- Πως θα αντιδρουσατε αν ολα ηταν ψεματα...? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Κι αν υπάρχει θεός ποιος λέει οτι ασχολείται μαζί μας?
η καλη μου Γκρετελ χτυπαει στο ψαχνο!
ποιος σας ειπε οτι ο Θεος ειναι ανθρωπομορφικος ντε και καλα και ασχολειται με τα των ανθρωπων?
το τσουναμι δεν στεκει αν εχει τετοια μορφη, ε?
και μη μου πειτε για διαφθορα στην Ταϊλανδη, γιατι οι δυτικοι παιδεραστες την γλυτωσαν!
το συμπαν ειναι μερος του Θειου, δεν ειναι κατασκευασμενο απο καποιον εξω απο αυτο!
και το Θειον δεν γνωριζει καλο και κακο με την ανθρωπινη εννοια.
quote:Το βοήθα θεέ μου είναι ανάγκη να στηριχτούμε κάπου να έρθει κάτι "απ'έξω να μας βοηθήσει".
ωστοσο λειτουργει καλη μου!
αντλουμε απο την θαλασσα ενεργειας του Θειου με το να το επικαλουμαστε.
φιλικη συμβουλη: προσευχεσθε, οπως και να ονομαζετε τον Θεο!
quote:Ολοι γνωρίζουμε περισσότερα από ένα μυρμηγκι ή μια κατσαρίδα.
εγω προσωπικα εχω τις αμφιβολιες μου πανω σε αυτο...
quote:Είτε υπάρχουν είτε όχι τί έγινε? Γιατί να αισθανόμαστε μοναξιά? Τόσα δις είμαστε και είμαστε μόνοι μας και δεν συννενοούμαστε μεταξύ μας με τους εξωγήινους θα συννενοηθούμε?
την βαψαμε αν ερθουν σε επαφη!
εδω δεν κατανοουμε τα δελφινια, ενω μας κατανοουν αυτα, και θα επικοινωνησουμε με εξωγηινους?
quote:Όσο για την αθανασία της ψυχής.
υπαρχει αλλα οχι οπως την φανταζονται οι περισσοτεροι...
quote:Αν είσαι δίκαιος και ειλικρινής, αν δεν περιμένεις ανταλάγματα για τις πράξεις σου, αν πράττεις ορθά, αν είσαι σωστός και αντιλαμβάνεσαι τις συνέπειες των πράξεών σου αν δεν υπάρχει θα ζήσεις μια δίκαιη και καλή ζωή , αν υπάρχει έχεις μια καλή συνέχεια ως φωτεινή ψυχή και υγιής νόηση.
φυσικα συμφωνω!!!
.
.
Θεε μου, αν υπαρχεις, δεν υπαρχει τιποτα να μου συγχωρεσεις γιατι ειμαι μερος σου!
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Θεε μου, αν υπαρχεις, δεν υπαρχει τιποτα να μου συγχωρεσεις γιατι ειμαι μερος σου!
Aπαιχτο![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Και αυτό που λέει η Ονειρίκ, και αυτό λάθος είναι. Τι θα πεί "κρίμα".
Κρίμα είναι, να προσπαθείς να επιβαβαιώσεις τον λόγο ύπαρξής σου ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. Όπως π.χ. να μην έχεις ποτέ δική σου γνώμη και απλά να προσπαθείς να μεταμορφώνεις ανάλογα τον ευατό σου ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !
(Το σύνδρομο της "κουκλίτσας" )
Χμ... ένα συγνώμη από τα μέλη για το παρακάτω μήνυμα όμως βρίσκω απαραίτητο να δημοσιευτεί, έστω και για περιορισμένο χρόνο.
Είπα, Vril, να δώσω τόπο στην οργή (μέχρι δηλαδή να βρεθεί θεραπεία για το πρόβλημα συμπεριφοράς που έχεις) κυρίως λόγω της εγκυμοσύνης μου, αλλά χρήζεις απάντησης. Ούτως ή άλλως όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι ένα μήνυμά μου (οποιοδήποτε όμως!) αποκλείεται να μην ακολουθείται από δικό σου!
Λέγεται εμπάθεια και γνωρίζουμε και οι δυο καλά από που πηγάζει. Όλα ξεκίνησαν από το γελοίο (χμ... ναι, είναι η κατάλληλη λέξη) email που έστειλες στη διεύθυνση που φαίνεται στο προφίλ μου, ζητώντας μου να μου «κάνεις παρέα». Όπως πολύ καλά θα θυμάσαι (εκτός και αν έχεις επιλεκτική αμνησία!), ευγενικά αρνήθηκα λέγοντας σου ότι έχω παρέα κλπ. κλπ.... ήδη νομίζω καταλαβαίνουν οι αναγνώστες, ας μην πως περισσότερα... όχι πως δεν μπαίνω στον πειρασμό με την απαράδεκτη, ελεεινή πραγματικά συμπεριφορά σου.
Σιγά-σιγά λοιπόν άρχισες να βγάζεις την εμπάθειά σου (ε, είπαμε έχεις λόγο μέσα στο άρρωστο μυαλό σου!) προς το πρόσωπό μου, που ειλικρινά μόνο το (είπαμε άρρωστο) μυαλό σου ξέρει γιατί!!! Εκνευρίστηκες? Μειώθηκες? Σχεδόν πάντα προσέχω την συμπεριφορά μου (ακόμα και σε διαφωνίες ή «κόντρες» με τους άλλους), ώστε να μην πληγώνω τους ανθρώπους, όμως για σένα θα κάνω μια εξαίρεση!
Άρχισες λοιπόν ν’ απαντάς στα περισσότερα post μου (χωρίς ν’ απευθύνονται καν σε σένα!!!) προσπαθώντας να με μειώσεις, γράφοντας ότι όσα λέω είναι ανούσια, ότι δεν έχω δική μου γνώμη, οτι γράφω στο φορουμ για να είμαι αρεστή κλπ. Ξέρεις... το θέμα είναι αφενός «ποιος σε ρώτησε» και αφετέρου «ποιος νομίζεις ότι είσαι»? Ανθρώπινο σκουπίδι είσαι και μάλιστα από τα λίγα που έχω γνωρίσει, προσπαθώντας πάντα να βρίσκω κάτι καλό στον κάθε άνθρωπο. Μήπως να καταλάβεις πως με το ότι αποφοίτησες ως μηχανολόγος (όπως γράφεις ΣΥΝΕΧΩΣ, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα για το θέμα) δεν σε κάνει άνθρωπο? Γράφεις συνέχεια ότι απαντάς με «επιστημονικούς» όρους και «επιστημονικά» επιχειρήματα, ενώ αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι οι δικοί σου δεν είχαν καν την όρεξη ν’ ασχοληθούν μαζί σου ώστε να γίνεις άνθρωπος! Έχεις γίνει ένα πλάσμα (είπαμε, όχι άνθρωπος) που του αρέσει να προβάλει τις όποιες γνώσεις του, φτάνοντας να εξευτελίζεις συνανθρώπους σου μέσω ενός υπολογιστή! Έχεις αναλογιστεί πόσο τιποτένιο είναι αυτό? Και ποιος σε διόρισε «αρχηγό / ηγέτη» του ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ που τολμάς και γράφεις για τον Α’ ή τον Β’ «έχεις κρανιο-εγκεφαλικό πρόβλημα» ή «κλείστε το στόμα σας» ή «λες κοτσάνες» ή ν’ αποκαλείς κάποιον «ανόητο» κλπ. κλπ.? Δεν ντρέπεσαι λιγάκι, ειλικρινά σε ρωτάω.
Και αφού δεν σου αρέσει το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ και κόντεψες να ξεχάσεις και αυτά που ήξερες, όπως γράφεις, μπορείς να μου πεις γιατί συνεχίζεις να το επισκέπτεσαι, την στιγμή που όπως και πάλι γράφεις «έχεις γίνει κυνηγός βλακείας»? Μάλιστα επισκέπτεσαι κατ’ αποκλειστικότητα θα έλεγα το ΠΑΡΑΞΕΝΟ και όχι θέματα που θα μπορούσες να βρεις κάτι ενδιαφέρον αφού δεν πιστεύεις στο παραφυσικό. Σου αρέσει να μειώνεις τους άλλους (συνήθως με μικρότητες οι οποίες καταλήγουν σε διαξιφισμούς με διάφορα μέλη και όχι με επιχειρηματολογία και διάλογο, αλλά με γελοίους μονολόγους, ευλογώντας τα «επιστημονικά» σου γένια. Ένα επιχείρημα γράφεις και δέκα ειρωνείες. Αν ναι, να το δηλώσεις ώστε να το γνωρίζουμε και να μην φτάνουν στο επίπεδο παλιά μέλη ν’ ανταλλάσσουν μηνύματα λέγοντας «να του δώσω λίγο χρόνο μήπως έχει κάποιο πρόβλημα αυτή την εποχή»! Καταλαβαίνεις πόσο γελοίος έχεις φτάσει να φαίνεσαι? Έχεις ακούσει τις φράσεις «δεν το γνωρίζω» ή «δεν ξέρω» ή «δεν έχω άποψη»? Πως γίνεται δηλαδή για όλα να έχεις άποψη? Πως γίνεται να έχεις γνώση επί παντός επιστητού? Είσαι παντογνώστης? Γιατί δεν δημιουργείς μία σχολή ή ένα δικό σου φόρουμ ώστε να το επισκέπτονται άνθρωποι που θέλουν να έχουν επαφή μαζί σου?
