- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του"
quote:
απλα μασ τρομαζει το αγνωστο...αν δεν γνωριζουμε τι ειναι ο θανατοσ, τι να πεισ;;;
Καλησπέρα σε όλους,
ο κόσμος του παραφυσικού ή καλύτερα ο άγνωστος (ακόμα) κόσμος με συνάρπαζε απο μικρό παιδί, όπως μάλλον συμβαίνει και με τους περισσοτερους σε αυτό το φορουμ. Συχνά, έκανα ένα search στο ιντερνετ και έβρισκα διάφορα θέματα, με άλλοτε ψαγμένες απαντήσεις και άλλοτε λίγο λιγότερες. Αρκετά με την εισαγωγή όμως!
Θα ήθελα την βοήθειά σας για μια εμπειρία, που είχα και απο την μέχρι τώρα έρευνα μου δεν έχω καταλήξει τι μπορεί να ήταν.
Ήταν ένα απόγευμα και μόλις είχα τελειώσει μια απαιτητική εργασία για τη σχολή. Επειδή ήμουν άυπνος πήγα και κοιμήθηκα, όταν κάποια στίγμη άρχισα να νιώθω ότι αιωρούμαι πάνω απο το κρεβάτι μου. Ολόκληρο το σώμα μου διακατεχόταν απο μια ροή ενέργειας (κάπως έτσι το κατάλαβα), όπως όταν μυρμιγκιάζει η πατούσα σου. Η αίσθηση ήταν πολύ ευχάριστη και με το αριστερό μου χέρι προσπάθησα να υπολογίσω αν όντως είχα κάποιο κενό απο το κρεβάτι. Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου που ήμουν, υπολόγισα οτι ήταν 10-20 cm. Σε όλη αυτή την εμπειρία, το κεφάλι μου το αισθανόμουν λίγο πιο βαρύ, όπως όταν είσαι στην θάλασσα και επιπλέεις ανάσκελα, το κεφάλι σου βυθίζεται πιο εύκολα. Αυτή την αιώρηση, ένιωσα ότι μπορούσα να την ελέγξω σε ένα βαθμό και το μόνο που δεν ένιωσα ήταν πανικός και φόβος.
Στις πολλές σελίδες που διάβασα, βρήκα διάφορες αναφορές σε αστρική προβολή, ονειρική κατάσταση (σωστά το λέω;), ακόμα και για δαίμονες και άλλα τέτοια. Σίγουρα, δεν ένιωσα απειλή, ούτε φόβο! Μάλλον αισθάνθηκα ότι όντως το σώμα μου αιωρείται.
Δώστε μου τα φώτα σας, PLEASEEEE...
ευχαριστώ προκαταβολικά
το συγκεκριμενο φορουμ αρχισα να το διαβαζω πριν λιγες ημερες αλλα ειμαι ακομη στις αρχικες σελιδες ......καποια στιγμη θα γραψω και εγω την εμπειρια μου .......σας ευχαριστω....
η αληθεια ειναι πως θελω πολυ να αρχισω να συμμετεχω στις συζητησεις σας αλλα προτιμω να διαβασω ολα τα μερη αυτου του θεματος πριν πω οτιδηποτε!!!!!και πριν φυσικα αναφερω την εμπειρια που ειχα!
απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης δεν εχω καταληξει στο τι ακριβως ηταν!θα τη γραψω καποια στιγμη απλα ειναι πολλααααααα και θελω χρονο!!!!ευχαριστω και παλι που αφιερωσατε χρονο για να διαβασετε το μηνυμα μου!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΜΝΜ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝΝ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ)ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ......ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.......
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΛΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ????ΔΗΛΑΔΗ Π.Χ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΣΑΩΡΟ!!!!!!!ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.......
ΣΕ'ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΟΡΜΗΞΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!ΘΕΕ ΜΟΥ!!!Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΞΥΠΝΗΜΑ !!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ!!!!
ΣΕ'ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΨΗΛΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΟΡΜΗΞΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!ΘΕΕ ΜΟΥ!!!Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΞΥΠΝΗΜΑ !!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ!!!!
quote:
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Η ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΣ Π.Χ....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΟΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΤΙΝΑΖΕΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ!!!!!!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ.....ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.....
Αυτο με την καρδια μου εχει συμβει μια φορα.Ειχα ενα συνειδητο ονειρο,και πρωτου ξυπνησω η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη.Και το εννοω!Νομιζα πως θα πεθανω.....
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΝΕΙΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΘΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.....ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ...ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΗΜΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ.ΦΩΝΑΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ!!!!!!!!ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ .....ΟΝΕΙΡΟ?ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ......ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΒΟΥΗΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ.....
ΔΥΣΚΟΛΕΥΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ?ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ......