ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Σκοτεινη συναντηση

Σκοτεινη συναντηση

Dunadan9 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
\r\n
Λοιπον σαν νεο μελος , θα ηθελα να παραθεσω μια προσωπικη μου εμπειρια.Ημουν εφτα χρονων και ξαπλωνα ανυποψιαστος βλεποντας τηλεοραση.Διπλα στην τηλεοραση υπαρχουν δυο σκαλακια τα οποια ο δηγουν στην τραπεζαρια κι εγω βρισκομουν ακριβως απεναντι τους.Καποια στιγμη το σπιτι απο την τηλεοραση και πισω σκοτεινιασε και απο τα σκαλακια φανηκε μια γνωριμη μορφη σαν οπτασια αιωρουμενη λιγα εκατοστα απο το εδαφος.Η μορφη αυτη ηταν ο Ιησους.Ξερω οτι φαινεται καπως απιθανο , αλλα δεν ηταν αυτος.Ηταν καποιος αλλος με τη μορφη του.Εγω αντι να νιωσω δεος ενιωσα τρομο , παγωσα και μετα βιας ανοιγοκλεινα τα ματια μου , ετρεχε κρυος ιδρωτας απο το μετωπο μου και ανατριχιασα.Δευτερολεπτα μετα ενω αυτος με πλησιαζε ολοενα και περισσοτερο καταφερα (ενας θεος ξερει πως) να σπασω το ζυγο και βγηκα απο το σπιτι τρεχοντας και φωναζοντας σαν τρελος στον κηπο και πανω σ αυτη την εκρηξη τρομου και μανιας ξαφνικα απο το πουθενα καρφωθηκε στο μυαλο μου η εικονα του Αγ. Ιωαννη του Προδρομου με το κεφαλι στο πιατο και εμεινα για αρκετα λεπτα ακινητος με ανοιχτο το στομα.μετα απο λιγα χρονια και αφου ασχοληθηκα με το μυστηριο εβγαλα καποια συμπερασματα αλλα πριν τα πω θα ηθελα να ακουσω τι πιστευετε εσεις γι αυτο το συμβαν...
\r\n
\r\n
Φίλε/η Dunadan καλώς ήρθες στην κοινότητα
\r\nΔιαβάζοντας την εμπειρία σου ομολογώ πως μου γεννήθηκαν αρκετές απορίες.
\r\nΉσουν μόνος/η στο σπίτι;
\r\nΜήπως ασυνείδητα σε πήρε ο ύπνος και έχουμε άλλο ένα "χτύπημα της Μόρας";
\r\nΌταν λές πως ξέφυγες και άρχισες να τρέχεις στον κήπο, έγινες αντιληπτός από κανέναν;
\r\nΗ ηλικία σου τότε;
\r\n
\r\nΑυτά για αρχή
\r\nΚαι πάλι καλώς όρισες
\r\n
2007-02-17 00:38
\r\n
Καλως σας βρηκα.Ημουν εφτα χρονων .Δεν κοιμομουν , θυμαμαι και την ταινια που εβλεπα.ναι ημουν μονος δωδεκα το μεσημερι.Η γιαγια μου , η οποια δεν με πιστευε και μου ειπε και αυτη οτι κοιμομουν.
\r\n
\r\n
Μηπως θυμασε εαν την προηγουμενη ημερα η τελος παντον εκεινες τις ημερες καποιος εφερε στη συζητηση θεμα για το χριστο, αγιους η συγκεκριμενα τον αγιο Ιωαννη; Καπου να το ακουσες καπως να το συνεδεσες, φυσικα μπορει να καρφοθηκε απλα στο υποσυνηδητο σου και απλα να το επανεφερε ο νους σου σε μορφη ονειρου.
\r\nΠιστεβω πως υπαρχει πιθανοτητα να ηταν ονειρο μιας και εγω μικρος εβλεπα ονειρα και μετα δεν καταλαβενα αν ηταν η οχι ονειρα.. γιατι εμειαζαν πολυ αληθινα.
