- " ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..." μέρος Β' - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Notirk:
-Αχ!!!!ησυχασε η ψυχουλα μου,καλα που ξενυχτησα,ναχεις μια πολυ καλη
ημερα φιλη Καποδιστρια.

Τα ξενύχτια,δεν έχουν καλά αποτελέσματα,
πρόσεχε...![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Και είτε αρέσει σε κάποιους είτε ΟΧΙ,η αλήθεια είναι
πως ο Έλληνας δεν έπρεπε να κοπιάζει για τίποτα άλλο
παρά μονάχα Πνευματικά!
Και τι είναι για σένα "τα πνευματικά"
quote:
Ή τα γνωρίζουν και κάνουν την "πάπια"..???
αυτο μονο.... τα ειπες ολα σε αυτη τη προταση
σαφως και γνωριζουν οτι μας χρωστανε και οτι ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ...
αλλα για πια λογικη, δεν απαιτουμε αυτα τα χρηματα, εγκειται ισως στο γεγονος οτι "μαλλον" τους φοβομαστε μηπως και τυχον μας κανουν "ντα"

Τόσο πολλά κεριά... Τόσο μικρή τούρτα! Ανώνυμος
Για τα Σαββατιάτικα γενέθλιά μου,μου είπαν αυτό το ...ωραίο!

Για τα Σαββατιάτικα γενέθλιά μου,μου είπαν αυτό το ...ωραίο!
..........
Χρόνια σου πολλα! Έχω λίγες μερες ακόμα στα εδάφη σου, μα έχω τους γονείς μου με βεβαρυμενες ανάγκες, και κάνω χρέη baby-sitter.
Την Τετάρτη (εκτός απροόπτου) κατα της 9 θα είμαι κεντρική πλατεία, αν με δεις, σφυρα, χροσταω κέρασμα..![]()
quote:Για τα Σαββατιάτικα γενέθλιά μου,μου είπαν αυτό το ...ωραίο!
..........Χρόνια σου πολλα! Έχω λίγες μερες ακόμα στα εδάφη σου, μα έχω τους γονείς μου με βεβαρυμενες ανάγκες, και κάνω χρέη baby-sitter.
Την Τετάρτη (εκτός απροόπτου) κατα της 9 θα είμαι κεντρική πλατεία, αν με δεις, σφυρα, χροσταω κέρασμα..
Πλάτων σ' ευχαριστώ πολύ!
Φυσικά δεν φαντάζομαι να θέλεις να κάτσω στην πλατεία
(την Συντάγματος εννοείς, έ; )
να ψάχνω μήπως και σε δώ κάπου!
Άν τελικώς έρθεις στείλε μήνυμα και θα τα πουμε
ΣΙΓΟΥΡΑ !
Το κέρασμα δικό μου Πλάτων! ![]()
Όσο για το κέρασμα, έχει ιταλικό μαγαζί με τέλειο παγωτό, (ιταλικό έδαφος) εγω κερναω! ![]()
quote:Τόσο πολλά κεριά... Τόσο μικρή τούρτα! Ανώνυμος
Για τα Σαββατιάτικα γενέθλιά μου,μου είπαν αυτό το ...ωραίο!ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
χρονια πολλα και σε ευχομαι να αλλαξεις και αβαταρ με το ονομα καποιου που πολεμησε για την ελλαδα.
quote:
χρονια πολλα και σε ευχομαι να αλλαξεις και αβαταρ με το ονομα καποιου που πολεμησε για την ελλαδα.

skartados,εύχομαι η ΠΑΟΚΑΡΑ να κάνει διπλό απόψε !
Καλό μεσημέρι !
Πέμπτη φεύγω προς τα βόρεια, και μετα Ιταλία.
Αν θες στείλε τηλ. Στο plato888@hotmail.com
σίγουρα θα σου τηλεφωνησω.
Γνωριστηκα απο κοντα και με την φίλη καποδίστρια, και τον σύζυγο της.
Ειλικρινά, αν έρθει και ο υπηρέτης θα συζητηθούν ενδιαφέροντα πράγματα.
Να είσαι καλα. ![]()
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/08/2011 20:43:54
quote:
Εγώ θέλω να είναι και τρίτο άτομο για να έρθω, δε γουστάρω τόσο τα one-by-one.
Πλατων ο Dr Jekyll Mr Hyde βαρεθηκε , και θελει τριο ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Εγώ ΠΛΑΤΩΝΑ μπορώ τη τετάρτη... ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ όμως παιδιά οικογένεια δύσκολα τα πράγματα.. Θα ξέρει ουσιαστικά την ίδια μέρα αν θα μπορεί (πώς το βλέπεις;). Εγώ θέλω να είναι και τρίτο άτομο για να έρθω, δε γουστάρω τόσο τα one-by-one. Zip ψήστ'το να 'ρθειςEdited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/08/2011 20:43:54
Δοκτωρ και εγω έχω λιγο χρόνο, μα ωριτσα όμως την βρίσκω. Καφεδάκι στο Θησείο είναι οκ. Για το τετ α τετ, μην φοβάσαι, εμβολιασμενος είμαι. ![]()
Ο υπηρέτης έχει οικογένεια και παιδια? ε και λοιπόν?
Όσο για το ζιπ, αν θέλει κανένα απολύτως προβλημα. Και φυσικά με οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ.
quote:quote:
Εγώ θέλω να είναι και τρίτο άτομο για να έρθω, δε γουστάρω τόσο τα one-by-one.
Πλατων ο Dr Jekyll Mr Hyde βαρεθηκε , και θελει τριο
Αλλα θέλει ο δόκτορ στηβ. θέλει να δει αντιπαραθέσεις....ζωντανές...όχι virtual.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/08/2011 02:27:56
quote:
Καλώς.. θα περιμένω αποδοχές προσκλήσεων και αν δω ότι πάει καλά το πράγμα τρίτη βράδυ θα σου στείλω στο μέιλ σου τον αριθμό μου για να συνεννοηθούμε..Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/08/2011 02:27:56
Θα ήθελα να μην παραξηγηθουν τα γραφωμενα φίλε δοκτωρ. Δεν κάνω προσκλήσεις για συνάντηση κανενός μέλους, απλά δεν έχω προβλημα να συναντήσω κάποιον και να μιλήσω μαζυ του. Οι μέρες μου είναι κατα τι προγραμματισμένες, με την έννοια, ξέρω που βρίσκομαι η θα βρίσκομαι κάθε μέρα. Π.χ και σήμερα είμαι υδρα, Τρίτη βρίσκομαι Κρυονέρι και Τυρο Αρκαδίας, Τετάρτη πρωι Αθήνα απόγευμα Μοναστηράκι μαζυ με την συμβια μου,(οποτε την αφήνω να κάνει ψώνια και βρισκόμαστε για Ένα καφέ) Πέμπτη συνεχίζω κάπου αλλου, ....κλπ κλπ.
Έτσι αν Βρεθούμε βρεθήκαμε, αν όχι δεν υπάρχει προβλημα. αυτο θέλω να καταλάβεις, δεν ψάχνω κάτι η θέλω κάτι, απο κάποιον.