- Περίεργα Πράγματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
NUKEΜέλος
Θα σας πω μια πρόσφατη ιστοριούλα και περιμένω για τα σχόλια σας:
Πριν καμοια βδομάδα, ο μικρός μου αδερφος(3 χρονών παρά έναν μήνα)ξυπνάει και όταν τον παίρνει η μητέρα μου λέει:''Μαμά,Που είμαστε?Στην Αθήνα ή στην Σαντορίνη?Την λέξη Σαντορίνη δεν την λέμε συχνα για να την λέει σε αντίθεση με την λέξη Αθήνα γιατί εκεί μένουμε.
Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που λέει ο μικρός αυτήν την λέξη.Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά η μητέρα μου μου είπε ότι περσυ, τη ίδια ημέρα βρισκόμασταν όλοι ταξίδι στην Σαντορίνη.![]()
Πως το εξηγήτε?
Ευχαριστώ?
TSEA
tptΜέλος
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ (ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΝΕΤΕ , ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..)ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΩΡΑ,ΤΟ ΠΕΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?
NUKEΜέλος
Το παραξενο είναι οτι δεν ακουσε καποια τετοια συζητηση γιατι οπως ειπα δεν το συζητουσαμε καθολου.Αυτο ειναι σιγουρο.Το αλλο παραξενο ειναι οτι βρισκομασταν στη Σαντορινη την ιδια μερα πριν ενα χρονο και ηταν η πρωτη φορα που πηγαμε(δηλαδη δεν το συνηθηζουμε για να το εχει μαθει).Μαλλον δεν εχεται καμοια απαντηση.Οκ.Απλα το ειχα σαν απορια.Ισως ηταν μια απλη συγκυρια.Ποιος ξερει...
TSEA
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΝέο Μέλος
Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνουν πολύ παράξενα πράγματα. Μπορεί ο μικρός όντως να είχε ξανακούσει τη λέξη Σαντορίνη, παρόλαυτα δεν αποκλείω τίποτα σχετικά με μία μεταφορά στο χρόνο! Εγώ πέρσι είχα κλείσει ραντεβού με φίλους μου. Εφθασα στο ραντεβού και περίμενα, περίμενα... Τελικά βαρέθηκα, πήρα το αυτοκίνητο και σηκώθηκα και έφυγα θυμωμένη για το στήσιμο. Με πήραν τηλέφωνο μία ώρα μετά και με ρώτησαν που είμαι. Τους είπα ότι έφυγα γιατί περίμενα τρία τέταρτα. Μου είπαν ότι η ώρα ήταν 4.15 (η ώρα του ραντεβού μας ήταν στις 4.00). ¨Οντως κοιτάζω το ρολόι και η ώρα ήταν 4.15. Σύμφωνα με το κινητό μου όμως τους είχα καλέσει στις 4.30 για να δω που είναι και απάντηση δεν είχα πάρει. Πως είναι δυνατόν το κινητό μου να γράφει ώρα 4.15 και εγώ να τους έχω καλέσει στις 4.30?? Πως είναι δυνατόν να περιμένω τρία τέταρτα και όλος ο υπόλοιπος κόσμος να πηγαίνει μία ώρα πίσω? Δεν ξέρω, σε όσους το είπα με βγάλαν τρελή, όσο για τους φίλους μου γέλασαν γιατί το θεώρησαν δικαιολογία. Ρώτα τον μικρό για περισσότερες λεπτομέρειες άν μπορεί να στις δώσει και απάντησε μας.
NUKEΜέλος
Δυσκολο.Ο μικρος ειναι πολυ μικρος για να καταλαβει τετοια πραγματα.Μπορω μονο να τον ρωτησω απλα πραγματα αλλα αν θελεισ να μου πεισ καποια ερωτηση θα βοηθουσε.
TSEA
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΝέο Μέλος
Ρώτησε τον πως είναι η Σαντορίνη, τι είδε, ποιοί ήταν μαζί του κ.λ.π.
Από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια.
Από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια.
AmazonaΜέλος
αγαπητή Τζωρτζίνα,
ίσως αυτό που σου συνέβη να έχει σχέση με το να είχε αλλάξει η ώρα και να μην το είχες καταλάβει και να μην το είχες σημειώσει στο κινητό σου
ίσως πάλι να έγινε αυτό που λες εσύ η ίδια.
Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε!!
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΝέο Μέλος
Η ώρα σίγουρα δεν άλλαζε εκείνη τη μέρα. Για να το πώ πιο ξεκάθαρα, ενώ μου έδειχνε το κινητό μου ότι τους φίλους μου τους είχα καλέσει στις 4.30 (και είχα κοιτάξει και το ρολόι του αυτοκινήτου μου όταν τους έπαιρνα και ήταν 4.30) , το ρολόι του ίδιου του κινητού μου έδειχνε 4.15 όταν μου τηλεφώνησαν τα παιδιά. Δηλαδή το κινητό μου έδειχνε μία κλήση που έκανα σε χρονική στιγμή που δεν είχε φτάσει ούτε για αυτό. Σίγουρα δεν ξέρω αν έγινε μεταφορά στο χρόνο ή αν τρελάθηκαν όλα τα ρολόγια γύρω μου (και του κινητού και του αυτοκινήτου??) απλά προσπαθώ να δώσω μία εξήγηση.
G.S.Νέο Μέλος
NUKE πιστεύω οτι είτε η Σαντορίνη είτε η περίοδος των διακοπών έκανε μεγάλη εντύπωση στον αδελφό σου, παρ'ότι ήταν 2 ετών πέρσι, και το υποσυνείδητο του κράτησε εικόνες, που ίσως είδε στον ύπνο του εκείνο το βράδυ. Αν πριν πάει σχολειο, (όσο δηλαδή το μυαλουδάκι του είναι ελεύθερο να συγκρατεί συνειδητά ή υποσυνείδητα ό,τι του αρέσει) τύχει να βρεθήτε ξανά Σαντορίνη, θα διαπιστώσεις πόσα άλλα πράγματα μπορεί να θυμηθεί ξαφνικά!