ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Γεώργιος Πάλμος - ΑΣΑΝΑ

Γεώργιος Πάλμος - ΑΣΑΝΑ

Janker_the_Great6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2009-01-10 14:44
Ποιά η γνώμη σας για τον ερευνητη και ιδρυτη της "ΑΣΑΝΑ" Γεωργιο Πάλμο? Πιστευετε οτι ειναι μια μεγαλη προσωπικοτητα του χωρου ή το αντίθετο και γιατι? Για την "ΑΣΑΝΑ" που ιδρυσε τι πιστευετε? Ευχαριστω.
2009-01-13 01:36
Κανείς δεν εχει να πει κατι? Παραθετω ενδυκτικα ενα βιντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=K7Bqhz813yI
2009-01-13 13:32
Δεν συνηθίζετε να ανοίγουμε με τέτοιο τρόπο θέματα, δηλαδή γράφοντας 1-2 σειρές γιατί έτσι δεν δίνουμε και τα κατάλληλα ερεθίσματα σε οσους ενδεχομένως θα ήθελαν να ασχοληθούν με το θέμα, να συμμετέχουν ουσιαστικά.
Θα μπορούσες να μας πεις κάποια εισαγωγικά λόγια για τον Πάλμο και για το έργο του; Ίσως έτσι να αναπτυχθεί διάλογος.
εκ του συντονισμού,
melian
2009-01-13 16:00
Εχεις δικιο-παραλειψη δικη μου. Λοιπόν ας πω δυο λογια:

-Ο Γεωργιος Πάλμος εχει ισχυριστει δημοσια οτι ειναι μελος της ομαδας Ε και εχει αναλαβει χρεη εκπροσωπου στη τηλεοραση. Ειναι ο "Αρχηγος" του Ινστιτουτου ερευνων "ΑΣΑΝΑ" που ιδρυθηκε το 1971, οπως λεει τουλαχιστον ο ιδιος. Εχει παρει συνεντευξη απο τον μακαριτη Γκιόλβα παλαιότερα η οποια υπάρχει και στο Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=501Bk1mhIE0
2009-01-15 14:05
Αν έχει κάποιος να μου στείλει την κάρτα του, που είχε δημοσιευτεί σε άλλο site του χώρου, γιατί δεν είναι πια διαθέσιμη η εικόνα και δυστυχώς δεν είχα προνοήσει να την αποθηκεύσω.

Μεταξύ άλλων έλεγε κάτι για βιντεοσκοπήσεις, εκδηλώσεις, προώθηση μοντέλων, κ.λπ.

Ευχαριστώ.
2010-02-07 23:32
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NAVMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν έχει κάποιος να μου στείλει την κάρτα του, που είχε δημοσιευτεί σε άλλο site του χώρου, γιατί δεν είναι πια διαθέσιμη η εικόνα και δυστυχώς δεν είχα προνοήσει να την αποθηκεύσω.

Μεταξύ άλλων έλεγε κάτι για βιντεοσκοπήσεις, εκδηλώσεις, προώθηση μοντέλων, κ.λπ.

Ευχαριστώ.
Και όχι μόνο, όμως

Να σου θυμήσω τις συμβουλές που έδινες στο Βασίλη που τώρα πια είναι επίκαιρες όσο ποτέ:

"Αγαπητέ Βασίλη κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στους γύρω σου αγόρι μου και άσε τις 27 καταγγελίες και τις 58 εικασίες, άσε και τον Πάλμο να χρονολογεί τα ορφικά στα 200 τρισεκατομμύρια χρόνια πίσω, και μην χαλάς τον εαυτό σου σε πράγματα που δεν μπορείς να δεις και να καταλάβεις. Είναι και τα νεύρα μας ευαίσθητα αυτή την εποχή, κρίμα είναι."

Ax, αυτά τα νεύρα μας...