\r\nΔυστηχως πλεων δεν βλεπω η πιο σωστα δεν θυμαμε καθολου ονειρα.. απο τη μια καλο απο την αλη κακο.. καλο γιατι δε βλεπω και εφιαλτες κακο για γνωστους λογους..
\r\nΓια να καταλαβεις ενιωθα πως ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! δεν ηταν ονειρο.. μετα ομως το καλοσκευτομουν και ελεγα "α.. δε μπορει, δεν κολανε οι εξωγηινοι με το πρασοριζο.. (φανταστητε τραυμα αυτο το πρασοριζο..)
\r\n
2007-08-26 21:51
\r\n
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το θυμάσαι ενώ ήσουν πολύ μικρός...
\r\n
\r\nΗ οικογένεια σου είναι θρησκευόμενη;
\r\n
2007-08-29 14:32
\r\n
Καλησπέρα.Με συγχωρειτε για το αργο της επισκεψης,αλλα η πολλη δουλεια και καποιες συγκυριες δεν μου το επετρεψαν.δεν παρατηρησα καποιο βουητο κ.τ.λ. επειδη δεν μπηκα στο σπιτι την επομενη ωρα.αν και παρατηρησα μια εκνευριστικη ησυχια και ενιωθα σαν κατι να παραμονευει,καλα αυτο πειτε το και φαντασια.μετα απο αυτη την εμπειρια βεβαια ακολουθησε η περιοδεια μου σε εκκλησιες και ξεματιαχτρες και παραξενα συμβαντα,ονειρα κ.τ.λ.και δεν ειναι το μονο που εχει συμβει υπαρχουν και αρκετα αλλα.θα αναφερθω σ αυτα καποια στιγμη.συντομα.
\r\n
\r\nφιλε ονειροποιε τωρα που ξαναδιαβασα το μηνυμα σου προσεξα το πριν που ειπες και εγω αναφερθηκα μονο στο μετα.πριν οντως ενιωσα καποια δονηση για δευτερολεπτα και αμεσως σκοτεινιασε το σπιτι.δεν μπορω να σου πω με ακριβεια το ποιον της δονησεως , το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι το ενστικτο μου μου ελεγε οτι κατι δεν παει καλα εδω.
\r\n
2007-09-04 16:58
\r\n
Καλό θα ήταν να μας πεις λίγα πράγματα για εσένα, αν θέλεις.
\n
\nΤα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου έχουν αντιληφθεί κατά καιρούς "περίεργες" καταστάσεις ;
\n
\nΕίναι θρησκευόμενα;
\n
\nΓίνονται συζητήσεις στο σπίτι σου που θα μπορούσαν να σε έχουν επηρεάσει;
\r\n
2007-09-04 17:23
\r\n
οι γονεις μου ειναι θρησκευομενοι ιδιαιτερως η μητερα μου.συζητησεις και παρατηρησεις απο τη μερια τους δεν γινονται σχεδον ποτε αν εξαιρεσεις το οτι με ετρεχαν σε εκκλησιες κ.τ.λ. τους εχω ταλαιπωρησει πολλες φορες στο παρελθον με τετοια θεματα αλλα οπως πιθανοτατα να ξερεις και εσυ οι γονεις δεν ενδιαφερονται για τις ισσοροπιες τα ορια και το γεγονος οτι μπορει να συμβαινει κατι στο παιδι τους που δεν το καταλαβαινουν πληρως οι ιδιοι και που η λογικη τους το θεωρει διαταραξη του πνευματος και της ψυχοσυνθεσης του ατομου.Ετσι το μονο που εκαναν ηταν να με βοηθησουν να το ξεπερασω χωρις να νοιαστουν για το τι πραγματικα μπορει να ειναι.
\r\n
\r\n
Θα συμφωνήσω με τον tsilof. Μπορεί να βλέπεις οπτασίες λίγο πριν κοιμηθείς. Εσύ πίστευες πολύ στον Ιησού; Και γενικά με την θρησκεία πως τα πας. Το θέμα είναι πως εσύ μπορεί να δημιούργησες κάτι. Είναι πάρα πολύ πιθανό. Βρες μέσα σου τί ήταν αυτό που σε έκανε και τρόμαξες τόσο πολύ. Ευχαριστώ
\r\n