε και στα σκατά θα παραμείνει. Αυτά.

"Έγινε, τα λέμε"
(- Ζιπ)

21/10/2011, 22:26:35
quote:

quote:
Επιλεγμένους ναι... τυχερούς όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί να αποδώσουμε κάτι τέτοιο στην τύχη. Αν κάποιος έχει λιώσει στη προσευχή και την πνευματική άσκηση γιατί να μην του συμβεί μια τέτοια εμπειρία; Λογικό είναι, όχι τυχερό.

Για να συνοψίσουμε, επειδή βλέπω πολλά λόγια, και τα πολλά λόγια είναι φτώχια που λέει και ο λαός.

Όποιος ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, όποιος στρώνει τον κώλο του κάτω, και κάνει αυτό που είναι το σωστό, πάντα και σε κάθε περίσταση, και παίρνει τις πρωτοβουλίες που είναι σωστές για τη βελτίωση του και για τους άλλους, αυτός ο άνθρωπος, θα πάει μπροστά. Αυτός που δεν προσπαθεί, αυτός που επαναπαύεται, αυτός που τα αφήνει όλα στον κόκορα, αυτός δεν πάει πουθενά, αυτός που δεν παίρνει πρωτοβουλίες ή παίρνει τις λάθος πρωτοβουλίες, αυτός στα σκατα ήτανε και στα σκατά θα παραμείνει. Αυτά.

"Έγινε, τα λέμε"
(- Ζιπ)

Κατ'αρχάς φίλε μου , θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα...
Το γεγονός ότι προσωπικά έτσι τα βλέπω τα πράγματα , αυτό σε καμμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι υπάρχει ή μπορεί έστω ως υποψία να υπάρχει κάτι σε προσωπικό επίπεδο ανάμεσά μας!

Ως προς την επιχειρηματολογία σου τώρα , έχω να παρατηρήσω το εξής...

Το γεγονός , ότι πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ασφαλώς στρώσει τον κώλο τους -φράση σου- και μελετούν όχι Θρησκευτικού περιεχομένου και τύπου βιβλία και το κάνουν αυτό καθημερινά και δια βίου , για σένα αυτό αποτελεί ασέβεια και ελλειματικότητα και σημαίνει ότι απο την στιγμή που ΔΕΝ μελετούν διανθήματα Θρησκευτικού περιεχομένου , ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καλό και υγιές πνευματικό επίπεδο???

Λές...
"Αυτός που δεν προσπαθεί, αυτός που επαναπαύεται, αυτός που τα αφήνει όλα στον κόκορα, αυτός δεν πάει πουθενά, αυτός που δεν παίρνει πρωτοβουλίες ή παίρνει τις λάθος πρωτοβουλίες, αυτός στα σκατα ήτανε και στα σκατά θα παραμείνει".

Δηλαδή , όποιος δεν είναι Θρήσκος αλλα μελεταει την ανθρώπινη φύση και την ανθρώπινη συμπεριφορά και όλα όσα επισυμβαίνουν στον άνθρωπο και αφιερώνουν χρόνια ολόκληρα σε αυτόν τον τομέα , για σένα είναι αυτοί που τα έχουν φορτώσει στον κόκκορα και δεν πάνε πουθενά , σ@#$τά ήταν και παραμένουν???

Απο σένα -ειδικά εσένα- δεν θα περίμενα μια τέτοια τοποθέτηση φίλε μου και θα το αποδώσω σε στιγμιαίο εκνευρισμό σου!
Μπορεί να μας χωρίζει ενδεχομένως ολόκληρος ωκεανός πεποιθήσεων και ιδεώνσε συγκεκριμμένο τομέα αλλα συντεμνόμαστε σε πολλά άλλα επίπεδα και βρίσκουμε δρόμους συμπόρευσης και αυτό έχει αποδειχθεί!
Απο την άλλη μεριά , δεν ξεχνώ ποτέ πολλές σοφές κουβέντες σου που έχουν οργανώσει το μυαλό μου αλλα και την ζωή μου!
Το γεγονός ότι "αντιπαρατιθέμεθα" σε ένα επίπεδο , αυτό σε καμμιά περίπτωση για μένα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και σε θεωρώ υπέροχο άνθρωπο και φίλο!

