ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

crop circles

virus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
2007-05-21 10:45
...μολις ειδα το ντοκυμαντερ "Crop Circles-Quest for Truth"....
...καταπληκτικο....
...οτι καλυτερο εχω δει μεχρι τωρα....(σε σχεση με τα αγρογλυφικα..)
παρολο που εχω διαβασει αρκετα για το θεμα....ειδα μεσα σ'αυτο πολλα πραγματα που δεν γνωριζα...

το προτεινω σε ολους....

...δεν νομιζω να κυκλοφορει στην Ελληνικη αγορα...
ειτε παραγγειλτε το, ειτε κατεβαστε το απο torrent...
..για υποτιτλους δεν ξερω αν υπαρχουν στα Ελληνικα...
δεν το εψαξα....
2007-05-22 12:48
2007-06-15 20:19
2007-06-17 09:58
Lux,
Επειδή τα βιντεάκια που έβαλες είναι άκρως ενδιαφέροντα, μήπως ξέρεις τον τρόπο να τα σώσω στον υπολογιστή μου;
2007-06-17 20:52
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OANNHSEA
Lux,
Επειδή τα βιντεάκια που έβαλες είναι άκρως ενδιαφέροντα, μήπως ξέρεις τον τρόπο να τα σώσω στον υπολογιστή μου;

Υπάρχουν κάποια προγράμματα capture video & ήχου..
Νομίζω εδώ www.download.com

θα βρεις κάποια τζαμπαντάν ...!

Δ.
2007-06-17 20:58
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Θα μου επιτρέψετε να βαλω καποιες εικόνες με αγρογλυφικα.....

Τα δυο τελευταία ειναι τρισδιάστατα και φαίνονται κυρίως απο ψηλά.

Πολλοι λένε πως αυτά γίνονται σε 3 ώρες.

Ευχαριστώ.
2007-07-22 19:40
Θά παραθεσω καποιες εικόνες crop circles που θεωρούνται και τα ποιο δύσκολα να γίνουν.

Ευχαριστώ.
2007-07-22 23:41
Απ'οτι φαίνετε τα crop cricles είναι κάτι παραπάνω α'αυτό που νομίζαμε ότι ξέραμε.

http://www.ascendpress.org/LoOne-main.html
2007-07-23 04:41
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλε Eagle's Ascension σχετικά με τα crop cricles πιστεύω πως το θέμα είναι
μεγάλο και πολλοί το χτυπούν με λύσα πως όλα αυτά γίνονται σε 2-4 ώρες το
πολύ νύχτα.
Παρουσιάζω 2 φωτό που ειναι απο crop cricles που έγιναν κάτω απο
παρατηρητές. (Μέρα έγιναν αυτά)

Shot at 2007-07-22

Shot at 2007-07-22
Εχουν τα ανωτέρω crop cricles καμιά σχέση (ποιοτικά) με τα crop cricles
που έχω καταθέση σε προηγούμενες απαντήσεις μου ?????
Πιστεύω πως όχι.
Απλά (πιστεύω) πως κάποιοι θελουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πώς όλα
αυτα φτιάχνονται εύκολα.....

Ευχαριστώ.
Τα circles που δημιουργούνται από ανθρώπους και είναι εμφανής η χαμηλή τους ποιότητα μπορεί να πέρνουν 2-4-6 ώρες για να γίνουν... δεν έχει σημασία.
Τα άλλα ωστόσο... είναι κάτι άλλο.
Αυτό που έχω διαβάσει και με καλύπτει είναι ότι είναι κάτι σαν γλώσσα επικοινωνίας ανάμεσα στην γη και τον μεγάλο κεντρικό ήλιο, ή κάποιους άλλους πλανήτες... πάνε και έρχονται δηλαδή...
Άπλα σε κάποια σημεία του πλανήτη που η ενέργεια στην επιφάνεια για κάποιο λόγο είναι πολύ πυκνή τα σύμβολα αντί να φεύγουν... μένουν, και άμα υπάρχουν αγροί έκει.. αποτυπώνονται.
Ειδού ... από το url που παρέθεσα στο προηγούμενο post.

WHAT CAUSES CROP CIRCLES?

Underneath the land that the crops are grown is great density, often in the form of radiation. The radiation may be from previous nuclear bombs detonated on earth surface, or under the surface in human experiments. Such activities go back to ancient times over 30,000 years ago (120,000 human years) and may not be from present time. One can see in this that there is a load of radiation to be cleared from earth in order for her to ascend into the future as a result.
The collective radiation creates a barrier or wall through which the photonic energy and symbol cannot move through to the aurora of earth. As the photonic energy is held at earth’s surface, and if there are crops upon the land, then the crops fold over in the shape of the symbol due to the magnetic pull of the energy associated. There are many other places that photonic symbols are captured but there is no field of crops to allow the symbol to be discerned by the current human populace.

---
Φίλε Άβαταρ δεν μπορώ να δω τις εικόνες που παραθέτεις.. Μηπως ξέρει κανείς γιατί? Ούτε στο προηγούμενο post.