ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/SOS Το πλασμα που δεν θα ξεχασω ποτε

SOS Το πλασμα που δεν θα ξεχασω ποτε

Giorgakis10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2015-02-27 08:35
Πρωτοχρονιά του 1997, πέντε χρονών εγώ , επτά η αδερφή μου. Οι γονείς μου έξω να γιορτάσουν το νέο έτος κι εμείς με την γιαγιά σπίτι. Εγώ έπαιζα με την αδερφή μου στο σαλόνι μέχρι που πέρασε η ώρα και πέσαμε για ύπνο. Ξαφνικά ένα πλάσμα σαν καλικατζαράκι ήρθε και μου ακούμπησε το χέρι! Άρχισα να τσιρίζω και να κλαίω μέχρι που ξύπνησε η αδερφή μου και η γιαγιά μου ήρθε τρέχοντας στο δωμάτιο! Το καλικατζαράκι άφαντο!

Είναι κάπως αστέιο επειδή η ιστορία μου είναι σχεδόν ίδια με του τύπου με τα "κόκκινα πλάσματα" και μου φαίνεται περίεργο που δεν προσπάθησε ποτέ 30+ χρονών ανθρωπος να το εκλογικέψει.

Γενικά ό,τι διαβάζω εδώ μου φαίνεται είτε τρολλ, είτε παραμυθάκι για αιώνια παιδάκια με νεράιδες και ξωτικά.

"Περιεργες γλωσσες": καλά εντάξει η ένα πολύ εξελιγμένο τρολλάκι (που αφιερώσατε και 4 σελίδες για πάρτυ του) είτε άτομο που χρήζει ψυχικής βοήθειας και το λέω με όλο το σεβασμό
"ΣΟΣ πλασματα που δεν κλπ κλπ": Ο τύπος έχει μπερδέψει το όνειρο με την πραγματικότητα
"Ποτηράκι" και άλλες εμπειρίες Ωραια ηλικία τα 15, και το ποτηράκι καλη μουνοπαγίδα, αλλά μεχρι εκει

Γενικά όταν μπαίνεις στο υποφορουμ "προσωπικες εμπειρίες " στο metafysiko.gr περιμένεις να διαβάσεις για ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ εμπειρίες εμπεριστατωμένες και σταράτες. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια εμπειρία τι μας λέει;

Υ.Γ. Η ιστορία με το καλικατζαράκι είναι αληθινή, το καλικατζαράκι όμως όχι
2015-02-27 10:39
"Γιωργάκη", ασε τα ψόφια ρε φίλε. Δεν σε υποχρέωσε κανένας να έρθεις εδώ μέσα, ούτε να διαβάζεις αυτά που δεν σου αρέσουν και κυρίως ούτε να γίνεις κριτής των πάντων, του στιλ ποιανού εμπειρία είναι πραγματική και ποιανού ψευτική και φαντασίωση.
Κάτσε βρες τα με τον εαυτό σου πρώτα, κατι σαν "τι στο διάολο θέλω απο τους άλλους και κάθομαι και τους τσιγκλάω" και μετά έλα να μοιράσεις τους χαρακτηρισμούς σου. Για την ώρα τα μόνα τρολ που βλέπω ειναι κάτι νέοι (και καλά) χρήστες που μολις γράφτηκαν στο φόρουμ, άρχισαν να θάβουν τους άλλους. Κατι προσφατα banαρισμένους, μήπως κατα τύχη τους ξέρεις;
2015-02-27 13:12
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giorgakis Εμφάνιση μηνυμάτων
...Γενικά όταν μπαίνεις στο υποφορουμ "προσωπικες εμπειρίες " στο metafysiko.gr περιμένεις να διαβάσεις για ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ εμπειρίες εμπεριστατωμένες και σταράτες. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια εμπειρία τι μας λέει;

