ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Δαιμονας στον καθρεφτη;;;;

Δαιμονας στον καθρεφτη;;;;

Νηρηιδα10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Ανοιγω νεο θεμα χωρις να σημαινει οτι δεν περιμενω απαντησεις στο δικο μου!!! Απλα ειπα στη μαμα μου για το forum και μου ζητησε να στειλω την δικη της εμπειρια που θεωρουμε και οι δυο ασχετη με τις δικες μου!
Πριν 19 χρονια ειχε παει με τον πατερα μου στο Λονδινο γιατι ηταν καρκινοπαθης και επρεπε να κανει θεραπεια εκει. Εμενε λοιπον μονη της σε ενα μικρο ξενοδοχειο(εχει ακομα το ονομα του αλλα μαλλον δεν θα ηταν σωστο να το βαλω) αφου εκεινος ηταν μονιμα στο νοσοκομειο. Εμενε σε ενα μικρο δωματιο κατω απο τη σκαλα.
Ενα απο τα πρωτα βραδια ειχε γυρισει και εβλεπε μπιλιαρδο στην τν (το μονο προγραμμα που δεν χρειαζοταν να καταλαβαινει τη γλωσσα!) απεναντι απο το κρεβατι λοιπον ηταν η τν και διπλα της ενα ψυγειακι και ενας νιπτηρας με εναν μικρο καθρεφτη. Ενω προσπαθουσε να ηρεμησει και να κοιμηθει, αρχισε να νιωθει το σεντονι πανω απο το στηθος και την κοιλια της να φουσκωνει.Για λιγες στιγμες λεει δεν καταλαβαινε τι γινετε αλλα τοτε ειδε μια κινηση απο τον μικρο καθρεφτη απεναντι.Μια πρασινη μορφη σαν δαιμονας με λεπια,γουρλωτα ματια και στριφτα κερατα που αρχισε να γινετε αναγλυφη σαν να εβγαινε απο τον καθρεφτη.Την αγριοκοιταζε και πριν καν το σκεφτει πεταχτηκε επανω κι εφυγε απο το δωματιο.Περασε ολη τη νυχτα ταραγμενη στο καθιστικο παρεα με τον νεαρο που ειχε βαρδια.Δεν του ειπε τι ειδε μην την περασει για τρελη αλλα δεχτηκε αμεσως να της αλλαξει δωματιο. την επομενη μερα κοιταζοντας εξω, απο τον πανω οροφο πια, ενιωσε ενα τσιμπημα στην πλατη και τραβηξε το κεφαλι της μεσα.Τοτε το παραθυρο(αυτα της Αγγλιας που ανοιγουν ως τη μεση) εκλεισε με τοση δυναμη που ραγισε το τζαμι!!!αν δεν ειχε τραβηχτει μπορει να την σκοτωνε.Αυτο ηταν!φροντισε να αλλαξει γρηγορα ξενοδοχειο.
Μηπως κατι γινοταν στο συγκεκριμενο και το ξερανε;Δεν ειναι υποπτο πως δεν την ρωτησαν καν γιατι θελει να αλλαξει ετσι ξαφνικα δωματιο μεσα στη νυχτα;
Α!Πριν λιγα χρονια ειχαμε ψαξει με εναν φιλο στο ιντερνετ για δαιμονες και ειχε ενα site με πολλα ονοματα και εικονες.Η μαμα μου αναγνωρισε την μορφη που ειχε δει τοτε αλλα δυστυχως το ειχαμε βρει τυχαια και δεν θυμαμαι το ονομα η το site.
Φιλη Νηρηιδα η ιστορια σου μου θυμισε την ιστορια που μου ειχε πει καποτε ο "Τ"

Ο "Τ" λοιπον ηταν ενα παιδι τοτε γυρω στα δεκαξι με δεκαεφτα με πολλα σωματικα προβληματα και ενα απο αυτα ηταν η μειωμενη οραση και διαφορα με την σπονδυλικη στηλη! Πολυ ταλαιπορημενο ατομο εκ γενετηs αλλα παρ ολα αυτα ηταν ντραμμερ και γενικοτερα μουσικοs και του αρεσε κυριωs η Black Metal & Death Metal & Doom Metal και αλλα παρομοια ειδη μουσικηs ενω τα ειχε και με το Θεο για τα προβληματα που του εδωσε!

