Mία τολμηρή διείσδυση στα εσώτερα του αινιγματικού Ο.Τ.Ο. (kafrila)
Περιμένουμε τα σχόλιά σας για το κείμενο ----->
Αυτό είναι "τολμηρή διείσδυση";
Ρε παιδιά, μήπως ψάχνετε, τελικά, όχι για ανθρώπους με γνώμη, αλλά για χειροκροτητές της ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ σας; Έτσι, για να ξέρουμε, δηλαδή. Μήπως το γεγονός της "υπεύθυνης θέσης" σας ως "υπευθύνων" του forum με εξουσία πάνω στον λόγο των μελών (νομίζετε) έχει διαστρεβλώσει την οπτική σας των πραγμάτων;
Αυτή τη φορά θα απαντήσετε, ή απλώς θα "κλειδώσετε" το θέμα;
Αυτό είναι, που λένε, "κλειδοκράτορες"...
Ρε παιδιά, μήπως ψάχνετε, τελικά, όχι για ανθρώπους με γνώμη, αλλά για χειροκροτητές της ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ σας; Έτσι, για να ξέρουμε, δηλαδή. Μήπως το γεγονός της "υπεύθυνης θέσης" σας ως "υπευθύνων" του forum με εξουσία πάνω στον λόγο των μελών (νομίζετε) έχει διαστρεβλώσει την οπτική σας των πραγμάτων;
Αυτή τη φορά θα απαντήσετε, ή απλώς θα "κλειδώσετε" το θέμα;
Αυτό είναι, που λένε, "κλειδοκράτορες"...
Παράθεση:
|
Αυτό είναι "τολμηρή διείσδυση"; Ρε παιδιά, μήπως ψάχνετε, τελικά, όχι για ανθρώπους με γνώμη, αλλά για χειροκροτητές της ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ σας; Έτσι, για να ξέρουμε, δηλαδή. Μήπως το γεγονός της "υπεύθυνης θέσης" σας ως "υπευθύνων" του forum με εξουσία πάνω στον λόγο των μελών (νομίζετε) έχει διαστρεβλώσει την οπτική σας των πραγμάτων; Αυτή τη φορά θα απαντήσετε, ή απλώς θα "κλειδώσετε" το θέμα; Αυτό είναι, που λένε, "κλειδοκράτορες"... |
Ωραίος ο πρόλογός σου ...
Τώρα τίποτα επι της ουσίας έχεις να πείς ;
... και μη φοβάσαι δεν προκειται να κλειδωθεί κανένα topic , αυτή η κατηγορία δημιουργήθηκε για να ασκεί ο καθένας τη κριτική του ελεύθερα , ασχέτως αμα πρόκειται για αρνητική ή θετική , καλόβουλη ή κακόβουλη .
Η παρούσα θεματική ενότητα υπάρχει για το σχολιασμό της αρθρογραφίας που αναρτείται στην ιστοσελίδα μας. Αυτός ήταν και ο λόγος του πρώτου post που έγινε από το άτομο μου.
Όλα τα post του παρόν topic που κρίθηκαν άσχετα (συμπεριελαμβανομένων των δικών μου και του χρήστη Valen) διαγράφησαν ώστε το θέμα να παραμείνει στον αρχικό του σκοπό.
Περιμένουμε τον ειλικρινή σχολιασμό του εν λόγω άρθρου και όχι απλά χαρακτηρισμό του, όπως και περαιτέρω γενικεύσεις. Για όσα σχόλια ή παράπονα έχετε αναφορικά με την ομάδα και τις ενέργειες της παρακαλούμε να τις δημοσιεύσετε στην αντίστοιχη θεματική ενότητα "Γενικά για την ομάδα Gateway- Προτάσεις- Κριτική".
Όλα τα post του παρόν topic που κρίθηκαν άσχετα (συμπεριελαμβανομένων των δικών μου και του χρήστη Valen) διαγράφησαν ώστε το θέμα να παραμείνει στον αρχικό του σκοπό.
