ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγεία, επίκληση, Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μαγεία, επίκληση, Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

lanccer33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
sereniteΜέλος
29/12/2005, 00:40:57
Λυπάμαι αλλα αυτή την κυρία Ντουλιτλ δεν την γνωρίζω και σίγουρα δεν είναι δική μου γιαγιά. Όσο για τον σκύλο που αναφέρεται πιο πάνω νομίζω πως όλοι όσοι έχουν σκύλο συνηδιτοποιούν πολύ εύκολα το πότε ακούει κάποιον ήχο και πότε όχι.
Φίλη Αngi σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλα πιστεψέ με ξέρω να ξεχωρίζω την ταύτιση των συναισθημάτων με το οτιδίποτε άλλο. Εξάλου θα ήταν λίγο περίεργο να ταυτιστούμε δύο άτομα συγχρόνος.Φίλε Lancelot, έλεος, αν μπερδευόμουν τόσο εύκολα και ήμουν τόσο ευκολόπιστη τότε πιθανόν όλη μου την ζωή θα την είχα ζήσει με περίεργες φωνούλες, όχι μόνο ζώων, αλλά πιθανόν και δέντρων αφού όλο και κάποιο παιδάκι κρύβεται πίσω απο αυτά.
JBG σε ευχαριστώ θερμά για την απαντησή σου πρώτον γιατί με αντιμετόπισες με σοβαρότητα και μου έδωσες μια εκδοχή που πλήρος κατάλαβα και αποδέχομαι και δεύτερον γιατί ήσουν ο πρώτος λόγος που δεν μετάνοιωσα που μοιράστηκα την εμπειρία μου αυτή. Ο δεύτερος είναι ο φίλος Απέριττος που τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο μυνημά μου και κάνεις καλά που με πιστεύεις φίλε μου γιατί δεν θα ανέφερα κάτι τέτοιο αν είχα και την παραμικρή αμφιβολία. Επίσης ευχαριστώ τον μόνο φίλο που με καλοσώρισε δεν συγκράτησα όνομα sorry. Δεν έχω κάτι περισσότερο να προσθέσω στην εμπειρία αυτή αλλά θα ήθελα να αναφέρω κάτι, αν σ' ένα χωριό ένας φωνάξει φωτιά και δεν υπάρχει καπνός πουθενά τότε θα τον κοιτάξουν όλοι περίεργα και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του, αν το φωνάξουν 30 μαζί έστω και αν δεν υπάρχει καπνός όλοι θα το πιστέψουν και θα τρέξουν πανικόβλητοι. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
angiΜέλος
29/12/2005, 03:26:45
Κι αφου αγαπητη μου serenite, γνωριζεις την απαντηση και δεν αποδεχεσαι αλλες τοποθετησεις, εκτος απο την δικη σου, γιατι μας εβαλες στον κοπο ν΄ασχοληθουμε με το θεμα;

Edited by - angi on 29/12/2005 03:27:58

UnseenΜέλος
29/12/2005, 08:29:02
Καλημέρα σε όλους

Κάποια μέρα ελπίζω ότι θα μπορέσω να καταλάβω αυτό το κλίμα ειρωνίας και ξερολίασης που καλλιεργείται επιμελώς στο esoterica... χμ... Αν κάποιος χρειάζεται εκτόνωση γιατί δεν κάνει λίγη γυμναστική, λίγο χορό, ένα κρύο ντους έστω;

Λοιπόν καλοί μου φίλοι η επικοινωνία με τα ζώα είναι πολύ γνωστή και παλιά τηλεπαθητική μέθοδος, η οποία μάλιστα έχει γίνει και αντικείμενο εκμετάλλευσης και πώλησης. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να βάλετε στο google ή σε κάποιο άλλο search engine του Internet τη φράση "animal communication" και να δείτε πόσοι παραδίδουν μαθήματα στο εξωτερικό (κατ' ιδίαν ή με distance learning).