Υ.Γ. Η ιστορία με το καλικατζαράκι είναι αληθινή, το καλικατζαράκι όμως όχι
Στραβά τα έχεις.
Κατ'αρχήν οι "προσωπικες εμπειρίες " δεν μπορεί να είναι "εμπεριστατωμένες και σταράτες" (δηλαδή 'επεξεργασμένες' από "ερευνητή") γιατί είναι από 1ο χέρι (ιδεωδώς)
Έπειτα αν ήταν "εμπεριστατωμένες και σταράτες" (ζητάς να είναι αποδεδειγμένες!!!?) δεν θα ήταν στις προσωπικές ιστορίες αλλά στο "επιστημονικά νέα!"
"Το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια εμπειρία" μας "λέει" (εμάς τουλάχιστον, προφανώς όχι εσένα) ότι:
Οι ιστορίες αυτές είναι:
1. Προσωπικές και μη "επεξεργασμένες"
2. μεταφυσικές και όχι επιστημονικές - άμα΄ήταν αποδεδειγμένα περιστατικά δεν θα ήταν στο "μεταφυσικό!"
3. μας λέει ακόμα πως μπερδεύεις το "μεταφυσικό" με την φυσική επιστήμη και
4. Μάλλον συνδέεσαι με ορισμένους προσφάτως αποκλειθσθέντες επειδή "τρόλλαραν"
2015-02-27 16:58
Παράθεση:
"Περιεργες γλωσσες": καλά εντάξει η ένα πολύ εξελιγμένο τρολλάκι (που αφιερώσατε και 4 σελίδες για πάρτυ του) είτε άτομο που χρήζει ψυχικής βοήθειας και το λέω με όλο το σεβασμό
Λείπαμε αλλά κυκλοφορώ έξω Γιωργάκη και δεν είμαι έγκλειστη, αλλά και για τρολακι καλή είμαι γιατί βλέπω κάποιοι προκειμένου να πουν την γνώμη τους επιμένουν, κάτι σαν ΙΨΔ ένα πράγμα.

Εσύ για παράδειγμα τι θέλεις να δεις στο μεταφυσικό, παλιά είχα κάνει και ένα τεστ τηλεπάθειας μέσα σε αυτό το φόρουμ, το άτομο που κάναμε μαζί την δοκιμή δεν με θεώρησε τρολ.

Βέβαια αν θες μπορείς να μπεις και στο IRVA PSI test, προσομοίωση της ΝΑΣΑ και να δεις την κατάταξη μου, Lady3 δεύτερη για το μήνα Ιανουάριο, εκεί πραγματικά τρολαρω, ελπίζω να το καταλάβουν ότι είμαι ψυχικά ασθενείς, ε;

Τι λες θες να γράψεις και εκεί;

Αλλά εσύ δεν μας είπες με τι ασχολησε με το μεταφυσικό, τι ψάχνεις;
2015-02-28 08:13
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από heretic Εμφάνιση μηνυμάτων
"Γιωργάκη", ασε τα ψόφια ρε φίλε. Δεν σε υποχρέωσε κανένας να έρθεις εδώ μέσα, ούτε να διαβάζεις αυτά που δεν σου αρέσουν και κυρίως ούτε να γίνεις κριτής των πάντων, του στιλ ποιανού εμπειρία είναι πραγματική και ποιανού ψευτική και φαντασίωση.
Κάτσε βρες τα με τον εαυτό σου πρώτα, κατι σαν "τι στο διάολο θέλω απο τους άλλους και κάθομαι και τους τσιγκλάω" και μετά έλα να μοιράσεις τους χαρακτηρισμούς σου. Για την ώρα τα μόνα τρολ που βλέπω ειναι κάτι νέοι (και καλά) χρήστες που μολις γράφτηκαν στο φόρουμ, άρχισαν να θάβουν τους άλλους. Κατι προσφατα banαρισμένους, μήπως κατα τύχη τους ξέρεις;

Πως γινεται να μην διαβαζω αυτα που δεν μαρέσουν αφου θα πρεπει να τα διαβασω πρωτα για να μπορω να κρινω;

Οσο για το δευτερο σκελος:
1) ειναι η πρωτη μου φορα σε αυτη τη σελιδα
2) μιλαω απολυτως σοβαρα και δεν τρολλαρω
3) προσπαθω πολυ να καταλαβω πως γινεται να υπαρχουν ατομα που πιστευουν σε οτιδηποτε μεταφυσικο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pholarchos Εμφάνιση μηνυμάτων
Στραβά τα έχεις.
Κατ'αρχήν οι "προσωπικες εμπειρίες " δεν μπορεί να είναι "εμπεριστατωμένες και σταράτες" (δηλαδή 'επεξεργασμένες' από "ερευνητή") γιατί είναι από 1ο χέρι (ιδεωδώς)
Έπειτα αν ήταν "εμπεριστατωμένες και σταράτες" (ζητάς να είναι αποδεδειγμένες!!!?) δεν θα ήταν στις προσωπικές ιστορίες αλλά στο "επιστημονικά νέα!"
"Το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια εμπειρία" μας "λέει" (εμάς τουλάχιστον, προφανώς όχι εσένα) ότι:
Οι ιστορίες αυτές είναι:
1. Προσωπικές και μη "επεξεργασμένες"
2. μεταφυσικές και όχι επιστημονικές - άμα΄ήταν αποδεδειγμένα περιστατικά δεν θα ήταν στο "μεταφυσικό!"
3. μας λέει ακόμα πως μπερδεύεις το "μεταφυσικό" με την φυσική επιστήμη και
4. Μάλλον συνδέεσαι με ορισμένους προσφάτως αποκλειθσθέντες επειδή "τρόλλαραν"
1)Πως ακριβως μπερδεύω το μεταφυσικο με την φυισκη επιστήμη;
2) ειναι η πρωτη μου φορα σε αυτο το site

