Θέλετε να πάρουμε συνέντευξη από κάποιον ερευνητή;
Ενα τοπικ που υπηρχε και στο παλιο φορουμ επιστρεφει και εδω!Σας ενδιαφερουν οι ιδεες και οι αποψεις καποιου ερευνητη;Εμεις θα προσπαθησουμε να τον προσεγγισουμε οσο το δυνατον συντομοτερα!Θελετε να συμμετεχετε ενεργα στη διαδικασια της συνεντευξης βοηθωντας μας στην δημιουργια των ερωτησεων;Μην παραλειψετε να το δηλωσετε εδω! 

Fourakis kai tsakalias dialogos.
Πολλοί εικάζουν ότι ζεί ακόμα ο Γεώργιος Γκιόλβας...άρα Μηνά αν καταφέρεις και τον ανακαλύψεις από αυτόν...
Eχω ακουσει να σκανε πολλα παραμυθια κατα τη διαρκεια της ενασχολησης μου με αυτα τα θεματα...Το συγκεκριμενο φαινεται μου ειχε διαφυγει...Ο κ. Γκιολβας μας αφησε αγαπητε.Μπορεις να προτεινεις καποιον εν ζωη ερευνητη; 

Στον Όλυμπο λένε οι φήμες - τα παραμύθια - ότι ζεί.Άρα ας οργανωθούμε να δούμε τι θα δούμε.Τέλος πάντων ας το δούμε σοβαρά το ζήτημα.Λοιπόν,θέλετε μια πρόταση πρωτοπωριακή..θα την έχετε.Μέσα στο κανάλι (#metafysiko.gr) όπως είχε γίνει και με άλλους ερευνητές (ο πρώτος που μου έρχετε στο μυαλό είναι ο κ.Ιωαννίδης) έτσι τα άτομα που είναι υπεύθηνα της Gateway και του metafysiko.gr να απαντάνε σε ερωτήσεις.Δηλαδή κάποια στιγμή στη θέση αυτούνου που θα δίνει συνέντευξη να είναι ο Μηνάς ή ο Βασίλης(epi) κλπ...
Δηλαδή αντί να παρθεί συνέντευξη από κάποιον "γνωστό" ερευνητή να παρθούν συνεντεύξεις από τους ερευνητές που είναι υπεύθηνοι για το metafysiko.gr
Eυχαριστώ.
Δηλαδή αντί να παρθεί συνέντευξη από κάποιον "γνωστό" ερευνητή να παρθούν συνεντεύξεις από τους ερευνητές που είναι υπεύθηνοι για το metafysiko.gr
Eυχαριστώ.
Τι θα λέγατε για τον Παππά; Μας τα πρήζει όλη την ώρα στον Χαρδαβέλα με τις ημιτελείς του θεωρίες, ίσως είναι ώρα να δώσει αναλυτικές εξηγήσεις σαν Φυσικός που είναι!
Αφού υπάρχει τέτοια δυνατότητα παραθέτω και την δική μου άποψη για συνέντευξη κάποιου γνωστού ,ή όχι , ερευνητού.
Πίστευω ότι θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παρθεί συνέντευξη απο κάποιον ο οποίος αυτοαποκαλείται μαύρος μάγος ή Σατανιστής κλπκλπ.Ή ακόμα ποιό ενδιαφέρον θα ήταν να παρθεί συνέντευξη απο πρώην μέλος τέτοιας οργανώσεως ώστε να μας ξεσκεπάσει κάποιες πιθανώς άγνωστες πτυχές του θέματος.
Πτυχές πνευματικές:όπως να μας πεί για μυστικές δυνάμεις,για εφαρμογές τους,εαν είναι αληθινές οι τόσοι βίβλοι που υπάρχουν(Δαιμονική Βίβλος,Το Βιβλίο της μαύρης μαγείας,Σατανική Βίβλοςκλπκλπ)
Ακόμα θα μπορούσε να μας πεί για την σχέση πολιτικής και Σατανισμού,κοινωνίας κλπ
Πίστευω ότι θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παρθεί συνέντευξη απο κάποιον ο οποίος αυτοαποκαλείται μαύρος μάγος ή Σατανιστής κλπκλπ.Ή ακόμα ποιό ενδιαφέρον θα ήταν να παρθεί συνέντευξη απο πρώην μέλος τέτοιας οργανώσεως ώστε να μας ξεσκεπάσει κάποιες πιθανώς άγνωστες πτυχές του θέματος.
Πτυχές πνευματικές:όπως να μας πεί για μυστικές δυνάμεις,για εφαρμογές τους,εαν είναι αληθινές οι τόσοι βίβλοι που υπάρχουν(Δαιμονική Βίβλος,Το Βιβλίο της μαύρης μαγείας,Σατανική Βίβλοςκλπκλπ)
Ακόμα θα μπορούσε να μας πεί για την σχέση πολιτικής και Σατανισμού,κοινωνίας κλπ
Αγαπητέ burzum δεν είναι απαραίτητο να πάρουμε συνέντευξη απο κάποιον μαύρο μάγο .
Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στο forum για την αριστερή άτραπο οπου εκεί θα μοιραστείς τα ερωτήματα σου με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ και θα βρείς τις απαντήσεις που ζητάς .
