Ερώτημα,μετά απο μακρόχρονη απουσία..
Θα ήθελα να ρωτήσω τους υπεύθυνους κάτι...Εξαιτίας του γεγονοτος οτι είχα σχεδόν ενα χρόνο να επισκευθώ το φόρουμ από,τι φαίνεται έχω χάσει ''επεισόδια''΄...Επομένως αναρωτιέμαι εύλογα: πού πήγαν τα παλιά θέματα που είχαν αναπτυχθεί απο τους χρήστες και ποιά είναι σήμερα η τύχη τους?Παρακαλώ απαντήστε μου το συντομότερο...
Οντως εχασες αρκετα επισοδεια αγαπητε Jupiter. Μετα απο επιθεση που δεχτηκαμε περσυ τετοια εποχη, ολα τα θεματα του παλιου φορουμ χαθηκαν. Το παρον φορουμ ειναι onilne απο τις πρωτες ημερες του Ιουνιου του 2005 διατηρωντας τη λιστα των παλαιων μελων. Εδω μπορεις να δεις τα δημοφιλεστερα τοπικς του παλιου φορουμ ----> http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=274
Και πάλι όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάγνωσης των θεμάτων..κρίμα,γιατί είχαν αρκετό ενδιαφέρον.Ας ελπίσουμε οτι στο μέλλον το site δεν θα δεχτεί παρόμοια επίθεση απο μανιακούς εθνικιστές(έμαθα οτι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή δεκάδων ελληνικών ιστοσελίδων).
Αγαπητέ Jupiter,
βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου πριν από μερικούς μήνες, όταν μετά από ένα εξάμηνο αποχής απ' το forum επέστρεψα και το βρήκα τελείως διαφορετικό. Μετά λύπης μου διαπίστωσα πως είχαν εξαφανιστεί πολλά θέματα, στην πλειοψηφία τους άκρως ενδιαφέροντα. Είχα συμμετάσχει σε κάποια και η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω απαντήσεις και γενικότερα την εξέλιξη των συζητήσεων μετά από τόσο καιρό. Κρίμα πραγματικά...
Πάντως αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως, όχι μόνο η νέα εμφάνιση της σελίδας του forum, αλλά και η όλη προσπάθεια των παιδιών είναι αξιαίπενη και μέρα παρά μέρα γίνεται ακόμα καλύτερη. Όπως ξέρουμε εδώ και λίγο καιρό αννανεώνονται και οι σελίδες της Ομάδας Πυθέας και της FantasyGate, οπότε έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα.
βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου πριν από μερικούς μήνες, όταν μετά από ένα εξάμηνο αποχής απ' το forum επέστρεψα και το βρήκα τελείως διαφορετικό. Μετά λύπης μου διαπίστωσα πως είχαν εξαφανιστεί πολλά θέματα, στην πλειοψηφία τους άκρως ενδιαφέροντα. Είχα συμμετάσχει σε κάποια και η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω απαντήσεις και γενικότερα την εξέλιξη των συζητήσεων μετά από τόσο καιρό. Κρίμα πραγματικά...
Πάντως αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως, όχι μόνο η νέα εμφάνιση της σελίδας του forum, αλλά και η όλη προσπάθεια των παιδιών είναι αξιαίπενη και μέρα παρά μέρα γίνεται ακόμα καλύτερη. Όπως ξέρουμε εδώ και λίγο καιρό αννανεώνονται και οι σελίδες της Ομάδας Πυθέας και της FantasyGate, οπότε έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα.