ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- MOZ UN!VERSE (*MY*Star_System ;-) - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- MOZ UN!VERSE (*MY*Star_System ;-) - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

Moz30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/11/2006, 04:29:04

kroko:
quote:
Εγώ κατάλαβα, ότι η νέα μόδα σε αυτό το φόρουμ είναι να ειρωνεύονται, να χλευάζουν και να υπονομεύουν πλέον οι ίδιοι οι συντονιστές και διαχειριστές τα μέλη του φόρουμ

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ:

Amalia:

quote:

Η ασχετοσύνη της γνώμης και της στάσης που εκφράζεις είναι τεραστίων διαστάσεων!
Ίσως μεγαλύτερων και από της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας!!

[black][size=1]

22/11/2006, 23:25:16
Τι είναι Αυτά που είναι Στρογγυλά....

περιστρέφονται σε Τροχιά....

κι Αφήνουν Αέρια....

?

οι ΚΛΑΝΗΤΕΣ !!!

Αιχμηρες Σκεψεις

23/11/2006, 04:33:57
Γειά σου ΦΩΣΧΥΤΕ.
Είναι βέβαια κατανοητό και λογικό, εάν απομονώσεις κάποια μόνο στοιχεία από μία συνολικότερη εικόνα να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
Αλλά το συμπέρασμα που έβγαλες στηρίζεται σε ένα απόσπασμα - έτσι δεν είναι; Ή μήπως γνωρίζεις τα πως και τα γιατί των φράσεων που απομόνωσες και έτσι θεωρείς πως η απάντηση μου αποδεικνύει την παρατήρηση του μέλους kroko; (στην ειρωνία - απέναντι στα μέλη!!! - αναφέρομαι).

Στην περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις και στήριξες την κρίση σου μονάχα στην ανταλλαγή των συγκεκριμένων φράσεων, σκέψου που στήριξες το συμπεράσμά σου και εάν αρκεί αυτή η γνώση που έχεις για τη συγκεκριμένη ανταλλαγή φράσεων, να σε οδηγήσει σε ένα τέτοιο συμπέρασμα.

Από κει και πέρα, εάν τα 10 σχεδόν χρόνια ύπαρξης του ESOTERICA και τα 5 χρόνια λειτουργίας των forums, που αποδεικνύουν - αν μη τι άλλο - τον σεβασμό μας απέναντι στα μέλη των forums, δεν αρκούν για να εμπιστευτείς τουλάχιστον αυτούς που εργάζονται για την ύπαρξη αυτού του χώρου, δεν ξέρω γιατί μία ανταλλαγή φράσεων που συνάντησες σε ένα θέμα είναι ικανή να σε κάνει να πιστέψεις πως ξαφνικά "μας τη βάρεσε" και αρχίσαμε χωρίς λόγο να τα βάζουμε με τα μέλη...
Ειλικρινά στο λέω, απορρώ.
Πρέπει συνεχώς κάτω από κάθε μας απάντηση, να αποδεικνύουμε ξανά και ξανά τα προφανή;

Λίγη εμπιστοσύνη ρε παιδιά!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

ΒρίλΜέλος
23/11/2006, 07:57:35
quote:
ξαφνικά "μας τη βάρεσε" και αρχίσαμε χωρίς λόγο να τα βάζουμε με τα μέλη...

Απορώ και εγώ, γιατί ξαφνικά κάποιο μέλος πέφτει στην ευμένεια ή την δυσμένειά σας. Εγώ πιστεύω, ότι η πολύ παρασκηνιακή "επικοινωνία" σας, σας οδηγεί πολλές φορές σε τέτοιες παρορμήσεις. Ίσως τελικά να είσαι/είστε πιο ευάλλωτοι σε "καθοδηγήσεις" και manipulations, από όσο θα θέλατε να παραδεχτείτε.

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

23/11/2006, 18:14:15
quote:
Γειά σου ΦΩΣΧΥΤΕ.
Είναι βέβαια κατανοητό και λογικό, εάν απομονώσεις κάποια μόνο στοιχεία από μία συνολικότερη εικόνα να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
Αλλά το συμπέρασμα που έβγαλες στηρίζεται σε ένα απόσπασμα - έτσι δεν είναι; Ή μήπως γνωρίζεις τα πως και τα γιατί των φράσεων που απομόνωσες και έτσι θεωρείς πως η απάντηση μου αποδεικνύει την παρατήρηση του μέλους kroko; (στην ειρωνία - απέναντι στα μέλη!!! - αναφέρομαι).

Στην περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις και στήριξες την κρίση σου μονάχα στην ανταλλαγή των συγκεκριμένων φράσεων, σκέψου που στήριξες το συμπεράσμά σου και εάν αρκεί αυτή η γνώση που έχεις για τη συγκεκριμένη ανταλλαγή φράσεων, να σε οδηγήσει σε ένα τέτοιο συμπέρασμα.