Η εικόνα που σχηματίζω στο μυαλό μου απο τα λεγόμενά σου είναι πως θεωρείς το όλο θέμα απλησίαστο αλλά δεν είναι έτσι . Άμα ψάξεις στο διαδύκτιο θα βρείς τις πληροφορίες που ζητάς κι ακόμα περισσότερες !
Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στο forum για την αριστερή άτραπο οπου εκεί θα μοιραστείς τα ερωτήματα σου με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ και θα βρείς τις απαντήσεις που ζητάς .
Η εικόνα που σχηματίζω στο μυαλό μου απο τα λεγόμενά σου είναι πως θεωρείς το όλο θέμα απλησίαστο αλλά δεν είναι έτσι . Άμα ψάξεις στο διαδύκτιο θα βρείς τις πληροφορίες που ζητάς κι ακόμα περισσότερες !
Kafrila κατά πρώτον σ' ευχαριστώ που απήντησες και ενδιαφέρθηκες για την πρόταση που έκανα.
Αλλά επέτρεψε μου να σου πώ πως δεν μου φαίνονται καθόλου απλησίαστα όλα αυτά τα θέματα.Αντιθέτως πιστεύω ακριβώς επειδή μπορεί να τα πλησιάσει ο καθένας έχουν χάσει κάθε τι το αληθινό.Έτσι χάνεται ο ενδιαφερόμενος σε μια πληθώρα πληροφοριών οι οποίες είναι εντελώς μα εντελώς μα εντελώς γελοίες.
Kafrila έχω ψάξει και στο διαδίκτυο για το θέμα του Σατανισμού αλλα και απο βιβλία τα οποία τα περισσότερα τα έχω παραγγείλει απο το ιντερνετ.
Απλώς ξαναλέω πως θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρων να μας μιλούσε κάποιο μέλος για τον λόγο οτι δεν θα μας έλεγε τα γνωστά παραμυθάκια αλλα προσωπικές εμπειρίες!
Ακόμα ξανατονίζω πως θα μπορούσε να μας πεί για την σχέση που έχει ο Σατανισμός με την πολιτική σε όλες τις εκφάνσεις της.Αυτός ο τονισμός μου έχει ιδιαίτεη σημασία!
Ευχαριστώ
Αλλά επέτρεψε μου να σου πώ πως δεν μου φαίνονται καθόλου απλησίαστα όλα αυτά τα θέματα.Αντιθέτως πιστεύω ακριβώς επειδή μπορεί να τα πλησιάσει ο καθένας έχουν χάσει κάθε τι το αληθινό.Έτσι χάνεται ο ενδιαφερόμενος σε μια πληθώρα πληροφοριών οι οποίες είναι εντελώς μα εντελώς μα εντελώς γελοίες.
Kafrila έχω ψάξει και στο διαδίκτυο για το θέμα του Σατανισμού αλλα και απο βιβλία τα οποία τα περισσότερα τα έχω παραγγείλει απο το ιντερνετ.
Απλώς ξαναλέω πως θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρων να μας μιλούσε κάποιο μέλος για τον λόγο οτι δεν θα μας έλεγε τα γνωστά παραμυθάκια αλλα προσωπικές εμπειρίες!
Ακόμα ξανατονίζω πως θα μπορούσε να μας πεί για την σχέση που έχει ο Σατανισμός με την πολιτική σε όλες τις εκφάνσεις της.Αυτός ο τονισμός μου έχει ιδιαίτεη σημασία!
Ευχαριστώ
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από burzum
Ακόμα ξανατονίζω πως θα μπορούσε να μας πεί για την σχέση που έχει ο Σατανισμός με την πολιτική σε όλες τις εκφάνσεις της.Αυτός ο τονισμός μου έχει ιδιαίτεη σημασία! Ευχαριστώ |
Από *προσωπικές εμπειρίες*.....ποιός σου εγγυάται και το ότι είναι αληθινές??? (Εκτός βέβαια των σεξουαλικών κακοποιήσεων διαφόρων νεανίδων , μιας και βρήκαν ευκαιρία τα διάφορα κολόπαιδα να επικαλούνται την λατρεία του Σατανά για να δικαιολογήσουν τις όντως απάνθρωπες πράξεις τους)!!!
και όσο για Σατανισμό και την πολιτική...εεε....μπορεί να μην είναι σατανιστές οι πολιτικάντηδες αλλά μας τσουρουφλίζουν μια χαρούλα στα καζάνια τους..
Burzum: όταν μεγαλώσεις και ξεπεράσεις τα του Σατανισμού θα χαρώ να μάθω με τι ασχολείσαι

Και για να μην ξεφεύγω από το θέμα, Σκάθαρε, τον Λιακόπουλο να πάρεις συνέντευξη !Έτσι για να ακούσουμε κι από το στόμα του, άμεσα, για πόσο ηλίθιους μας περνά