Συνάντηση Κοινότητας στη Θεσσαλονίκη!
Παιδιά θέλω πολύ να έλθω το θέμα είναι ένα.. θα βρω κάπου να μείνω το βράδυ; ή θα ειναι όλα κλεισμένα; Έχει κάποιος ιδέα για το που θα μπορούσα να βρω να καταλύσω; Περιμένω ιδέες και προτάσεις... και αν είναι δυνατόν όχι κάτι πολύ ακριβό... Δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά απο Θεσσαλονίκη...
Θα είμαι και εγώ εκεί! 

Συμφωνήθηκε μέρος και ώρα συνάντησης για το επερχόμενο meeting που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη!
Παρακαλώ πολύ, όποιος ενδιαφέρεται να παρευρεθεί στο meeting που θα γίνει στις 28/12, να με στείλει προσωπικό μήνυμα (p.m) για να του πω πού και τί ώρα θα συναντηθούμε!
Τα λέμε τότε!
Παρακαλώ πολύ, όποιος ενδιαφέρεται να παρευρεθεί στο meeting που θα γίνει στις 28/12, να με στείλει προσωπικό μήνυμα (p.m) για να του πω πού και τί ώρα θα συναντηθούμε!
Τα λέμε τότε!

Κανείς από τα παιδιά της Αθήνας θα πάει; Κι αν ναι πως και που θα μείνει?
Για τους Αθηναίους (Απέριττο, Skio, κ.α.) ένα low badget ξενοδοχείο (ήταν τουλάχιστον low badget πριν 1 χρόνο) είναι το Telioni κοντά στο κέντρο της πόλης (και ακόμα πιο κοντά στο σημείο συνάντησης). Στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο link http://www.holiday.gr/gr/member.php?member_id=1433 ή στο τηλέφωνο 2310 527 825.
Από εκεί και πέρα, με μία σύντομη αναζήτηση στο google για ξενοδοχεία στη Θεσ/νίκη θα βρείτε αρκετά. Μακάρι να μπορούσα να φιλοξενήσω και εγώ κάποια άτομα (όπως έκανα κάθε χρόνο), όμως λόγω των λίγων ημερών που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα θα κατέβω στη Θεσ/νίκη για λίγες ώρες εκείνη την ημέρα.
Από την άλλη, κάθε μέλος της κοινότητας είναι καλεσμένο στη γενέτειρα μου για τη βιβλιοπαρουσίαση, όπως και για το γεύμα που θα ακολουθήσει για μέλη της κοινότητας και κοντινούς φίλους.
Ελπίζω να βοήθησα..
Φιλικά,
Νίκος.
Από εκεί και πέρα, με μία σύντομη αναζήτηση στο google για ξενοδοχεία στη Θεσ/νίκη θα βρείτε αρκετά. Μακάρι να μπορούσα να φιλοξενήσω και εγώ κάποια άτομα (όπως έκανα κάθε χρόνο), όμως λόγω των λίγων ημερών που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα θα κατέβω στη Θεσ/νίκη για λίγες ώρες εκείνη την ημέρα.
Από την άλλη, κάθε μέλος της κοινότητας είναι καλεσμένο στη γενέτειρα μου για τη βιβλιοπαρουσίαση, όπως και για το γεύμα που θα ακολουθήσει για μέλη της κοινότητας και κοντινούς φίλους.
Ελπίζω να βοήθησα..
Φιλικά,
Νίκος.
Ενημερώθηκαν με προσωπικό μήνυμα (p.m) οι ενδιαφερόμενοι που δήλωσαν ότι θα έρθουν σίγουρα στο προσεχές meeting της κοινότητας που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη!
Όσοι δεν είναι σίγουροι ακόμα για το αν θα μπορέσουν να έρθουν ή όχι στη συνάντηση, παρακαλώ πολύ όταν κατασταλλάξουν, να με στείλουν p.m για να τους ενημερώσω και αυτούς για το μέρος και την ώρα που θα συναντηθούμε!
Ραντεβού, λοιπόν, στις 28 Δεκεμβρίου (Παρασκευή) για το meeting της κοινότητας του Μεταφυσικού στη Θεσσαλονίκη!
Όσοι δεν είναι σίγουροι ακόμα για το αν θα μπορέσουν να έρθουν ή όχι στη συνάντηση, παρακαλώ πολύ όταν κατασταλλάξουν, να με στείλουν p.m για να τους ενημερώσω και αυτούς για το μέρος και την ώρα που θα συναντηθούμε!
Ραντεβού, λοιπόν, στις 28 Δεκεμβρίου (Παρασκευή) για το meeting της κοινότητας του Μεταφυσικού στη Θεσσαλονίκη!

Ευτυχώς το θέμα της παραμονής μου έχει κανονιστεί... Ελπίζω να σας δω την Παρασκευή με το καλό... Μπιζέλι έλαβα το μήνυμά σου.. ευχαριστώ...
Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω parking ήταν και η κίνηση στους δρόμους τις αχανούς για εμενα συπροτεβουσα.. και άργησα 20 λεπτά και δε βρήκα κανέναν κάτω από το άγαλμα.. δεν είχα και κανένα τηλέφωνο.. κρίμα μωρέ όμως δε πτοούμε την άλλη φορα.. =)