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ιέρεια Εμφάνιση μηνυμάτων
Λείπαμε αλλά κυκλοφορώ έξω Γιωργάκη και δεν είμαι έγκλειστη, αλλά και για τρολακι καλή είμαι γιατί βλέπω κάποιοι προκειμένου να πουν την γνώμη τους επιμένουν, κάτι σαν ΙΨΔ ένα πράγμα.

Εσύ για παράδειγμα τι θέλεις να δεις στο μεταφυσικό, παλιά είχα κάνει και ένα τεστ τηλεπάθειας μέσα σε αυτό το φόρουμ, το άτομο που κάναμε μαζί την δοκιμή δεν με θεώρησε τρολ.

Βέβαια αν θες μπορείς να μπεις και στο IRVA PSI test, προσομοίωση της ΝΑΣΑ και να δεις την κατάταξη μου, Lady3 δεύτερη για το μήνα Ιανουάριο, εκεί πραγματικά τρολαρω, ελπίζω να το καταλάβουν ότι είμαι ψυχικά ασθενείς, ε;

Τι λες θες να γράψεις και εκεί;

Αλλά εσύ δεν μας είπες με τι ασχολησε με το μεταφυσικό, τι ψάχνεις;
καλά εσυ εχεις παει το τρολλ σε αλλο επιπεδο. Δεν τρολλαρεις μονο τους συμφορουμιτες σου αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο.

Εισαι τοσο περηφανη που κανεις ενα ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ανεπισημο και χωρις καμια υποστηριξη και αξιοπιστια, τεστ , που μου το παρουσιαζεις λες και κερδισες το νομπελ ιατρικης του 2015.

Το θεμα ειναι ενα. Εαν νομιζεις οτι εισαι psychic τοτε ναι, εισαι psychic. Στον δικο σου κοσμο ομως. Και ο δικος σου κοσμος τελειωνει εκει που αρχιζει ο δικος μας . Και επειδη επιλεγεις μεσω αυτου του φορουμ να συνυπαρχεις και στους 2 κοσμους πρεπει να ακουσεις και την αλλη αποψη. Οσο για το τεστ τηλεπαθειας ενταξει, κλαινε και οι πεστροφες

Οσο για την τελευταια σου ερωτηση το συγκεκριμενο site επεσε στην ματια μου εχθες αλλα αδυνατω να θυμηθω πως και αφου διαβασα ορισμενα μαργαριταρια, οχι μονο σε αυτο το υποφορουμ αλλα και σε αλλα, θεωρησα να γραψω και την δικη μου προσωπικη εμπειρια
2015-02-28 08:25
Εκεί απλά το διευκρίνισα ότι τρολαρω.

Αλλά εσύ τι κάνεις;

Χωρίς να δεις ίχνος γραφείς μπαίνεις μέσα σε ένα σαιτ και μας θίγεις, ο κάθε ένας από εμάς έχει κάνει μια κατάθεση ψυχής.

