ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Aπογοητευση

Aπογοητευση

the_black_planet10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Καλα παιδια μολις διαβασα το παρακατω τοπικ http://www.metafysiko.gr/forum/show...95&page=2&pp=10
δεν το ειχα διαβασει τοσο καιρο και ομολογω πως επεσα απο τα συννεφα.Θα μιλησω σκληρα αλλα το κανω επειδη σας αγαπαω κ δεν μπορω να σας βλεπω να ξεπεφτετε ετσι.Πεσατε ολοι με τα μουτρα να φατε ενα κοριτσακι 18 χρονων μαλιστα χωρις να εχετε καν τα @@ να της απευθυνθειτε ευθεως και αρχισατε τις ειρωνιες,τις κατινιες και τα υπονοουμενα και αρχισατε στη συνεχεια και τις κατινιες κατα ενος αλλου φορουμ.Βεβαια θα μου πειτε οτι δεν γνωριζω το παρασκηνιο,μπορει να σας προκαλεσαν οντως απο το αλλο φορουμ αλλα αυτο δεν σας δινει το δικαιωμα να φερεσται ανανδρα.Μπορουσατε να τοποθετηθειτε ξεκαθαρα κ να καταγγειλετε τυχον επιθεση αλλιως ακομα κ αν εχετε δικιο το χανετε,απο τη στιγμη που σας βλεπει κοσμο κ κρινει απο αυτο που βλεπει.Απορω πως δεν υπηρξαν αλλες αντιδρασεις.Ειδικα απο τον Επιμυθεα,κριμα που τον ειχα σε εκτιμηση,το πνευματικο του επιπεδο δεν συμβαδιζει με τις γνωσεις κ την ηλικια του.35 χρονων μαντραχαλος και να προσπαθει να γελιοποιησει ενα κοριτσακι 18 χρονων.Βεβαια καταλαβαινω οτι παρεξηγησατε κατι που ειπε η αντη γιατι δεν την ξερετε ενω εγω την ξερω πολυ καλα και φυσικα καταλαβα οτι δεν εννοουσε αυτο που καταλαβατε εσεις.Αλλα μπορουσατε ευγενικα να ζητησετε διευκρινησεις.Λοιπον παιδια,αυτο που περιμενω απο εσας ειναι να παραδεχτειτε το λαθος σας κ τπτ λιγοτερο κ να δικαιολογησετε τη σταση σας απεναντι στην αντη.
2005-11-30 02:53
Και να πω κ κατι στον φιλτατο Απαν ο οποιος ειναι απο τους λιγους που δεν ειπαν τπτ κακο για την αντη,οτι σεβομαι την αγαπη του γονιου προς το παιδι του αλλα ο γονιος εκτος απο γονιος ειναι κ ανθρωπος κ οφειλει να σεβεται κ να αγαπαει ολους τους ανθρωπους.Αγαπατε το παιδι σας αλλα ελατε κ στη θεση της αντης.Αν κ εγω προσωπικα στα μυνηματα των περισσοτερων δεν ειδα καμια αγαπη για το "παιδι",οταν αγαπας καποιον κ ειδικα το παιδι σου,οταν νιωθεις οτι το μειωνει καποιος πεφτεις να τον φας και δεν φαιρεσαι σαν κατινα.Ουτε οι γυναικες δεν το κανουν αυτο αν προκειτε για το παιδι τους...Θα επανελθω να πω ονοματα συγκεκριμενα κατα ποιων καταφερομαι γιατι δεν θελω να νομισουν καποιοι ή να με κατηγορησουν ηθελημενα οτι τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι...
Αγαπητε Πλανητη,

κατ'αρχας θα ηθελα να εκφρασω την ευχη το παραπανω ποστ που ανοιξες να αφορα την αποκλειστικα δικη σου εκφραση της οποιας απογοητευσης και να μην εξυπηρετει αλλους σκοπους και μηχανισμους διαφημισης καταστασεων(τους οποιους και γνωριζω ωντας "περιηγητης" (εκτος των αλλων) των διαδικτυακων φορουμς αναζητησης).
Και θα σε παρακαλουσα να μου επιτρεψεις να εχω ορισμενες αμφιβολιες (δεξου πως ανθρωπος ειμαι κι εγω με ελαττωματα και αδυναμιες) για την απολυτη καθαροτητα των προθεσεων σου.
Κανενας απολυτως δεν εκανε "κατα μετωπον" επιθεση στην Αντι. Εκτος απο τον ΚΑΝΕ ο οποιος προφανως εταραχθη (οπως ολοι μας αλλωστε) απο τον χαρακτηρισμο λαμογια.