21/10/2011, 23:19:16
quote:
Το γεγονός , ότι πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ασφαλώς στρώσει τον κώλο τους -φράση σου- και μελετούν όχι Θρησκευτικού περιεχομένου και τύπου βιβλία και το κάνουν αυτό καθημερινά και δια βίου , για σένα αυτό αποτελεί ασέβεια και ελλειματικότητα και σημαίνει ότι απο την στιγμή που ΔΕΝ μελετούν διανθήματα Θρησκευτικού περιεχομένου , ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καλό και υγιές πνευματικό επίπεδο???
Κατ'αρχήν φίλε μου, εγώ δεν είπα τίποτα για μελέτες θρησκευτικού περιεχομένου, ούτε και είναι κάτι που γενικά μαρέσει να το "διαφημίζω" γιατί εγώ αντίθετα με αυτά που λένε διάφοροι θρησκοι, θεωρώ ότι οι πολλές φιλολογίες σχετικά με τον θεό, απομακρύνουν τον άνθρωπο από το βίωμα του θεού. Όπως είπα πριν, και το ξαναλέω με διαφορετική διατύπωση, όταν ορίζεις κάτι, περι-ορίζεις τον εαυτό σου και το πού μπορείς να φτάσεις.
Εγώ θεωρώ πολύ πιο χρήσιμο απ' το να χαλάει κάποιος τρεις ώρες κάθε μέρα να διαβάζει φιλοσοφικά, θρησκευτικά ή άλλα βιβλία, το να διαλογίζεται, να προσεύχεται, να ασκείται σωματικά κοκ. Το να πλουτίσεις τον νου σου δεν είναι άχρηστο, αλλά δεν είναι και πολύ σημαντικό.
Πιο σημαντικό είναι αφού μάθεις την όποια "θεωρία" θες να μάθεις περι θεού, περί ψυχολογίας κοκ να κάτσεις και να την εφαρμόσεις ή να την επαληθεύσεις στη πράξη. Αλλιώς είσαι απλά ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος, με μηδέν πνευματικότητα. Και ο Χίτλερ πολύ διαβασμένος ήτανε, και; Τι έγινε; Και εκείνος ο γνωστός μου που περνούσε τον δρόμο απέναντι και τον σκότωσε ένα μηχανάκι πολύ διαβάσμενος ητανε. Όλη του τη ζωή στα βιβλία την είχε δώσει. Και; τι έγινε; Πέθανε. Τι διαφορά έχει ένας νεκρός εγκέφαλος γεμάτος με πληροφορίες και θεωρίες, με έναν απλό νεκρό εγκέφαλο;
Τίποτα.
Η φράση μου "να στρώσεις κώλο" ήτανε φράση που είχε να κάνει με την εργατικότητα. Και την πνευματική εργατικότητα και την φυσική εργατικότητα. Τι να το κάνω αν κάποιος προσεύχεται, αλλά αρνείται να δουλέψει για να ταίσει την οικογένειά του. Δεν με απασχολεί καθόλου το αν είναι καλός άνθρωπος ή το αν διαλογίζεται συχνά ή το αν έχει IQ 500 και μπορεί να λύσει όλα τα μαθηματικά προβλήματα της Γης. Αν η οικογένεια του ψοφάει τη πείνας και εκείνος κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, για μένα είναι ένας κοινός τεμπέλης. Το να ασχολείσαι με τα πνευματικά, είναι το να βελτιώνεις την ζωή σου βελτιώνοντας τον εαυτό σου. Αυτό χρειάζεται ΚΟΠΟ και ΘΕΛΗΣΗ. Αυτό εννοούσα εν ολίγοις.

