ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Τι είναι αυτό που βλέπω;

Τι είναι αυτό που βλέπω;

pamela8310 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Πήρα το θάρρος λοιπόν.. νέο μέλος στην παρέα.. δεν ξέρω αν θέλω να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο ή απλά να παραθέσω μια από τις εμπειρίες μου και να ακούσω σχολιασμούς, (δεν ξέρω καλά καλά αν θέλω να ακούσω αυτά που θα μου πείτε.. )..για να μην πολυλογώ..:
Γενικώς τυχαίνει και έχω κάποιες ίσως να το έλεγαν κάποιοι "ψυχικές ικανότητες".. ;από μικρή.. μικρή είχα άλλες μα όσο μεγαλώνω έχω παρατηρήσει ότι εκείνες που είχα παλιότερα αντικαθίστανται από άλλες..τέλος πάντων..
Επειδή δεν γνωρίζω από ορολογίες γενικώς θα ήθελα να περιγράψω κάτι και αν μπορέσετε να μου δώσετε κάποιες κατευθυντήριες οδούς για το τι θα μπορούσε να είναι και γενικώς τι να ψάξω ώστε να ενημερωθώ..
Λοιπόν.. πως λέγεται ή τι είναι τελοσπάντων όταν κλείνοντας τα μάτια (χωρίς να κοιμάσαι ή να είσαι σε φάση ύπνου) και ηρεμόντας συνεχίζεις να βλέπεις τον χώρο αλλά και πέρα από τους τοίχους του χώρου καθώς και κάποιες οντότητες..(σκιές να το πω; )...και τι μπορεί να είναι αυτές οι οντότητες;
Ελπίζω να μην σας φανεί παρατραβηγμένο, το έχω συζητήσει μόνο με το αγόρι μου και νομίζω ότι αν τα πω οπουδήποτε θα με βγάλουν τρελή και ίσως να κάνουν και σωστα..ποιός ξέρει
Φίλη pamela83, η περιγραφή που δίνεις έχει πολλά κοινά στοιχεία με την αστρική προβολή αλλά νομίζω πως είναι κάτι διαφορετικό. Η άποψή μου είναι ότι είσαι από τα άτομα που λένε < αλαφροΐσκιωτους >, ίσως έχεις ανεπτυγμένη την 6η αίσθηση, και όταν χαλαρώνεις και ηρεμείς μπορείς να <δεις> περισσότερα πράγματα. Παρ όλα αυτά όμως να προσέχεις γιατί ο εγκέφαλος είναι <λαβύρινθος> και μερικές φορές δεν είναι εύκολο να πεις με σιγουριά πως αυτό που βλέπεις υπάρχει ή όχι και αν υπάρχει τι ακριβώς είναι...
Βασικά αυτό που με προβληματίζει είναι οι "οντότητες".. δεν με απασχολούσε και τόσο το θέμα γιατί δεν μου φαίνεται περίεργο φαινόμενο.. αλλά τον τελευταίο καιρό...εδώ και ένα χρόνο που μετακόμισα βασικά,και που στο σπίτι έχουν συμβεί κάποια λίγο περίεργα περιστατικά.. βλέπω αυτές τις οντότητες και είναι σαν να θέλουν να μου τραβήξουν την προσοχή για κάποιον λόγο.. για παράδειγμα.. απογευματάκι ξαπλώνω στο σαλόνι ενώ είναι και άλλο άτομο στο δωμάτιο και νιώθω την παρουσία ενός τρίτου "ατόμου" πολύ έντονα, αυτομάτως συμβαίνει αυτό που ανέφερα στο πρώτο μου ποστ.. και βλέπω αυτό το "άτομο"-"σκιά"-"οντότητα" να πλησιάζει τον καναπέ, να κάθεται πίσω μου στο πάτωμα και να απλώνει τα χέρια του να με αγγίξει μα δεν το έκανε γιατί δεν το άφηνα,έπειτα απλά με κοιτούσε.. ένιωθα μια αηδία και ελάχιστο φόβο..έπειτα απλά άνοιξα τα μάτια και έφυγα από τον καναπέ...έχει ξανασυμβεί αλλά όχι να με πλησιάζει.. απλά να είναι στον χώρο μα είχε αλλη μορφή, ίσως να μην ήταν το ίδιο;; δεν ξερω..
(ακόμη νιώθω πολύ περίεργα που τα εξιστορώ.. τα διαβάζω και φοβάμαι ότι θα με κοροιδέψετε τουλάχιστον.. )
Για να ψαχτείς λογικά κάνοντας εγγραφή στο forum άρα μπήκες στην διαδικασία να βρεις πληροφορίες στο ιντερνετ…χμμμ….όσο αναφορά αυτό που λες κάνε ένα τεστακι με το αγόρι σου που ξέρει την κατάσταση…ξάπλωσε στο διπλανό δωμάτιο…ας πάει ο δικός σου στο άλλο ας γράψει κάτι σε ένα χαρτί-χαρτόνι και μετά εσύ να του πεις τι γράφει ….έτσι για να δεις αν όντως βλέπεις τον ίδιο χώρο και το περιεχόμενο του….προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι τίποτα το περίεργο ίσως κάποια νοητική δυσλειτουργία χωρίς να αναιρώ τίποτα…
χαχαχα.. όχι δεν είναι νοητική δυσλειτουργία πάντως.. γιατί ναι μια χαρά τον βλέπω τον χώρο..... φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις τις αμφιβολίες σου..

edit..
και δεν είναι ότι βλέπω τον χώρο μα νιώθω τον χώρο (για να λέω τα πράγματα με το όνομά τους), αν και πάλι δεν είναι ακριβής κι αυτή η λέξη.. βασικά δεν μπορώ να το εξηγήσω όπως το ξέρω ακριβώς.. ίσως και να ήταν πιο σωστή λέξη το "γνωρίζω"..
Παράθεση:
Γενικώς τυχαίνει και έχω κάποιες ίσως να το έλεγαν κάποιοι "ψυχικές ικανότητες".. ;από μικρή.. μικρή είχα άλλες μα όσο μεγαλώνω έχω παρατηρήσει ότι εκείνες που είχα παλιότερα αντικαθίστανται από άλλες..τέλος πάντων..
Θα είχε ενδιαφέρον
Α. Να μας αναφέρεις τις προηγούμενες "ψυχικές ικανότητες" σου, όπως επίσης,
Β. Εσύ τι πιστεύεις οτι σου συμβαίνει τώρα;

Τέλος, τονίζω, οτι είναι εντέλως αυθαίρετο να βγάζουμε συμπεράσματα και να βαπτίζουμε τόσο εύκολα μια κατάσταση που βιώνει ένα άτομο και που τη περιγράφει μέσα σε μια παράγραφο, όταν δεν έχουμε γνώσεις ούτε για το ίδιο το ατομο καθώς και για το περιββάλον του.
Καταρχήν ευχαριστώ ελπινίκη για το ενδιαφέρον γιατί νιώθω ότι δεν με "αποπαίρνεις"..
κυρίως ήθελα να το συζητήσω και να μάθω πράγματα για αυτό που συμβαίνει και αν κάποιοι άλλοι έχουν παρόμοια εμπειρία σε έναν χώρο που τουλάχιστον δεν θα με βγάλουν τρελή από το πρώτο post.
Φυσικά και δεν μπορεί κανείς να αντιληφθεί με μερικές γραμμές τι έχω στο μυαλό μου και τι προσπαθώ να αποδώσω.

όσον αφορά το πρώτο ερώτημά σου:
Μικρότερη (μέχρι πριν δυο τρια χρόνια) είχα την "ικανότητα" να βλέπω στα όνειρά μου πράγματα που θα συμβούν και τα οποία
συνέβαιναν τελικά.. (μπορώ να σου πω παραδείγματα αλλά δεν θέλω να σε κουράσω, αν θέλεις σου λέω σε επόμενο post),
επιπλέον όσο περνούσε ο καιρός δεν χρειαζόταν να είναι όνειρο.. δλδ μπορεί να ήμουν ξύπνια και απλά να είχα κάτι σαν όραμα,
(και αυτό μπορώ επίσης να το αναπτύξω).

