ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Άγνωστο αντικείμενο

Άγνωστο αντικείμενο

geo-rge1 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2011-10-10 22:13
Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ ήταν και η αιτία της ενασχόλησής μου με οτιδήποτε ξεφεύγει από τα όρια της "γνωστής" πραγματικότητας. Το 1996, όντας στο λύκειο, εγώ και τρεις φίλοι γίναμε θεατές ενός ΑΤΙΑ, με την πραγματική σημασία του όρου. Δεν έχουμε ιδέα για το τι ήταν το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το συμβάν έγινε σε διάλειμμα στο φροντιστήριο που πηγαίναμε για τις πανελλήνιες. Εγώ και οι υπόλοιποι τρεις βγήκαμε στο μπαλκόνι της τάξης, σε αντίθεση με την πάγια τακτική όλων των μαθητών, που έβγαιναν σε ένα μίνι προαύλιο στον δρόμο. Δεν πρέπει να πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά, όταν πίσω από την απέναντι πολυκατοικία, όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο πάρκο της περιοχής, πετάχτηκε προς τον ουρανό ένα φωτεινό αντικείμενο.

Το μέγεθός του δεν πρέπει να ξεπερνούσε μία συσκευή βίντεο και το φως του ήταν λευκό προς κίτρινο. Όπως είπα, το αντικείμενο πετάχτηκε προς τον ουρανό με αρκετή ταχύτητα, σταμάτησε σε κάποιο σημείο (ζήτημα να ξεπερνούσε τα 200 μέτρα), αιωρήθηκε για 1-2 δευτερόλεπτα και ακολούθως πέταξε προς τα πάνω (με ταχύτητα που όμοιά της δεν έχω ξαναδει) και εξαφανίστηκε.

Το όλο περιστατικό πρέπει να διήρκεσε γύρω στα 7-8 δεύτερα, στα οποία και οι τέσσερις αρκεστήκαμε στο να το παρατηρούσαμε αποσβολωμένοι. Με το που εξαφανίστηκε κοιταχτήκαμε σοκαρισμένοι και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς είχαμε δει.

Όπως ήταν φυσικό, το θέμα έγινε γνωστό στο φροντιστήριο και μετά από απίστευτη καζούρα συμμαθητών και καθηγητών, το "θάψαμε" σε μεταξύ μας συζητήσεις. Ακόμα και σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω τι ήταν εκείνο το αντικείμενο, το οποίο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να ανατρέψει όλους τους βασικούς κανόνες της φυσικής.