ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Ένα γράμμα

Ένα γράμμα

agaliarep2 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Αγαπημένη μου Κ*,
Ακόμα δεν έχω δει τις φώτο σου και τις ζωγραφιές που έστειλες. Είμαι σίγουρο ότι είναι όμορφες όπως και εσύ.
Αγαπημένη μου ξέρω ότι δεν ξέρεις ποιός είμαι, ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου, ποιοί είμαστε εμείς που σου στέλνουμε γράμματα ούτε γιατί το κάνουμε. Ίσως γιατί καταλαβαίνουμε ότι αυτά που είχαμε εμείς δεν είναι αυτονόητα για όλα τα παιδιά του κόσμου. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω τίποτα απο όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σου. Ίσως και συ ποτέ δεν καταλάβεις. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί πεινάς, γιατί πρέπει να βλέπεις γύρω σου τα πάντα να πεθαίνουν. Ποτέ δεν κατάλαβα και εγώ. Αλλά ότι και λόγια και αν προσπαθήσω να σου πω, ότι και λόγους και να βρω δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ΄τιποτα προς το καλύτερο. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί κάθε μέρα παιδιά σαν εσένα πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί άλλα παιδιά είναι πρισμένα απο το φαι και άλλα απο την πείνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τίποτα απο όλα όσα βλέπεις γύρω σου. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί πρέπει να περιμένεις εμένα να σου στείλω φαι. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί χιλιάδες παιδιά δουλεύουν σε όλο τον κόσμο και δεν παίζουν. Γιατί χιλιάδες παιδιά παίζουν με οπλα και βόμβες και όχι με όχι με κούκλες και ξύλινα σπαθιά. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί πρέπει να μην έχεις σπίτι απο χαρτόνι ή να πεθαίνεις απο αρρώστιες που άλλοι απλά κάνουν ένα εμβόλιο. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί πολύ απλά εσύ δεν έχεις δει τίποτα παραπάνω αο την πείνα σου, το κρύο και τον θάνατο. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να μπω στην θέση σου. Δεν μπορώ γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις γράμματα και αυτ΄ς οι λέξεις για σένα δεν σημαίνουντίποτα παραπάνω απο λόγια. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως φτάσαμε ως εδώ γιατί δεν ξέρω. Δεν ξέρω ποσο πεινάς, δεν ξέρω πως είναι να είσαι χωρίς ρούχα, χωρίς φαι, χωρίς νερό, χωρίς σπίτι, χωρίς ελπίδα, χωρίς όνειρα, χωρίς ζωή. Δεν ξέρω πως είναι να περιμένεις να να πεθάνεις στα 10 ή στα 5 ή στα 2 σου χρόνια. Δεν ξέρω πως είναι να βλέπεις τα αδέλφια σου να πεθαίνουν απο την πείνα. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω, εαν ξέρω τι σημαίνει να είσαι άνθρπωπος, δεν ξέρω τι διαφορά εχει αυτο το ζώο απο τα άλλα.
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω.
Το μόνο που θα πω είναι ότι θα προσπαθήσω να αλλάξω κάτι στην ζωή σου προς το καλύτερο.
Το μόνο που θα σου πω είναι ότι σε αγαπώ.
Αγαπημένη μου Κ* να ξέρεις ότι παρόλο που δεν θα με δεις ποτέ, θα είσαι πάντα μέσα μου. Θα είσαι πάντα ένα μέρος απο την ζωή μου και την καρδιά μου. Εσύ και όλα τα παιδιά του κόσμου.

Σε φιλώ...
Agaliarep.
Agaliarep!

Ας είμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά που επιλέξαμε ή μας επέλεξαν να γίνουμε οικογένεια, να γίνουμε συγγενείς ψυχής.
Ας ευχηθούμε από τα βάθη και ας το πιστέψουμε, πως θα είναι καλύτερη η ζωή τους από την νέα χρονιά. Ας μαζέψουμε όλες τις προσευχές μας σε μία
και ας τη στείλουμε στον Δημιουργό.

Αγαπημένα μας παιδάκια, δεν είστε πια μόνα!
Κάνατε πολλές προσευχές για να γίνει η ζωή σας λίγο καλύτερη...Οι φωνούλες σας ήχησαν μακριά, τις άκουσαν οι άγγελοι και έψαξαν μέσα στη γή, ανθρώπους για να σας δώσουν λίγο από αυτό που ζητήσατε.
Εκεί, που ένα πρωινό σκεφτόμουν τι να κάνω καλύτερο στη ζωή μου, μου ήρθε ο άγγελος απεσταλμένο σας και μου έδωσε το μήνυμά σας.
Αυτό που μπορώ να κάνω είναι λίγο. Αλλά, είναι η αρχή, πιστέψτε το!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!
Γιατί η πίστη είναι δημιουργική δύναμη, κι εμείς όλοι βάζουμε σε δράση και υλοποιούμε τις εμπνεύσεις της.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ!