ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Ιατρικό παράξενο με άνδρα που έμεινε έγκυος

Ιατρικό παράξενο με άνδρα που έμεινε έγκυος

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Ένας Αμερικανός άνδρας που γεννήθηκε γυναίκα ανακοινώνει με άρθρο του σε περιοδικό ότι είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα, δημοσιεύοντας και τη φωτογραφία του όπου εμφανίζεται με γένια, επίπεδο στήθος και φουσκωμένη κοιλιά.

Ο Τόμας Μπίτι, που περιγράφει τον εαυτό του ως τρανσεξουαλικό άνδρα, περιγράφει πώς η απόφασή του να αποκτήσει παιδί «συνάντησε τις διακρίσεις και τον απερίφραστο χλευασμό» των γιατρών στους οποίους απευθύνθηκε.

Το άρθρο του δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του The Advocate, ενός περιοδικού με έδρα το Λος Αντζελες που απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς και τρανσεξουαλικούς αναγνώστες.

Όπως αναμεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο Τόμας έχει υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του στήθους και ακολουθούσε θεραπεία με τεστοστερόνη, δεν είχε προχωρήσει όμως σε επέμβαση αλλαγής των γεννητικών του οργάνων.

Νομικά αναγνωρισμένος ως άνδρας, ζει με τη γυναίκα του Νάνσι στο Μπεντ του Όρεγκον. Το ζευγάρι ήθελε να αποκτήσει παιδιά, ωστόσο η Νάνσι δεν μπορούσε να συλλάβει καθώς είχε χρειαστεί παλαιότερα να υποβληθεί σε υστερεκτομή.

Έτσι, ο Τόμας αποφάσισε να κυοφορήσει ο ίδιος το παιδί -σταμάτησε την ορμονική θεραπεία και η περίοδός του επέστρεψε, εξηγεί ο ίδιος.

Πολλοί γιατροί όμως τον αντιμετώπισαν με εχθρικότητα και ορισμένοι αρνήθηκαν να αναλάβουν την περίπτωσή του. Ο πρώτος γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε «μου είπε να ξυριστώ», γράφει.

«Οι ρεσεψιονίστ γελούσαν μαζί μας. Οικογένεια και φίλοι δεν μας υποστήριξαν· οι περισσότεροι στην οικογένεια της Νάνσι δεν γνωρίζουν καν ότι είμαι τρανσεξουαλικός».

Έπειτα από προσπάθειες ενός χρόνου με επισκέψεις σε εννέα γιατρούς, ο Τόμας έμεινε έγκυος με κατεψυγμένο σπέρμα , ωστόσο η εγκυμοσύνη ήταν εξωμήτριος και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η δεύτερη απόπειρα ήταν επιτυχημένη και το μωρό αναμένεται στις 3 Ιουλίου, αναφέρει.

«Πώς νιώθει ένας έγκυος άνδρας;» γράφει ο Τόμας στο άρθρο του.

«Απίστευτα. Παρά το γεγονός ότι η κοιλιά μου μεγαλώνει με μια νέα ζωή μέσα μου, είμαι σταθερός και έχω αυτοπεποίθηση ως άνδρας. Κατά μια τεχνική άποψη βλέπω τον εαυτό μου ως παρένθετο γονέα, αν και η ταυτότητα του φύλου μου ως άνδρα παραμένει σταθερή».

»Για τη Νάνσι, είμαι ο σύζυγός της που κυοφορεί το παιδί μας. Εγώ θα είμαι ο πατέρας της κόρης μου και η Νάνσι θα είναι η μητέρα της. Θα είμαστε οικογένεια» απαντάει.

Εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε στην Telegraph ότι η εγκυμοσύνη του Τόμας επιβεβαιώθηκε από το γυναικολόγο του.

Newsroom ΔΟΛ
το είδα πριν λίγο στον ΑΝΤ1. Τελικά αναρωτιέμαι που είναι η είδηση...αφού ρε παιδιά ο τύπος είναι γυναίκα...δεν άλλαξε τα γεννητικά του όργανα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από beetlejuice
Ένας Αμερικανός άνδρας που γεννήθηκε γυναίκα ανακοινώνει με άρθρο του σε περιοδικό ότι είναι έγκυος... ...δεν είχε προχωρήσει όμως σε επέμβαση αλλαγής των γεννητικών του οργάνων... ... -σταμάτησε την ορμονική θεραπεία και η περίοδός του επέστρεψε... ...οι περισσότεροι στην οικογένεια της Νάνσι δεν γνωρίζουν καν ότι είμαι τρανσεξουαλικός»...

Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:

Ένας άνδρας, χειρουργείται και αποκόπτει την αφαίρεση πέους και όρχεων, με την αναδίπλωση δέρματος σχηματίζεται "στοιχειώδης" κόλπος, και έτσι η αλλαγή φύλου, συνεπικουρούσης και της σχετικής ορμονοθεραπείας και ψυχολογικής στήριξης, είναι γεγονός.