Κάποιοι φίλοι με τους οποίους συζητήσαμε φευγαλέα το θέμα στο τόπικ "Ξωτικά και Νεράιδες" είπαν ότι η επικοινωνία με τα ζώα γίνεται γι' αυτούς αυτόματα (τηλεπαθητικά πάντα), εγώ πάλι προσπάθησα κάποια περίοδο αρκετά επιμελώς με πολύ καλά αποτελέσματα. Στο site του INHA (International Natural Healers Association) υπάρχει και μια Ελληνίδα animal communicator, με την οποία επικοινώνησα και μου έδωσε και πολλές πρακτικές συμβουλές.

Όλα λοιπόν είναι εφικτά σ' αυτή τη ζωή... Ίσως το δυσκολότερο είναι να διατηρεί κανείς το πνεύμα του ανοιχτό.

jbg και dim.kar, μπράβο.

Unseen

******* By Art we live *******

angiΜέλος
29/12/2005, 08:49:30
Και για πες μου, σε τι διαφωνεις απο ολα αυτα που προειπα;
Η τηλεπαθεια δεν εμπεριεχει την ταυτιση συναισθηματων;

Edited by - angi on 29/12/2005 08:54:52

UnseenΜέλος
29/12/2005, 09:04:38
Δεν διαφωνώ μαζί σου angi.
Ίσως μόνο στο ότι η λέξη "ταύτιση" μπορεί και να προσλαμβάνει πολύ συγκεκριμένη έννοια, π.χ. όταν την αναφέρουμε στο πλαίσιο ενεργειακής θεραπείας.
Επειδή δεν σε ανέφερα μαζί με τους jbg και dim.kar δεν σημαίνει ότι διαφωνώ μαζί σου, έτσι;

Με αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
29/12/2005, 10:28:57
...ίσως δεν είναι πολύ μακριά η μέρα που το βασικό μέλημα του ανθρώπου θα είναι να σώζει μέσα του τον άλλον, όχι από υποχρέωση ούτε για να φανεί... και που θα προσπαθεί συνειδητά να μην δίνει η ζωή του έδαφος σε κανενός είδους διαστροφή σε σχέση με το πώς ήταν ο θεϊκός σχεδιασμός του, πώς εξελίσσεται ο ίδιος ή ως φυλή ή πώς θα είναι στο μέλλον... και θα αποδίδει στα πράγματα όλα αυτά που τους ανήκουν, χωρίς να κλέβει, να καταστρέφει, να εμποδίζει ή να παρεμβαίνει για να αναδείξει το εγώ του... ίσως βρει τον τρόπο να δέχεται τα όρια, το πεπρωμένο και τη μαγεία του άλλου γνωρίζοντας πως όλα αυτά είναι το νόημα της ΥΠΟΜΟΝΗΣ και πως η υπομονή είναι απλά άλλη μια έκφραση της αγάπης.

Πολλές ευχές για το 2006

Unseen

geoxΜέλος
29/12/2005, 11:50:24
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά...
Αρκετά ενδιαφέρον το θέμα χωρίς άλλες αναφορές δυστυχώς.
Αγαπητέ/ή φίλε Unseen μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις με κάποια παραδείγματα τι εννοείς όταν λες
quote:
εγώ πάλι προσπάθησα κάποια περίοδο αρκετά επιμελώς με πολύ καλά αποτελέσματα

