ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/"ΑΣΡΑΜ" -ένα στέκι/καφέ της εσωτεριστικής Αστρολογίας...

"ΑΣΡΑΜ" -ένα στέκι/καφέ της εσωτεριστικής Αστρολογίας...

Mallen9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2008-06-14 14:14
Μια παράξενη καφετέρια στη...μεσαιωνική πόλη της Ρόδου:

<<ΑΣΡΑΜ>>ΚΑΦΕ/ΜΠΑΡ

Μια καφετέρια γεμάτη τοιχογραφίες αστρολογικού,παγανιστικού,αποκρυφιστικού/εσωτεριστικού και συμβολιστικού περιεχομένου. Πίνεις τον καφέ σου, παίρνοντας ένα περιοδικό της αρεσκείας σου από την μικρή βιβλιοθήκη του (οι...γνωστοί τίτλοι -ξέρετε ποιά!)Για το βράδυ,ποτό υπο τους ήχους new age/ reiki/ yoga/εναλλακτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Και όχι μόνο...

Πήγα εγώ προχθές και το καραγούσταρα! Σαν να'μαι στο στοιχείο μου...
Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα-όσοι/σες τριγυρίζετε εκεί στη περιοχή...!!!

(Μενεκλέους 20 /"Λουτρά"-παλιά πόλη Ρόδου/ από 10 πρωϊ έως 1 μεσάνυχτα)

2008-06-14 20:42
Φαντάζει σαν οπτασία το συγκεκριμένο κατάστημα..Εύχομαι να μου δοθεί η δυνατότητα να το επισκεφτώ.. Θα ήταν καλό να φτιάχναμε Μία θεματολογία όπου να γράφονται όλα τα μαγαζιά παρόμοιου βεληνεκούς ανά την χώρα ούτως ώστε και να διαφημίζονται και να είναι σαν μεταφυσικός ταξιδιωτικός οδηγός

Την συγκεκριμένη πρόταση την αφήνω στην κρίση της διοίκησης του Forum
2008-06-15 02:14
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Knight_Of_Creation
Θα ήταν καλό να φτιάχναμε Μία θεματολογία όπου να γράφονται όλα τα μαγαζιά παρόμοιου βεληνεκούς ανά την χώρα ούτως ώστε και να διαφημίζονται και να είναι σαν μεταφυσικός ταξιδιωτικός οδηγός
Την συγκεκριμένη πρόταση την αφήνω στην κρίση της διοίκησης του Forum
Τσέκαρε τον Παράξενο Ταξιδιώτη που εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει τα παράξενα ταξίδια του!

Το site: http://strangetravellergr.blogspot.com
2008-06-15 20:04
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontro_mpizeli
Τσέκαρε τον Παράξενο Ταξιδιώτη που εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει τα παράξενα ταξίδια του!

Το site: http://strangetravellergr.blogspot.com

Πολύ καλή κίνηση και πρωτοβουλία αν και δεν την είχα πάρει χαμπάρι

Καλύτερο θα ήταν να εστιαζόσασταν σε μαγαζιά και τόπους μέσα στην Ελλάδα παρά εξωτερικό...Ας καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα της άγνωστης Ελλάς και βλέπουμε και για έξω σιγά σιγα...

Φιλικά πάντα

Πολύ καλή κίνηση επαναλαμβάνω
2008-06-16 08:14
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Knight_Of_Creation
Πολύ καλή κίνηση και πρωτοβουλία αν και δεν την είχα πάρει χαμπάρι

Καλύτερο θα ήταν να εστιαζόσασταν σε μαγαζιά και τόπους μέσα στην Ελλάδα παρά εξωτερικό...Ας καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα της άγνωστης Ελλάς και βλέπουμε και για έξω σιγά σιγα...

Φιλικά πάντα

Πολύ καλή κίνηση επαναλαμβάνω
Συμφωνώ! Να μαθαίνουμε για περίεργα μέρη στη χώρα μας!!!

...Δεν ήξερα πως υπήρχε τούτη η περίεργη καφετέρια:τυχαία περνούσα,πρόσεξα την ασυνήθιστη ταμπέλα έξω (με τα διάφορα σύμβολα),μπήκα μέσα και...έπαθα την πλάκα μου!Και αναρωτήθηκα γιατί δεν υπήρξε κάποια διαδικτυακή αναφορά σχετικά. Ξέρει κανείς, αν υπάρχει παρόμοιο μέρος σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;;;
2008-06-16 14:45
Έχει εδώ και 2-3 εβδομάδες που ένας φίλος του Παράξενου Ταξιδιώτη μας ενημέρωσε σχετικά για το εν λόγω καφέ. Βρίσκεται ήδη στη λίστα του ΠΤ για επίσκεψη και κάλυψη του.

Σχετικά τώρα με την πρόταση του Knight_of_Creation, ήδη έχει κανονιστεί ένα μηνιαίο ταξίδι στην ηπειρωτική Ελλάδα για ακριβώς αυτό το σκοπό, να επισκεφθούμε και να καλύψουμε μέρη της χώρας μας ικανά να μας παραξενέψουν. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση της συλλογής πληροφοριών και της κατάρτισης ενός προγράμματος, ενώ αν όλα πάνε καλά το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 6-7 Ιουλίου σε συνεργασία της ομάδας του Παράξενου Ταξιδιώτη και της Ομάδας Πυθέας.
Ήδη, ο κατάλογος μας περιλαμβάνει μέρη που δεν φανταζόμουν πριν ότι υπάρχουν στην Ελλάδα, οπότε έχε κατά νου ότι σύντομα θα "ανακαλύψουμε" αρκετές παράξενες γωνιές της χώρας μας. Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να γνωρίζεις/ ετε, τότε κάντε τη σχετική πρόταση. Όσο περισσότεροι παράξενοι ταξιδιώτες τόσο καλύτερη η χαρτογράφηση της χώρας μας... :-)

Σχετικά με το Ασραμ τώρα, υπάρχουν κάποιες σκέψεις για άτομα στο νησί που μπορούν να το καλύψουν. Αν ενδιαφέρεσαι όμως φίλε Mallen να το παρουσιάσεις εσύ στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα, σίγουρα ενδιαφέρει πάρα πολύ κάτι σχετικό τον ΠΤ.

Φιλικά,
Νίκος.
2008-06-14 20:42
Μιας και βρισκομαι στο νησι των ιπποτων ελεω των στρατιωτικων μου υποχρεωσεων θα επισκεφτω το ΑΣΡΑΜ μεσα στις επομενες ημερες!
2008-06-14 22:50
Στρατιωτικές υποχρεώσεις στη Ρόδο? Ε βρε beetlejuice,είσαι κωλόφαρδος!!!Μάλλον,θα νιώσεις σαν στο στοιχείο σου εκεί μέσα...
Το έβαλα θρεντ το καφέ,διότι...βγάλτε με ψεύτη αν μπορείτε,μα: υπάρχει ανάλογο -τέτοιου τύπου- εμπορικό καφε/μπαρ σε πόλεις όπως Σαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα,κ.τ.λ.? Διότι από όσο ξέρω, όχι! Βέβαια,περίπτωση το νησί των Ιπποτών (κάθε τόσο μαζεύονται μέλη ταγμάτων,εσωτεριστικών οργανώσεων και συναφών ομάδων) οπότε ίσως...να το σηκώνει το κλίμα -παρά την ισχυρή παρουσία της Εκκλησίας και τον υπερσυντηρητισμό των ντόπιων...
2008-06-14 23:00
Εδώ,επιπλέον φώτο από τις ασυνήθιστες τοιχογραφίες του ΑΣΡΑΜ...