Τα μυστικά πίσω από τους Illuminati (Πεφωτισμένοι)
Καλησπέρα σε όλους!
Πρόσφατα διάβασα το Illuminati του Dan Brown…
Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει μερικά πραγματικά στοιχεία για την συγκεκριμένη οργάνωση? Ποιος ήταν ο σκοπός τους και τι απέγιναν?
Ευχαριστώ.
Πρόσφατα διάβασα το Illuminati του Dan Brown…
Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει μερικά πραγματικά στοιχεία για την συγκεκριμένη οργάνωση? Ποιος ήταν ο σκοπός τους και τι απέγιναν?
Ευχαριστώ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati
Το επάνω κείμενο, είναι από την βικιπαιδεια.
Οι Illuminati, ιδρύθηκαν στο Ingolstadt της Γερμανίας από τον ισουητη Weishaupt, και απογορεύτηκαν μετά εκεί, λόγον συνωμοσίας.
Πολλοί πιστεύουν, πως οι Ιλουμινάτοι, γνωστοί ως κλειστή Μασονία, συνεχίζουν να υπάρχουν σήμερα εμμεσου της νέας τους Στοάς, του Skull and Bones.
Περισσότερο από αυτήν την ομάδα, θα μάθεις από το Link μου.
Wizen
Το επάνω κείμενο, είναι από την βικιπαιδεια.
Οι Illuminati, ιδρύθηκαν στο Ingolstadt της Γερμανίας από τον ισουητη Weishaupt, και απογορεύτηκαν μετά εκεί, λόγον συνωμοσίας.
Πολλοί πιστεύουν, πως οι Ιλουμινάτοι, γνωστοί ως κλειστή Μασονία, συνεχίζουν να υπάρχουν σήμερα εμμεσου της νέας τους Στοάς, του Skull and Bones.
Περισσότερο από αυτήν την ομάδα, θα μάθεις από το Link μου.
Wizen
Thnx φίλε
Σίγουρα ισχύει όμως η σχέση τους με Skull and Bones?
Ρωτάω επειδή δεν είδα πουθενά τίποτα τέτοιο...
Σίγουρα ισχύει όμως η σχέση τους με Skull and Bones?
Ρωτάω επειδή δεν είδα πουθενά τίποτα τέτοιο...
Κατά την άποψη του Alex Jones (συνωμοσιολογως και reporter, που έχει βγάλει πολλά βιντεο με στοιχεια, τα οποια μπορείς να τα δεις στο GoogleVideo) ισχύει ότι οι Ιλουμινάτι υπάρχουν σήμερα ως Skull and Bones.
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν ισχύει, ξέρω όμως, πως ο Μπούς, ο πατέρας και ο παππούς του ανήκουν σε αυτήν την στοά, όπως το αποδέχτηκαν οι ίδιοι, και πως ο παππούς του Μπούς πρόδωσε με βάση στοιχειων από την κεντρική βιβλιοθήκη της Washington D. C., την αμερική γιά τους γερμανούς στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η οποια (Γερμανία) χρηματοδοτήθηκε από αμερικανικες φίρμες και τράπεζες.
Πολλοί λένε, πως οι ιλουμινάτι και οι Skull and Bones δεν είναι οι ίδιες, γιατί στους ιλουμινάτοι δεν κανεις όργια σε φέρετρα, πίνεις αίμα και φιλάς το χέρι ενός μάγου που είναι vτημένος σαν τον πάππα (μεγα θηρίων).
Ακόμη θέλω να πω πως, Ο Rockerfeller, που αγόρασε το οικόπεδο στο οποιο χτίστηκε, πάλι με δικά του χρήματα, το κεντρικό γραφείο του ΟΗΕ, είναι ο πνευματικός γκουρού των Ιλουμινάτοι, κατά την άποψη πολλών συνωμοσιολογωv, και είναι γνωστό (και αυτό δεν ανήκει στον χώρο της συνομωσίας), πως συμβουλεύει σε πολιτικά θέματα την χίλαρι κλίντον.
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν ισχύει, ξέρω όμως, πως ο Μπούς, ο πατέρας και ο παππούς του ανήκουν σε αυτήν την στοά, όπως το αποδέχτηκαν οι ίδιοι, και πως ο παππούς του Μπούς πρόδωσε με βάση στοιχειων από την κεντρική βιβλιοθήκη της Washington D. C., την αμερική γιά τους γερμανούς στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η οποια (Γερμανία) χρηματοδοτήθηκε από αμερικανικες φίρμες και τράπεζες.
Πολλοί λένε, πως οι ιλουμινάτι και οι Skull and Bones δεν είναι οι ίδιες, γιατί στους ιλουμινάτοι δεν κανεις όργια σε φέρετρα, πίνεις αίμα και φιλάς το χέρι ενός μάγου που είναι vτημένος σαν τον πάππα (μεγα θηρίων).