Πράγματι με μια ματιά στο ίντερνετ (προτείνω να προσθέσετε και την λέξη cost) διαπιστώνει κανείς ότι υπάρχουν αρκετές πολύ καλά στημένες και ανέλπιστα επικερδείς επιχειρήσεις με θέμα την τηλεπαθητική (;) επικοινωνία με τα ζώα. Έχω την αίσθηση όμως ότι δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία αυτών βρίσκεται στην Αμερική σε μια χώρα δηλαδή όπου είναι πιθανότερο να επικοινωνήσεις τηλεπαθητικά με το κατοικίδιό σου παρά να μιλήσεις στο γείτονα. Σε μια χώρα που βασιλεύει η μοναξιά και η απομόνωση των ηλικιωμένων.
sereniteΜέλος
29/12/2005, 12:34:58
Φίλη Angi, σε καμοία περίπτωση δεν ειρωνεύτικα την απάντησή σου ούτε και το ευχαριστώ που σου έστειλα ήταν ειρωνικό. Φυσικά και δέχομαι την άποψη του καθενός όπως δέχομαι και την μη αποδοχή του γεγονότος απο κάποιον. Πάνω στην τοποθέτησή σου όμως ("απλώς σκέφτηκες το πως θα αισθανόσουν εσύ στη θέση του ζώου")σε αντίκρουσα γιατί πολύ απλά γνωρίζω ότι και τις δύο στιγμές που συναίβει δεν σκεφτόμουν το ζώο. Στην πρώτη περίπτωση δεν είχα καν οπτική επαφή μαζί του (το σκυλί βρισκόταν στην ταράτσα και γω στο κρεβάτι στο δωμάτιο. Στην δεύτερη τα σκυλιά βρισκόντουσαν δίπλα μου σχεδόν, εγώ όμως χάζευα ευθεία στον κόσμο μου, γύρισα απότομα και ξαφνιασμένη την στιγμή που άκουσα την ομιλία (σαν κάποιος να έχει έρθει δίπλα σου χωρίς να τον πάρεις χαμπάρι και με την πρώτη λέξη να γυρίσεις ξαφνιασμένος), είδα την σκηνή (τον μικρό να πηδάει πάνω στον μεγάλο και εκείνος να κάνει μια κίνηση σαν να θέλει να τον δαγκώσει) και συγχρόνος άκουσα την συνέχεια αυτών που έλεγε. Χωρίς φυσικά να κουνάει χείλια ή να έχει η συμπεριφορά του κάτι το ανθρώπινο. Σαν να κοίταγα μια ταινία σκυλιών, με συμπεριφορά σκυλιών, και να υπήρχε στην ταινία ανθρώπινος ήχος. Δεν μπορώ να το δώσω δυστυχώς πιο κατανοητό.
Αυτό στο οποίο αναφέρθηκες δεν μου θύμισε τηλεπάθεια αλλά σαν εγώ να ταυτίστικα με τα συναισθήματα του σκύλου εκείνη την στιγμή και να τα υλοποιήσα στον εγκεφαλό μου. Ήταν σωστό να σκεφτείς έτσι καθότι είναι κάτι που πολύ πιθανόν να είχε συμβεί, αλλά έπρεπε να το αντικρούσω γιατί γνωρίζω ότι δεν συνέβη στην προκειμένη περίπτωση, σ' ευχαρίστησα για την απάντησή σου γιατί δεν ήταν ειρωνευτική, ήταν μια τοποθέτηση πάνω στην σκέψη σου.
So, χωρίς παρεξήγηση, φυσικά και ενδιαφέρομαι για την γνώμη σου όπως και για οποιουδήποτε αλλουνού την γνώμη, διαφορετικά δεν θα είχα μπει ποτέ εδώ καθότι είμαι περισσότερο στο να παρατηρώ παρά στο να μιλάω.
22Μέλος
29/12/2005, 13:02:29
Αυτό που λέει η φίλη/ος μας ότι συνέβη,μπορεί όντως να συμβεί.Έχει καταγραφεί πολλές φορές στο παρελθόν,και μάλιστα υπάρχει ένα βιβλίο από τις εκδόσεις κάκτου,από τη σειρά οι Έλληνες,που κάποιος αρχαίος ημών πρόγονος 'εγραψε βιβλίο πάνω στα μεταφυσικά θέματα των ζώων.
Επίσης παρόμοια περίπτωση αναφέρει και η γραφή,όπου ένας όνος που γίνεται αντικείμενο βασανισμού από τον ιδιοκτήτη του,μη αντέχωντας άλλο το ξύλο, του μιλάει και τον ρωτάει γιατί το κάνει αυτό!
Επιστημονικά η εξήγηση που θα μπορούσε να δωθεί είναι ότι όλα τα συναισθήματα σε ανθρώπους και ζώα εκπέμπουν στα ίδια μήκη κύματος,δλδ η γλώσσα επικοινωνίας είναι η ίδια,αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ο τρόπος έκφρασης,η ηχητική απεικόνιση αυτών των συναισθημάτων.Έτσι παρατηρούμε ότι άλλο ήχο βγάζει ένας Ιταλός για να εκφρασει το συναίσθημα της οργής και άλλο ο Έλληνας,άλλο ήχο ο σκύλος και άλλο η γάτα.Η διαφοροποίησή μας από τα ζώα έχει να κάνει κυρίως με τις φωνητικές μας δυνατότητες,ενώ μεταξύ των ανθρώπων είναι κυρίως θέμα εξέλιξης του λόγου (δαρβινική θεωρία),κλιματολογικών συνθηκών και άλλων παραμέτρων.
Αυτό που ακούς ώς φωνή να βγαίνει από το σκύλο,δεν είναι η φωνή του σκύλου αλλά η εκπομπή ισχυρης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε συγκεκριμένο μήκος κύματος,δλδ έκφραση έντονης συναισθηματικής κατάστασης,η οποία συλλαμβάνετε από τον ανθρώπινο εγκέφαλο και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες αποκωδικοποιείται και μεταφράζεται ως φωνή για να μπορεί να γίνει αντιληπτή από το άτομο.
Όλοι οι άνθρωποι γινόμαστε δέκτες τέτοιων σημάτων,αλλά λίγοι έχουν τη δυνατότητα να αποκωδικοποιήσουν μέσα στον εγκέφαλό τους αυτά τα σ'ηματα.
UnseenΜέλος
29/12/2005, 13:57:50
Φίλε geox