Τώρα πια, ίσως επειδή έχω πολλά στο κεφάλι μου (όπως πολλοί στην ηλικία των 26), δεν είναι τόσο ήρεμη η σκέψη μου και η καθημερινότητά μου όσο παλιότερα και δεν έχω παρατηρήσει να συμβαίνουν τα ίδια. Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι
όταν χαλαρώνω ένα από τα "φαινόμενα;;" είναι αυτό που περιέγραψα στο πρώτο post.. επίσης έχω δεί την αύρα ατόμων σε στιγμές χαλαρότητας..
(αν είναι αύρα και δεν είναι κάτι άλλο, δεν θέλω να του βάλω ταμπέλα).
Για αυτό λέω πως έχουν αντικατασταθεί.
Ίσως να υπάρχουν και οι παλιές "ψυχικές ικανότητες" αλλά δεν έχουν τον "χρόνο" να εκφραστούν.

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα, πραγματικά δεν ξέρω,το να "βλέπω" τον χώρο συνέβαινε από παλιά αλλά δεν με τρόμαζε,ούτε
μου φαινόταν περίεργο,το είχα συνηθίσει όπως τα άλλα (τα παραπάνω). Δεν ήταν κάτι σημαντικό. Απλά τώρα βλέπω και αυτές τις όποιες
οντότητες που δεν ξέρω τι είναι και τι θέλουν και αν έχουν κάποιο νόημα ή απλά πρέπει κι αυτές να τις αγνοήσω όπως όλα τα υπόλοιπα.

Αυτά πάνω κάτω και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

edit..
και για να ευθυμήσουμε λίγο.. ναι είχα "πιάσει" και το super 3 από όνειρο, αν το θυμάται κανείς, (ένα παιχνίδι του οπαπ παλιό) αλλά δεν είχε βάλει ο πατέρας μου πολλαπλασιαστή
1ον . Έγραψα ίσως και όχι κάτι standard..
2ον Είσαι τόσο σίγουρη πως δεν επρόκειτο για νοητική δυσλειτουργία ξέροντας ασφαλώς σύμφωνα με τα λεγόμενα σου όλες της λειτουργίες του εγκεφάλου σου διάνοιας κτλ..
3ον κάνοντας το τεστ που ανέφερα δεν έδωσες κάποια απάντηση.

Θέλω να μας πεις αν κάθε φορά που κλείνεις τα μάτια σου συμβαίνει αυτό…δεν είναι θέμα αμφιβολίας απλώς έκανα κάποιες ερωτήσεις ….αν το βλέπεις σαν δυσπιστία τότε το πρόβλημα δεν είναι δικό μου…

συνεχίζεις να βλέπεις τον χώρο αλλά και πέρα από τους τοίχους του χώρου καθώς και κάποιες οντότητες.

δεν είναι ότι βλέπω τον χώρο μα νιώθω τον χώρο…

Τελικά τι από τα δυο κάνεις;
Τέλος, τονίζω, οτι είναι εντέλως αυθαίρετο να βγάζουμε συμπεράσματα και να βαπτίζουμε τόσο εύκολα μια κατάσταση που βιώνει ένα άτομο και που τη περιγράφει μέσα σε μια παράγραφο, όταν δεν έχουμε γνώσεις ούτε για το ίδιο το ατομο καθώς και για το περιββάλον του.

Ποιος έβγαλε συμπέρασμα για το τι ακριβώς είναι; άλλο νομίζω ότι ίσως είναι και άλλο πως είναι σίγουρα αυτό….μην μπερδευόμαστε…
Καλησπέρα.
Αυτό που περιγραφείς, ότι δηλαδή μπορείς να δεις με κλειστά μάτια ονομάζεται υπερόραση. Είναι μια από τις υπέραισθήσεις που μπορούμε να έχουμε. Συνήθως, οι υπεραισθήσεις μας υπολειτουργούν και χρειάζεται κάποια προσπάθεια για να ξεκινήσουν να δουλεύουν. Σε κάποια άτομα όμως είναι απλά ενεργοποιημένες (για πολύ συγκεκριμένους λόγους).

Για αυτό και μπορείς και βλέπεις τις σκοτεινές οντότητες αλλά και την αύρα άλλων ανθρώπων.

Μην ανησυχείς πάντως, τρελή δεν είσαι ... μάλλον! Και ο τρόπος με τον οποίο το περιγραφείς δείχνει αρκετά γιαυτό που λες. Αν έχεις απορίες, προσωπικα θα χαρώ να τις ακούσω.