Ακόμη θέλω να πω πως, Ο Rockerfeller, που αγόρασε το οικόπεδο στο οποιο χτίστηκε, πάλι με δικά του χρήματα, το κεντρικό γραφείο του ΟΗΕ, είναι ο πνευματικός γκουρού των Ιλουμινάτοι, κατά την άποψη πολλών συνωμοσιολογωv, και είναι γνωστό (και αυτό δεν ανήκει στον χώρο της συνομωσίας), πως συμβουλεύει σε πολιτικά θέματα την χίλαρι κλίντον.
Τα λεγόμενα του Dan Brown στο βιβλίο του για τους Illuminati κατά πόσο ισχύουν;
Κι αν κάποιες πληροφορίες τους ισχύουν ποιες είναι αυτές;
plz οποιος ξερει να μου πει...
από melian: Καλώς ήρθες Καπ στην παρέα μας! Ήδη επεξεργάστηκα το μήνυμά σου και το μετέτρεψα σε ελληνικά. Θα σε παρακαλέσω τα επόμενα μηνύματά σου να είναι με ελληνική γραμματοσειρά. ευχαριστώ πολύ.
Κι αν κάποιες πληροφορίες τους ισχύουν ποιες είναι αυτές;
plz οποιος ξερει να μου πει...
από melian: Καλώς ήρθες Καπ στην παρέα μας! Ήδη επεξεργάστηκα το μήνυμά σου και το μετέτρεψα σε ελληνικά. Θα σε παρακαλέσω τα επόμενα μηνύματά σου να είναι με ελληνική γραμματοσειρά. ευχαριστώ πολύ.
Παράθεση:
| γιατί στους ιλουμινάτοι δεν κανεις όργια σε φέρετρα, πίνεις αίμα και φιλάς το χέρι ενός μάγου που είναι vτημένος σαν τον πάππα (μεγα θηρίων). |
ξέχασες να προσθέσεις ότι τους νεομυημένους τους βάζουν να αυνανίζονται μέσα σε φέρετρο και να κραυγάζουν ταυτοχρονα την πιο έντονη ερωτική τους φαντασίωση ενώ οι "παλιοί" παρακολουθούν από πάνω.
Το ψευδώνυμο του μπαμπάκου Μπους σε αυτή την μασονική οργάνωση είναι "Μαγκόγκ" ενώ του σημερινού πανίβλακα Μπους είναι "ο προσωρινός". Εντελώς αρρωστημένες καταστάσεις..για τον φυσιολογικό άνθρωπο.
Πρόκειται για σχετικά χαμηλή οργάνωση στην παγκόσμια μασονική ιεραρχεία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και ισχυροί. Σίγουρα ανώτεροι από τις συνηθισμένες μπλε στοές. Πρόκειται για "σχολή" εκπαίδευσης και στρατολόγησης υπάκουων μαριονετών που κατόπιν οι "ελιτ" ...μεταθέτουν στα ανάλογα εξουσιαστικά κέντρα.
Κέρρυ και Μπους στις προηγούμενες εκλογές άνηκαν σε αυτή την ίδια στοά. (στάτους νίκης-νίκης για τα κρανία)
Όταν ρωτήθηκαν από γνωστό δημοσιογράφο για αυτή τη στοά και τη συμμετοχή τους τα καθάρματα αρνήθηκαν να σχολιάσουν λέγοντας πως είναι "μυστικό" ενώ ταυτόχρονα χασκογελούσαν με το γνωστό νεκρόσιτο ψεύτικο χαμόγελο τους.
Καλησπερα παιδια...
Ολες αυτες τις ημερες καθομουν και διαβαζα διαφορα για το σημερινο πειραμα στο CERN...ψαχνοντας καποια στιγμη για καποια αρχεια στην βιβλιοθηκη μου, πηρα το ματι μου, ενα βιβλιο του Dan Brown το Illuminati ή Οι πεφωτισμενοι.
Ας ριξουμε μια ματια στην υποθεση για οσους δεν το εχουν διαβασει ή ενα φρεσκαρισμα για οσους εχουν καιρο να το διαβασουν (οπως εγω..)
Το βιβλιο αυτο εν ολιγεις πραγματευται με το Cern και μια ανακαλυψη ενος μηχανηματος που ολος περιεργος ...θα ανακαλυται το πως εγινε το συμπαν...
Ωστόσο, τελειώνοντας το μυθιστόρημα, οι περισσότεροι αναγνώστες μένουν με ερωτηματικά, χωρίς να τους είναι ξεκάθαρο τί από αυτά που διάβασαν ήταν αληθινό και τί δημιούργημα της φαντασίας...
