ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Βουδαπέστη: Αποστολή της Πυθέας.

Βουδαπέστη: Αποστολή της Πυθέας.

Solon Aimonas Eautou5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Βλέποντας την ανταπόκριση και τη βοήθεια που είχα στις δύο προηγούμενες αποστολές που ανακοίνωσα στο φόρουμ της κοινότητας(Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη), αποφάσισα να το κάνω κάτι σαν μικρό θεσμό..

Στις αρχές του Δεκέμβρη λοιπόν θα επισκεφτώ την Ουγγαρική πρωτεύουσα για 3 ημέρες. Μέσα στις δραστηριότητες μου θα είναι η επίσκεψη σε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συνοικίες, παλαιοπωλεία, εκκλησίες, σπήλαια, κ.λ.π.. Επίσης, αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα παρευρεθώ και στο πρώτο μου Μεσαιωνικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται εκείνη την περίοδο στην πόλη.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ιδιαίτερο από την πόλη, κάτι που πιστεύει ότι θα έχει αξία να επισκεφτώ και να κάνω ανταπόκριση, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλη την κοινότητα..
2005-12-01 22:00
Εμενα κατι μου βρωμαει σε αυτο...Ξερασε τα ολα φιλε Νικο,ποιος σου πληρωνει τα ταξιδακια;Εσυ εχεις γυρισει ολο τον κοσμο!!!
2005-12-02 16:28
Έχω χρηματοδότη φίλε Black_planet.. έναν πάμπλουτο και εκκεντρικό χορηγό. :-)

Απλό είναι, όσα βγάζω από την αρθογραφία μου στα περιοδικά στηρίζουν τα ταξίδια μου(τα οποία δεν μπορώ να πω ότι είναι και τα πιο χλιδάτα). Κάπως έτσι τα βγάζω πέρα και εγώ. Απλά είναι θέμα προτεραιοτήτων.. :-)
2005-12-17 14:35
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Solon Aimonas Eautou
Έχω χρηματοδότη φίλε Black_planet.. έναν πάμπλουτο και εκκεντρικό χορηγό. :-)

Απλό είναι, όσα βγάζω από την αρθογραφία μου στα περιοδικά στηρίζουν τα ταξίδια μου(τα οποία δεν μπορώ να πω ότι είναι και τα πιο χλιδάτα). Κάπως έτσι τα βγάζω πέρα και εγώ. Απλά είναι θέμα προτεραιοτήτων.. :-)

Από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα. Σωστά;
Άντε καλό ταξίδι και βγάλε φωτογραφίες.
Παραθέτω λίγες φωτογραφίες από την αποστολή στη Βουδαπέστη και ελπίζω σύντομα να ετοιμάσω και κάποια οδοιπορικά.
Η Gateway και η Κοινότητα του Μεταφυσικού κυριολεκτικά πάει παντού, μετά τον Τάμεση(Λονδίνο) και στο Δούναβη.
:-)

Στο λόφο του Gellert με θέα τον Δούναβη και τη βασιλική γέφυρα.

Έξω από την Εκκλησία του Σπηλαίου(ίδια με την εκκλησία της Λούρδης στη Γαλλία), με θέα τον Δούναβη.

Η σημαία της Gateway Team που συνοδεύει πάντα τις αποστολές μου και εκπροσωπεί όλη την Κοινότητα του Μεταφυσικού.

Ελπίζω σύντομα να έρθουν και τα καλύτερα, μιας και η φωτογραφική κάλυψη της αποστολής ήταν ιδανική(ας όψεται η συμμετοχή φωτογράφου φίλου), όπως ιδανικό φαντάζει και το πλήθος των πληροφοριών που συγκέντρωσα στο οδοιπορικό μου.
Το σημαντικότερο όμως: οι εμπειρίες να ταξιδέψεις σε μία πόλη που δεν ξέρεις καθόλου, που σχεδόν κανένας κάτοικος της δεν γνωρίζει αγγλικά, που δεν υπάρχουν πολλές επιγραφές στα αγγλικά, που υπάρχουν αμέτρητα σημεία να επισκεφτείς και να ανακαλύψεις..