καλησπέρα amalia.δεν γνωρίζω το πως
και το γιατι στην συγκεκριμένη περίπτωση
αλλά βλέπω μια απαξιωτικη στάση προς τον βριλ αν
εννοησα ορθος ή η εικόνα που τοποθετησες εχει να κάνει με κατι βαθια εσωτεριστικο που εμεις οι κοινοι δεν μπορουμε να δουμε και
μετα στα καπακια μιλας με αυτον τον τρόπο στον Κroko
και τον επιβεβαιώνεις.Αυτη ηταν η προθεση μου να σου δείξω
αυτο που έκανες.Παρακολουθω χρόνια το φορουμ οπως μαλλον θα γνωριζεις
και εχουν δει πολλα τα ματακια μου.αυτην την σταση που πηρες
απεναντι στον kroko όλα αυτά τα χρόνια την εχω ξαναδει πολλακις
να την εχετε και σε αλλα μελη.Αυτος ειναι και ο λογος που
δεν γραφω πια.Οσους συμπαθησα και διαβαζα τους εχετε
με την σταση ασς διωξει μακρια απο το εσωτερικα και
αυτοι οι ανθρωποι αγαπουσαν τον χωρο αυτο!Με αυτο το
σκεπτικο εκρινα και εκανα το ποστ.

quote:
Από κει και πέρα, εάν τα 10 σχεδόν χρόνια ύπαρξης του ESOTERICA και τα 5 χρόνια λειτουργίας των forums, που αποδεικνύουν - αν μη τι άλλο - τον σεβασμό μας απέναντι στα μέλη των forums, δεν αρκούν για να εμπιστευτείς τουλάχιστον αυτούς που εργάζονται για την ύπαρξη αυτού του χώρου, δεν ξέρω γιατί μία ανταλλαγή φράσεων που συνάντησες σε ένα θέμα είναι ικανή να σε κάνει να πιστέψεις πως ξαφνικά "μας τη βάρεσε" και αρχίσαμε χωρίς λόγο να τα βάζουμε με τα μέλη...
Πρέπει συνεχώς κάτω από κάθε μας απάντηση, να αποδεικνύουμε ξανά και ξανά τα προφανή;

Λίγη εμπιστοσύνη ρε παιδιά!

αμαλια η εμπιστοσυνη κερδιζεται και τουλαχιστον απο εμενα
την εχετε χασει γιατι πολλες φορες αν καποιος σας κρινει
για κατι που κανετε αμεσως μπαινει σε παραταξεις.
εσυ αλλωστε δεν μπορεις να μιλας για τα 5 χρονια των φορουμς
γιατι εισαι διαχειρστρια μολις εναμιση χρονο αν δεν κανω λαθος
και πριν ησουν ενα απλο μελος με ποικιλεςσυμπεριφορες που ανετα
καποιος θα τις χαρακτηριζε ακομα και παιδιαστικες.Οταν ανελαβες
την διοικηση του φορουμ εγινες πιο σοβαρη και μεγαλοστομη αλλα
βλεπω οτι επαναλαμβανεις τισ συμπεριφορες του παρελθοντος 'οπως
αυτη η εικονα που εβαλες.Ο αντμιν ή αδιαφορούσε ή απαντουσε με
εναν τροπο που δυσκολα εφερνες διαφωνια.Εσυ αυτο δεν το εχεις
και ειναι λυπηρο να βλεπω τετοια κακοδιαχειριση.Βεβαια
ξερω οτι οτι μπορεις κανεις αλλα μην πεφτεις συνεχεια
σε τετοιες παγιδες του κροκο η καποιου αλλου.
Αυτα δεν θα συνεβαιναν αν είχατε διατηρησει κοντα σας
τους ανθρωπους που αγαπουσαν το φορουμ γιατι
θυμαμε οτι οταν καποιος εμπαινε για να δημιουργησει
προβλημα τον απομονωναν τα μελη.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ.Ειδικα απο τοτε που ανελαβες
εσυ και οι υπολοιποι διαχειριστες.δεν υπηρχαν
τοσα κρουσματα με τον θωθ και τον κελσο π.χ
τωρα θα μου πεις τι συγκρινω!αλλα σιγουρα
εισαστε το μονο φορουμ που καταφερε να
δημιουργησει εσωτερικους εχθρους(δηλαδη ανθρωπους που αγαπουσαν το εσωτερικα και τωρα βγαζουν σπυρια με το που το ακουνε).

Αυτη ειναι μια συνολικη αποτυχια του εσωτερικα.δεν λεω αυξηθηκε η ποσοτητα των ποστ,αλλα χωρις ουσια και μερακι οπως ηταν καποτε.
βεβαια ολα εξελισονται αλλες φορες παρακμαζουν.Δεν εχω αποφασισει
τι απο τα δυο συμβαινει.Ολα αυτα ειναι προσωπικες μου εκτιμησεις καιγιναν με πολυ καλη προθεση,απλα κουραστικα να σας βλεπω να
φερνετε τα παντα στο επιπεδο σας.

quote:
Εγώ πιστεύω, ότι η πολύ παρασκηνιακή "επικοινωνία" σας, σας οδηγεί πολλές φορές σε τέτοιες παρορμήσεις.

αυτο ξαναπεστο.

quote:
Τι είναι Αυτά που είναι Στρογγυλά....

περιστρέφονται σε Τροχιά....

κι Αφήνουν Αέρια....

?

οι ΚΛΑΝΗΤΕΣ !!!

εδω στον κυριο ουτε μια παρατηρηση,τι να υποθεσω δεν ξερω φιλικα προσκειμενος ή της αρεσκεια σας η τοποθετση του;

πολυ ωραιο το ποστ σου μοζ αν και δεν καταλαβα και
πολλα.αυτα ειχα να πω,να περνατε καλα και ελπιζω να μιλησουμε και απο κοντα καποια στιγμη υπευθηνοι του εσωτερικα.

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ

ΒρίλΜέλος
23/11/2006, 18:39:10
quote:

Τελικά, υπάρχουν καθρέπτες και καθρεπτίζουν και όμορφα και άσχημα πράγματα.

Κορυφαίο !

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

25/11/2006, 19:48:13
quote:
εσυ αλλωστε δεν μπορεις να μιλας για τα 5 χρονια των φορουμς
γιατι εισαι διαχειρστρια μολις εναμιση χρονο αν δεν κανω λαθος
και πριν ησουν ενα απλο μελος

Αγαπητέ ΦΩΣΧΥΤΟΣ, εντελώς πληροφοριακά να αναφέρω οτι η amalia είναι Διαχειρίστρια 2 χρόνια και Συντονίστρια στις Συζητήσεις των Forums 3,5 χρόνια συνολικά.

Με αφορμή αυτήν την αναφορά σου, κάνω διάφορες σκέψεις γενικότερα...
Μια ανακριβής πληροφορία/αναφορά ενδεχομένως να μας παρακινεί να βγάλουμε συμπεράσματα, μας κινητοποιεί κάποια συναισθήματα και κάνει το μυαλό μας να γεννά σκέψεις.
Αν όμως αυτή η αναφορά/πληροφορία ήταν ακριβής μήπως θα οδηγούμασταν σε κάποια άλλα συμπεράσματα?
Αν είχαμε μια περισσότερο σφαιρική εικόνα της πραγματικότητας πόσα θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε και πόσα πράγματα που τώρα καλύπτονται με ομίχλη για τα μάτια μας, θα μας φανερώνονταν πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο ευδιάκριτα?

quote:
Αυτη ειναι μια συνολικη αποτυχια του εσωτερικα.δεν λεω αυξηθηκε η ποσοτητα των ποστ,αλλα χωρις ουσια και μερακι οπως ηταν καποτε.

Αγαπητέ, αναφέρεσαι στην συνολική προσπάθεια που λέγεται Esoterica ή στα Forums του Esoterica?
Υποθέτω στα Forums - την στιγμή που το περιορίζεις σε μηνύματα κτλ.
Ειλικρινά όμως δυσκολεύομαι να αντιληφθώ που ακριβώς έγκειται η αποτυχία την οποία αναφέρεις.
Κι επέτρεψε μου να σου πω οτι καθημερινά βλέπω ανθρώπους να μπαίνουν, να καταθέτουν κομμάτια της ψυχής τους, να αφήνουν πίσω τους ένα μήνυμα με ουσία και μεράκι το οποίο πιθανότατα να αγγίζει έναν συνάνθρωπο τους και να αγγίζει την ψυχή του.
Βλέπω καθημερινά ανθρώπους να προσπαθούν να επικοινωνήσουν, να γνωρίσουν, να μάθουν και να διδάξουν.
Ανθρώπους οι οποίοι έχουν παρόμοιες ανησυχίες με εσένα, με εμένα, έχουν να αντιμετωπίσουν την δική τους καθημερινότητα και να διαβούν το δικό τους μονοπάτι προσπαθώντας να βοηθήσουν και τον διπλανό τους να κάνει το ίδιο.
Όταν λοιπόν μιλάμε για όλα αυτά σε επίπεδο αλληλεπίδρασης ανθρώπων, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να θεωρήσω κάτι ως αποτυχία...
Δε μπορώ να το χαρακτηρίσω ως αποτυχία, αγαπητέ μου, την στιγμή που βοηθάει κάποιον να αντιληφθεί οτι δεν είναι μόνος του.
Την στιγμή που τον κάνει να συνειδητοποιεί οτι πέρα από τις φαινομενικές διαφορές μας στην ουσία είμαστε όμοιοι και προσπαθούμε για το ίδιο πράγμα.