quote:
Δηλαδή , όποιος δεν είναι Θρήσκος αλλα μελεταει την ανθρώπινη φύση και την ανθρώπινη συμπεριφορά και όλα όσα επισυμβαίνουν στον άνθρωπο και αφιερώνουν χρόνια ολόκληρα σε αυτόν τον τομέα , για σένα είναι αυτοί που τα έχουν φορτώσει στον κόκκορα και δεν πάνε πουθενά , σ@#$τά ήταν και παραμένουν???
Στο απάντησα βέβαια και παραπάνω.
Αν κάποιος επιλέγει να ζήσει με Χ τρόπο τη ζωή του, είναι επιλογή του. Από εκεί και πέρα, αν αυτός ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος και αυτός και η ζωή του με αυτό που κάνει,(ότι και αν είναι αυτό που κάνει) τότε καλώς το κάνει.
Αν με αυτό που κάνει εκτός απ' την ζωή του, κάνει και καλό στη ζωή των άλλων, πάλι καλώς το κάνει. Αν όμως με τις μελέτες του δεν κάνει κανενός τη ζωή καλύτερη, τότε αυτό που κάνει είναι άχρηστο.
quote:
Απο σένα -ειδικά εσένα- δεν θα περίμενα μια τέτοια τοποθέτηση φίλε μου και θα το αποδώσω σε στιγμιαίο εκνευρισμό σου!
Δε σχολίασες καν δικιά μου τοποθέτηση, σχολίασες δική σου τοποθέτηση, γιατί για άλλα πράγματα μιλάς εσύ, και για άλλα πράγματα μιλάω εγώ, στο συγκεκριμένο ποστ που σχολίασες. Για τον εκνευρισμό, μιας που το ανέφερες, ισχύει ότι κάποιες φορές γράφω εκνευρισμένος απο εξωτερικά γεγονότα -άσχετα με το φόρουμ- αλλά κυρίως είναι το πάθος μου επειδή έχω πολλά να πω και έχω λίγο χρόνο για να τα πω.
Πάντως μη το παίρνεις προσωπικά, δηλαδή εγώ συνηθίζω να μιλάω κάπως δυναμικά (και στη πραγματική ζωή) δεν είναι ούτε ότι θέλω να κάνω σε κάποιον 'επίθεση' ούτε ότι έχω νέυρα, είναι απλά μέρος της προσωπικότητάς μου. Στην πραγματική ζωή φαίνεται ότι δεν το κάνω επίτηδες, αλλά ο γραπτός λόγος είναι πιο περιοριστικός. Προσπαθώ πάντως να το διορθώσω για να μην γίνονται παρεξηγήσεις.
(Μόνο στον Γιάννη κάνω καμιά φορά επίθεση αλλά το κάνω επειδή την βρίσκω.. και -φυσικά- επειδή τον αγαπάω)

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/10/2011 23:31:48

21/10/2011, 23:50:05
Όλα καλά λοιπόν!

anna999Μέλος
27/10/2011, 12:20:24
"Κανείς δεν είναι φτωχός καλέ μου,όλοι έχουμε ρουμπίνια στο σακούλι μας,
αλλά δεν ξέρουμε πως να λύσουμε τον κόμπο κι έτσι παραμένουμε ζητιάνοι.."

anahs

NotirkΜέλος
27/10/2011, 16:15:58
[quote]
"Κανείς δεν είναι φτωχός καλέ μου,όλοι έχουμε ρουμπίνια στο σακούλι μας,
αλλά δεν ξέρουμε πως να λύσουμε τον κόμπο κι έτσι παραμένουμε ζητιάνοι.."

anahs
-------------------------------------------------------------------

-Και μολις βρουμε τον τροπο και ανοιξουμε το σακουλι,αναφωνουμε με ευχαριστη εκπληξη...Αααα!!!...οπως οταν δουμε ,την ομορφια που κρυβεται,πισω απο την ασαφεια μιας στερεοσκοπικης φωτογραφιας.