Εξωσωματική εμπειρία
Έχω δει 3-4 φορές στον ύπνο μου να πετάω σαν πουλί και να κουνάω τα χέρια σαν να κολυμπάω,χθες όμως είδα ότι δεν πατούσα στο έδαφος αλλά ήμουν στο ίδιο σημείο.Κουνούσα τα χέρια για να μπορέσω να ''προσγειωθώ'' αλλά δεν μπορούσα να πετάξω.Έτσι φώναξα έναν που ήταν μαζί μου στο όνειρο να με βοηθήσει να ακουμπήσω στο έδαφος.Έχετε δει κάτι παρόμοιο;
Οι περισσότεροι έχουν δει στον ύπνο τους ότι πετάνε. Δεν είναι ασυνήθιστο όνειρο. Δείχνει διάθεση να αποδεσμευτείς από κάποια κατάσταση. Το τελευταίο σου όνειρο δείχνει ότι αντιμετωπίζεις δυσκολίες-εμπόδια και ζητάς βοήθεια από τους γύρω για να τα ξεπεράσεις.
Παράθεση:
|
Έχω δει 3-4 φορές στον ύπνο μου να πετάω σαν πουλί και να κουνάω τα χέρια σαν να κολυμπάω,χθες όμως είδα ότι δεν πατούσα στο έδαφος αλλά ήμουν στο ίδιο σημείο.Κουνούσα τα χέρια για να μπορέσω να ''προσγειωθώ'' αλλά δεν μπορούσα να πετάξω.Έτσι φώναξα έναν που ήταν μαζί μου στο όνειρο να με βοηθήσει να ακουμπήσω στο έδαφος.Έχετε δει κάτι παρόμοιο;
|
Να σημειώσω ότι το σώμα μου δεν ήταν παράλληλα στο έδαφος αλλά κάθετα.
Ήμουν όρθιος αλλά τα πόδια μου είχαν απόσταση από το έδαφος.
Ήμουν όρθιος αλλά τα πόδια μου είχαν απόσταση από το έδαφος.
Συμφωνώ και εγώ με τους υπόλοιπους δέν είναι ασυνήθιστο όνειρο όλοι μας έχουμε δεί πολλές φορές όνειρο οτι πετάμε με διάφορους τρόπους θα το χαρακτήριζα οτι προέρχεται απο έντονη επιθυμία να ζήσεις σε ένα διαφορετικό περιβάλλον.