Η γενοκτονία των Ποντίων έγινε - offtopic
οπως βλεπεις δεν διαγραφονται τα μυνηματα που περιεχουν πηγες, αλλα αυτα που περιεχουν προσωπικες επιθεσεις που προσβαλουν τους συνομιλητες και τους συντονιστες του φορουμ......
σε προειδοποιω ομως οτι αλλη μια τετοια επιθεση στο ατομο μου δεν θα μεινει χωρις απαντηση
σε προειδοποιω ομως οτι αλλη μια τετοια επιθεση στο ατομο μου δεν θα μεινει χωρις απαντηση
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από Voel
οπως βλεπεις δεν διαγραφονται τα μυνηματα που περιεχουν πηγες, αλλα αυτα που περιεχουν προσωπικες επιθεσεις που προσβαλουν τους συνομιλητες και τους συντονιστες του φορουμ......
σε προειδοποιω ομως οτι αλλη μια τετοια επιθεση στο ατομο μου δεν θα μεινει χωρις απαντηση |
1ον κάνεις κατάχρηση κάποιον αρμοδιοτήτων που έχεις
2ον δεν φτάνει που προσβάλεις τους δικους μου προγόνους ξέροντας μόνο τα ελάχιστα για να γράφεις, θέλεις να βγείς και απο πάνω...
3ον Απ'οτι βλέπω μέχρι τώρα προσβλήθηκες μόνο εσύ, αν κάποιος άλλος προσβλήθηκε μπορεί να μου αποστίλει ένα πμ, για να μου διεβκρηνήσει υποδείξει που είμαι λάθος... (προς το παρων βλέπω μονο εσένα να διαγράφεις τα μυνηματά μου και να μην βλέπω κανέναν άλλων να μου την λέει)
4ον Αν προσβλήθεικαν κάποιοι τότε όντος έλεγα την αλήθεια και σε κάποιους απλά δεν άρεσε...
Βλέπεις είναι πιό εύκολα να επιβάλουμε παρά να ερευνούμε... Σε καταλαβένω, αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς... Αυτό το θέμα εμένα με πωνάει... Εσένα μπορεί να σε πονάει ο κώδικας ντα βίντσι και η αντιφάσεις του με τον χρηστιανισμό, εμένα σκασήλα μου, γιατί εγώ είμαι χρηστιανός, και χρηστιανός θα πεθάνω, και αν κάνω και παιδιά και σε'αυτά θα διδάξω αυτά που με δίδαξε ο πατέρας μου, να είμαι δίκαιος και να είμαι άνθρωπος... Μπορεί να ακούγονται ρομαντικά αυτά, όμως εγώ ξέρω ότι αν κάποια πράγματα μπορώ να κάνω εγώ, μπορούν να κάνουν και οι άλλοι... Εγώ δεν προσέβαλα πρίν με προσβάλουν εμένα... Με προσέβαλαν λέγοντας ότι ο αγώνας του προγόνου μου να διώξει τον ισβολέα απο το σπίτι του, ήταν κακό του κεφαλιού του...
Δημιουργήθηκε ένα ζήτημα με υβριστικές αναφορές του χρήστη Astral εναντίον αυτών που έχουν διαφορετική άποψη από τη δική του.
Επακολούθησε παρέμβαση του συντονιστή Voel που αφαίρεσε τα υβριστικά σχόλια και μόνο.
Εν συνεχεία με νέα δημοσίευση, ο χρήστης Astral επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του συντονιστή Voel και το μήνυμα αυτό διαγράφηκε.
Οι εκτός θέματος δημοσιεύσεις διαχωρίστηκαν σε αυτό το offtopic θεμα.
Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες να σέβονται τη διαφορετικότητα της άποψης,αποφεύγοντας μειωτικά και υβριστικά μηνύματα.Ενδεχομένως να επακολουθήσει ποινή ανάλογα με τη κρίση των συντονιστών.
Γενική παρατήρηση:
Εθνικιστικού και ρατσιστικού τύπου βερμπαλισμοί δεν είναι ανεκτοί στη κοινότητα του μεταφυσικού.Όπως και μικροπολιτικές παρεμβάσεις.
Παρακαλώ εάν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα με τις ενέργειες των συντονιστών να επικοινωνήσετε με όποιο συντονιστή επιθυμείτε μέσω προσωπικού μηνύματος.
Το παρόν κλειδώνεται.
Επακολούθησε παρέμβαση του συντονιστή Voel που αφαίρεσε τα υβριστικά σχόλια και μόνο.
Εν συνεχεία με νέα δημοσίευση, ο χρήστης Astral επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του συντονιστή Voel και το μήνυμα αυτό διαγράφηκε.
Οι εκτός θέματος δημοσιεύσεις διαχωρίστηκαν σε αυτό το offtopic θεμα.
Παρακαλούνται όλοι οι χρήστες να σέβονται τη διαφορετικότητα της άποψης,αποφεύγοντας μειωτικά και υβριστικά μηνύματα.Ενδεχομένως να επακολουθήσει ποινή ανάλογα με τη κρίση των συντονιστών.
Γενική παρατήρηση:
Εθνικιστικού και ρατσιστικού τύπου βερμπαλισμοί δεν είναι ανεκτοί στη κοινότητα του μεταφυσικού.Όπως και μικροπολιτικές παρεμβάσεις.
Παρακαλώ εάν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα με τις ενέργειες των συντονιστών να επικοινωνήσετε με όποιο συντονιστή επιθυμείτε μέσω προσωπικού μηνύματος.
Το παρόν κλειδώνεται.