ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Εγχειρίδια μαύρης μαγείας στην Ομόνοια

Εγχειρίδια μαύρης μαγείας στην Ομόνοια

freya8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2006-03-19 01:04
Στον σταθμό Ομονοίας, στις αποβάθρες του ηλεκτρικού, υπάρχει ένα news stand. Εκεί είναι ένα από τα ελάχιστα σημεία (το μοναδικό που γνωρίζω προσωπικά) που μπορείτε να βρείτε και να προμηθευτείτε τρία πολύ μαύρα και σκοτεινά βιβλιαράκια τσέπης σχετικά με την μαύρη μαγεία. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να τσεκάρω εκδοτικό οίκο (μάρκα μ'έκαψες...δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του) αλλά ένας γνωστός μου που από περιέργεια προμηθεύτηκε ένα μέσα σε χρονικό διάστημα λιγότερο των 3 λεπτών πέταξε το εν λόγω "εγχειρίδιο" στα σκουπίδια... Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει
2006-03-20 09:59
Από την κίνηση του φίλου σου μπορείς να καταλάβεις τι αξία είχαν τα βιβλία!!!
2007-02-11 22:43
Δεν είναι ακριβώς έτσι μιας και η κρίση του φίλου μου ήταν να αγοράσει ένα και να δει περί τίνος πρόκειται. Απλά ξόδεψε 5 ή 8 ευρώ χωρίς ουσιαστικό νόημα. Η αξία τους βέβαια είναι πολύ χαμηλή κάτι που τα κάνει ακόμα πιο επικίνδυνα. Φαντάζεσαι ένα παιδάκι να τα αγοράσει και να προσπαθήσει να εξασκήσει όσα λέγονται μέσα σε αυτά τα βιβλία???
2007-02-12 17:30
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από freya
Δεν είναι ακριβώς έτσι μιας και η κρίση του φίλου μου ήταν να αγοράσει ένα και να δει περί τίνος πρόκειται. Απλά ξόδεψε 5 ή 8 ευρώ χωρίς ουσιαστικό νόημα. Η αξία τους βέβαια είναι πολύ χαμηλή κάτι που τα κάνει ακόμα πιο επικίνδυνα. Φαντάζεσαι ένα παιδάκι να τα αγοράσει και να προσπαθήσει να εξασκήσει όσα λέγονται μέσα σε αυτά τα βιβλία???

Μάλλον δεν θα καταφέρει τίποτα το μικρό παιδάκι... Η μαγεία θεωρώ οτι δεν μπορεί να έχει επιτυχία αν δεν την γνωρίζεις και δεν την πιστευεις.. Είναι ενα κράμμα από πίστη, διαλογισμό και ύλη(βότανα κτλ) ..
Οχι οτι βέβαια δεν μπορούν να πέσουν σε χέρια ασχετων αλλά νομίζω οτι τότε χάνουν την όποια "αξια" τους σαν βιβλία...
2007-02-13 01:32
Ακριβώς!Και γω μπορώ να γράψω ένα γελοίο βιβλίο με δήθεν ξόρκια,επικλήσεις και υλικά...θα έχει εφαρμογή;Δεν νομίζω...
Απλά,αυτοί που τα πουλούν εκμεταλλεύονται προφανώς την περιέργεια κάποιων ανόητων,που θέλουν να ασχοληθούν με τη μαγεία...
Καλά,τι λογική είναι αυτή;Θέλει κάποιος να ασχοληθεί με τον τομέα αυτό και θα αγοράσει βιβλιαράκια από την Ομόνοια...;
2007-02-14 00:38
Και με την λογική να το πάμε...Πανίσχυρα βιβλία μαγείας σε news stand στην Ομόνοια;;;;;!!!!Ίσως θα έπρεπε η Σολωμονική να υπάρχει και στα περίπτερα δίπλα από τις αθλητικές εφημερίδες!
2007-11-28 03:49
Μήπως τα εκδίδει ο....... Λιακόπουλος;

Που ξέρετε μπορεί να περιλαμβάνουν στην συσκευασία και κάποιο starter kit με υλικά για τα πρώτα μας ξόρκια!!!!!!
Και που λέτε να βρίσκει κανείς τέτοια βίβλια άραγε; Δε νομίζω πάντως να τα πουλάνε στην Ομόνοια... Επίσης μάθετε να ξεχωρίζετε τα είδη μαγείας. Δεν λέγεται κάθε μαγεία "μαύρη"