Αν και ειλικρινά θα σου πω, πως σ’ αρέσει αυτός ο τρόπος που «δείχνεσαι» (γιατί αυτό κάνεις). Τον λατρεύεις για την ακρίβεια, γιατί αν είχες οποιοδήποτε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ πρόβλημα μαζί μου θα μου έγραφες ένα email, έτσι προσωπικά και με αξιοπρέπεια ώστε να μου γράψεις τι συμβαίνει. Όμως εσύ επιμένεις να προσπαθείς να γελοιοποιήσεις τις γνώσεις μου, την υπόστασή μου ως άνθρωπο επιμένοντας να σχολιάζεις οτιδήποτε καταθέτω στο φόρουμ. Δεν σε χαρακτήρισα άλλωστε ανθρώπινο σκουπίδι για το τίποτα. Ποιος άλλος νομίζεις θα έφερνε σε τέτοια κατάσταση (του να κάτσει να γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό) μία έγκυο συμμετέχουσα σ’ ένα φόρουμ στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της (εννοείται ότι δεν το γράφω αυτό για να προκαλέσω αισθήματα συμπάθειας, αλλά είναι η απόλυτη αλήθεια)? Μήπως θα έπρεπε να κοιταχτείς στον καθρέπτη και να φτύσεις αυτό που βλέπεις?
Για σκέψου.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Εμένα σε γενικές γραμμές μου αρέσει ο καθένας να λέει αυτό που πιστεύει χωρίς φόβο αλλά και χωρίς πάθος.
Οπότε αγαπητέ μου Vril, παρόλο που σε συμπαθώ και συμφωνώ με αρκετά απ όσα λες, ώρες-ώρες σε βρίσκω ακραίο και "κολλημένο" απέναντι σε πρόσωπα.
Πολύ φιλικά και χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης.![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
"Μύθοι και απάτες
Οι μύθοι για τη μεταθανάτια ζωή είναι το ύπατο ψέμα του ανθρώπου από την άποψη του απόλυτου και του καθολικού.....Εκείνος από τους ιδρυτές θρησκειών που θα άντεχε να στηρίξει τη θεϊκή ιδέα του σε οποιοδήποτε άλλο έξω από αυτό το αρχιμήδειο σημείο, το μοναδικό οπαδό που θα αποχτούσε θα τον έβρισκε στον εαυτό του…
Ο φόβος και ο πόνος μπροστά στο θάνατο είναι η αιτία που έπλασε ο άνθρωπος τον κάτω κόσμο και τον Αδη. Και πάντα μέσα στη σφαίρα της ποίησης. Στη σφαίρα της θρησκείας όμως η αιτία αυτής της επινόησης, πέρα από το φόβο και τον πόνο, εκπορεύτηκε κυρίαρχα από το χυδαίο στοιχείο της ανθρώπινης φύσης. Και τέτοιο ονομάζω την ημιμάθεια, τον εγωισμό, και την ανανδρία…
Αν έξαφνα συναντήσεις στο δρόμο σου άνθρωπο, κι είναι ανάγκη να καρατάρεις το μέταλλο της ανθρωπιάς του, έχεις ασφαλή μέθοδο να το κάμεις. Είναι η λύδια λίθος που δοκιμάζει το ποιό του μυαλού και της «ύπαρξης» των ανθρώπων.
- Πες μου ξένε, θα τον ρωτήσεις, πιστεύεις στη ζωή μετά θάνατο;
Αν σου αποκριθεί «Ναι πιστεύω!», τότε το πιο φρόνιμο που έχεις να κάμεις είναι να του δώσεις ένα τάλληρο να του πεις «Καλημέρα», και να φύγεις. Να πάρεις εκείνο το δρόμο που δε θα ξαναβγεί ποτέ μπροστά σου.
Γιατί η απάντηση που σου έδωσε δηλώνει ότι αναζητούσες άνθρωπο και σύντυχες πίθηκο. Πίθηκο κολομπίνο και μακάκο… "
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
"Imagine there's no heaven,
It's easy if you try,
No hell below us,
Above us only sky,
Imagine all the people
living for today...
Imagine there's no countries,
It isnt hard to do,
Nothing to kill or die for,
No religion too,
Imagine all the people
living life in peace...
Imagine no possesions,
I wonder if you can,
No need for greed or hunger,
A brotherhood of man,
Imagine all the people
Sharing all the world...
You may say Im a dreamer,
but Im not the only one,
I hope some day you'll join us,
And the world will live as one."
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
ο θεος ειναι δημιουργιμα του ανθρωπου, απο τον φοβο του για τον θανατο. δεν ηθελε να νωθει οτι μονος.
