ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Γουϊτζιμπορντ - Ouija Board : Αλήθεια ή Ψέματα???

Γουϊτζιμπορντ - Ouija Board : Αλήθεια ή Ψέματα???

Carvallio7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2007-01-31 22:42
Στις προσφατες καταληψεις που πραγματοποιηθηκαν πηρε μερος και το πρωην σχολειο μου.Ετσι λοιπον μια μερα το βραδυ πηγα να κοιμηθω εκει με τους φιλους που εχουν απομεινει...Καθως η νυχτα προχωρουσε και η ωρα ειχε παει τρεις αρχισαμε να βαριομαστε.Εκεινη τη στιγμη λοιπον πεταξα την ιδεα...Λεω στους αλλους''ρε σεις δεν καλουμε κανα πνευμα?''Στην αρχη το πηραν στην πλακα.Μετα ειδαν οτι μιλουσα σοβαρα και συμφωνησαν.Πηγαμε με εναν στο σπιτι του και πηραμε κερια και ενα ποτηρι.Ζωγραφισαμε μια πενταλφα στην εδρα και αρχισαμε να επικαλουμαστε τη θεοτητα αταρτη.μετα λογω του κλιματος αποφασισαμε να καλεσουμε τον τσε γκεβαρα.ακουσαμε την πορτα να τριζει και να χτυπαει.Σταματησαμε αμεσως και φυγαμε.Απο τοτε τα παιδια μου λενε οτι τα πραγματα στο σχολειο εχουν γινει πιο περιεργα.τι λετε?
2007-01-31 23:51
Οτι αμα μπερδευεσαι με πραγματα χωρις να ξερεις...τοτε ειναι που μπλεκεις ασχημα...γιατι...αν για παραδειγμα καλεσεις ενα πνευμα εκτος του οτι πρεπει να ξερεις πως να του φερθεις πρεπει να ξερεις και πως να το στειλεις πισω...
ισως κανενας αγιασμος να εστελνε το συμπαθες πνευματακι πισω στη διασταση που ανηκει.
2007-02-01 00:47
Πολύ φοβάμαι ότι φωνάξατε κάτι και δεν το ξαποστείλατε οπότε έμεινε και περιφέρεται στο σχολείο. Δεν νομίζω να κάνει ιδιαίτερη ζημιά σε κανένα αλλά σίγουρα να περιφέρεται κάτι τέτοιο δεν είναι και ότι καλύτερο.
Πάντως η Άσταρτη που φωνάξατε είναι η θεά του έρωτα και της γονιμότητας, οπότε αν ήρθε κάτι τέτοιο θα το πάρετε χαμπάρι σίγουρα
2007-02-01 15:06
Ναι...μαλλον θα εχετε ξαφνικα μπολικες ορεξεις...προσεξτε μονο μην γινουν ομαδικες και μετατραπει το σχολειο σε ναο ρωμαικου οργιου.... ( συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα... )...
Οσο για τον mr Τσεγκεβαρα....βρειτε εναν τροπο να τον στειλετε πισω, γιατι θα καραφλιασει το πνευματακι με τις αλλαγες που θα δει στον κοσμο που ηξερε....
2007-02-01 17:13
Δικιο εχετε ομως μηπως ξερει κανεις πως να το στειλουμε πισω????
2007-02-01 21:08
λυπαμαι αλλα δεν ξερω πως...μια ιδεα ειναι να ξαναμαζευτειτε και να βαλετε το τραπεζι, να ξανακανετε αυτοσυγκεντρωση και να παρακαλεσετε τα πνευματα ευγενικα να γυρισουν πισω. Επειδη ομως δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου....ζητα απο εναν ειδικο..διαφορετικα ζητηστε τοιουτοτροπως απο εναν παπα να κανει κανενα ευχελαιο, να απαγγειλει ευχες για να φυγουν.
2011-08-29 21:00
Αγορασα Ouija Board.Παντα τον Ηθελα.Παντα ημουν Θρασυτατα Προκλητικος,Λατρης της Ισορροπιας.Παντα Σκεπτικιστης,με σεβασμο κι'αγαπη ως προς το Αγνωστο.Δεν ζηταω να μου ξεδιπλωθει το Μελλον.Εαν Ρωτουσα καποια Οντοτητα εκει εξω αν μπορουσα να την βοηθησω στον Υλικο Κοσμο,εαν εχει κατι να πει,να την βοηθησω σε οτι πιθανον να την κραταει "πισω"....ειναι Λαθος???Ειναι ΠΟΛΥ Επικινδυνο να τον χρησιμοποιησω μονος μου???Γιατι μονος θα τον χρησιμοποιησω στην Τελικη!!!!!!!Δεν εμπιστευομαι την "Καρδια/Ψυχη" αλλων!!!Εχουν πολυ Βρωμια μεσα τους.Ειμαι αρχαριος,αλλα σεβομαι το Καλο & το Κακο,γιατι εχω και τα 2 μεσα μου...Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μου πεις Πως να προφυλαχτω.Και Πως διακοπτουμε την επικληση οταν πρεπει να τερματιστει........