ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Τα chakra της Γης

Τα chakra της Γης

Raistlin8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2008-10-28 02:37
Εκτός των 7 τσάκρα του ανθρώπου υπάρχουν όπως πιθανώς γνωρίζετε και τα 7 τσάκρα της Γης. Αυτά βρίσκονται στους Δελφούς, Delhi, Mecca, Jerusalem, Rome, Velahrad και Krakow...
Γνωρίζετε κάτι σχετικά με το θέμα?
Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας περί αυτού καθώς και των γραμμών Lay που σίγουρα σχετίζονται μιας και μιλάμε για ενεργειακά κέντρα και ενεργειακά ρεύματα.
Μέχρι τώρα έχω πάει μόνον στους Δελφούς και σύντομα την Κρακοβία όπου στο κάστρο Wawel ακούγονται φήμες για μια μαγική πέτρα ίσως μετεωρίτης που βρίσκεται μέσα στην κρύπτη του St. Gereon. Δυστυχώς στην κρύπτη αυτή απαρορεύεται η είσοδος στους πάντες. Την Δύναμη της πέτρας όμως μπορείς να την αισθανθείς από κάποιο σημείο στην αυλή του κάστρου, και πολύς είναι ο κόσμος που πάει γι αυτόν τον λόγο. Επιστήμονες αναφέρουν αυξημένα μαγνητικά πεδία στην περιοχή.
Στο τόπικ αυτό ας παραθέσει ο καθένας ότι γνωρίζει για τις περιοχές αυτές καθώς και γενικά για το θέμα...
Καποιοι πιστευουν οτι υπαρχουν και chakras με αρνητικη ενεργεια, οπως το Τριγωνο των Βερμουδων.Θα μπορουσε να ειναι κι αυτη μια θεωρια.
Επισης πως αναλογα σε ποιες γραμμες ενεργειας που προερχονται (και πηγαινουν) στα chakras ειναι ενα μερος,επηρεαζονται και ολα τα εμβια οντα που βρισκονται σε αυτο, γι' αυτο καποια μερη μας προκαλουν μια θετικη αισθηση και καποια το αντιθετο ασχετα με το περιβαλλον που βλεπουμε γυρω μας ή γιατι καποια φυτα ευδοκιμουν σε συγκεκριμενες περιοχες ακομη κι αν οι συν8ηκες για την αναπτυξη τους σε αλλα μερη ειναι παρομοιες.
Ειχα διαβασει πως καποιοι που εξασκουσαν ιατρικη αυρας (αν ειναι δοκιμος ο ορος) ηθελαν να συγκεντρωθουν στην Γκιζα οπου θεωρουσαν οτι ειναι το κεντρικο και με μεθοδους αναλογες του"ξεμπλοκαρισματος"των ανθρωπινων chakras να προσπαθησουν να το φορτισουν θετικη ενεργεια,δυστυχως δεν εμαθα αν τελικα το επιχειρησαν.

Παράθεση:
Μέχρι τώρα έχω πάει μόνον στους Δελφούς και σύντομα την Κρακοβία όπου στο κάστρο Wawel ακούγονται φήμες για μια μαγική πέτρα ίσως μετεωρίτης που βρίσκεται μέσα στην κρύπτη του St. Gereon

Αλη8εια πηγες τελικα στην Κρακοβια?
2008-10-29 03:01
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raistlin
Velahrad

Μηπως το Velehrad της Τσεχιας?
Αυτο που λες δεν το βρηκα...
(Πολυ ενδιαφερον θεμα)
Αγαπητή Νηρηιδα, σωστή η σκέψη για το τρίγωνο των Βερμούδων αν και τα τσακρα απ ότι ξερω δεν σχετίζονται με αρνητική ενέργεια αλλά με ελειπή και μειωμένη ροή της ενέργειας. Ναι, πήγα στην Κρακοβία, πολύ ωραία πόλη και ειδηκά τα ορυχεία άλατος που περιέγραψα σε ένα άλλο thread! Το κάστρο (και όχι μόνο) το επισκεύτικα και το σημείο που λένε για την ενέργεια είναι μια γωνία στην εσωτερική αυλή. Ο τοίχος συγκεκριμένα είμαι στην κυριολεξία μαύρος σε εκεινο το σημείο εξ αιτίας του ότι πάρα πολύς κόσμος πάει και στεκεται ή ακουμπάει αυτό το συγκεκριμένο σημείο για να αισθανθεί την ενέργεια. Και όντως όλοι περνούσαν εκεί και στεκόντουσαν για λίγο. Μερικοί λένε πως κάτι αισθανόντουσαν αλλά εγω προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα... Επίσεις να σημειώσω πως οι ξεναγοί δεν μιλάνε καθόλου γι αυτό το θέμα. Ενας λόγος είναι προφανώς για να μην παραμελούν οι τουρίστες τα αξιοθέατα του κάστρου αλλά η φίλη μου, μου είπε πως μια φορά που πήγε εκεί με την σχολή της, κάποιος ρώτησε την ξεναγο για το θέμα και αυτή απάντησε: <...Δεν μας επιτρέπουν να μιλάμε για αυτό το θέμα αλλα μπορώ μόνο να σας πω πως ναι, κάτι υπάρχει...>
Για την κρύπτη δεν μπόρεσα να βρω τίποτα πάντως είχε πολλές πόρτες που οδηγούσαν <κάτω> και στο προάυλιο σχάρα υπονόμου... Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να παραθέσω κάποιες φωτογραφίες από στιγμιότυπα βίντεο που τράβηξα εκει, όπως τον τοίχο που ανέφερα, το προάβλιο και ότι άλλο μπορέσω.

Φίλε akirav, ναι στην Τσεχία βρήσκεται. Πάντως κάποια στιγμή που ξαναέψαξα για τα τσακρα της Γης, βρήκα δύο διαφορετικές εκδοχές των περιοχών που μπορεί να βρήσκονται αυτά. Και συγκεκριμένα δεν ήταν τα ίδια με αυτά που περέθεσα παραπάνω. Θα ξαναψάξω όμως να δω για την διαφορετική εκδοχή.

Επίσης μια ιδέα που μου ήρθε είναι μήπως οι γραμμές lay σχετίζονται με το θέμα και παίζουν ρόλο των καναλιών της ροής που υπάρχουν αντίστοιχα και στο σώμα μας.

Τέλος να προσθέσω και για ένα άλλο μέρος στην Πολωνία που λέγεται Bialowieza (Μπιαουοβιέζα) Σε ένα μέρος στο δάσος (η περιοχή ήταν δασώδης και γνωστή για το προστατευόμενο δάσος της) Ήταν μια ταμπέλα με την επιγραφή <Το σημείο της Ενέργειας> (miesce mocze...κάπως έτσι) και σε μια μεγάλη πινακίδα έλεγε πως εκεί ήταν μια περιοχή που από παλιά γινονταν τελετές και όποιος ήταν ευαίσθητος μπορούσε να νιώσει τις ενεργειακές δονήσεις. Τέλος πάντων ακολουθήσαμε το μονοπάτι και γβήκαμε σε ένα μέρος με ένα παρατηρητήριο και μερικούς ογκόλιθους διάσπαρτους. Στην συνέχεια όμως παρατηρήσαμε πως λίγο πιο πέρα οι ογκόλιθοι σχημάτιζαν κύκλο που στο κέντρο υπήρχε ένας από αυτούς. θα παραθέσω και απο αυτό το σημείο μερικές φωτογραφίες. Αυτά για την ώρα, να είστε καλά!
2008-10-31 00:20

Απο την ημερομηνια φαινεται οτι δεν ειναι μια προσφατη ιδεα παρολα αυτα εξακολουθει να ειναι γοητευτικη...τουλαχιστον για μενα ειναι!
2008-11-03 03:25
Αγαπητή Νηρηιδα ο χάρτης που παρέθεσες είναι η άλλη εκδοχή που είπα πως βρήκα...για το πια όμως ισχύει περισσότερο δεν γνωρίζω...
2008-11-03 03:31
παρακάτω παραθέτω μερικες φωτογραφίες από τις περιοχές που προανέφερα.
Λόγω προβλημάτων με το pc μου δυστυχώς δεν μπορώ να παραθέσω πολυ καλές και η ανάλυση αυτών που ανέβασα δεν είναι και η καλύτερη...
για να πάρετε μια ιδέα όμως βοηθάνε...

Στην πρώτη και δεύτερη φαίνονται δύο από τους ογκόλιθους. Στην πρώτη συγκεκριμένα, πίσω από τον ογκόλιθο φαίνεται ένα άνοιγμα, εκεί είναι οι υπόλοιπο ογκόλιθοι που σχηματίζουν κύκλο αλλά δεν φαίνονται λόγο βλάστησης. (ο σωρός μπροστά είναι απομηνάρια φωτιάς). Στην τρίτη φωτό η επιγραφή (με ελεύθερη μετάφραση) λέει: <Εαν ήρθες εδώ αναζητόντας σοφία, ρώτησε και αυτοί θα σου απαντήσουν...>
Στις παρακάτω φωτο είναι το κάστρο Wawel στην Κρακοβία...

στις τρεις πρωτες είναι η εσωτερική αυλή του κάστρου. Στην τελευταία είναι το σημείο απ' όπου βγαίνει η ενέργεια. Είναι το μοναδικό σημείο στον τοίχο του κάστρου που είναι μαυρισμένο, και βρήσκεται σε μια από τις γωνίες του εσωτερικού κήπου.

Αν τελικά τα καταφέρω με το pc θα παραθέσω κι άλλες.