quote:
Αγαπητέ/ή φίλε Unseen μήπως θα μπορούσες να εξηγήσεις με κάποια παραδείγματα τι εννοείς όταν λες
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
εγώ πάλι προσπάθησα κάποια περίοδο αρκετά επιμελώς με πολύ καλά αποτελέσματα
--------------------------------------------------------------------------------

Θα πρέπει να σου πω ότι βρίσκομαι σε μια διαρκή προσπάθεια συντονισμού και εναρμόνισης με τη φύση. Δυστυχώς όμως είχα από την παιδική μου ηλικία έναν φόβο για τα σκυλιά (βεβαίως κατάλαβα εντέλει ότι ήταν μάλλον φόβος της μητέρας μου που μου τον είχε περάσει, παρά δικός μου). Επίσης, ένιωθα τρομερή απέχθεια για τα έντομα, σε σημείο να με πιάνει κάτι και μόνο στη σκέψη ότι θα μπορούσε να με αγγίξει μια πασχαλίτσα.

Παρ' όλα αυτά ένιωθα πάντα ότι είναι εντελώς φυσικό να μπορεί να επικοινωνεί ο άνθρωπος με τα ζώα, όπως και με πολλές άλλες μορφές ζωής, αρκεί να μπορέσει να δημιουργήσει μέσα του την απαραίτητη σιωπή, να πάψει δηλαδή τη φασαρία των σκέψεων, των επιθυμιών, των συναισθημάτων και να παρακινείται από αγάπη και ενδιαφέρον. Όταν λοιπόν κατάφερα να βρεθώ σε έναν ανάλογο σταθμό, άρχισαν οι σχετικές συμπτώσεις. Η καλύτερή μου φίλη έγινε μέλος του ΙΝΗΑ και μπαίνοντας στο site βρήκα την άλλη κοπέλλα που προανέφερα και το ένα έφερε το άλλο...