Περιμένουμε τον ειλικρινή σχολιασμό του εν λόγω άρθρου και όχι απλά χαρακτηρισμό του, όπως και περαιτέρω γενικεύσεις. Για όσα σχόλια ή παράπονα έχετε αναφορικά με την ομάδα και τις ενέργειες της παρακαλούμε να τις δημοσιεύσετε στην αντίστοιχη θεματική ενότητα "Γενικά για την ομάδα Gateway- Προτάσεις- Κριτική".
- Ποια η διαφορά ειλικρινούς (ή μη) σχολιασμού, χαρακτηρισμού, κριτικής, γενίκευσης, παραπόνου κ.λπ.;
- Με ποιο κριτήριο κρίνετε πως ένα ποστ είναι άσχετο;
Μία και μόνο ερώτηση: αισθάνεστε ΤΟΣΗ ηδονή από το να λειτουργείτε χειρότερα και από τους λογοκριτές της διδκτατορίας του Μεταξά και αυτούς των συνταγματαρχών;
Επιτέλους, λίγο σεβασμό αν όχι στο Σύνταγμα που κατοχυρώνει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, τουλάχιστον στον εαυτό σας. ΤΟΣΟ πολύ ΤΡΕΜΕΤΕ την διαφορετική γνώμη;
Ο Δημητρώφ κατόρθωσε και αγόρευσε στο γερμανικό στρατοδικείο όπου τον παρέπεμψε το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, παρά τις προσπάθειες του ίδιου του Γκαίρινγκ να τον φιμώσει. Εδώ μέσα, όμως, που (θέλω να ελπίζω) δεν υπάρχουν Γκαίρινγκ, διαγράφονται τα πάντα. Μπράβο σας!!! Ξεπεράσατε ολόκληρο γερμανικό στρατοδικείο!!! Εύγε και μόνο εύγε!!!
Επιτέλους, λίγο σεβασμό αν όχι στο Σύνταγμα που κατοχυρώνει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, τουλάχιστον στον εαυτό σας. ΤΟΣΟ πολύ ΤΡΕΜΕΤΕ την διαφορετική γνώμη;
Ο Δημητρώφ κατόρθωσε και αγόρευσε στο γερμανικό στρατοδικείο όπου τον παρέπεμψε το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, παρά τις προσπάθειες του ίδιου του Γκαίρινγκ να τον φιμώσει. Εδώ μέσα, όμως, που (θέλω να ελπίζω) δεν υπάρχουν Γκαίρινγκ, διαγράφονται τα πάντα. Μπράβο σας!!! Ξεπεράσατε ολόκληρο γερμανικό στρατοδικείο!!! Εύγε και μόνο εύγε!!!
valen δεν μπορω να καταλαβω ποια διαφορετικη γνωμη πρεπει να τρεμουμε...Εξεφρασες καποια "γνωμη" πανω στο αρθρο "Mία τολμηρή διείσδυση στα εσώτερα του αινιγματικού Ο.Τ.Ο.";Καλω οποιοδηποτε μελος του φορουμ να βγαλει απο το μυαλο του τον τιτλο του παροντος τοπικ και να μαντεψει σε τι ακριβως αναφερεται (ή τελος παντων τι προσπαθει να κανει!) ο Valen...Tα περι δικτατοριας κτλ. εισαι ο πρωτος που τα λες εδω μεσα ,αρα σιγουρα "κατι" τρεχει...
