Κατηγορια "Διαφορα"
Αναρωτιεμαι γιατι δεν υπαρχει σε αυτο το φορουμ κατηγορια "Διαφορα" η "Γενικη Συζητηση", καπου τελοσπαντων που τα μελη να μπορουν να συζητουν αλλα θεματα περα του μεταφυσικου.
Υπηρχε ενα τοπικ ειδικα για αυτο το θεμα στο παλιο φορουμ του 2004. Εκτοτε απο οτι θυμαμαι πρεπει να εχει τεθει απο μελη μια δυο φορες, αν και δε θυμαμαι το ακριβες url. Η απαντηση πανω στην ερωτηση σου Else ειναι οτι απο την αρχη της δημιουργιας της, η ομαδα Gateway ειναι αντιθετη στη δημιουργια κατηγοριας "Γενικων" στο φορουμ του μεταφυσικου. Δεν προσφερει τιποτε απολυτως το ουσιαστικο στον επισκεπτη που μπαινει για να συμμετεχει ή να διαβασει τις κατηγοριες των συζητησεων. Εκτος αυτου υπαρχει κινδυνος να δημιουργηθει μια πανω απο το normal "ελαφρια" ατμοσφαιρα που ισως επηρρεασει και τις υπολοιπες κατηγοριες του φορουμ.
Αλλωστε υπαρχουν πραγματικα εκατονταδες διαφορετικα ελληνικα φορουμς στα οποια μπορει κανεις να συζητησει "Γενικα" θεματα. Ελπιζω να σε καλυψα!
Αλλωστε υπαρχουν πραγματικα εκατονταδες διαφορετικα ελληνικα φορουμς στα οποια μπορει κανεις να συζητησει "Γενικα" θεματα. Ελπιζω να σε καλυψα!
Kαταλαβαινω και σεβομαι την αποψη σου. Αλλα αν δεν το εχετε δοκιμασει σε αυτο το φορουμ, δεν χανετε και τιποτα να το κανετε. Τοτε μονο θα ξερετε αν οι φοβοι σας περι πτωσης του επιπεδου συζητησης ευσταθουν.
Ο λογος που δεν θα ηθελα να ψαξω να βρω αλλο φορουμ για να συζητησω "γενικα" ειναι οτι προτιμω να το κανω με ατομα με τα οποια εχω ηδη αναπτυξει μια καποια "σχεση" μεσου του φορουμ αυτου και ηδη νιωθω οτι υπαρχει καποιο καλο επιπεδο επικοινωνιας.
Οπως και να 'χει, δεν εχω kai τοσο πολυ ελευθερο χρονο οποτε ισως ειναι καλυτερα που δεν υπαρχει τετοιο section.
Ο λογος που δεν θα ηθελα να ψαξω να βρω αλλο φορουμ για να συζητησω "γενικα" ειναι οτι προτιμω να το κανω με ατομα με τα οποια εχω ηδη αναπτυξει μια καποια "σχεση" μεσου του φορουμ αυτου και ηδη νιωθω οτι υπαρχει καποιο καλο επιπεδο επικοινωνιας.
Οπως και να 'χει, δεν εχω kai τοσο πολυ ελευθερο χρονο οποτε ισως ειναι καλυτερα που δεν υπαρχει τετοιο section.
Παράθεση:
| Αλλα αν δεν το εχετε δοκιμασει σε αυτο το φορουμ, δεν χανετε και τιποτα να το κανετε. Τοτε μονο θα ξερετε αν οι φοβοι σας περι πτωσης του επιπεδου συζητησης ευσταθουν. |
Υποτιθεται οτι για να εχει υιοθετηθει μια τετοια αποψη απο το συνολο των μελων της Gateway, υπαρχουν ηδη καποια αναλογα παραδειγματα στο διαδικτυο που μας εχουν προϊδεασει για το μεγεθος του ρισκου που εγκυμονει μια κινηση σαν και αυτη. Επισημαινω παντως πως οποιαδηποτε καινουργια σκεψη ή ιδεα υπαρχει μπορει να συζητηθει!