Μερομήνια
Μερομήνια
Τι γνωρίζετε για τα μερομήνια? Πώς βγαίνουν? Ακούω κάθε πρωί το πρωινό του A όπου ο κ. Αυτιας τα διαβάζει κ ισχυρίζεται ότι επαληθεύονται. Έχει κάνεις να μας τα δώσει
?
Επίσης λένε ότι όταν η σελήνη έχει τα κύλα κάτω θα έχει άσχημο καιρό. με την λογική αυτή την θέση αυτή το φεγγάρι την έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες κ άρα εμπειρικά ξέρουμε τον καιρό στο μέλλον. δεν ξέρω κατά πόσο σχετίζετε με το παραπάνω.
Τι γνωρίζετε για τα μερομήνια? Πώς βγαίνουν? Ακούω κάθε πρωί το πρωινό του A όπου ο κ. Αυτιας τα διαβάζει κ ισχυρίζεται ότι επαληθεύονται. Έχει κάνεις να μας τα δώσει
?Επίσης λένε ότι όταν η σελήνη έχει τα κύλα κάτω θα έχει άσχημο καιρό. με την λογική αυτή την θέση αυτή το φεγγάρι την έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες κ άρα εμπειρικά ξέρουμε τον καιρό στο μέλλον. δεν ξέρω κατά πόσο σχετίζετε με το παραπάνω.
Αν θυμάμαι καλά είναι ή οι πρώτες 12 μέρες του αυγούστου ή (λογικότερα) οι 12 επόμενες του δεκαπενταύγουστου. Κάθε μέρα αντιστοιχεί στον καιρό που θα κάνει τον αντίστοιχο μήνα που ακολουθεί.
Είναι καθαρά εμπειρικός τρόπος πρόβλεψης του καιρού και δεν ξέρω αν έχει κάποια βάση.
Είναι καθαρά εμπειρικός τρόπος πρόβλεψης του καιρού και δεν ξέρω αν έχει κάποια βάση.
Άκουσα ότι δίνουν χιόνια για μήνες Νοέμβριο Δεκέμβριο κ μέσα Ιανουαρίου χεχε για να δούμε. Πολύ θα θελα να είχα την προβλέψει για όλο τον χρόνο..