ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Παντελής Γιαννουλάκης (Stoxasths)

Παντελής Γιαννουλάκης (Stoxasths)

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2005-06-07 23:38
Σχολιασμός Συνέντευξης ----> http://www.metafysiko.gr/?p=1229
2005-12-11 16:21
καλησπερα.
εναs ανθρωποs δυνατοs,ρομαντικοs με επιγνωση των πραγματων.
θαυμαζω τον τροπο που εξιστορει πραγματα και καταστασειs οι λεξειs και ο συνηρμοs του ειναι σαν ενα απαλο τραγουδι που σε στελνει μακρια.
οι βασιμεs πληροφοριεs του και ο προκλητικοs τροποs που σε προκαλει να κανειs πραγματα να ψαξειs να σκεφτειs να ταξιδεψειs να ζησηs......
ειναι το κατι αλλο.
ειναι στοχαστηs
ειναι εριστικοs
ειναι ψαγμενοs
ειναι αληθινοs.
2005-12-14 13:03
Ναι συμφωνώ, απλώς ασχολείται πολύ με τη μυθολογία κ το εξωπραγματικό. Ίσως θα έπρεπε να επικεντρωθεί περισσότερο στην επιστημονική προσέγγιση του ανεξήγητου κάτι που θα τον κάνει πιο αξιόπιστο κ στους αναγνώστες του strange κ των λοιπών συγγραμάτων του.
2005-12-15 22:15
καλησπερα.ο καθεναs στο ειδοs του.
2005-12-16 02:10
Από τους καλύτερους συγγραφείς στο χώρο του μεταφυσικού και του παράξενου.
Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία του και πραγματικά με συναρπάζει ο τρόπος που μιλάει και που αφηείται τα γεγονότα. Έχει το δικό του ωραίο στυλ...
2005-12-16 03:56
Νομίζω πως ο Παντελής Γιαννουλάκης είναι ένας εκπληκτικός συγγραφέας. Είναι ο άνθρωπος που με το γράψιμο του, το πάθος του, παρέσυρε στον χώρο του παράξενου και του μεταφυσικού χιλιάδες Έλληνες.
΄Οπως τον χαρακτηρίζει και ο bro, είναι ψιονικός κι ας μην κατανοήσετε τι ακριβώς θέλω να πώ με αυτό. Ψιονικός είναι για μένα ένας άνθρωπος που έχει εκπληκτικές ικανότητες σε κάτι και μπορεί να σου επιβάλλει την δύναμη του μέσα από το αντικείμενο του.
Ε, λοιπόν, ο Γιαννουλάκης είναι ψιονικός συγγραφέας.
Μπορεί να σε ενθουσιάσει, να σου δώσει μια πνευματική σφαλιάρα και να σε πετάξει ψηλά, ad astra per aspera κι ακόμα παραπέρα.
Σαν ερευνητή, δεν θέλω να τον κρίνω, ίσως τον αδικήσω.
Όμως, οφείλω να του βγάλω το καπέλο σαν συγγραφέα, είναι τόσο μοναδικός όσο μόνο ένας ψιονικός μπορεί να είναι....
2008-04-16 21:10
γεια παιδια.....
τον Π.Γιαννουλακη ,τον εχω γνωρισει προσωπικα, σε μια εκδρομη με το strange και ειναι, μια κινητη εγκυκλοπαιδεια ο ανθρωπος .Δεν χορταινεις να τον ακους.Δεν εχω λογια........
2008-04-17 09:17
Ρε παιδιά καλημέρα και συγνώμη δηλαδή.. η συνέντευξη του Γιαννουλάκη που στο καλό είναι και δεν την βρίσκω; Μπορεί να μου πει κάποιος;
2008-07-02 00:47
Παράθεση:
Και ο άνθρωπος είναι ευτυχισμένος μόνο αν είναι εξαρτημένος. Ελευθερία σημαίνει ανεξαρτησία, να μην εξαρτάσαι από κανέναν και από τίποτε, να είσαι ανεξάρτητος. Όμως, απ'ό,τι βλέπεις, αυτό δεν είναι και τόσο φυσικό. Οι άνθρωποι, από τη φύση τους, είναι απόλυτα εξαρτημένοι από τα πάντα, επιθυμούν την εξάρτηση, μ' αυτήν νιώθουν καλά, την αποζητούν για να νιώσουν ευτυχία, γαλήνη και αρμονία. Είναι εξαρτημένοι από τη μαμά τους και τον μπαμπά τους, από τη γυναίκα τους ή από τον άντρα τους, από το φαγητό, από την ικανοποίηση των αναγκών τους,
.......κάποιος νεαρός αναζητητής μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης, πλησίασε μια καλύβα όπου μέσα κατοικούσε κάποιος γέροντας που φημολογείτο ότι γνώριζε αυτό που ο νεαρός έψαχνε όλα εκείνα τα χρόνια της περιπλάνησης.
-μέσα από την καλύβα πριν ακόμη πλησιάσει ο νεαρός ακούστηκε μια γλυκιά και βαθιά μαζί φωνή- Έκανες τον μισό δρόμο νεαρέ μου….τώρα είμαι (είσαι) εγώ!

Μου δίνετε την εντύπωση ότι γνωρίζεται τα πάντα κύριε Π.Γ εκτός από το παραπάνω!