ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΡΟΚ , ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΡΟΚ , ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Masvidal28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
microkosmos_antithesisΝέο Μέλος
17/10/2003, 14:57:43
Αυτές είναι απόψεις της οργανωμένης θρησκείας!Διαφωνεί κανένας με την άποψη ότι η εκκλησία αντιπροσωπεύει το μεσαιωνικό σκοταδισμό στην Ελλάδα?
Απλές απορίες πού προκύπτουν απ'το κείμενο:To sex και η σεξουαλική επιθυμία είναι κάτι κακό?
Punk σημαίνει σαπίλα?Rock σημαίνει πορνεία???
Αν ρίξω αγιασμό στους δισκους μου(οι οποίοι έχουν υποστεί μαγεία...)
θα είναι πλέον "ευλογημένοι" και θα τους ακούω χωρίς φόβο?
Είμαι φίλος της rock μουσικής(δηλαδή της πορνείας???)και ολίγον μουσικός και καμία φορά φοράω και μαύρα.Κι όμως δεν είμαι υπο τις διαταγές του σατανά!Τί πρέπει να κάνω?

Υ.Γ. Η Μαρινέλλα είναι Black Metal!
Υ.Γ.2 Που να άκουγε Dodheimsgard και Maschinenzimmer 412

17/10/2003, 16:30:50
χμ...τι να κανεις "τεκνον" μου;
μεσα στα μαυρα ρουχα κλεισμενος μαλλον εχεις οριοθετησει την εμπνευση σου...το θεμα ειναι αν την εξωτερικευεις καπως η απλα κρυβεσαι πισω απο τα μαυρα πεπλα.
σε καταλαβαινω αν και δεν φορω πια μοναχα μαυρα ρουχα
...παιζω με το ουρανο τοξο και εκτος μου αφοβα!

η μαρινελλα ειναι μια "φωναρα" απο τις λιγες /
αυτο που την χαρακτηριζει οπως συνηθιζω να λεω....
"μια φωνη που ερχεται απο τον αδη..."

τετοιοι κατ'εμε ειναι ...
ο καζαντζιδης
ο μητροπανος
ο τερζης
η μαρινελλα
....
χμ..
ας σταματησω εδω.

μαλλον θα φτιαξω δικο μου θεματακι.

φως!

MasvidalΜέλος
17/10/2003, 19:17:20
quote:

Αυτές είναι απόψεις της οργανωμένης θρησκείας!Διαφωνεί κανένας με την άποψη ότι η εκκλησία αντιπροσωπεύει το μεσαιωνικό σκοταδισμό στην Ελλάδα?

Μου αρεσε που ειπες "η εκκλησια" και οχι γενικα ο Χριστιανισμος.Διοτι η συγχρονοι ιεραρχες δεν ξερω κατα ποσο πορευονται συμφωνα με τις διδαχες του Χριστου.
Παντως εχω παρατηρησει οτι οσοι κατακρινουν αυτη τη μουσικη,δεν εχουν ακουσει σχεδον τιποτα απο αυτο το ειδος.Αρα η αποψη τους δεν εχει βαρυτητα.Πεφτει στο κενο !!

17/10/2003, 19:30:22
Μα πως θα μπορούσαν άλλωστε να είναι απόψεις του Χριστιανισμού; Ο Χριστός ουδέποτε εδίδαξε το μίσος κατά του οποιουδήποτε...ουδέποτε αφόρισε ακόμη κι αυτές τις πόρνες...(μια κι έγινε παραλληλισμός της rock με την πορνεία). Ο Χριστιανισμός είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ : ΑΓΑΠΗ!