παρα πολυ παλια σε εκεινα τα μερη(ιεροσολυμα,παλαιστηνη,κτλ) υπηρχαν παρα πολλοι δυνατοι αερες. οι ανθρωποι εκεινης της εποχης δεν ειχαν ιδεα καν για το τι ειναι ο αερας, ετσι λεγανε, τι ειναι αυτο που μου ριχνει την μπουγαδα,μου ανακατευει τα μαλλια;;; α θα το πουμε θεος. και μπρανο τους γιατι ηταν οι πρωτοι ανθρωποι που πιστεψαν στον μονοθεισμο.
επειτα απο πολλα χρονια γεννηθικε ο χριστος, που ελεγε σαν τον μωαμεθ οτι εγω ειμαι ο θεος και τον πιστευαν μονο που ο μωαμεθ ηταν κακος.(θρησκευτικος ηγετης καλυτερα), και πως εκανε τα θαυματα; πολυ απλο!
περπατουσε στο νερο:ειναι αληθεια, ο ανθρωπος μπορει να περπατισει στο νερο,με πολλη εξασκηση, οπως και μερικα ζωα(που δεν θυμαμαι το ονομα τουσ).
ανασταση λαζαρου: τεχνολογια γιοκ εκεινη την εποχη οποτε δεν μπορουσαν να ειχαν συνεννοειθει? η να ειχε πεσει ο λαζαροσ σε κομα η να λιποθυμισε και οταν ηρθε ο χριστος να ξυπνησε?
και υπαρχουν και αλλες εξηγησεις που δεν ειαι του παροντος.
2. ουφο δεν ξερουμε ακομα αν υπαρχουν, αλλα υπαρχουν προτιμουσα ειναι ειναι φιλικοι και οχι να θελουν να κανουν την γη τουριστικο θερετρο.εκτος αν ειμαστε μια ανωμαλια στο συμπαν οπςσ ελεγε ενας αρχαιος.
3.μετα τον θανατο ζωη δεν υπαρχει. ο ανθρωπος δεν μπορει να κατανοησει οτι μετα τον θανατο δεν υπαρχει τιποτα αλλο.
αλλα ακομα και αν υπαρχει σιγουρα δεν θα ειναι κοντα μας αυτος ο κοσμος αλλαα πολυ μακρια μας, ετσι και τα φαντασματα δεν θα μπορεσουν να υπαρχουν.
αλλα αν οντως μπουρουσαμε να ζησουμε μετα τον θανατο(η ψυχη μας) τοτε σημενει οτι στον κοσμο που βρησκεται η ψυχη μας υπαρχει τελικα και ο θεος χωρις απαραιτητα να επιρεαζε τον κοσμο που ζουσαμε ζωντανοι.
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
Θα τον δημιουργούσαμε
2.Αν τελικά ήμασταν μόνοι μας σε όλο το σύμπαν?
θα ψάχναμε σε κάποιο άλλο
3.Αν δεν υπάρχει μεταθανάτια ζωή?
Θα την εφευρίσκαμε
Αχ βαχ Δεν θα γλυτώσουμε τόσο εύκολα, σνιφ-σνιφ![]()
![]()

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
Timendi causa est nescire...
quote:
1. αν δεν υπηρχε Θεος
2. αν τελικα ημασταν μονοι μας σε ολο το συμπαν
3. αν δεν υπαρχει μεταθανατια ζωη
3. Όχι έτσι όπως νομίζουν οι περισσότεροι αλλά γενικά η ψυχή σου δεν πεθαίνει ποτέ, είναι αιώνια, άφθαρτη, άυλη...Ακόμα και ο θάνατος που λέμε εμείς δεν είναι θάνατος αλλά μετάβαση της ενέργειας σε άλλη κατάσταση.
2. ΑΠΙΘΑΝΟ και εγωιστικότατο. Ακόμα και ένα παραμικρό μικρόβια να υπάρχει σημαίνει ότι υπάρχει κι άλλη ζωή εκεί έξω.
1. Οχι πάλι έτσι όπως τον φαντάζονται όλες οι θρησκείες αλλά παράδοξα όλοι τα ίδια λένε αλλά με διαφορετικό τρόπο και πρόσωπα. Δεν είναι κάτι ξεχωριστό ο Θεός αλλά όλοι είμαστε ένα μέρος του και τα πάντα συντελούν τον Θεό σκέψου τον θεό σαν έναν οργανισμό και εμείς τα κύτταρα του, ο οργανισμός έχει ταυτότητα DNA αλλά και κάθε κύτταρο έχει την ίδια ταυτότητα κάπως έτσι σκέψου ότι όλοι μέσα μας είμαστε ένα κομμάτι του και έχουμε την χάρη του.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.