Τηλεκίνηση νερού;
Γεια σας,
Είμαι νέα στο forum όπως και γενικά στον κόσμο του μεταφυσικού και του ανεξήγητου,του εσωτερισμού,της μαγείας και γενικά των πάντων.Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν θα πρέπει να ετοιμαστείτε για πολλές χαζές ερωτήσεις από μέρους μου που ελπίζω να μην παρεξηγήσετε
Εδώ και καιρό μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον η πυροκίνηση και αφού έμαθα λίγα πράγματα για αυτήν σκέφτηκα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με το νερό,π.χ. να μπορείς να το ελέγχεις.Ξέρω ότι αυτό που ρωτάω μπορεί να ακούγεται χαζό σε εσάς που είστε γνώστες πάνω σε τέτοια θέματα αλλά αν σας είναι εύκολο απαντήστε μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Είμαι νέα στο forum όπως και γενικά στον κόσμο του μεταφυσικού και του ανεξήγητου,του εσωτερισμού,της μαγείας και γενικά των πάντων.Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν θα πρέπει να ετοιμαστείτε για πολλές χαζές ερωτήσεις από μέρους μου που ελπίζω να μην παρεξηγήσετε
Εδώ και καιρό μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον η πυροκίνηση και αφού έμαθα λίγα πράγματα για αυτήν σκέφτηκα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με το νερό,π.χ. να μπορείς να το ελέγχεις.Ξέρω ότι αυτό που ρωτάω μπορεί να ακούγεται χαζό σε εσάς που είστε γνώστες πάνω σε τέτοια θέματα αλλά αν σας είναι εύκολο απαντήστε μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
καλώς όρισες στην παρέα
ελπίζω να σου δώσουν τις απαντήσεις που θες !
μην λες αυτή την λέξη συχνά.. παραμονεύει κίνδυνος!
ελπίζω να σου δώσουν τις απαντήσεις που θες !Παράθεση:
| της μαγείας |
Παράθεση:
|
Γεια σας,
Είμαι νέα στο forum όπως και γενικά στον κόσμο του μεταφυσικού και του ανεξήγητου,του εσωτερισμού,της μαγείας και γενικά των πάντων.Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν θα πρέπει να ετοιμαστείτε για πολλές χαζές ερωτήσεις από μέρους μου που ελπίζω να μην παρεξηγήσετε Εδώ και καιρό μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον η πυροκίνηση και αφού έμαθα λίγα πράγματα για αυτήν σκέφτηκα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με το νερό,π.χ. να μπορείς να το ελέγχεις.Ξέρω ότι αυτό που ρωτάω μπορεί να ακούγεται χαζό σε εσάς που είστε γνώστες πάνω σε τέτοια θέματα αλλά αν σας είναι εύκολο απαντήστε μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
Απο αυτή την οπτική, αν και κάποιος ίσως να μπορεί με κάποιες τεχνικές που αγνοώ, να αναπτύξει κάποιας μορφής πυροκίνηση, το να καταφέρει κάποιος να ελένξει τα στοιχεία της φύσης, είναι θέμα αυτογνωσίας και καλλιέργειας της εσωτερικής δύναμης. Θεωρητικά πάντα.
Παράθεση:
|
Γεια σας,
Είμαι νέα στο forum όπως και γενικά στον κόσμο του μεταφυσικού και του ανεξήγητου,του εσωτερισμού,της μαγείας και γενικά των πάντων.Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν θα πρέπει να ετοιμαστείτε για πολλές χαζές ερωτήσεις από μέρους μου που ελπίζω να μην παρεξηγήσετε Εδώ και καιρό μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον η πυροκίνηση και αφού έμαθα λίγα πράγματα για αυτήν σκέφτηκα να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με το νερό,π.χ. να μπορείς να το ελέγχεις.Ξέρω ότι αυτό που ρωτάω μπορεί να ακούγεται χαζό σε εσάς που είστε γνώστες πάνω σε τέτοια θέματα αλλά αν σας είναι εύκολο απαντήστε μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
ναι μπορεις να το κανεις και με το νερο ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΕΙΑΝ !!! ελπιζω να βοηθησα
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη WaterGirl μάλλον βλέπεις πολλά κινούμενα σχέδια με τον ΑΒΑΤΑΡ
στο κανάλι ΝΙΚΕΛΟΝΤΕΟΝ.....
Συγνώμη που είμαι απότομος.....
Ευχαριστώ.
Φίλη WaterGirl μάλλον βλέπεις πολλά κινούμενα σχέδια με τον ΑΒΑΤΑΡ
στο κανάλι ΝΙΚΕΛΟΝΤΕΟΝ.....
Συγνώμη που είμαι απότομος.....
Ευχαριστώ.
Ανδρόμαχε σύμφωνα με τα λεγόμενα σου η υδροκίνηση είναι εφικτή,η δε πυροκίνηση είναι πιο εύκολη.Κατάλαβα σωστά?
Γιατί να πρέπει να υπακούσει το Στοιχείο του Ύδατος ώστε να γίνει κάποια κίνηση χωρίς κούνημα του δοχείου ή χωρίς την παρεμβολή στερεού μέσα στο νερό; Είναι κανείς άνθρωπος στην Γη "Άρχων των Υδάτων" και δεν το ξέρω;
Αυτό ίσως γίνεται εαν κατευθύνει κάποιος πολύ ισχυρά ρεύματα ενέργειας ή αέρα, αλλά αν τον βρεις, να μου τον δείξεις κιόλας.
Με το Πυρ τα πράγματα είναι πιο εύκολα, να μετακινείται με τη Σκέψη, ΛΙΓΟ.
Αυτό ίσως γίνεται εαν κατευθύνει κάποιος πολύ ισχυρά ρεύματα ενέργειας ή αέρα, αλλά αν τον βρεις, να μου τον δείξεις κιόλας.
Με το Πυρ τα πράγματα είναι πιο εύκολα, να μετακινείται με τη Σκέψη, ΛΙΓΟ.
Καλησπέρα Φίλη WaterGirl και καλωσόρισες στο φόρουμ, έδω θα βρείς ενδιαφέρον πράγματα, αλλα όχι τόσο ενδιαφέρον, το φόρουμ αυτο είνε ένα μέρος για να συζητάμε εμπειρίες και να μοιραζόμαστε συμβουλες, καταλαβένω οτι δεν είσε ούτε 18 ετών μόνο και μόνο απο το όνομα σου, μήν με παρεξηγήσεις καλό είνε να ξέρεις όμως εδώ δεν είνε ούτε το Hogwartz όυτε και θα σε βοηθήσει κανείς να "ελέγξεις τα στοιχεία" , έχεις ενθουσιαστεί , είμε σίγουρος αλλα τέλος πάντων άς σου απαντήσω αντικειμενικά στην ερώτησή σου, ΟΛΑ ΕΙΝΕ ΠΙΘΑΝΑ κάνεις μας δέν ξέρει πραγματικά για το νερό , ότι έχουμε διαβάσει ή ακούσει σου λέμε, όσο για την φωτιά ναί σίγουρα μπορεί ο καθένας να τιν "ελέγξει" χώρις να κουραστεί και πολύ, για το νερό θα σου πω και εγώ ότι έχω ακούσει τα περασμένα χρόνια, σίγουρα μπορείς (έτσι πιστεύω και κρίνω απο αυτά που ξέρω) αλλά θα σου έπερνε πάρα πολλά χρόνια μέχρι να μάθεις να ελέγξεις έστω και μία σταγόνα! Εκτός και αν υπάρχει κάτι αλλο που δεν μας λές 
Καλή σου τύχη

Καλή σου τύχη
Aγαπητή Λαβωμένο Ξωτικό
Υπάρχουν διάφορες θεωρίες οτι ο ανθρώπινος νούς έχει τεράστιες δυνάμεις τις οποίες άν μπορέσεις να ελέγξεις μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα όπως το πιό απλό να μετακινείς αντικείμενα απο απόσταση, η υδροκίνηση όπως και η πυροκίνηση εντάσσονται γενικά σε αυτά τα φαινόμενα.
Υπάρχουν διάφορες θεωρίες οτι ο ανθρώπινος νούς έχει τεράστιες δυνάμεις τις οποίες άν μπορέσεις να ελέγξεις μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα όπως το πιό απλό να μετακινείς αντικείμενα απο απόσταση, η υδροκίνηση όπως και η πυροκίνηση εντάσσονται γενικά σε αυτά τα φαινόμενα.
Να αναφέρουμε οτι υπάρχει και η αεροκίνηση και η εδαφοκίνηση αλλα είναι για μύστες λέβελ 15 και πάνω.Το μυαλό κάνει θάυματα που δε ξέρουμε!!