Το μονο που δεν θα ηθελα αυτη τη στιγμη,ειναι να αρχισουμε την αναμοχλευση ενος θεματος που για εμας εχει κλεισει (γιαυτο αλλωστε και το ιδιο το τοπικ κλειδωθηκε).
Μας γνωριζεις εδω και πολυ καιρο πλανητη και ξερεις πολυ καλα οτι ουδεποτε κρυφτηκαμε πισω απο το δακτυλο μας στις ελαχιστες περιπτωσεις "κρισεων" που αντιμετωπισαμε ως κοινοτητα. Το ζητημα ειναι οτι τοποθετουμαστε εναντια σε καθε περιπτωση που μας αφορα βασει "επικοινωνιακης στρατηγικης" (επετρεψε μου τον ορο). Προσωπικα λοιπον δεν εχω να ζητησω απολυτως καμια συγνωμη ουτε να απολογηθω για την ροη και καταληξη του εν λογω thread . Η κοινοτητα εκρινε οτι επρεπε εκεινη τη χρονικη στιγμη να τοποθετηθει επι του ζητηματος (το οποιο ειναι πολυ πιο συνθετο απο οσο νομιζεις και με πολυ περισσοτερες πτυχες (αλλωστε οπως ειπες και εσυ
Παράθεση:
θα μου πειτε οτι δεν γνωριζω το παρασκηνιο
)) με τον συγκεκριμενο τροπο και ετσι επραξε. Και εφ'οσον οπως ειπες και εσυ επεσες απο τα συννεφα αντικρυζοντας ολα τα μελη της ομαδας (και αλλα ακομη μεσα απο την κοινοτητα) να εχουν μια συγκεκριμενη τοποθετηση, γιατι αληθεια δεν αναρωτηθηκες αρχικα τι εχει συμβει (οπως εκαναν αρκετα ακομη μελη του φορουμ τα οποια και ελαβαν απαντησεις μεσω π.μ) αλλα φροντισες να βγαλεις συμπερασματα στον "αερα"; Γιατι αραγε δεν υποψιαστηκες πως κατι σημαντικο πρεπει να εχει συμβει για να αντιδρουν ετσι ολοι αυτοι οι ανθρωποι με τους οποιους συνομιλεις καθημερινα εδω και μηνες ;! Εδω κυριως στηριζω τις οποιες αμφιβολιες εξεφρασα στην αρχη του μηνυματος μου, οι οποιες ισως και να στηριζονται σε κακη "πληροφορηση" που εχεις λαβει! (γεγονος που επετρεψε μου ως ανθρωπος με αδυναμιες μπλα μπλα μπλα ...να θεωρω σχεδον σιγουρο )
Τελος απο οσο γνωριζω ουδεποτε η Αντι διαμαρτυρηθηκε (ειτε δημοσια ειτε με αποστολη π.μ σε συντονιστες) για επιθεση εναντια στο προσωπο της (το αντιθετο μαλιστα εδειξε να συμφωνει σε ορισμενα απο τα ζητηματα που θιχτηκαν!). Εισαι σιγουρος οτι θα συμφωνησει μαζι σου στην παραπανω τοποθετηση σου; (γιατι αν το κανει, σημαινει οτι απο τη στιγμη που συμμετεχει ακομη μετα απο ολα αυτα -και επι εβδομαδες- σε τουτο εδω τον ηλεκτρονικο τοπο, ειτε υποκρινεται ειτε εχει τασεις μαζοχισμου (!!) )
Κλεινοντας, πραγματικα θα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον να παρακολουθησω την εξελιξη του θεματος, καθως επισης και την κατευθυνση που θα δωσεις στη συνεχεια τοσο εσυ προσωπικα, οσο και αυτοι που τυχον θα ενστερνιστουν τις αποψεις σου.
