ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Τι άλλο μας κρύβουν;

Τι άλλο μας κρύβουν;

no slave5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2012-02-22 21:22
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astrachan
4ον. Είμαι υποστηρικτής της ύπαρξης εξωγήινης ζωής αλλά όχι με τον τρόπο που έχουμε μάθει να την αντιλαμβανόμαστε.
φιλε Astrachan,εσυ πως αντιλαμβανεσαι την εξωγηινη ζωη και ποια ειναι τα στοιχεια που σε καθιστουν υποστηρικτη της?

Διαβαζοντας αυτο:
Παράθεση:
Το ότι κάποιος βλέπει στον ουρανό διάφορα στρόγγυλα,τρίγωνα,κίτρινα,πράσινα,μπλε ιπτάμενα αντικείμενα δεν επιβεβαιώνει τις υποψίες μας για ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
με το οποιο αλλωστε συμφωνω,θα περιμενα απο εσενα πιο τρανταχτα στοιχεια και ικανα να σου δωσουν ωθηση στο να διαμορφωσεις μια συγκεκριμενη πεποιθηση.
2012-02-22 22:02
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από no slave Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε Astrachan,εσυ πως αντιλαμβανεσαι την εξωγηινη ζωη και ποια ειναι τα στοιχεια που σε καθιστουν υποστηρικτη της?
Άν μιλάμε για "ζωή" δέν είναι απαραίτητο να σκεφτόμαστε μόνο ανθρωπάκια και ιπτάμενους δίσκους.Η θεωρεία της εξέλιξης σε όσους τη πιστεύουν τουλάχιστον μας έχει διδάξει πως ο άνθρωπος ίσως είναι τυχαία το κυρίαρχο όν στην γή.Απο τα κάτω άκρα εώς την γώσσα και το σχήμα των αυτιών μας υπάρχει κάποιος λόγος που διαμορφώθηκαν κατ'αυτόν τον τρόπο.Μικρός αναρωτιόμουν γιατί π.χ στον Άρη να μην υπάρχουν όντα που αναπνέουν θείο αντί για οξυγόνο να κολυμπάνε μέσα στο άζωτο και να έχουν στρόγγυλο σχήμα.Όλα αυτά ακούγονται φανταστικά το ξέρω άλλα ποιός μπορεί να μου αποδείξει οτι δεν μπορούν να είναι πραγματικότητα.Τα στοιχεία που με καθιστούν υποστηρικτή της εξωγήινης ζωής είναι τα γνωστά επιστημονικά.Δις γαλαξίες χ δις ηλιακά συστήματα χ δις πλανήτες κτλ κτλ.Σύν του οτι με γοητεύει το γεγονός να ξέρω οτι κάπου εκεί έξω υπάρχει ζωη.Το αν είναι ίδια η παραπλήσια με την ανθρώπινη μπορεί να είναι πολύ πιθανό μπορεί να είναι και τελείως απίθανο.Το σύμπαν είναι μια πολύ μεγάλη μαθηματική εξίσωση.Διαβάζεται αλλά όχι με διόπτρα.Οπότε δεν υπάρχει η πεποιθηση για κάτι συγκεκριμένο.
2012-02-23 08:59
astrahav συγvωμη vομιζα οτι αvαφεροσουv στο συμβαv με τοv πατερα μου και δεv καταλαβα που αvαφεροσουv. πολυ σωστο βρισκω το τροπο σκεψης σου.
2012-02-23 19:02
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astrachan Εμφάνιση μηνυμάτων
Άν μιλάμε για "ζωή" δέν είναι απαραίτητο να σκεφτόμαστε μόνο ανθρωπάκια και ιπτάμενους δίσκους.Η θεωρεία της εξέλιξης σε όσους τη πιστεύουν τουλάχιστον μας έχει διδάξει πως ο άνθρωπος ίσως είναι τυχαία το κυρίαρχο όν στην γή.Απο τα κάτω άκρα εώς την γώσσα και το σχήμα των αυτιών μας υπάρχει κάποιος λόγος που διαμορφώθηκαν κατ'αυτόν τον τρόπο.Μικρός αναρωτιόμουν γιατί π.χ στον Άρη να μην υπάρχουν όντα που αναπνέουν θείο αντί για οξυγόνο να κολυμπάνε μέσα στο άζωτο και να έχουν στρόγγυλο σχήμα.Όλα αυτά ακούγονται φανταστικά το ξέρω άλλα ποιός μπορεί να μου αποδείξει οτι δεν μπορούν να είναι πραγματικότητα.Τα στοιχεία που με καθιστούν υποστηρικτή της εξωγήινης ζωής είναι τα γνωστά επιστημονικά.Δις γαλαξίες χ δις ηλιακά συστήματα χ δις πλανήτες κτλ κτλ.Σύν του οτι με γοητεύει το γεγονός να ξέρω οτι κάπου εκεί έξω υπάρχει ζωη.Το αν είναι ίδια η παραπλήσια με την ανθρώπινη μπορεί να είναι πολύ πιθανό μπορεί να είναι και τελείως απίθανο.Το σύμπαν είναι μια πολύ μεγάλη μαθηματική εξίσωση.Διαβάζεται αλλά όχι με διόπτρα.Οπότε δεν υπάρχει η πεποιθηση για κάτι συγκεκριμένο.
Σωστα ειναι οσα λες,τουλαχιστον σε φιλοσοφικο επιπεδο.
Απλως,επειδη στο προηγουμενο ποστ σου μιλησες για μη επιβεβαιωση εξωγηινης ζωης απο ενδειξεις οπως ιπταμενα αντικειμενα (σωστο)-ενω ταυτοχρονα δηλωσες υποστηρικτης αυτης με αλλο τροπο-φανταστηκα οτι κατι συνταρακτικο θα εχεις στα χερια σου (χαριτολογοντας ).
2012-04-29 04:21
http://www.youtube.com/watch?v=46-75...eature=related

Δε θα πω τπτ... και το χαλασω... απλα μονο σκεφτειτε το... το εχω λυσει αυτο το θεμα χρονια τωρα!!!