ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Οι ιδιότητες των κρυστάλλων

Οι ιδιότητες των κρυστάλλων

Raistlin30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
2006-01-14 18:44
Για να φορτίσεις έναν κρύσταλλο απλώς τον αφήνεις να πάρει ηλιακή ενέργεια αφού πρώτα τον έχεις βάλει κάτω από τρεχουμενο νερό.Εσύ μάλλον ρωτάς πως προγραμματίζουμε έναν κρύσταλλο για να κάνει συγκεκριμένα πράγματα.
2006-01-14 21:51
Δυστυχώς δεν με βοηθάς να καταλάβω για ποιό λόγο ακριβώς μπορεί ένας κρύσταλλος να θεραπεύσει. Ο σύζυγός σου διαπίστωσε ένα σάκχαρο αίματος 3,75 αλλά αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί αν, για παράδειγμα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις νηστείας που απαιτεί η εξέταση αίματος. Έτσι, αν το σάκχαρο αίματος αυτό δεν σήμαινε την ύπαρξη σακιχαρώδη διαβήτη, είναι λογικό να έπεσε τις επόμενες ημέρες και να θεωρήθηκε θαυματουργή η επέμβαση του κρυστάλλου.
2006-01-16 20:01
Εγώ δεν είπα ότι ο κρύσταλλος κάνει θαυματα απλώς βοηθάει σε πιο γρήγορη ανάρρωση.Ένας φίλος που έιχε προβλήματα με τη μέση του έβαλε στο σημείο που πονούσε και του πέρασε.Ένας κρύσταλλος δεν μπορεί να κάνει το γιατρό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Σε πονόδοντο, πονοκέφαλο, άγχος,πόνους περιόδου,για καλύτερο ύπνο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Harry Potter
Εγώ δεν είπα ότι ο κρύσταλλος κάνει θαυματα απλώς βοηθάει σε πιο γρήγορη ανάρρωση.Ένας φίλος που έιχε προβλήματα με τη μέση του έβαλε στο σημείο που πονούσε και του πέρασε.Ένας κρύσταλλος δεν μπορεί να κάνει το γιατρό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Σε πονόδοντο, πονοκέφαλο, άγχος,πόνους περιόδου,για καλύτερο ύπνο.

