Ομαδα μεσω internet τωρα!!!
Γεια σας παιδια!
Θελω να δημιουργηθει μια ομαδα στο ιντερνετ, καλη ωρα σαν αυτη!!
Θελω να αρχισει κατι καινουριο, κατι διαφορετικο... και οσο παει, θα δουμε
Οποιος ενδιαφερεται ας απαντησει εδω μεσα.
Ελπιζω οι συμμετοτεσ να ειναι πολες και κυριως απο ολον τον κοσμο!
Ευχαριστω πολυ.... Keep Walking ...
Θελω να δημιουργηθει μια ομαδα στο ιντερνετ, καλη ωρα σαν αυτη!!
Θελω να αρχισει κατι καινουριο, κατι διαφορετικο... και οσο παει, θα δουμε
Οποιος ενδιαφερεται ας απαντησει εδω μεσα.
Ελπιζω οι συμμετοτεσ να ειναι πολες και κυριως απο ολον τον κοσμο!
Ευχαριστω πολυ.... Keep Walking ...
KALISPERA ME LENE OSIRIS KAI ASXOLOUME ME TO METAFYSIKO 4 XRONIA TWRA EXW PAEI SE POLLES APOSTOLES ME TIN PAREA MOU OPWS (STIN SPILEIA TOU NTAVELI STO DASOS XAIDARIOU XERW POLLA GIA TIN ARXAI AUIGYPTO LOGO KAI TO NICK NAME MOU) THA ITHELA POLY NA MPW STIN OMADA AYTIN LOGO TOU OPOIOU AYTO ITAN O STOXOS MOU EDW KAI 4 XRONIA. ANYPOMONO NA MOU APANTISETE STO E_MAIL MOU OSIRIS_548@HOTMAIL.COM.
Αγαπητε Osiris
Να σε καλωσορισω στην παρεα και στο φορουμ μας....σαν συντονιστης σου ευχομαι καλη επιτυχια στις αναζητησεις σου. Θα πρεπει να σε παρακαλεσω στο μελλον να αποφυγεις να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες (greeklish) καθως και με κεφαλαια γραμματα. Τα μεν greeklish κανουν το κειμενο σου εξαιρετικα δυσαναγνωστο και ενδεχομενως να αποτρεψουν μελη να ασχοληθουν με αυτο, τα δε κεφαλαια εχουν χρηση οταν θελουμε να τονισουμε κατι. Η χρηση τους σε κειμενο ειναι σαν να φωναζουμε.
Σε ευχαριστω και να σου ευχηθω και παλι καλη αναζητηση.....
Να σε καλωσορισω στην παρεα και στο φορουμ μας....σαν συντονιστης σου ευχομαι καλη επιτυχια στις αναζητησεις σου. Θα πρεπει να σε παρακαλεσω στο μελλον να αποφυγεις να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες (greeklish) καθως και με κεφαλαια γραμματα. Τα μεν greeklish κανουν το κειμενο σου εξαιρετικα δυσαναγνωστο και ενδεχομενως να αποτρεψουν μελη να ασχοληθουν με αυτο, τα δε κεφαλαια εχουν χρηση οταν θελουμε να τονισουμε κατι. Η χρηση τους σε κειμενο ειναι σαν να φωναζουμε.
Σε ευχαριστω και να σου ευχηθω και παλι καλη αναζητηση.....
Αγαπητέ φίλε, ασχολούμαι με το μεταφυσικό αρκετά χρόνια. Έχοντας διαβάσει αρκετά βιβλία και συνεχίζοντας με αστείρευτη όρεξη για Γνώση θα ήθελα να παρατηρήσω ότι ο κόσμος του μεταφυσικού είναι τεράστιος και πολύ έυκολα μπορεί να χαθεί κανείς.
Προσωπικά δεν έχω καταλήξει σε συγκεκριμένο θέμα μελέτης αν και προσανατολίζομαι στη διερευνηση των θρησκευτικών ταγμάτων που δημιουργήθηκαν αρχαιότερα και επίσης σε ανατολίτικη φιλοσοφία καθώς και σε εσωτερικές τεχνικές ανάπτυξης του ανθρώπου.
Επιβραβευω την προσπάθεια σου και αν όντως υλοποιηθεί, θα ήθελα να έχω μια θέση σε αυτή.
greg_19015@yahoo.com
Προσωπικά δεν έχω καταλήξει σε συγκεκριμένο θέμα μελέτης αν και προσανατολίζομαι στη διερευνηση των θρησκευτικών ταγμάτων που δημιουργήθηκαν αρχαιότερα και επίσης σε ανατολίτικη φιλοσοφία καθώς και σε εσωτερικές τεχνικές ανάπτυξης του ανθρώπου.
Επιβραβευω την προσπάθεια σου και αν όντως υλοποιηθεί, θα ήθελα να έχω μια θέση σε αυτή.
greg_19015@yahoo.com
Γεια σας παιδια! Ειμαι νεο μελος σ' αυτο το site και θα με ενδιεφερε κι εμενα να μπω στην ομαδα. Επισης αν πολλοι απο σας ειστε απο αθηνα καλο θα ηταν να κανουμε και συναντισεις... Τα λεμε!

Επειδη ακουγεται ενδιαφερων θα ηθελα να παρω καποιες παραπανω πληροφοριες σχετικα με την ομαδα και του τι θα κανει και γιατι οχι αν θελετε να να παρω και εγω μερος.
Το email μου ειναι g.sperezis@telespectra.gr
Το email μου ειναι g.sperezis@telespectra.gr
Θας σας ενοχλήσω βέβαια με ταυτό το μήνημα αλλα θα ήθελα να μπώ και εγώ σε αυτήν την ομάδα .Αν φυσικά το επιθυμείτε.Ν α σας πληροφορήσω ότι εδώ και τρία χρόνια ασχολήθηκα επαγγελματικά με το μεταφυσικό.Τ;ο φόρτε μου είναι τα βαμπίρ και η μαγεία.Έπίσης να ξέρετε οτι οι μόνες αποστολές μου είνα οι δυό πόρτες στον Αιλιά(Λιαντίνης) και το Κλιπτολάγκαδο. 

Καλησπερασας ασχολουμε αρκετα χρονια δηλ διαβαζω μελετω χωρις να εχω ενταχθη σε καπια ομαδα ομως θα με ενδιεφερε να μπω στην ομαδασας .ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
Θα πάρετε και εμένα? Καλή χρονιά!!!!!!!!!
Εδώ Πάτρα...Αν φτιάξατε την ομάδα ελπίζω να με δεχτείτε...
panths@deon.gr
panths@deon.gr