ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Μια ιστορία από βιβλίο

Μια ιστορία από βιβλίο

john19803 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2013-01-10 01:33
Καλησπέρα σε όλους

Είχα διαβάσει κάποτε σε κάποιο Ελληνικό βιβλίο μια ιστορία που περιέγραφε ο συγγραφέας ότι ήρθε ένας φίλος σπίτι του πολύ ταραγμένος και του είπε ότι είχε ρουφήξει αναθυμιάσεις βενζίνης για να φτιαχτεί και ξαφνικά ένιωσε πως κάποιες οντότητες/σκιές του ρουφάνε την ζωή/ενέργεια και τρέφονται από το φόβο και τη λύπη του... ή κάπως έτσι.

Δεν το θυμάμαι ακριβώς πως το έλεγε, ούτε που το είχα διαβάσει (αρχέτυπο, άγνωστο, ...λιακόπουλος). Μου έχει μείνει αυτό με τη βενζίνη και τις οντότητες/σκιές. Ξέρει κάποιος από ποιο βιβλίο ήταν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
2013-01-10 11:03
Αχ Θεέ μου......τι άλλο θα ακούσουμε!

Αν ρουφάς ατμους βενζίνης, όχι οντότητες, αλλά την Παναγία φαντάρο και το Χρήστο να τρώει τουλούμπες βλέπεις....να τον δεις τι θα έβλεπε αν κούμπονε κανένα σοβαρό παραισθησιογόνο, η αν κατεβαζε μερικά μανιταρακια από τα καλά.....

Πρόκειται για οξύ ψυχοτικο επεισόδιο που προκαλείται από τη λήψη παραισθησιογονων ουσιών.

Και αυτά τα πράγματα τα πουλάνε σαν ιστορίες του μεταφυσικου και οι ευπιστοι τα ψάχνουν να τα αγοράσουν.

Δεν μεταδιδω άλλο....... Μόνο η πένα του vakryle μπορεί να συνεχισει
2013-01-10 19:56
Παράθεση:
Μόνο η πένα του vakryle μπορεί να συνεχισει
... η οποία πένα, όχι απλά θα αποδεχτεί τις απόψεις του john80, αλλά θα τις ενισχύσει κιόλας, λέγοντάς σας ότι κι εγώ βλέπω τέτοιες οντότητες τριγύρω μου να ρουφούν την ζωή μου, ειδικά όταν επισκέπτομαι βενζινάδικα και ειδικότερα όταν βλέπω τις τελευταίες τιμές της βενζίνης, νιώθω η μάνικα να τρέφεται από τον φόβο και την λύπη μου!

Ή μήπως, ο συγγραφέας του βιβλίου ήξερε από πριν για την ραγδαία αύξηση της βενζίνης και σαν άλλη μία θεωρία συνομωσίας, το αποτύπωσε στο χαρτί με κρυμμένες έννοιες πίσω από τις λέξεις;

Ο john80 σαν άλλος ερευνητής ανοίγει ένα πολύ σπουδαίο μεταφυσικό θέμα, στο οποίο θα χυθεί αίμα! Το βιβλίο λεγόταν "Ο βενζινάς που αγάπησα" και κυκλοφορεί μόνο στο Amazon (για ψαγμένα μυαλά).