Οπότε, απανταχού ροκάδες, αγαπάτε αυτούς, ου γαρ οίδασι τι λέγουσι!!!

microkosmos_antithesisΝέο Μέλος
20/10/2003, 14:36:18
quote:

χμ...τι να κανεις "τεκνον" μου;
μεσα στα μαυρα ρουχα κλεισμενος μαλλον εχεις οριοθετησει την εμπνευση σου...το θεμα ειναι αν την εξωτερικευεις καπως η απλα κρυβεσαι πισω απο τα μαυρα πεπλα.
σε καταλαβαινω αν και δεν φορω πια μοναχα μαυρα ρουχα
...παιζω με το ουρανο τοξο και εκτος μου αφοβα!

η μαρινελλα ειναι μια "φωναρα" απο τις λιγες /
αυτο που την χαρακτηριζει οπως συνηθιζω να λεω....
"μια φωνη που ερχεται απο τον αδη..."

τετοιοι κατ'εμε ειναι ...
ο καζαντζιδης
ο μητροπανος
ο τερζης
η μαρινελλα
....
χμ..
ας σταματησω εδω.

μαλλον θα φτιαξω δικο μου θεματακι.

φως!

Όπως ίσως είδες Ατμα η απάντηση είχε τόνο σατυρικό.ΔΕΝ φοράω μόνο μαύρα,καμιά φορά φοράω και άσπρα...Μαύρα πέπλα?Ενδιαφέρουσα άποψη!Προσφέρουν καλή κάλυψη?Το σχόλιο για την Μαριννέλα είχε σκοπό να δείξει την άγνοια του συντάκτη του κειμένου για το rock.Εκτός κι αν είναι όντως "ρόκ" η Μαριννέλα...Η οποία είναι πράγματι μια σπουδαία φωνή.Durden_alie είδες οτι μιλάω για την οργανωμένη θρησκεία και ΌΧΙ για το Χριστό!Υπάρχει τεράστια διαφορά φίλε μου...

Edited by - microkosmos_antithesis on 20/10/2003 14:41:36

20/10/2003, 15:16:29

quote:
Durden_alie είδες οτι μιλάω για την οργανωμένη θρησκεία και ΌΧΙ για το Χριστό!Υπάρχει τεράστια διαφορά φίλε μου...

Μα, ακριβώς, αγαπητέ μου, αυτή την αντίθεση ήθελα να θίξω...

Οι πραγματικά επικίνδυνοι είναι κάποιοι άλλοι μαυροφορεμένοι, όχι αυτοί της Rock...

Edited by - durden_alie on 20/10/2003 15:19:04

_Μέλος
21/10/2003, 00:01:26
Όσοι πιστοί μετατραπείτε σε σατανιστες για να μην την φάτε πισώπλατα από την εκκλησία.

παπαροκαδες <-

28/10/2003, 01:33:15
quote:

Τελος αναφερουμε και την θραζ μεταλ που ειναι ενα ειδος χεβυ μεταλ.Θραζ σημαινει σκουπιδια.
quote:

Eιναι thrash metal και thrash δεν σημαινει σκουπιδια.Τα σκουπιδια λεγονται trash!οσο για τα ναρκωτικα:οι εμποροι εκμεταλευονται μουσικα ρευματα για την καλυτερη προωθηση των προιοντων τους,παλιοτερα η ροκ για ηρωινη και χασις και τωρα το rave(αν μπορει να θεωρηθει μουσικη)για τα χαπακια.Απο ποτε η ραπ και η ψυχεδελεια ειναι παρακλαδια της ροκ???
quote:
Η ροκ ειναι σατανικο κατασκευασμα.Διαλεξε τωρα τον αφεντη που θελεις να λατρεψεις.
.......
Η ροκ λατρευει το Σατανα.Το ιδιο κάνεις και συ οταν ακους ροκ

Η Ιερα Εξεταση ηταν σαφως πιο ανοιχτομυαλη.Και λιγη ιστορια:απο το rock'n'roll πηγαμε στο rock με τους Deep Purple και τους Rainbow.Απο το rock στο heavy metal με τους Black Sabbath.Απο το heavy metal στο black με τους Venom.Απο το black στο thrash με τους SLAYER.Aπο το thrash στο death με τους Possesed.

Violator