Μια μερα λοιπον καθωs εκανε την αναζητηση του στο διαδυκτιο βρηκε ενα "ξορκι" η "καλεσμα" για τον δαιμονα Πουζουζου (Puzuzu)! Eιπε να το δοκιμασει και οτι δεν θα ειχε τιποτα να χασει ενω το ξορκι αυτο ονομαζοταν bloody Mary (Kαταραμενη Μαρια)! Το ξορκι ειχε καποιεσ συγκεκριμενεs οδηγιεs που εννοειτε πωs δεν θα αναφερω αλλα το μονο που θα πω ειναι οτι στο κεντρο ενοs δωματιου επρεπε να υπαρχει εναs καθρεφτηs

Τεσπα ο "Τ" μια μερα που ελειπαν οι γονειs του το δοκιμασε και σε καποια φαση εμφανιστηκε στον καθρεφτη ενα ον ομοιο με αυτο που αναφερειs! Κοκκινα ματια και μεγαλα κερατα και με κεφαλι κατι σαν δρακου αλλα με ανθρωπινο σωμα! Ο "Τ" ειχε χεστει απο το συμβαν και αμεσωs ανοιξε φωs και παραθυρα και ολα σταματησαν! Να αναφερω οτι ο "Τ" απο τοτε εβαλε μυαλο και σταματησε να ασχολειτε με τετοια και σημερα ακομα συνεχιζει το δυσκολο του αγωνα επιβιωσηs

Δεν μπορω να ξερω κατα ποσο αληθευει το συμβαν αλλα εγω το πιστευω διοτι μου το ειχε πει ενα παιδι το οποιο δεν ειχε κανενα λογο να μου πει ψεμματα αλλα και ουτε να μου πουλησει μουρη! Δεν το εψαξα ποτε στο διαδυκτιο για να βρω κατι συγκεκριμενο επι του θεματοs επειδη δεν ασχολουμε με τετοια και ουτε θα το κανω! Τα σχολια δικα σαs

Φιλικα Γιωργοs
2008-09-09 11:05
Η δικη μου γνωμη ειναι πως καποιος, αγνωστο πότε, ειχε κανει καποια επικληση μεσω του καθρεφτη μονο που δεν μπορεσε να διωξει, ή δεν εδιωξε σωστα το κακο πνευμα που παρουσιαστηκε με αποτελεσμα η παρουσια του να βρισκεται ακομη μεσα στον καθρεφτη.
2008-09-09 11:24
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mirella_S
Η δικη μου γνωμη ειναι πως καποιος, αγνωστο πότε, ειχε κανει καποια επικληση μεσω του καθρεφτη μονο που δεν μπορεσε να διωξει, ή δεν εδιωξε σωστα το κακο πνευμα που παρουσιαστηκε με αποτελεσμα η παρουσια του να βρισκεται ακομη μεσα στον καθρεφτη.

Μirella_S δεν ειναι απαραιτητο καποιος να καλεσει εναν δαιμονα για να συμβουν περιστατικα παρομοια σαν αυτο. Οι δαιμονες μπορουν να παρουσιαστουν και απο μονοι τους, με διαφορους τροπους. Δεν περιμενουν παντα καποιος Μυστης, Μαγος ή απλος Ανθρωπος να τους καλεσει με μια τελετουλα και μερικα λογακια.
2008-09-09 12:47
file Indigocy i istoria t 't' k to onoma blady mary moy fainontai gnvsta.i istoria eixe giristi gia ena episodio tiw siras supernatural.

den thelo na po pos o filos s s ipe psemata giati gia na les esi poy ton kseris oti den eixe logo na soy pei psemata kati tha kseris.oytos i allos i istoria ine telios diaforetiki to mono kino ine o kathreftis.

stin istoria ekini i blady mary zoyse mesa stoys kathreftes.
tespa ayto poy ithela na po ine oti o monos thrylos i paramithi, opos thelete piteto, gia toyw kathreytes ine aytos tis blady mary.
xoris na thelo na diapseyso tin mitera tis Niriidas alla oyte k ton 't'

apla to anefera

oyf vre pedia exv fovies gia tis porselanines koykles, exv gia toys klooyn, tha m dimioyrgithoyn k gia tos kathreytes......se ligo tha fovame k tin skia m...

alla opos moy leei panta o mpampas m apo mikri oti den fobase dn iparxi.giati poli apla k na iparxi mporis na to antimetopisis...

σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνική γραμματοσειρά ~ φιλικά, melian
2008-09-09 13:11
Το όνομα του δαίμονα της εμπειρίας του φίλου Indigocy είναι το ίδιο με αυτόν που εμπλέκεται στην ταινία Ο Εξορκιστής.
Όσο για την εμπειρία της μητέρας σου Νηρηιδα, είχα διαβάσει κάποτε πριν καμιά 10ριά χρόνια σε ένα βιβλίο ότι πολοί που πάνε να μείνουν σε ξενοδοχεία κάνουν ξόρκια για να εξαγνίσουν το δωμάτιο από οτιδήποτε μπορεί να έφεραν και να άφησαν οι προηγούμενοι πελάτες είτε θέλοντας είτε εν αγνοία.
Ο Witch Shadow έχει δίκιο στο ότι οι δαίμονες εμφανίζονται και μόνοι τους αλλά όταν κάποιος τον έχει επικαλεστεί τότε του δίνει ένα μεγαλύτερο bonus στο να τριγυρνά και να εμφανίζεται κάπου.

και κάτι που ξέχασα, οι δαίμονες δεν έχουν μια συγκεκριμένη μορφή αλλά μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε μορφή θέλουν από κάποιο τέρας,ζώο, άνθρωπο μέχρι και παρουσιαστούν ως άγιος με σκοπό να πλανέψουν ή να τρομάξουν.
2008-09-09 13:18
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raistlin
Το όνομα του δαίμονα της εμπειρίας του φίλου Indigocy είναι το ίδιο με αυτόν που εμπλέκεται στην ταινία Ο Εξορκιστής.
Όσο για την εμπειρία της μητέρας σου Νηρηιδα, είχα διαβάσει κάποτε πριν καμιά 10ριά χρόνια σε ένα βιβλίο ότι πολοί που πάνε να μείνουν σε ξενοδοχεία κάνουν ξόρκια για να εξαγνίσουν το δωμάτιο από οτιδήποτε μπορεί να έφεραν και να άφησαν οι προηγούμενοι πελάτες είτε θέλοντας είτε εν αγνοία.
Ο Witch Shadow έχει δίκιο στο ότι οι δαίμονες εμφανίζονται και μόνοι τους αλλά όταν κάποιος τον έχει επικαλεστεί τότε του δίνει ένα μεγαλύτερο bonus στο να τριγυρνά και να εμφανίζεται κάπου.

και κάτι που ξέχασα, οι δαίμονες δεν έχουν μια συγκεκριμένη μορφή αλλά μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε μορφή θέλουν από κάποιο τέρας,ζώο, άνθρωπο μέχρι και παρουσιαστούν ως άγιος με σκοπό να πλανέψουν ή να τρομάξουν.

Θελεις να πεις πως στον καθρεφτη ηταν ο αρχαιος δαιμονας Pazuzu??????
Καλημερα σε ολους!!!Τα διαβασαμε πριν λιγο τα μνμ σας(η μαμα μου σας ευχαριστει πολυ ) Στην αρχη ειχα σκεφτει το ιδιο με τη Mirella_S αλλα μετα μου φανηκε οτι κατι δεν κολλαει,τελετη σε ενα μικρο δωματιο ξενοδοχειου? οχι πως δε μπορει να γινει φυσικα! Απλως δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλοτερο περιβαλλον αλλα θα μου πεις γιατι ξερω ποιο ειναι καταλληλο?
Απλα αναρωτιομουν αν μπορει να συμβει χωρις να εχει προηγη8ει κατι τετοιο και Witch Shadow σε ευχαριστω που το ανεφερες! Αληθεια ειναι σπανιο να συμβει κατι τετοιο χωρις επικληση???
Raistlin επειδη κι εσυ οπως και ο Witch Shadow που δινεται την εντυπωση οτι ξερετε κατι παραπανω γι αυτα (αν κι αυτο δεν σημαινει οτι δεν με ενδιαφερουν εξισου οι αποψεις των υπολοιπων ) τι πιστευετε οτι επιδιωκουν με μια τετοια εμφανιση?Δηλ. αν ηθελε να της κανει κατι κακο θα την αφηνε να φυγει?
Elfelia η αληθεια ειναι οτι εγω πιστεψα την ιστορια του Indigocy επειδη ειπε οτι ξερει τον φιλο του και τον εμπιστευεται αρα δεν εχω λογο να πω το αντιθετο! Βασικα εγω εχω ακουσει διαφορες ιστοριες με καθρεφτες που δεν ξερω αν ηταν η οχι "παραμυθια" (για ενα διαστημα τους φοβομουν αργα τη νυχτα αρα καλο ειναι μην το σκεφτεσαι και παθεις τα ιδια ) αλλα καμια δεν ταιριαζε με αυτο που εζησε η μαμα μου.
2008-09-09 21:45
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mirella_S
Θελεις να πεις πως στον καθρεφτη ηταν ο αρχαιος δαιμονας Pazuzu??????