Και μέσα σ’ αυτό το διαρκές "δούναι και λαβείν" έρχεται το Εγώ.
Πως θα μπορέσουμε να νιώσουμε όλα τα παραπάνω όσο πληρέστερα μπορούμε.
Εδώ έχουμε μπροστά μας 2 επιλογές:

1) Μένουμε σ' αυτό που αντικρύζουμε κι αναλωνόμαστε σ' αυτό.
Βγάζουμε μια εικόνα με βάση τα δεδομένα που έχουμε λάβει κι οδηγούμαστε σε κάποιες σκέψεις.
2) Προσπαθούμε να διευρύνουμε το εύρος της αντίληψης μας, αφηνόμαστε σ' αυτό το άνοιγμα και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από το προφανές.

Όταν λοιπόν θέλουμε να πούμε οτι γνωρίζουμε κάτι, οτι το έχουμε μάθει ποιά επιλογή θα ήταν ιδεατή?
Η πρώτη ή η δεύτερη?

In anticipation of my resurrection...

25/11/2006, 20:23:56
________

Το περιεχόμενο του μηνύματος σβήνεται, λόγω του ότι είναι πανομοιότυπο με το ακριβώς παραπάνω και απεστάλη κατά λάθος 2 φορές.

25/11/2006, 22:05:57
Γειά σου και πάλι ΦΩΣΧΥΤΕ.

Θεωρώ σωστό να αρχίσω λέγοντάς σου πως βρίσκω το μήνυμά σου καλοπροαίρετο, αν και εκφράζεις κάποια πικρή άποψη για το ESOTERICA και ίσως και για μένα προσωπικά, αλλά το να συζητάμε σε μια τέτοια βάση εξασφαλίζει τουλάχιστον αρκετές πιθανότητες να είναι η ανταλλαγή των απόψεών μας δημιουργική.

Από τη σκοπιά που το βλέπω εγώ το θέμα και ως παρατηρητής, αλλά και ως άμεσα εμπλεκόμενη στην μακρόχρονη προσπάθεια του ESOTERICA, μέσα σε μία δράση η οποία γίνεται μέσα στον κόσμο για τον κόσμο, είναι αδύνατον να είναι όλοι ευχαριστημένοι και σίγουρα εκτός από τις περιπτώσεις που κάποια δυσαρέσκεια οφείλεται σε παρεξήγηση ή ελλειπή γνώση κάποιων δεδομένων, είμαστε όλοι άνθρωποι ατελείς με μεγαλύτερο ή μικρότερο εγωϊσμό και όταν αυτός ο εγωϊσμός θιχτεί, είναι πολύ εύκολο να κοιτάς έναν χώρο που παλιότερα σε έκφραζε και να νιώθεις αρνητικά γι' αυτόν.

Πάντως, δεν είναι ο βασικότερος στόχος του ESOTERICA να είναι πάντα αγαπητό και στην περίπτωση που πρέπει να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους, προτιμάμε να επιλέξουμε αυτό που είναι σύμφωνο με τις αρχές μας, αλλά και που θα ήταν περισσότερο δίκαιο για όλους.

Για τα υπόλοιπα, με κάλυψε ο αγαπητός Dying_Incubus

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

05/01/2007, 20:41:03
Καλησπέρα σε ΟΛΟΥΣ......

Το θέμα είναι πως έχει ξεφύγει από το θέμα!

Αν υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν καταλάβει το νόημα του θέματος και για δικούς τους λόγους το "κατακρίνουν" ή θεωρούν πως πρέπει να μεταφερθεί αλλού, από άγνοια όπως λέχθηκε,γιατί κανείς από τους υπόλοιπους δεν μπαίνει στον κόπο να δώσει τα φώτα του στους "αγνοώντες"?

Το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα και παντού κρίνουμε σύμφωνα με την υποκειμενικότητά μας...

ΜΟΖ, παρεπιμπτόντως, ωραίες φώτος [Υ]
αν και δεν πρόλλαβα να διαβάσω όλα τα κείμενα του παρόντος θέματος, να κάνω απλά μία ερώτηση, τί είναι αυτό που ώθησε την εμφάνιση/δημιουργία ενός τέτοιου συστήματος?

Φιλικά... να είστε καλά!!

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 05/01/2007 20:48:31