Εγω βασικα θεωρησα απαραδεκτο το ειρωνικο ποστ του Επιμυθεα.Αλλα και ολους τους αλλους,ακομα και τον φιλο μου τον Καφριλα που ειπε για την Αντη οτι γλυφει εκει που εφτυνε.Τωρα φιλε Μηνα κρυβεστε πισω απο δαχτυλο σας αλλα δεν ειμαι χαζος,ξερω οτι εννοουσατε την αντη.Και οπως ειπες οτι σας ξερω καλα(γι'αυτο και απογοητευτηκα) κ εσεις με ξερετε καλα και ξερετε οτι δεν εχω παρε δωσε με κανενα αλλο φορουμ ή σαιτ αναζητησης,ξερω καποια παιδια απο το *****αλλα με το σαιτ δεν εχω καμια σχεση,αρα δεν μπορεις να με κατηγορεις οτι ειμαι μεσο σκοτεινων δαχτυλων.Η αντη δεν ξερω αν διαμαρτυρηθηκε κ δεν με ενδιαφερει,εγω καταλαβα αυτα που καταλαβα κ μην προσπαθησετε να με βγαλετε χαζο και εκφραζω την αγανακτηση μου.Ειναι φιλη μου αλλα ακομα και αν δεν ηταν,το γεγονος οτι ειναι 18χρονο κοριτσακι θα με ευαισθητοποιουσε.Αλλα πανω απο ολα το λεω για εσας.Αν εχετε δεχτει πολεμο που δεν εχω λογο να το αμφισβητησω αν κ δεν νομιζω να προερχοταν απο την αντη,το καλυτερο που ειχατε να κανετε θα ηταν να μιλησετε ευθεως ή να μη μιλησετε καθολου.Γιατι εμενα ως μελος της κοινοτητας αλλα κ ως αντρα μπορω να πω δε μου αρεσει αυτη η σταση.Με εσενα και τον αδερφο μου δε εχω τπτ γιατι απλα παρεξηγησατε τι ειπε η αντη κ ζητησατε διευκρινησεις κ καλα κανατε,αν κ θα επρεπε να λειπουν οι χαρακτηρισμοι οτι ποτε δεν καταλαβαινουμε τι λες κ τις φιλοσοφιες σου,ασχετα αν συμφωνω κ εγω σ'αυτο,δε θα το ελεγα ομως(να που το ειπα τσπ).Αλλα ρε παιδια μιλαγατε σε μια κοπελα κ μαλιστα 18 χρονων,το καταλαβατε αυτο;Η βασικη αρχη του ανθρωπισμου ειναι να ερχεσαι στη θεση του αλλου.Κατι τετοιο δεν κανατε.Οσο για τη διαμαχη σας με αλλα φορουμ,καλυτερα οπως ειπα κ πριν θα ηταν να μη μιλατε καθολου,το να ειρωνευεται κανεις και να πεταει μπηχτες δεν τιμα κανεναν...
2005-11-30 03:23
Aγαπητε Πλανητη ευχαριστω για την νεα τοποθετηση σου,πραγματικα ξεκαθαρισες ορισμενα πραγματα. Δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο, παρα να σε ενημερωσω οτι ουτε ο Καφριλα, ουτε ο Επιμυθεας δεν ειχαν σκοπο να επιτεθουν στην Αντι (και εχω πληρη επιγνωση για αυτο που λεω).
Απο εκει και περα εχεις καθε δικαιωμα να νοιωθεις απογοητευμενος με τη στρατηγικη που ακολουθηθηκε στην συγκεκριμενη περιπτωση κατι που σεβομαι απολυτα.
2005-11-30 11:34
Αν κανω λαθος τοτε να ζητησω συγνωμη απο τα παιδια,ειδικα απο τον Επιμυθεα στον οποιο επιτεθηκα αρκετα σκληρα,απλα το οτι αναφερθηκαν σε ατομα που θα επαιρναν μερος στην εκπομπη και νομιζα οτι θεωρουσαν και την αντη.Η οποια οντως οπως παραδεχτηκε μετα δεν ειχε καλη γνωμη για τον Χαρδαβελα κ την εκπομπη του αλλα αυτο δεν εχει σημασια,στην τελικη μπορει να πει οτι πηγε για να ανεβασει το επιπεδο της εκπομπης.Τελικα οντως διαισθανομαι καποια πραγματα που πριν δεν ειχα παρει γραμμη κ σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να παρω μερος σε διαμαχες με αλλα φορουμ.Απλα επειδη η κοπελα ειναι φιλη μου κ ξερω οτι ειναι πολυ ευαισθητη,ηρθα στη θεση της και ενιωσα να συμπασχω.Τελικα πολλες φορες κανουμε πραγματα πανω στα νευρα μας που μετα μετανιωνουμε,δεν ειναι κακο να γινονται παρεξηγησεις αρκει να υπαρχει καλη διαθεση κ ειλικρινια κ να λυνονται.Και χαιρομαι που κατανοεις την παρατηρηση μου πανω στη σταση σας οσον αφορα τις κατηγοριες κατα του αλλου φορουμ.
2005-11-30 11:52
Θα ήθελα να μιλήσω και εγω επί τπυ θέματος εφόσον αναφερεται κ το όνομα μου.