Αγαπητή Mirella_S, δεν υπάρχει λόγος έκπληξης μιας και όλοι οι δαίμονες ακόμα και οι μικρότεροι έχουν όνομα(τα) και είναι πανάρχαιοι μιας και χρονολογούνται πριν της Δημιουργείας.(έχω ακούσει και ιστορίες για δαίμονες ακόμα μεγαλύτερης ισχύος)
Μπορεί να ήταν κάποιος άλλος αλλά μιας και ο <καπετάνιος> τους έχει τον τίτλο ο βασιλιάς του ψεύδους να προσπαθούσε να προκαλέσει μεγαλύτερο πανικό με αυτόν τον τρόπο.
Τέλος να σας θυμίσω και τον δαίμονα στον Εξορκισμό της Εμιλυ Ροουζ που ήταν ακόμα ποιο ισχυρός...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηιδα
Καλημερα σε ολους!!!Τα διαβασαμε πριν λιγο τα μνμ σας(η μαμα μου σας ευχαριστει πολυ ) Στην αρχη ειχα σκεφτει το ιδιο με τη Mirella_S αλλα μετα μου φανηκε οτι κατι δεν κολλαει,τελετη σε ενα μικρο δωματιο ξενοδοχειου? οχι πως δε μπορει να γινει φυσικα! Απλως δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλοτερο περιβαλλον αλλα θα μου πεις γιατι ξερω ποιο ειναι καταλληλο?
Απλα αναρωτιομουν αν μπορει να συμβει χωρις να εχει προηγη8ει κατι τετοιο και Witch Shadow σε ευχαριστω που το ανεφερες! Αληθεια ειναι σπανιο να συμβει κατι τετοιο χωρις επικληση???
Raistlin επειδη κι εσυ οπως και ο Witch Shadow που δινεται την εντυπωση οτι ξερετε κατι παραπανω γι αυτα (αν κι αυτο δεν σημαινει οτι δεν με ενδιαφερουν εξισου οι αποψεις των υπολοιπων ) τι πιστευετε οτι επιδιωκουν με μια τετοια εμφανιση?Δηλ. αν ηθελε να της κανει κατι κακο θα την αφηνε να φυγει?
Elfelia η αληθεια ειναι οτι εγω πιστεψα την ιστορια του Indigocy επειδη ειπε οτι ξερει τον φιλο του και τον εμπιστευεται αρα δεν εχω λογο να πω το αντιθετο! Βασικα εγω εχω ακουσει διαφορες ιστοριες με καθρεφτες που δεν ξερω αν ηταν η οχι "παραμυθια" (για ενα διαστημα τους φοβομουν αργα τη νυχτα αρα καλο ειναι μην το σκεφτεσαι και παθεις τα ιδια ) αλλα καμια δεν ταιριαζε με αυτο που εζησε η μαμα μου.

Οταν μπαινεις σε ενα δωματιο ξενοδοχειου και μενεις, οσος καιρος και αν ειναι αυτος, αφηνεις καποια "σημαδια". Τι εννοω με αυτο. Το δωματιο θα "αποθηκευσει" τους φοβους σου, τις ανησυχιες σου και γενικα ολα τα αρνητικα συναισθηματα. Αυτα ειναι λαχταριστος μεζες για τους δαιμονες. Οσο πιο πολυ απορροφουν τα συναισθηματα αυτα, τοσο πιο ισχυροι γινονται. Ετσι μπορουν να ερχονται στον χωρο οποτε τους κανει κεφι, χωρις να δινουν λογαριασμο. Εχουν πολλους σκοπους. Ποτε δεν μπορεις να ξερεις. Απο το να τρομαξουν μεχρι να παρουν ψυχες. Ακομα σε ξενοδοχεια γινονται τα περισσοτερα "συμβολαια του Διαβολου" που λεμε. Οι δαιμονες ποτε, οταν ειναι να κανουν εμφανιση, δεν υπολογιζουν την τοπο8εσια. Ουτε αν ειναι ξενοδοχειο, ουτε αν ειναι και η τουαλετα του σπιτιου σου. Δεν τους απασχολει. Ο σκοπος τους να γινει. Ο δαιμονας αυτος δεν ειχε σκοπο να κανει κακο στην μητερα σου. Το αντιθετο μαλιστα.Αν οντως ηταν ο Pazuru, αυτος ο δαιμονας παρολο που ειναι κακος, διωχνει αλλα σκοτεινα πνευματα. Μια απο τις βασικες του δυνατοτητες ειναι να προστατευει τους Θνητους απο τις καταστροφες.