Έτσι, έπιασα φιλίες με όλους τους σκύλους της γειτονιάς (μόνιμους, διερχόμενους, αδέσποτους κτλ) και -εντάξει-δεν μπορώ να "ακούσω" ακριβώς τι έχουν να μου πουν, όμως είμαι πολύ ικανοποιημένη που μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε επίπεδο απλών συναισθημάτων και σκέψεων, που μπορώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι θέλω να τους ταΐσω και άρα ας με περιμένουν μέχρι να μπω στο σπίτι και να ξαναβγώ, που καταλαβαίνω αν θέλουν ένα χάδι, που είναι κοινώς αποδεκτό και από τις δύο πλευρές ότι ούτε τους απειλώ ούτε τους νιώθω σαν απειλή.

Με τα έντομα τα πήγα ακόμη καλύτερα σε σημείο που βρέθηκα να κάνω ενεργειακή θεραπεία σε χρυσόμυγα και μπορεί να φαίνεται αστείο ή και γελοίο ακόμη, αλλά για μένα ήταν μεγάλη απελευθέρωση και το εξέλαβα σαν τρομερή ευλογία.

Αυτά εν ολίγοις.
Unseen

dim.karΜέλος
29/12/2005, 13:58:25
Kαλημέρα σε όλες και όλους!!!

quote:
Aγαπητέ 22 γράφεις:

Αυτό που λέει η φίλη/ος μας ότι συνέβη,μπορεί όντως να συμβεί.Έχει καταγραφεί πολλές φορές στο παρελθόν,και μάλιστα υπάρχει ένα βιβλίο από τις εκδόσεις κάκτου,από τη σειρά οι Έλληνες,που κάποιος αρχαίος ημών πρόγονος 'εγραψε βιβλίο πάνω στα μεταφυσικά θέματα των ζώων.
Επίσης παρόμοια περίπτωση αναφέρει και η γραφή,όπου ένας όνος που γίνεται αντικείμενο βασανισμού από τον ιδιοκτήτη του,μη αντέχωντας άλλο το ξύλο, του μιλάει και τον ρωτάει γιατί το κάνει αυτό!
Επιστημονικά η εξήγηση που θα μπορούσε να δωθεί είναι ότι όλα τα συναισθήματα σε ανθρώπους και ζώα εκπέμπουν στα ίδια μήκη κύματος,δλδ η γλώσσα επικοινωνίας είναι η ίδια,αυτό που μας διαφοροποιεί είναι ο τρόπος έκφρασης,η ηχητική απεικόνιση αυτών των συναισθημάτων.Έτσι παρατηρούμε ότι άλλο ήχο βγάζει ένας Ιταλός για να εκφρασει το συναίσθημα της οργής και άλλο ο Έλληνας,άλλο ήχο ο σκύλος και άλλο η γάτα.Η διαφοροποίησή μας από τα ζώα έχει να κάνει κυρίως με τις φωνητικές μας δυνατότητες,ενώ μεταξύ των ανθρώπων είναι κυρίως θέμα εξέλιξης του λόγου (δαρβινική θεωρία),κλιματολογικών συνθηκών και άλλων παραμέτρων.
Αυτό που ακούς ώς φωνή να βγαίνει από το σκύλο,δεν είναι η φωνή του σκύλου αλλά η εκπομπή ισχυρης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε συγκεκριμένο μήκος κύματος,δλδ έκφραση έντονης συναισθηματικής κατάστασης,η οποία συλλαμβάνετε από τον ανθρώπινο εγκέφαλο και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες αποκωδικοποιείται και μεταφράζεται ως φωνή για να μπορεί να γίνει αντιληπτή από το άτομο.
Όλοι οι άνθρωποι γινόμαστε δέκτες τέτοιων σημάτων,αλλά λίγοι έχουν τη δυνατότητα να αποκωδικοποιήσουν μέσα στον εγκέφαλό τους αυτά τα σ'ηματα.

