παραξενο φως στον ουρανο
Καλησπερα παιδια !!ειμαι νεος στο φορουμ αν και εδω και πολυ καιρο το επισκεπτομαι συχνα και χαζευω τα θεματα!ηθελα να μοιραστω μια απο τις εμπειρες μου μαζι σας!!πριν κανα χρονο καλοκαιρακι καθομουνα με τν κολητο μου στο παρατηριτηριο που βρισκετε πριν το χωματοδρομο που οδηγει στη σπηλια του νταβελη στην πεντελη!η θεα απο κει ειναι εξερετικη και για οσους εχουν παει ξερουν πως βλεπεις σχεδον ολη την αθηνα!Λοιπον ηταν βραδυ και παρατηρουσαμε την θεα καθως τα λεγαμε.Στην μερια του ελευθεριος βενιζελος τερμα δεξια απο οσο μπορουσαμε να δουμε ειδαμε ενα φως και τονιζω το ενα φως δλδ οχι σαν αεροπλανο πολιτικο μ παλομενα ψωτακια να κατευθινετε προς το αεροδρομιο!λεω του φιλου μου τσεκαρε το αεροπλανο που θα προσγειωθει!καθως λοιπον κινουτανε με σταθερη και αργη ταχυτητα ξαφνικα μεσα σε ενα δευτερολεπτο λες και ανοιξε το νιτρο συνεχισε την ευθεια πορεια τ και εξαφανιστικε!πραγματικα μειναμε αφωνοι καθως καλυψε σε 1 ,2 δευτερολεπτα αποσταση πολλων χιλιομετρων!ξερω πως ολοι θα σκεφτητε πως ητανε ενα πολιτικο αεροπλανο ή πιο πιθανον ενα μαχητικο!!η ταχυτητα που ανεπτυξε ομως δεν ηταν φυσιολογικη!!
Καλημέρα φίλε και καλώς μας ήρθες.Έχουν γράψει πολλοί για τέτοια θέματα σε διάφορες χώρες για θεάσεις αντικειμένων με γρήγορες ταχύτητες πιστεύω θα βρεις στο ιντερνετ μαρτυρίες πολλές.
Οι επικρατούσες απόψεις είναι δύο,η μία ήταν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο όπως τα λένε και η δεύτερη και πιο συνωμοσιολογική ότι υπάρχει τεχνολογία κρυφή που δε μας αποκαλύπτεται και ούτε τη φανταζόμαστε.Εγώ προσωπικά προτιμώ τη δεύτερη για λόγους που δε μπορώ να αναπτύξω λόγω θέματος.
Οι επικρατούσες απόψεις είναι δύο,η μία ήταν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο όπως τα λένε και η δεύτερη και πιο συνωμοσιολογική ότι υπάρχει τεχνολογία κρυφή που δε μας αποκαλύπτεται και ούτε τη φανταζόμαστε.Εγώ προσωπικά προτιμώ τη δεύτερη για λόγους που δε μπορώ να αναπτύξω λόγω θέματος.
Μια τρίτη άποψη είναι ότι οι παρατηρητές δεν είναι εξοικειωμένοι με το αντικείμενο και ξεγελιούνται.
Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για ένα φώς, μέσα στην νύχτα με σχετική φωταύγια. Ένα φως που κινείται μπορεί να εμφανίζει φαινομενικά μεγάλη ή μικρή ταχύτητα, αποκλειστικά και μόνο από την κατεύθυνση του σε σχέση με τον παρατηρητή.
Επειδή ίσως δεν γίνεται κατανοητό, φανταστείτε το φως ενός αυτοκινήτου που κινείται προς το μέρος σας ελαφρά διαγώνια, και μετά στρίβει ακολουθώντας μια πορεία εφαπτόμενη ενός κύκλου γύρο σας. Υποτίθεται ότι κινείται πάντα με την ίδια ταχύτητα, όμως η γωνιακή του ταχύτητα προς εσάς, είναι πολύ διαφορετική ανάλογα με την κατεύθυνση, και αυτήν αντιλαμβάνεστε.
Όσο για το σβήσιμο του φωτός, αυτό μπορεί να εξηγηθεί πιο εύκολα, είτε για κάποιον άγνωστο λόγο πραγματικά έσβησε, είτε πήρε μια κλίση που δεν έστελνε προς τον παρατηρητή φως, είτε κρύφτηκε πίσω από κάτι.
Ακόμα σε την ημέρα μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με οφθαλμαπάτες, την νύχτα πολύ περισσότερο.
Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για ένα φώς, μέσα στην νύχτα με σχετική φωταύγια. Ένα φως που κινείται μπορεί να εμφανίζει φαινομενικά μεγάλη ή μικρή ταχύτητα, αποκλειστικά και μόνο από την κατεύθυνση του σε σχέση με τον παρατηρητή.
Επειδή ίσως δεν γίνεται κατανοητό, φανταστείτε το φως ενός αυτοκινήτου που κινείται προς το μέρος σας ελαφρά διαγώνια, και μετά στρίβει ακολουθώντας μια πορεία εφαπτόμενη ενός κύκλου γύρο σας. Υποτίθεται ότι κινείται πάντα με την ίδια ταχύτητα, όμως η γωνιακή του ταχύτητα προς εσάς, είναι πολύ διαφορετική ανάλογα με την κατεύθυνση, και αυτήν αντιλαμβάνεστε.
Όσο για το σβήσιμο του φωτός, αυτό μπορεί να εξηγηθεί πιο εύκολα, είτε για κάποιον άγνωστο λόγο πραγματικά έσβησε, είτε πήρε μια κλίση που δεν έστελνε προς τον παρατηρητή φως, είτε κρύφτηκε πίσω από κάτι.
Ακόμα σε την ημέρα μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με οφθαλμαπάτες, την νύχτα πολύ περισσότερο.