Και τωρα εγω ο δυσπιστος αναρωτιεμαι (εχοντας διαβασει σχεδον ολα τα εργα του εν λογο Κυριου) και λεω..τελικα αυτος ο ανθρωπος εχει τοσο μεγαλη φαντασια και τυχη ωστε οτι γραφει να πεφτει μεσα? ...ή μηπως ειναι ενα ατομο που του δινουν ετοιμα στοιχεια να γραφει με σκοπο ..αλά Hollywood style να βαζουν σιγα σιγα τον κοσμο σε καποιο συγκεκριμενο τρυπακι, ωστε οταν γινει πραξει ξατι αντιστοιχο ο κοσμος να μην παραξενευτει και να αντιδραση δυνατα?
Θα με ενδιεφερε να ακουσω την γνωμη σας
Φιλικα
Ολες αυτες τις ημερες καθομουν και διαβαζα διαφορα για το σημερινο πειραμα στο CERN...ψαχνοντας καποια στιγμη για καποια αρχεια στην βιβλιοθηκη μου, πηρα το ματι μου, ενα βιβλιο του Dan Brown το Illuminati ή Οι πεφωτισμενοι.
Ας ριξουμε μια ματια στην υποθεση για οσους δεν το εχουν διαβασει ή ενα φρεσκαρισμα για οσους εχουν καιρο να το διαβασουν (οπως εγω..)
Παράθεση:
|
Όταν ο παγκοσμίου φήμης μελετητής αρχαίων συμβόλων του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκντον καλείται σε ένα ερευνητικό κέντρο στην Ελβετία προκειμένου να μελετήσει ένα μυστηριώδες σύμβολο το οποίο ανακαλύφτηκε χαραγμένο με πυρακτωμένο μέταλλο πάνω στο θώρακα ενός δολοφονημένου φυσικού, βρίσκει αποδείξεις για κάτι αδιανόητο: για την επανεμφάνιση μιας αρχαίας μυστικής αδελφότητας γνωστής ως Illuminati, της πλέον ισχυρής μυστικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στην ιστορία. Η αδελφότητα επαναδραστηριοποιείται προκειμένου να ολοκληρώσει την τελική φάση του αποτρόπαιου σχεδίου της: να καταφέρει ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στον πιο μισητό εχθρό της, το χριστιανισμό. Έτσι, ξεκινά μια αγωνιώδης αναμέτρηση με το χρόνο, μια αναζήτηση μέσα από σφραγισμένες κρύπτες, επικίνδυνες κατακόμβες, εγκαταλειμμένους καθεδρικούς ναούς και ένα μυστικό υπόγειο μαυσωλείο, καθώς ο ήρωας ακολουθεί ένα μονοπάτι τετρακοσίων ετών, στο οποίο τον οδηγούν αρχαία σύμβολα και το οποίο διασχίζει ολόκληρη τη Ρώμη, αναζητώντας το άντρο της αδελφότητας, έναν τόπο χαμένο μέσα στην ομίχλη του χρόνου, όπου κρύβεται η μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία του Βατικανού... |
Ωστόσο, τελειώνοντας το μυθιστόρημα, οι περισσότεροι αναγνώστες μένουν με ερωτηματικά, χωρίς να τους είναι ξεκάθαρο τί από αυτά που διάβασαν ήταν αληθινό και τί δημιούργημα της φαντασίας...Και τωρα εγω ο δυσπιστος αναρωτιεμαι (εχοντας διαβασει σχεδον ολα τα εργα του εν λογο Κυριου) και λεω..τελικα αυτος ο ανθρωπος εχει τοσο μεγαλη φαντασια και τυχη ωστε οτι γραφει να πεφτει μεσα? ...ή μηπως ειναι ενα ατομο που του δινουν ετοιμα στοιχεια να γραφει με σκοπο ..αλά Hollywood style να βαζουν σιγα σιγα τον κοσμο σε καποιο συγκεκριμενο τρυπακι, ωστε οταν γινει πραξει ξατι αντιστοιχο ο κοσμος να μην παραξενευτει και να αντιδραση δυνατα?
Θα με ενδιεφερε να ακουσω την γνωμη σας
Φιλικα
Καλησπέρα.
Ο προβληματισμός σου είναι ενδιαφέρον και βάσιμος και προσωπικά πιστεύω ότι ισχύει αυτό που λες.
Δηλαδή, πολλές φορές συμβαίνει μέσα από διάφορα έργα τέχνης ή "τέχνης" όπως ταινίες, βιβλία, ακόμα και άρθρα σε εφημερίδες, να γίνεται ένα είδος αξιολόγησης ή αλλιώς "feedback" όσον αφορά την άποψη της κοινής γνώμης.
Αναρωτιέμαι όμως. Μπορεί πράγματι να πει κάποιος για τον Dan Brown ότι είχε με κάποιο τρόπο τέτοιες λεγόμενες πληροφορίες «εκ των έσω» για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον σε σχέση με τις επιστημονικές εξελίξεις. Και μάλιστα θα μπορούσε να το ισχυριστεί αυτό κάποιος, χωρίς κάποιος άλλος να μπορεί να τον διαψεύσει ολοκληρωτικά.
Αν όμως είναι έτσι, άραγε τι θα μπορούσε να πει κάποιος για άλλους συγγραφείς, όπως ο Ιούλιος Βερν για παράδειγμα;
Φιλικά.
Ο προβληματισμός σου είναι ενδιαφέρον και βάσιμος και προσωπικά πιστεύω ότι ισχύει αυτό που λες.
Δηλαδή, πολλές φορές συμβαίνει μέσα από διάφορα έργα τέχνης ή "τέχνης" όπως ταινίες, βιβλία, ακόμα και άρθρα σε εφημερίδες, να γίνεται ένα είδος αξιολόγησης ή αλλιώς "feedback" όσον αφορά την άποψη της κοινής γνώμης.
Αναρωτιέμαι όμως. Μπορεί πράγματι να πει κάποιος για τον Dan Brown ότι είχε με κάποιο τρόπο τέτοιες λεγόμενες πληροφορίες «εκ των έσω» για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον σε σχέση με τις επιστημονικές εξελίξεις. Και μάλιστα θα μπορούσε να το ισχυριστεί αυτό κάποιος, χωρίς κάποιος άλλος να μπορεί να τον διαψεύσει ολοκληρωτικά.
Αν όμως είναι έτσι, άραγε τι θα μπορούσε να πει κάποιος για άλλους συγγραφείς, όπως ο Ιούλιος Βερν για παράδειγμα;
Φιλικά.
Παράθεση:
| Αναρωτιέμαι όμως. Μπορεί πράγματι να πει κάποιος για τον Dan Brown ότι είχε με κάποιο τρόπο τέτοιες λεγόμενες πληροφορίες «εκ των έσω» για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον σε σχέση με τις επιστημονικές εξελίξεις. Και μάλιστα θα μπορούσε να το ισχυριστεί αυτό κάποιος, χωρίς κάποιος άλλος να μπορεί να τον διαψεύσει ολοκληρωτικά. |
Θα μπορουσε απλα ο ανθρωπος αυτος να ειναι..τυχερακιας..και απλα να συμβαδιζει με τα δρωμενα της εποχης..ισως παλι οχι..
Απλα μου γεννηθηκε η απορια και θεωρησα οτι θα μπορουσε να πεσει σαν ιδεα στο τραπεζι.
Παράθεση:
| Αν όμως είναι έτσι, άραγε τι θα μπορούσε να πει κάποιος για άλλους συγγραφείς, όπως ο Ιούλιος Βερν για παράδειγμα; |
Φιλικα
schooligan μου εκανε εντυπωση αυτο που παρατηρησες γιατι μολις χ8ες ακουσα για το περιβοητο μηχανημα και ενω ειχα διαβασει το βιβλιο δεν ειχα κανει τετοιο συνειρμο.
Οντως εχει λογικη αυτο που λες και σιγουρα εχει γινει αρκετες φορες!αλλα δεν 8α δοκιμαζαν να περασουν τετοια μηνυματα μεσα απο ταινιες, βιβλια κλπ που δεν 8α διχαζαν τοσο τον κοσμο ή λες οτι μηπως 8α μπορουσε ακομη και η ολη ιστορια να τους "βολευε" ωστε με ενα βιβλιο που 8α ακουστει 8ετικα-οσο και αρνητικα-πολυ ε, 8α μα8ευτει κι αυτο πιο γρηγορα αρα 8α το αποδεχτουν και πιο ευκολα περισσοτεροι?
Παντως οντως πολυ μεγαλη"συμπτωση"!!!
Οντως εχει λογικη αυτο που λες και σιγουρα εχει γινει αρκετες φορες!αλλα δεν 8α δοκιμαζαν να περασουν τετοια μηνυματα μεσα απο ταινιες, βιβλια κλπ που δεν 8α διχαζαν τοσο τον κοσμο ή λες οτι μηπως 8α μπορουσε ακομη και η ολη ιστορια να τους "βολευε" ωστε με ενα βιβλιο που 8α ακουστει 8ετικα-οσο και αρνητικα-πολυ ε, 8α μα8ευτει κι αυτο πιο γρηγορα αρα 8α το αποδεχτουν και πιο ευκολα περισσοτεροι?
Παντως οντως πολυ μεγαλη"συμπτωση"!!!