Μία "γυναίκα", όμως, με θήλεα γεννητικά όργανα, πώς στην ευχή "χειρουργείται" και γίνεται άνδρας;

Καλά, δεν μιλάμε για όρχεις - δεν υπάρχει καν θέμα τεκνοποίησης σε τέτοιες περιπτώσεις! Αλλά "κάτι¨δεν πρέπει να "προστεθεί";

Και απ' ό,τι γνωρίζω, τέτοιες "μεταμοσχεύσεις" είναι ΑΔΥΝΑΤΕΣ.

Άρα, μιλάμε για λεσβία κανονική γυναίκα, που με εξωτερικές επεμβάσεις αφαίρεσε το στήθος της και με ορμονική θεραπεία έβγαλε τριχοφυία...

Και λοιπόν; Πού είναι το περίεργο; Και πώς κρίνεται άξιο ειδησεογραφίας το ότι έμεινε έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση; Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία είναι...

Εκτός αν στην ειδησεογραφία αναφέρεται κάτι που μου ξεφεύγει, μιά και δεν μπορώ να παρακολουθώ ελληνικά κανάλια από εδώ που είμαι.
Εμένα απάτη μου μυρίζει, όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν με έναν στις Φιλιππίνες. Γενικώς τελευταία πολύς λόγος γίνεται περί "ισότητας" ανθρώπων που έχουν κάνει αλλαγή φύλου ή ομοφυλοφίλων. Όταν κάτι είναι παρά φύσιν, δεν πρέπει να προβάλλεται ως φυσιολογικό...

Το επισημαίνω γιατί τέτοιες κινήσεις με βάζουν σε πολλή σκέψη σχετικά με την διάβρωση του κυττάρου της κοινωνίας που λέγεται οικογένεια.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
Εμένα απάτη μου μυρίζει, όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν με έναν στις Φιλιππίνες. Γενικώς τελευταία πολύς λόγος γίνεται περί "ισότητας" ανθρώπων που έχουν κάνει αλλαγή φύλου ή ομοφυλοφίλων. Όταν κάτι είναι παρά φύσιν, δεν πρέπει να προβάλλεται ως φυσιολογικό...

Το επισημαίνω γιατί τέτοιες κινήσεις με βάζουν σε πολλή σκέψη σχετικά με την διάβρωση του κυττάρου της κοινωνίας που λέγεται οικογένεια.

"Παρά φύσιν" είναι τα γούστα της κυρίας, που ακρωτηρίασε το στήθος της και πήρε ορμόνες για τριχοφυία.

Το ότι έμεινε έγκυος ( με οποιονδήποτε τρόπο ) είναι απόλυτα φυσιολογικό, και η αναφορά της επικεφαλίδας της είδησης " Άνδρας εγκυμονεί", είναι άκρως παραπλανητική, ουδεμία σχέση έχουσα με την πραγματικότητα!

Άκου, άνδρας με γαλακτοφόρους μαστούς, μήτρα και ωοθήκες, χωρίς όρχεις και πέος!

Καραμπινάτη Ομοφυλοφιλία είναι...
Τελικα ο μπαγασας, οπως και να τον λενε, οτι και να ειναι το κερδισε το εκατομυριακι. Αντε και σε καλη του μερια!
Που παει ο κοσμος?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Witch Shadow
Τελικα ο μπαγασας, οπως και να τον λενε, οτι και να ειναι το κερδισε το εκατομυριακι. Αντε και σε καλη του μερια!
Που παει ο κοσμος?

Όχι, μωρέ...

Αυτό λέω τόση ώρα...

Δεν τό 'κανε από... κει που εννοείς...

Φυσικό επακόλουθο είναι...

Καμμία σχέση με τον τίτλο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τάκης Παπαδόπουλος
Όχι, μωρέ...

Αυτό λέω τόση ώρα...

Δεν τό 'κανε από... κει που εννοείς...

Φυσικό επακόλουθο είναι...

Καμμία σχέση με τον τίτλο!

Τακη
καταλαβα τι θες να πεις βρε...αλλα οπως και να το κανεις και απο τον τιτλο μονο, ειναι γελοια αυτη η ειδηση. Χωρις να προσβαλω κανεναν. Δε μπα να το εκανε οπως ηθελε, αναποδα, μπρουμητα,κομπος, το εκατομμυριακι το πηρε...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τάκης Παπαδόπουλος
"Παρά φύσιν" είναι τα γούστα της κυρίας, που ακρωτηρίασε το στήθος της και πήρε ορμόνες για τριχοφυία.[/B]

Από πού κι' ως πού πρέπει η ανωμαλία που κουβαλά ο καθένας στο κεφάλι του να γίνεται θέμα στο δελτίο ειδήσεων;;;;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
Από πού κι' ως πού πρέπει η ανωμαλία που κουβαλά ο καθένας στο κεφάλι του να γίνεται θέμα στο δελτίο ειδήσεων;;;;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, φίλε μου...

Όλα κάποιους σκοπούς εξυπηρετούν.

Στην προκειμένη περίπτωση, έ, να μην "συνηθίζουμε" λίγο λίγο στην ιδέα ομοφυλοφίλων και ομοφύλων "γονέων";

Τι διάολο, πώς θα μπερδέψουμε τα πράματα, για να μην φωνάζει το παιδί "μαμά" δυό ανθρώπους, χωρίς "Μπαμπά", ή τούμπαλιν...