ΚΟΙΛΗ ΓΗ
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ,ΔΛΔ ΣΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Κ.Τ.Λ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΙΑΣ Κ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΜΙΛΑΩ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ BEST SELLER ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ.
Συμπληρώνω:
Αναφέρεσαι πιθανόν στο βιβλίο "Κοίλη Γη" του Ι. Γιαννόπουλου από εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ.

Ρίξε κ μία ματιά στα εξής:
Φυσική & Μεταφυσική Δίνουν Απαντήσεις!
Θέμα συζήτησης στο forum: Φάκελος Κούφια Γη
Αναφέρεσαι πιθανόν στο βιβλίο "Κοίλη Γη" του Ι. Γιαννόπουλου από εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ.

Ρίξε κ μία ματιά στα εξής:
Φυσική & Μεταφυσική Δίνουν Απαντήσεις!
Θέμα συζήτησης στο forum: Φάκελος Κούφια Γη
ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ...ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ... 
Θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς μικρογράμματη γραφή (ή σβήσε το caps ) απ'τον ΗΥ σου
Φιλικά
εκ του συντονισμού

Θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς μικρογράμματη γραφή (ή σβήσε το caps ) απ'τον ΗΥ σου
Φιλικά
εκ του συντονισμού
Φιλε exorcist.
Mιλάμε για χοντρό ΑΠΑΤΕΩΝΑ (..χρησιμοποιώ τη λέξη με όλη της την επίγνωση και έννοια!), ο οποίος, μόλις -έστω και λίγο καθυστερημένα- τον πήραν είδηση ακόμη και οι συνεργάτες του, εξαφανίστηκε εντελώς απο το προσκήνιο, αλλά και το παρασκήνιο !!
ΟΛΟΙ, δε, ανεξαιρέτως οι σπηλαιολόγοι στην Ελλάδα, χρησιμοποιούμε το όνομά του, μόνο όταν θέλουμε να δηλώσουμε κάποιον σαν κλασικό παράδειγμα απατεώνα της "αρπαχτής" !!
(...Βλέπε -αρκετά- προηγούμενες συζητήσεις μας γύρω απ' το θέμα στο forum.)
(ΥΓ: 1) Όσο και να ψάξεις στις σπηλιές.....: Μόνο εμάς τους σπηλαιολόγους θα βρείς, να αγκομαχάμε και να βρίζουμε ο ένας τον άλλο "..Που με φέρατεεε... Εδώ θ' αφήσω τα κοκαλάκια μου..!"
2) ..Και για να σοβαρευτώ: Μόνο μετά απο εκπαίδευση, σε οποιονδήποτε σπηλαιολογικό σύλλογο, να διανοηθείς να μπείς "σοβαρά" σε σπήλαιο.
Φιλικά.
Mιλάμε για χοντρό ΑΠΑΤΕΩΝΑ (..χρησιμοποιώ τη λέξη με όλη της την επίγνωση και έννοια!), ο οποίος, μόλις -έστω και λίγο καθυστερημένα- τον πήραν είδηση ακόμη και οι συνεργάτες του, εξαφανίστηκε εντελώς απο το προσκήνιο, αλλά και το παρασκήνιο !!
ΟΛΟΙ, δε, ανεξαιρέτως οι σπηλαιολόγοι στην Ελλάδα, χρησιμοποιούμε το όνομά του, μόνο όταν θέλουμε να δηλώσουμε κάποιον σαν κλασικό παράδειγμα απατεώνα της "αρπαχτής" !!
(...Βλέπε -αρκετά- προηγούμενες συζητήσεις μας γύρω απ' το θέμα στο forum.)
(ΥΓ: 1) Όσο και να ψάξεις στις σπηλιές.....: Μόνο εμάς τους σπηλαιολόγους θα βρείς, να αγκομαχάμε και να βρίζουμε ο ένας τον άλλο "..Που με φέρατεεε... Εδώ θ' αφήσω τα κοκαλάκια μου..!"
2) ..Και για να σοβαρευτώ: Μόνο μετά απο εκπαίδευση, σε οποιονδήποτε σπηλαιολογικό σύλλογο, να διανοηθείς να μπείς "σοβαρά" σε σπήλαιο.
Φιλικά.
Χαίρε Νίκο.
Το χειρότερο όλων, είναι ότι μερικοί "συγγραφείς του χώρου", πριν κάποια χρόνια, πήραν τους όμορφους θρύλους και τις παραδόσεις της πατρίδας μας, και τους "ξεκατίνιασαν", βάζοντας μέσα στις ιστορίες που έπλαθαν, τον εαυτό τους, να συναντά ανύπαρκτα πράγματα όπως λαγούμια που ξεκινούν από τους δελφούς και φτάνουν στην πεντέλη, την ακρόπολη κλπ. Γνωστή η ιστορία αλλά επαναλαμβάνω: Το χειρότερο όλων πέρα από το ίδιο το ψέμα, ήταν η αλοίωση των Ελληνικών παραδόσεων.
Όπως και να χει, αυτό το θέμα το έχουμε αναλύσει εκατό φορές και πλέον, νομίζω πως σήμερα ο κόσμος έχει σταματήσει να τρώει το κουτόχορτο.
Το χειρότερο όλων, είναι ότι μερικοί "συγγραφείς του χώρου", πριν κάποια χρόνια, πήραν τους όμορφους θρύλους και τις παραδόσεις της πατρίδας μας, και τους "ξεκατίνιασαν", βάζοντας μέσα στις ιστορίες που έπλαθαν, τον εαυτό τους, να συναντά ανύπαρκτα πράγματα όπως λαγούμια που ξεκινούν από τους δελφούς και φτάνουν στην πεντέλη, την ακρόπολη κλπ. Γνωστή η ιστορία αλλά επαναλαμβάνω: Το χειρότερο όλων πέρα από το ίδιο το ψέμα, ήταν η αλοίωση των Ελληνικών παραδόσεων.
Όπως και να χει, αυτό το θέμα το έχουμε αναλύσει εκατό φορές και πλέον, νομίζω πως σήμερα ο κόσμος έχει σταματήσει να τρώει το κουτόχορτο.
Γειά σου φίλε Μίλτο !
Εσύ, τουλάχιστον, είδες απο πρώτο χέρι-πόδι-μάτι-πνευμόνι..κλπ
, τι σημαίνουν ΑΛΗΘΙΝΕΣ εξερευνήσεις σε σπήλαια, σπηλαιοβάραθρα, αρχαία ορυχεία κλπ.
Ευτυχώς, φαίνεται οτι, ελάχιστοι πλέον (..κι' αυτοί, λόγω ηλικίας κλπ) χάφτουν τα παραμυθάκια των κουφιο-απατεονο-λόγων !
..Τουλάχιστον, παρήγορο...
Εσύ, τουλάχιστον, είδες απο πρώτο χέρι-πόδι-μάτι-πνευμόνι..κλπ
, τι σημαίνουν ΑΛΗΘΙΝΕΣ εξερευνήσεις σε σπήλαια, σπηλαιοβάραθρα, αρχαία ορυχεία κλπ.Ευτυχώς, φαίνεται οτι, ελάχιστοι πλέον (..κι' αυτοί, λόγω ηλικίας κλπ) χάφτουν τα παραμυθάκια των κουφιο-απατεονο-λόγων !
..Τουλάχιστον, παρήγορο...