Αλλα ας μη κρυβομαι αλλο πισω απο το δακτυλο μου ...Κοιτα εδω και 3,5 χρονια παρακολουθω ολα τα ελληνικα φορουμς αναζητησης και τα ματια μου εχουν δει πολλα...Δεν εχω απολυτως καμια αμφιβολια (τολμω να πω οτι θα ημουν αδικαιολογητος εαν δεν το σημειωνα!) για το οτι εχεις μπει εδω μεσα για να προκαλεσεις προβληματα (ή για λογους κομπλεξ ή για διενεξεις που ειχες παλια με καποιο απο τα μελη της ομαδας ή κατι αλλο αναλογο..).Γι αυτο να ξερεις οτι αυτα τα παραμυθια εδω μεσα δεν περνανε.Και για να αποδειξεις οτι δεν εισαι "ελεφαντας" κανε απλα την κριτικη σου πανω στο εν λογω αρθρο.Εαν δεν το κανεις ασε τα υπολοιπα για σενα (κοινως πνιξε τον οποιο πονο εχεις) και πηγαινε στο καλο (αλλιως θα πας με τη βοηθεια των συντονιστων
)
Αλλα ας μη κρυβομαι αλλο πισω απο το δακτυλο μου ...Κοιτα εδω και 3,5 χρονια παρακολουθω ολα τα ελληνικα φορουμς αναζητησης και τα ματια μου εχουν δει πολλα...Δεν εχω απολυτως καμια αμφιβολια (τολμω να πω οτι θα ημουν αδικαιολογητος εαν δεν το σημειωνα!) για το οτι εχεις μπει εδω μεσα για να προκαλεσεις προβληματα (ή για λογους κομπλεξ ή για διενεξεις που ειχες παλια με καποιο απο τα μελη της ομαδας ή κατι αλλο αναλογο..).Γι αυτο να ξερεις οτι αυτα τα παραμυθια εδω μεσα δεν περνανε.Και για να αποδειξεις οτι δεν εισαι "ελεφαντας" κανε απλα την κριτικη σου πανω στο εν λογω αρθρο.Εαν δεν το κανεις ασε τα υπολοιπα για σενα (κοινως πνιξε τον οποιο πονο εχεις) και πηγαινε στο καλο (αλλιως θα πας με τη βοηθεια των συντονιστων
)Jawohl, mein Fuehrer!!!
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτή η διένεξη. Νομίζω πως οι προθέσεις σου Valen φαίνονται από το πρώτο ποστ σου. Είπαμε, κριτική καλόπιστη, αλλά εσείς πως το βλέπετε αυτό;
ή αυτό;
Εγω θα το έλεγα ευθεία επίθεση, απροκάλυπτη. Θα το αφήσουμε στην κρίση των αναγνωστών και των μελών μας. Θεωρώ πως έχουν αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει εδώ....
Παράθεση:
|
Αυτό είναι "τολμηρή διείσδυση"; Ρε παιδιά, μήπως ψάχνετε, τελικά, όχι για ανθρώπους με γνώμη, αλλά για χειροκροτητές της ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ σας; Έτσι, για να ξέρουμε, δηλαδή. Μήπως το γεγονός της "υπεύθυνης θέσης" σας ως "υπευθύνων" του forum με εξουσία πάνω στον λόγο των μελών (νομίζετε) έχει διαστρεβλώσει την οπτική σας των πραγμάτων; Αυτή τη φορά θα απαντήσετε, ή απλώς θα "κλειδώσετε" το θέμα; Αυτό είναι, που λένε, "κλειδοκράτορες"... |
ή αυτό;
Παράθεση:
|
Μία και μόνο ερώτηση: αισθάνεστε ΤΟΣΗ ηδονή από το να λειτουργείτε χειρότερα και από τους λογοκριτές της διδκτατορίας του Μεταξά και αυτούς των συνταγματαρχών; Επιτέλους, λίγο σεβασμό αν όχι στο Σύνταγμα που κατοχυρώνει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, τουλάχιστον στον εαυτό σας. ΤΟΣΟ πολύ ΤΡΕΜΕΤΕ την διαφορετική γνώμη; Ο Δημητρώφ κατόρθωσε και αγόρευσε στο γερμανικό στρατοδικείο όπου τον παρέπεμψε το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς, παρά τις προσπάθειες του ίδιου του Γκαίρινγκ να τον φιμώσει. Εδώ μέσα, όμως, που (θέλω να ελπίζω) δεν υπάρχουν Γκαίρινγκ, διαγράφονται τα πάντα. Μπράβο σας!!! Ξεπεράσατε ολόκληρο γερμανικό στρατοδικείο!!! Εύγε και μόνο εύγε!!! |
Εγω θα το έλεγα ευθεία επίθεση, απροκάλυπτη. Θα το αφήσουμε στην κρίση των αναγνωστών και των μελών μας. Θεωρώ πως έχουν αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει εδώ....
Epimytheas δεν χρειαζεται να το κουραζουμε αλλο..Νομιζω η απαντηση του Valen στα οσα ειπα ηταν αποκαλυπτικη.Οποτε ας παει στο καλο (με τη βοηθεια μου
)
Περαστικα σου Valen..
)
Περαστικα σου Valen..