Αυτό που λες είναι δικό σου συμπέρασμα ή στηρίζεται σε κάποια βιβλιογραφία πάνω στους κρυστάλλους και στις λειτουργίες και εφαρμογές τους? Ξέρεις, ο πόνος στη μέση είναι φοβερός, στο διαβεβαιώνει κάποιος που πάσχει από χρόνια οσφυαλγία αλλά καταλαβαίνεις πιστεύω πως το γεγονός ότι πέρασε ο πόνος δεν μπορεί να αποδοθεί στον κρύσταλλο, τουλάχιστον όχι με τα ελάχιστα στοιχεία που προσκομίζεις. Τι σημαίνει "έβαλε στο σημείο που πονούσε και του πέρασε"? Είχε πάρει κάποιο παυσίπονο, είχε περάσει πόσος χρόνος από τότε που πόνεσε μέχρι τότε που του πέρασε? με ποιό μηχανισμό γίνεται αυτό, αν γίνεται φυσικά(εγώ προσωπικά αμφιβάλω).
Οι πόνοι της περιόδου πολλές φορές δεν περνούν ούτε με κοκτέηλ παυσίπονου - μυοχαλαρωτικού και το ξέρω επειδή αφορά στην επιστήμη που υπηρετώ. Όσο για τον καλύτερο ύπνο, ποιές παράμετροι ορίζουν τον καλύτερο ύπνο?
2006-01-18 02:16
Μιχάλη γεια σου δεν θα ήθελα να προσπαθήσω να πείσω κανέναν για τους κρυστάλλους και γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι. Σαφώς και έχω διαβάσει για θεραπεία με κρυστάλλους. Ασχολούμε μαζί τους 5 χρόνια. Γι αυτόν τον φίλο με τη μέση του, είχε χρόνια προβλήματα και έβαλε πάνω στο σημείο που πονούσε έναν μαλαχίτη τον τύλιξε με επίδεσμο και τον είχε εκεί. Μετά από 24 ώρες ήταν μια χαρά.
Όσο για τους πόνους της περιόδου επειδή έχω περάσει πάρα πολλά σου λέω ότι βοηθάνε οι κρύσταλλοι πάρα πολύ.Εγώ μετά από μία γυναικολογική εγχείρηση που έκανα, απόκτησα συμφύσεις οι οποίες με ταλαιπωρούσαν για χράνια και με τη βοήθεια τη ομοιπαθητικής και των κρυστάλλων είμαι καλά.
Τώρα για τον ύπνο υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να κοιμηθούν αμέσως που βλέπουν εφιάλτες, με έναν αμέθυστο λοιπόν κοιμάσαι σαν να είσαι στην αγκαλιά της μαμάς σου.
2006-06-16 16:50
Δεν ισχυρίστηκα ότι προσπαθείς να πείσεις κάποιον εξάλλου ο σκοπός μας εδώ μέσα δεν είναι αυτός. Καταλαβαίνεις, όμως, πως σε ότι αφορά στην υγεία και στις διάφορες θεραπείες που κατά καιρούς προτείνονται, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Ο πόνος στη μέση του φίλου σου πέρασε μετά από εικοσιτέσσερις ώρες, διάστημα απολύτως λογικό για να περάσει ένας πόνος για λόγους που δεν έχει σημασία να αναφέρουμε εδώ.
Οι συμφύσεις είναι ένα πρόβλημα στις γυναικολογικές επεμβάσεις, που, επίτρεψέ με να σου πω ότι δεν λύνονται με κανέναν κρύσταλλο. Όσο για την ποιότητα του ύπνου, αυτός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που τον επηρεάζουν και δεν μπορούμε με κλειστά μάτια να τον αποδώσουμε σε κανέναν κρύσταλλο. Μην ξεχνάς την τεράστια σημασία που έχει η ψυχολογική κατάσταση του ατόμου σε αυτό.
2006-06-16 17:24
Παρακαλω θα μπορουσε καποιος να με βοηθήσει στην προσπάθεια μου να προμηθευτω λίθους και κρυσταλλους? Έστω και απο το εξωτερικό. Φυσικά θα με ενδιέφερε η χονδρικη αγορά. Ευχαριστω
2006-06-18 09:09
Ριξε μια ματια στο http://www.esoptronpublications.gr/listview1.php?id=7 ή http://www.questbooks.gr/categorylist.php?id=7 (ισως ειναι τα ιδια προϊοντα γιατι και τα 2 sites ανηκουν στο Εσοπτρον)

Επισης εαν εισαι απο Αθηνα επισκευσου τα γραφεια της Cosmic Power (Αγ. Παρασκευη - cosmicpower@yahoo.gr)

Επισης πολυ γνωστο ειναι και το καταστημα του "Αιωνιου Ηνιοχου" (Σολωνος στο κεντρο), eonios-iniohos@ath.forthnet.gr

Ελπιζω να βοηθησα
2006-06-20 01:33
Ευχαριστω για την βοηθεια. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα και τα εν λόγω site δεν έχουν ποικιλία. Θα με ενδιέφερε η δυνατότητα αγοράς σε πoσότητα μεγαλύτερης ποικιλίας κρυστάλλων όπως το site http://www.gemstone.org.
Και πάλι ευχαριστώ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Harry Potter
, με έναν αμέθυστο λοιπόν κοιμάσαι σαν να είσαι στην αγκαλιά της μαμάς σου.

τωρα αυτο ειναι καλο,η κακο?
προφανως εξαρταται απο την μαμα και απο την ηλικια μας

(α,ναι..καλως σας βρηκα )