Ειλικρινά στεναχωρήθηκα αφάνταστα για την συμπεριφορά σας γιατι για εμενα ήτανα δικαιολόγητη, δεν μπορούσα να καταλάβω τι σας είχε πιάσει όλους σας. επίσης σας ξεκαθαρησα πως δεν έλεγα έσας λαμόγια.
Οσον αφορα την εκπο,πή του κου Χαρδαβελα θα ήθελα να σας πω πως πηγα εκει οχι σαν Άντη αλλά σαν εκρόσωπος μιας ομάδας και νομίζω και εσεις βάζεται πρωτα το καλό της ομαδα σας και μετα τα προσωπικά σας πιστεύω....
Ξαναγραφω στο μεταφυσικο 1ον γιατι ειμαι μαζόχα και 2ον γιατι απλά απο εδω ξεκίνησα να γραφω και το νιωθω σαν σπίτι μου άσχετα αν εχω την αίσθηση πως με εχουν διώξει...
Αγαπητε πλανήτη σε ευχαριστώ πολύ για όσα είπες, αλλά δεν δίνω σημασία πλεον.Όσο και αν με στεναχωρούν προτιμώ να σκέφτομαι την λαχτάρα μου για γνώση παρα τις μικρότητες....Ελπίζω να έγινα κατανοητή....

Φιλικά Άντη
2005-11-30 12:07
Όσον αφορα κάποια διαμάχη συγνώμη αλλα δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο...Τουλάχιστον απο την μεριά μου...
Δεν θέλω να απολογούμε, αν κ ετσι νιώθω, γιατι δεν νομιζω να έκανα κάτι κακό για το οποίο να πρέπει να απολογηθώ...
Καταλαβαινω την θέση σας δλδ ότι πρεπει να υπάρχει μια τάξη και ηρεμια στο φόρουμ και αυτο προσπαθητε να κάνετε, αλλά οι ειρωνίες και τα κακεντρεχα
σχόλια απο τα μέλη του φορουμ δεν νομίζω πως αρμόζουν...
δεν θέλω ούτε συγνώμες ούτε τπτ, σημασία δεν έχουν οι λέξεις αλλά οι πράξεις...
2005-11-30 12:13
Black planet τα ειπαμε και απο το τηλεφωνο.Ο χωρος αυτος δεν ειναι δικαστηριο και ελπιζω να κατανοεις πως οταν μιλα καποιος εκ'των υπευθυνων του φορουμ με σκληρη γλωσσα σημαινει(περα απ'το οτι πρεπει να το κανει) οτι εχει σημαντικους λογους.Εφοσον εσυ δεν το καταλαβαινεις(παρακολουθησες την κουβεντα απ'οτι μου ειπες) εγω δεν εχω να σου πω τιποτε αλλο.Παρολαυτα επειδη γνωριζομαστε προσωπικα ξερω πολυ καλα οτι εαν ερχοσουν εσυ στη θεση του αποκαλουμενου (απο την καθε Αντη)¨λαμογιου¨θα ειχες αλλαξει σε λιγα δευτερολεπτα πανω απο δεκα χρωματα.
Τωρα τα περι μαντραχαλαδων κλπ ελπιζω να τα ξανασκεφτηκες και να κατανοεις καποια πραγματα, οπως οτι αν δεν ηταν αυτοι οι μαντραχαλαδες πιθανοτατα να μην εγραφες σε αυτο το φορουμ.Δεν θα σε εβλαπτε αν θα'δειχνες και λιγο σεβασμο.
Αντη απο εμενα εισαι ασχολιαστη.Προτου κανεις παραπονακια και επικροτησεις τους παραπανω χαρακτηρισμους του φιλου σου,μαθε να κανεις αυτοκριτικη.
Αγαπητε κάνω αυτοκριτικη και γνωρίζω τα λάθη μου, έτσι προσπαθω να μην τα ξανα κανω γιατι άνθρωπος ειμαι λάθη κανω.
Φυσικά για τα λάθη μου αν ΄χουν θιξει ή πειραξει ή προσβάλει ή ο, τι αλλο ζητώ συγνώμη.
Δηλαδη με λιγα λόγια ζητω συγνώμη για τα λάθη του παρελθοντος που έκανα.
Δεν φοβάμαι να παραδεχτω τα λάθη μου γιατι θέλω να γινω καλυτερη...
Αλλα νομίζω πως όλοι μας πρεπει να κάνουμε αυτοκριτηκη όχι μόνο εγω...

Φιλικά Άντη