22,

Τελικά όταν προσπαθείς να πείσεις κι όχι να προσυλητίσεις δεν είσαι και τόσο κακός / -ή τελικά... Είδες που δεν είναι και τόσο δύσκολο το να συζητάς με επιχειρήματα;

Tέλος πάντων να εκφράσω την κάθετη διαφωνία μου στο σημείο που λες: "εκπομπή ισχυρης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε συγκεκριμένο μήκος κύματος". Δεν είναι τόσο απλό, διαφορετικά θα εντοπίζαμε το συγκεκριμένο μήκος κύματος, θα το μετρούσαμε, θα το επηρεάζαμε (όχι πως δεν το προσπαθούμε - προσπαθούν όμως)... Επίσης οι σοβιετικοί είχαν πειραματιστεί με κλωβούς Φαρανταίη, τη μείωση της έντασης της εκπομπής που θα έπρεπε να υπάρχει ανάλογα με την απόσταση κλπ κλπ...

Τέλος πάντων: αλλουνού παπά ευαγγέλιο αυτά (κι όπως βλέπεις δεν άφρισα ακόμη...)

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!

Edited by - dim.kar on 29/12/2005 14:09:43

geoxΜέλος
29/12/2005, 15:24:09
Καλό μεσημέρι σε όλους... Ευχαριστώ για την απάντηση αγαπητέ/η Unseen θα ήθελα να μου εξηγήσεις αν θέλεις τι εννοείς με το σχόλιο σου
quote:
βρέθηκα να κάνω ενεργειακή θεραπεία σε χρυσόμυγα

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα που περιγράφεις για τους σκύλους μου δίνεις την εντύπωση ότι έκανες μια αξιόλογη προσπάθεια για να επιβληθείς η να νικήσεις αν θέλεις μια ιδιαίτερη (φαινομενικά αδικαιολόγητη) φοβία που είχες προς αυτούς.κατά την γνώμη μου το να αγαπάς τα ζώα δεν απαιτεί "ιδιαίτερες" ικανότητες επικοινωνίας και γίνεται εύκολα αντιληπτό απο αυτά. Τα αξιολογα αποτελέσματα που αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ κατά συνέπεια αφορούν το ότι εσύ ξεπέρασες τον φόβο σου και μπόρεσες να βιώσεις σχέση αγάπης με το ζώο. Μια σχέση που για αρκετούς άλλους είναι ταυτόσημη με την ζωή τους αφού μεγάλωσαν μαζί με ζώα (φάρμες, κατοικίδια, χωριό).
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας έλεγες που μεγάλωσες.
Αυτά...
22Μέλος
30/12/2005, 00:21:41
dim.kar. προφανώς δεν έχεις ενημερωθεί ότι βασιζόμενοι πάνω σε αυτή τη λογική περί εκπομπής βιοηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας,οι επιστήμονες στην Ιαπωνία τουλάχιστον και κατά ανεπίσημες πληροφορίες και στην Αμερική και τη Ρωσία έχουν ήδη κατασκευάσει μηχανισμούς ανάγνωσης της σκέψης και τώρα προχωρούν σε πειράματα για την αντίστροφη διαδικασία,δλδ για την υποβολή σκέψεων μέσω εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών σημάτων.Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένας πομποδέκτης που έχει μηχανισμούς αποκωδικοποίησης αυτών των σημάτων,απλώς η εποχή μας τους έχει καταργήσει και αντικαταστήσει με το λόγο,δλδ με τις συχνότητες ήχου τις οποίες μπορεί να ακούσει το αυτί.Εδώ αξίζει να επισημάνω ότι υπάρχουν συχνότητες ήχου που οι πρόγονοί μας πρίν δύο χιλιάδες χρόνια δεν τις άκουγαν,ενώ εμείς σήμερα και με τη βοήθεια της εξέλιξης των μουσικών οργάνων τις ακούμε!
Το να μπορεί λοιπόν να συλλάβει αυτά τα σήματα από τα ζώα κάποιος "ευαίσθητος" εγκέφαλος και να τα αποκωδικοποιήσει συναισθηματικά και παράλληλα το υποσυνείδητο να δημιουργήσει μια εσωτερική ακρόαση ήχου βασιζόμενο πάνω σε φράσεις που συνειρμικά έχουν ταυτιστεί με αυτά τα συναισθήματα ώστε να μπορούν να γίνουν κατανοητά με το λογικό μέρος του νού δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο.