Επίκληση πνευματων
Δν είπα ότι δεν πιστευω άλλα ότι έχει κλονιστεί η πίστη μ ... Στα πάντα ... Περίεργο πάντως ούτε οι νεκροί να μην έχουν απόλυτη ελευθερία ...
Ζω για να μαθαίνω
Ζω για να μαθαίνω
ελευθερία είναι εκεί που σταματάνε τα όρια!!! άρα εμείς επιλέγουμε αν θέλουμε να είμαστε αν θα τολμήσουμε να γίνουμε δεν είναι εύκολο είναι μεγάλος ρίσκος !!! οι νεκροί ελεύθεροι είναι οι ψυχές που δεν ησυχάζουν δεν είναι...
Οι ελεύθερες ψυχές λένε ότι έχουν περάσει στην απέναντι όχθη. Αυτές που βασανίζονται είναι παγιδευμένες στην γη, απλά είναι αόρατες. Αυτό πόσο αληθεύει θα το ξέρουμε όταν πεθάνουμε. Μια βαριά ψυχή έχει κρίματα. Έχει μισοτελειωμένες υποθέσεις, έχει αμαρτίες. Αν έχει καεί από αποτέφρωση ίσως βασανίζεται ή έχει διαλυθεί. Αν είχε άσχημο τέλος, αν έχει αυτοκτονήσει, αν έχει φύγει από τα ναρκωτικά τότε δυστυχώς μπορεί την ηρεμία της να μην την βρει ποτέ. Η αλήθεια κρατάει τα μυστικά της επτασφράγιστα. Όσα ξέρουμε είναι εικασίες. Άλλοι μιλούν για οριστικό τέλος, άλλοι μιλούν για μετεμψύχωση, άλλοι αναφέρονται σε μια άλλη διάσταση, στο υπερπέραν. Πάντως, όποια κι αν είναι η αλήθεια πρέπει να προσπαθούμε πάντα το καλύτερο γι' αυτήν. Είναι μικρή η ζωή και είναι κρίμα με τις λάθος επιλογές και σκέψεις μας να την κάνουμε μικρότερη. Όλα είναι δοκιμασίες Ειρήνη μου, πίστεψε στο Θεό, μόνο αυτός θα σου δώσει την παρηγοριά που ζητάς. Είναι οδυνηρό να χάνεις ένα δικό σου πρόσωπο το ξέρω αυτό γιατί κι εγώ έχασα παπούδες, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και η απώλειά του δεν πονάει τόσο πολύ αργότερα. Μοιάζει με μια πληγή που στην αρχή πονάει, αλλά μετά επουλώνεται. Με τη βοήθεια του Θεού να ξέρεις έρχεται η γαλήνη και η παρηγοριά. Όλοι θα φύγουμε μια μέρα. Άλλοι νωρίς άλλοι αργά. Το θέμα είναι να αντέχουμε τα χτυπήματα, και τα χτυπήματα θα τα αντέξουμε μόνο με την πίστη. Ελπίζω να μαλάκωσα κάπως τον πόνο σου.
~ Έλεος με την τρομολαγνεία και την ευπιστία ορισμένων, που "βαμπιρίζουν" άλλους αλλά και "αυτοβαμπιρίζονται" ψυχολογικά - συναισθηματικά ~
Έχουμε αναφερθεί στο θέμα και σε πολλά αλλα σημεία, και "μεροληπτώντας" υπέρ μου παραπέμπω δειγματοληπτικά στις σελίδες μερικών σχετικών θεμάτων οπου απαντάω εγώ :P
Γουϊτζιμπορντ - Ouija Board : Αλήθεια ή Ψέματα???
http://www.metafysiko.gr/forum/showt...?t=2153&page=9
Επικλήσεις Αγγέλων
http://www.metafysiko.gr/forum/showt...?t=5477&page=5
Παιχνίδια με Πνεύματα;
http://www.metafysiko.gr/forum/showt...t=3877&page=26
~ Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται ~
Έχουμε αναφερθεί στο θέμα και σε πολλά αλλα σημεία, και "μεροληπτώντας" υπέρ μου παραπέμπω δειγματοληπτικά στις σελίδες μερικών σχετικών θεμάτων οπου απαντάω εγώ :P
Γουϊτζιμπορντ - Ouija Board : Αλήθεια ή Ψέματα???
http://www.metafysiko.gr/forum/showt...?t=2153&page=9
Επικλήσεις Αγγέλων
http://www.metafysiko.gr/forum/showt...?t=5477&page=5
Παιχνίδια με Πνεύματα;
http://www.metafysiko.gr/forum/showt...t=3877&page=26
~ Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται ~
Κοριτσακι μου σε νιωθω απολυτα!εχασα τον πατερα μου τον 6 Νοεμβρη.Ειναι ενα γεγονος που ακομα και τωρα δεν αντεχω ουτε στη σκεψη πολλες φορες οτι δεν θα μπορεσω να τον ξαναδω να τον παρω αγκαλια να του μιλησω!!!!Προσπαθω να ειμαι ηρεμη και ψαχνω τροπους να επικοινωνησω μαζι του παρακαλαω να ερθει στο ονειρο μου να μου πει κατι γιατι εφυγε πολυ ξαφνικα.Δεν μπορει να ηρεμησει η ψυχη μου..καποιες φορες τον αισθανομαι κοντα μου αλλα δεν μου αρκει!
Εχω σκεφτει να κανω επικληση αλλα φοβαμαι μηπως το μονο που καταφερω ειναι να φερω κατι κακο δαιμονικο που θα κανει τον πατερα μου...θελω να ειναι καλα η ψυχουλα του και να μην τον ταραξω αλλα απο την αλλη εχω αναγκη την επικοινωνια μαζι του(εγωιστικο ισως)
Σκεφτηκα ακομα και να παω σε ειδικο μεντιουμ που ασχολειτε με τη νεκρομαντεια...διχαζομαι!!!!!!
Δωσε χρονο στον εαυτο σου να περασει ο καιρος να ηρεμησεις περισσοτερο..δεν σου λεω να μην κανεις επικληση η να μην το ψαξεις περαιτερο γιατι ξερω πως τα ακους απο τη μια βερεσε οπως και εγω αλλα απο την αλλη προβληματιζεσαι αν θα ειναι σωστο η οχι...δικη σου η επιλογη!!!!
Εχω σκεφτει να κανω επικληση αλλα φοβαμαι μηπως το μονο που καταφερω ειναι να φερω κατι κακο δαιμονικο που θα κανει τον πατερα μου...θελω να ειναι καλα η ψυχουλα του και να μην τον ταραξω αλλα απο την αλλη εχω αναγκη την επικοινωνια μαζι του(εγωιστικο ισως)
Σκεφτηκα ακομα και να παω σε ειδικο μεντιουμ που ασχολειτε με τη νεκρομαντεια...διχαζομαι!!!!!!
Δωσε χρονο στον εαυτο σου να περασει ο καιρος να ηρεμησεις περισσοτερο..δεν σου λεω να μην κανεις επικληση η να μην το ψαξεις περαιτερο γιατι ξερω πως τα ακους απο τη μια βερεσε οπως και εγω αλλα απο την αλλη προβληματιζεσαι αν θα ειναι σωστο η οχι...δικη σου η επιλογη!!!!
Ελευθεριε ευχαριστω για τα link
Annitamama επιτέλους κάποιος που καταλαβαίνει ... Προσπαθω να ηρεμήσω και μόλις τελειώσω με τις εξετάσεις μου θέλω και εγω να το ψάξω περισσότερο . Θέλω να βρω όσα περισσότερα βιβλία μπορω.. Όπως έχω πει έχω μια πολυ καλη μ φιλη με εμπειρία με πνεύματα και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές ... Βέβαια τοτε δεν ήθελα να κάνω επίκληση . Το μόνο σίγουρο , που το έχω ακούσει απο όσους έχουν κάποιες επιπλέον αναζητήσεις είναι μην μπλεκεις με πνεύματα . Κάτι θα ξέρουν ... Αλλα ίσως το δοκίμασαν ενω δεν ήταν οι ίδιοι έτοιμοι . ...
Annitamama επιτέλους κάποιος που καταλαβαίνει ... Προσπαθω να ηρεμήσω και μόλις τελειώσω με τις εξετάσεις μου θέλω και εγω να το ψάξω περισσότερο . Θέλω να βρω όσα περισσότερα βιβλία μπορω.. Όπως έχω πει έχω μια πολυ καλη μ φιλη με εμπειρία με πνεύματα και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές ... Βέβαια τοτε δεν ήθελα να κάνω επίκληση . Το μόνο σίγουρο , που το έχω ακούσει απο όσους έχουν κάποιες επιπλέον αναζητήσεις είναι μην μπλεκεις με πνεύματα . Κάτι θα ξέρουν ... Αλλα ίσως το δοκίμασαν ενω δεν ήταν οι ίδιοι έτοιμοι . ...
όταν κάνεις κάτι τέτοιο είσαι έτοιμος για το οτιδήποτε, όσοι το δοκίμασαν απλώς δεν περίμεναν αυτό που συνάντησαν... ! αυτό που λες δεν ισχύει... διάβασε και ενημερώσου όσο θες η γνώση ποτέ δεν τελειώνει, απλώς σκέψου μην γίνουν πράξη αυτά που διαβάζεις αν ήταν να μπαίνουμε στον κόσμο τους δεν θα ήταν κρυφός αλλά φανερός για κάποιο λόγο δεν τον βλέπουμε δεν τους νιώθουμε ...καλή τύχη!
Η lana εχει δικιο...!Eirini μου να ξερεις πως μια στις εκατο αν εχεις επικοινωνια με τον μπαμπας σου και οχι με κατωτερα οντα η ψυχουλα του θα κουραστει .θελεις να σου μιλησει να σου πει κατι?αν ειναι καλα κτλ?επισης θυμισου οτι κανενα βιβλιο δεν θα σου δωσει και δεν θα σου κανει τιποτα...το μονο που χρειαζετε ειναι να ειναι η ψυχη σου δυνατη...και οι προσευχες οπως το Ιησους Χριστος νικα και το πατερ ημων δουλευουν σε δυσκολες περιπτωσεις ..απλα σκεψου θετικα σε οτι κανεις συγκεντρωμενη στο στοχο σου και ψυχραιμη για να αντιμετωπισεις οτιδηποτε ποτε ομως με φοβο!εξασκεισου αρχικα απλα με τη σκεψη σου...ειναι μια καλη αρχη!νομιζω...
Εγώ δε θα πω πολλά, πάνω κάτω έχουν ειπωθεί και απο τους συμφορουμίτες όσα πρέπει..απλά να έχεις στο μυαλό σου πάντα τρία πράγματα:
1. Όλοι μας έχουμε χάσει δικούς μας ανθρώπους, είτε κοντινούς, είτε λιγότερο κοντινούς. Πάντα έτσι γινόταν και πάντα έτσι θα γίνεται. Και όλοι στεναχωρηθήκαμε, και όλοι νιώσαμε ότι αφήσαμε πράγματα στη μέση, και όλοι νιώσαμε οτι κάτι δεν κάναμε καλά...Η ουσία όμως είναι η ίδια στο τέλος. Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι νεκροί με τους νεκρούς. Όσο πόνο, όση πίκρα, όση στεναχώρια κι αν νιώθεις, αυτή είναι η νομοτέλεια της φύσης και αυτή πρέπει να παραμένει.
2. Ποτέ μα ποτέ μην προκαλείς την άλλη πλευρά, εκτός αν δεν έχεις άλλη επιλογή, και εφ'οσον ξέρεις ότι θα έχεις 100% τον έλεγχο των όσων κάνεις. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις ή οντότητες που είναι πέρα απο τη γνώση σου ή τον έλεγχό σου, και αυτό ειλικρινά ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.
3. Η πραγματική γνώση συνήθως είναι κρυμμένη απο αδιάκριτα μάτια. Μη νομίζεις ότι τέτοια κολπάκια όπως αυτό που σκέφτηκες θα βγάλει αποτέλεσμα. Μου θυμίζει κάτι σελίδες στο ιντερνετ που πουλάνε μαγικά ξόρκια για 5 δολλάρια. Αν θέλεις πραγματικά να καλέσεις πνεύμα (οποιοδήποτε), πρέπει να είσαι αυτό που λέμε "καλά διαβασμένη".
Προσωπικά επιμένω στα πρώτα δύο που έγραψα, μαζί με όσα γράφουν οι υπόλοιποι.
Και να θυμάσαι, και τον πατέρα σου, όπως και όλους τους πραγματικά δικούς σου ανθρώπους, τους κουβαλάς μέσα σου, είναι μαζί σου παντού, πάντοτε, και με κάθε τρόπο, ανθρώπινο ή μή.
1. Όλοι μας έχουμε χάσει δικούς μας ανθρώπους, είτε κοντινούς, είτε λιγότερο κοντινούς. Πάντα έτσι γινόταν και πάντα έτσι θα γίνεται. Και όλοι στεναχωρηθήκαμε, και όλοι νιώσαμε ότι αφήσαμε πράγματα στη μέση, και όλοι νιώσαμε οτι κάτι δεν κάναμε καλά...Η ουσία όμως είναι η ίδια στο τέλος. Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι νεκροί με τους νεκρούς. Όσο πόνο, όση πίκρα, όση στεναχώρια κι αν νιώθεις, αυτή είναι η νομοτέλεια της φύσης και αυτή πρέπει να παραμένει.
2. Ποτέ μα ποτέ μην προκαλείς την άλλη πλευρά, εκτός αν δεν έχεις άλλη επιλογή, και εφ'οσον ξέρεις ότι θα έχεις 100% τον έλεγχο των όσων κάνεις. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις ή οντότητες που είναι πέρα απο τη γνώση σου ή τον έλεγχό σου, και αυτό ειλικρινά ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.
3. Η πραγματική γνώση συνήθως είναι κρυμμένη απο αδιάκριτα μάτια. Μη νομίζεις ότι τέτοια κολπάκια όπως αυτό που σκέφτηκες θα βγάλει αποτέλεσμα. Μου θυμίζει κάτι σελίδες στο ιντερνετ που πουλάνε μαγικά ξόρκια για 5 δολλάρια. Αν θέλεις πραγματικά να καλέσεις πνεύμα (οποιοδήποτε), πρέπει να είσαι αυτό που λέμε "καλά διαβασμένη".
Προσωπικά επιμένω στα πρώτα δύο που έγραψα, μαζί με όσα γράφουν οι υπόλοιποι.
Και να θυμάσαι, και τον πατέρα σου, όπως και όλους τους πραγματικά δικούς σου ανθρώπους, τους κουβαλάς μέσα σου, είναι μαζί σου παντού, πάντοτε, και με κάθε τρόπο, ανθρώπινο ή μή.
Ειλικρινά δεν βοηθάς καθόλου ... Ζήτησα προσωπικές εμπειρίες και βιβλιογραφία! Αυτο το ύφος του και καλα εγω ξέρω καλα και μην μπλεκεις δεν με αφορά και με αφήνει αδιάφορη .. Τουλάχιστον οι προηγούμενοι που έγραψαν είχαν κάτι ουσιαστικό να πουν ...