Τι περιμένεις να δεις εσύ δηλαδή στις προσωπικές εμπειρίες ενός απλού ανθρωπου;

Συν ότι αν άκουσες τα βίντεο δεν είναι τρολινγκ αλλά πραγματικό και δεν κοροϊδεύω κανέναν, γράφω καιρό σε αυτό το φόρουμ για να μου πει κάποιος ότι είμαι ψευδομανής.
2015-02-28 10:23
νομιζω οτι θα πρεπει να απευθυνθεις σε γιατρο και οχι σε γλωσσολογο. Προφανως εχει πειραχτει κατι στο κεφαλι σου αν νομιζεις οτι ξαφνικα ως δια μαγειας φυτευτηκαν 2( ; ) γλωσσες στο κεφαλι σου.

inb4 περιστατικα με ασθενεις που ξυπνανε απο κωμα και μιλανε κινεζικα
2015-02-28 11:55
Παράθεση:
νομιζω οτι θα πρεπει να απευθυνθεις σε γιατρο και οχι σε γλωσσολογο. Προφανως εχει πειραχτει κατι στο κεφαλι σου αν νομιζεις οτι ξαφνικα ως δια μαγειας φυτευτηκαν 2( ; ) γλωσσες στο κεφαλι σου.

inb4 περιστατικα με ασθενεις που ξυπνανε απο κωμα και μιλανε κινεζικα
Έχω απευθυνθεί μην ανησυχείς για εμένα, δεν περίμενα για να το κάνω να μου το πει κάποιος σε ένα σαιτ.

Και πως εξηγεί η επιστήμη ότι ο ασθενείς μιλούσε κινέζικα;

Έβλεπε πολλές ταινίες από την Κίνα γιαυτό, ίδιος όταν ήταν σε κώμα;
2015-02-28 15:43
Παράθεση:
Πως γινεται να μην διαβαζω αυτα που δεν μαρέσουν αφου θα πρεπει να τα διαβασω πρωτα για να μπορω να κρινω;

Οσο για το δευτερο σκελος:
1) ειναι η πρωτη μου φορα σε αυτη τη σελιδα
2) μιλαω απολυτως σοβαρα και δεν τρολλαρω
3) προσπαθω πολυ να καταλαβω πως γινεται να υπαρχουν ατομα που πιστευουν σε οτιδηποτε μεταφυσικο
Αφού παλικάρι μου δεν σου αρέσει τίποτα απο αυτά που διαβάζεις εδω μέσα, τότε γιατί ασχολείσαι; Για μας να πείσεις οτι το αντικείμενο του φόρουμ δεν υπάρχει; Για να μας την σπάσεις και να αραιώσουμε και να κερδίσεις μια ακόμα νίκη (αναμέσα στις ατελείωτες ήττες σου) να υποθέσω;
Ή οτι πρέπει κατα την άποψη σου να εξελιχθεί σε forum debunkers για να αισθάνεσαι στο στοιχείο σου, ή το πιθανότερο -κατ εμέ- αργία μητηρ πάσης κακίας;

Μερικές απαντήσεις:

1) Σίγουρα, και είναι προφανές αυτό, ακόμα και για κάποιον που θα διαβάσει για πρώτη φορά στο φόρουμ αυτό. Την εκφραση "υποτιμώ την νοημοσύνη των άλλων", την ξέρεις;
2) Επίσης σίγουρο και αυτό, όπως και η άποψη σου για τους υπόλοιπους εδώ μέσα. "Εξ ιδίων τα αλλότρια" να υποθέσω;
3) Είναι επειδή κάποια "άλλα άτομα" είναι κάτι το διαφορετικό από σένα. Υπάρχουν και τέτοιοι ξέρεις, που δεν έχουν το κεφάλι τους "καλωδιωμένο" με τον τρόπο τον δικό σου, για να στο πω με όρους νευροφυσιολογίας, που είναι τσιχλόφουσκα της μόδας σε κάποια τρολ.

Επίλογος: Τίποτα άλλο καλύτερο δεν εχεις να κάνεις; Καμμιά βόλτα στην εξοχή ας πούμε;
2015-03-01 19:51
Παράθεση:
,,,,
3) προσπαθω πολυ να καταλαβω πως γινεται να υπαρχουν ατομα που πιστευουν σε οτιδηποτε μεταφυσικο...
Είσαι λοιπόν σε λάθος φόρουμ - αφού αυτό είναι για το Μεταφυσικό. Αν ψάχνεις για απολογητές του μεταφυσικού....
Αλλά είναι πολύ απλό το να καταλάβεις "πως γινεται να υπαρχουν ατομα που πιστευουν σε οτιδηποτε μεταφυσικο" - απλούστατα έχουν ζήσει πράγματα που δεν έχουν φυσική εξήγηση κι αυτό τους κάνει πρόθυμους να δούνε και τυχόν μεταφυσική.

Το "μπερδεύεις το μεταφυσικό" κολλάει στο ότι ζητάς εμπεριστατωμένα πράγματα - σε τόπικ που αφορά προσωπικές διηγήσεις.