ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Σφραγίδες του Σολομώντα

Σφραγίδες του Σολομώντα

ΦΑΟΥΣΤ15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2011-08-29 20:19
(κάνω πείραμα να γράψω γιατί αντιμετωπίζω τεχνικά προβλήματα με το φόρουμ)

Τη Σολωμονική, δηλαδή να πούμε καλύτερα τη μετάφραση της μετάφρασης που έκανε ο Mathers που υποτίθεται ότι ήταν και η αυθεντική (Το Κλειδί του Σολωμόντα) την έχω διαβάσε και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε πέρα από μερικές επικλήσεις που θα μπορούσαν υπό συνθήκες να είναι χρήσιμες. Σε αρκετά σημεία μου φαίνονται αστεία αυτά που γράφονται, όπως πώς να κατασκευάσετε ένα μαγικό χαλί, πώς να γίνεστε αόρατος κ.α. Οι σφραγίδες είναι πολύ ωραίες από καλλιτεχνικής απόψεως, όμως από κει και πέρα, μια τέτοια μαγεία δεν μου λέει πολλά.

τέλος θα έλεγα ότι μάλλον θα χρειαστούν μαγικά για να λύσω το τρελλό πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το φόρουμ τεχνικά. Απίστευτο.
Αυτό που σημειώvεις συμβαίvει επειδή οι αvαφορες τωv βιβλίωv αυτώv δεv ειvαι κυριολεκτικές. Απαιτείται αποσυμβολισμός. Αvώτερη μεταφορική σκέψη. Συvυποδηλώσεις και συvειρμοί. Είvαι πολύ κοvτά στηv καταvόηση κάποιωv ειδώv Ποιητικής Έμπvευσης και στοv ΦιλοΣοφικό Λόγο.

Προγεγγίζοvτας κυριολεκτικά δεv ξεκλειδώvουv ποτέ. Είvαι σαv vα πας vα καταλάβεις μη γvωρίζοvτας τηv γλώσσα.
2011-09-25 14:25
σχολιο 1

...παιδια ας μαθουμε πρωτα κατα που πεφτουν τα κουμπια των ψυχικων μας σωματων και πως ξεκουμπωνουν και μετα διαβαζουμε και σολωμονικες και <σαλαμονικες > αν θελετε ...

...επιδοξοι μαγιστρωνοι αμουστακοι που πιανουν στα χερια τους εγχειριδια επιρροης πανω στις δυναμεις της φυσης χωρις να γνωριζουν τι δυναμεις ειναι αυτες και πως αλληλεπιδρουν ... ειναι σαν αυτους που ποιανουν με βρεγμενα χερια ηλεκτρικα καλωδια και σα να μην εφτανε αυτο προσπαθουν να τα μπουρδεψουν μεταξυ τους με κινδυνο οχι βεβαια να καουν οι ιδιοι ( μικρη η απωλεια ) αλλα να καψουν αλλους μαζικα μαλιστα και να ταλαιπωρησουν ολακερη την φυση ...... ελατε να μαθουμε πρωτα για τα ψυχικα σωματακια -ρουχαλακια μας και πως ξεγυμνωνεται κανεις.. απο αυτα ,, και μετα παρτε τα καλωδια στα χερια σας ...ααχ ξυλο που σας χρειαζεται παλιο παιδα !!!!...μουστακι δεν βγαλατε κκαι κατα που πεφτει ο αφαλος του πνευματος σας ακομη δε γνωρiζετε και μου θελετε να κανετε τους υδραυλικους και τους ηλεκτρολογους μονο και μονο γ για να πιασετε παρτιδες με διαιμονια –σερβιτορους μιερων επιθυμιων και να αποκτησετε γοητιλικι χρημα και επιρροη εκβιαστικη στους αλλους ...αχχχ !!!!

...μαθετε πρωτα τι ειναι το ηλεκτρικο ρευμα.. τι εινα το βραχυκυκλωμα μετα για τα βιορευματα της ζωης,,, και μετα πιαστες τις ...< σαλαμονικες>....

....άλλοι καββαλουν καλαμι και αλλοι την << σαλαμονικη>>...
Παρακαλείσαι να είσαι λιγότερο κακοπροαίρετη, και να αναγνωρίζεις τα Ουσιώδη όπου υπάρχουν, για να μην βγάλω τις ομολογίες σου οτι είσαι κακοδαίμων (κατά την ιδεοληψία και διαταραχή σου) και σου αρέσει να βαμπιρίζεις -με άλλα λόγια αυτό έχεις πει- όπως προκύπτουν απο όσα μου έγραψες στο FaceBook προ αποκλεισμού σου.

Με απλά λογάκια:

Κράτα τη μαυρίλα σου για το κεφάλι σου
και το συγχυσμένο μαύρο χάλι σου
Άλλο μην προσπαθείς να επηρεάσεις και να Υβρίσεις
αλλιώς μη με δεις και σκορπίσεις
Και καρβουνιασμένα πίπουλα παντού αφήσεις

:P

Προειδοποίηση τελευταία και τέλος.
Άντε γιατι σέβομαι και την ηλικία σου :P
2011-09-30 13:01
Φίλε Λευτέρη να αγιάσει το στόμα σου που λένε βαρέθηκα να μπαίνω εδώ και όποιο θέμα και να ναι για τους εξωγήινους για τη Δευτέρα Παρουσία να γυρίζει στα ψυχικά σώματα.Νισάφι πιά.Είπαμε μία δύο τρεις αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα που χρήζουν ανάπτυξης,να σαι καλά.
2005-07-23 17:26
Εδώ και καιρό έχω αγοράσει ένα βιβλίο το οποίο περιέχει τις γνωστές σφραγίδες του Σολομώντα.
Όσο κι αν προσπάθησα να ψάξω για την χρήση τους δεν βρήκα τίποτα που να χρειάζεται περισσότερη προσοχή.Αυτά που έβρισκα ήταν τσαρλατάνικες απαντήσεις και γελοιότητες με λίγα λόγια.
Χρειάζομαι την βοήθεια σας .Είτε με την παράθεση κάποιας γνώσης σας σ' αυτό το θέμα είτε με την παράθεση κάποιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο κλπκλπ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
2005-07-24 04:12
Βασικά τι ακριβώς είναι αυτές οι σφραγίδες στις οποίες αναφέρεσαι;
Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το θέμα που άνοιξες;
2005-07-24 11:15
Ψάξε στο διαδύκτιο φίλε μου, για το βιβλίο GOETIA of king Solomond by Aleister Crowley. Περιέχει εκεί και τις σφραγίδες (των δαιμόνων και μερικές ακόμα) αλλά και οδηγείες. Πρόσεχε όμως... δεν είναι για παιχνίδια, ιδίως κάτι επικλήσεις που έχει στην αρχή και στο τέλος... οι οποίες είναι και στα Ελληνικά (!).

Γενικα αναζήτησε στο διαδύκτιο για βιβλία και θα βρεις πολλά.
2005-07-24 17:40
Prosexe me ayta kai min ta poli diavazeis. Eide se kati periodika forest oti o Alister itan idritis tis ''ekklisias toy satana'' kai apo fotografia(falakros kai kratoyse 1 fidi kai 1 maxairi)fainotan tromaktikos
2005-07-24 17:53
Sto ebay vrika ayta:

Synopsis
In Greek "Goetia" refers to the "low" magic that addresses practical human concerns, including obtaining advancement and wealth and finding love and knowledge. The source of this translation is a manual of Solomonic astrological sorcery that gives detailed instructions for the ritual precautions, requisites, and incantations necessary to evoke the aid of its 72 spirits, which are described in detail. This translation was commissioned by Aleister Crowley from Samuel Liddell MacGregor Mathers, for an edition that appeared in 1904. The highly competitive relationship between these two magicians forms a fascinating subtext to Crowley's editing of the original edition. It includes Crowley's seminal essay, "The Initiated Interpretation of Ceremonial Magic," several of his original drawings, and engravings by Louis Breton.

The Lucky Winner receives a MINT FINE condition copy of " The BOOK of the GOETIA of SOLOMON the KING by ALEISTER CROWLEY" 74 pages with catalog HARDCOVER with GILT Lettering. THIS RARE out of PRINT Limited edition Book is in PRISTINE condition. Pages are clean and the binding is tight. The outside cover has gilt designs throughout. Do not miss your opportunity to obtain this Freemasonry , Rosicrucian , Occult , Necromancy , Ritual , Masonic , Rose Croix , Rosy Cross , Hermetic , Magic book. This book was published by Magickal Childe Publishing in NY in 1989.

Book Description
See pics - 11 1/4"H x 8 1/2"W x 1/2" T

CONTAINS 200 DIAGRAMS AND SEALS FOR INVOCATION AND CONVOCATION OF SPIRITS, NECROMANCY, WITHCRAFT AND BLACK ART taken from Ancient documents of the Museum of London

“THE LESSER KEY OF SOLOMON CONTAINS ALL THE NAMES, ORDERS, AND OFFICES OF ALL THE SPIRITS THAT EVER SOLOMON CONVERSED WITH, TOGETHER WITH THE SEALS AND CHARACTERS BELONGING TO EACH SPIRIT, AND THE MANNER OF CALLING THEM FORTH TO VISIBLE APPEARANCE"

"MAGIC IS THE HIGHEST, MOST ABSOLUTE, AND MOST DIVINE KNOWLEDGE OF NATURAL PHILOSOPHY, ADVANCED IN ITS WORKS AND WONDERFUL OPERATIONS BY A RIGHT UNDERSTANDING OF THE INWARD AND OCCULT VIRTUE OF THINGS; SO THAT TRUE AGENTS BEING APPLIED TO PROPER PATIENTS, STRANGE AND ADMIRABLE EFFECTS WILL THEREBY BE PRODUCED. WHENCE MAGICIANS AND PROFOUND AND DILIGANT SEARCHERS INTO NATURE; THEY, BECAUSE OF THEIR SKILL, KNOW HOW TO ANTICIPATE AN EFFORT, THE WHICH TO THE VULGAR SHALL SEEM TO BE A MIRACLE."
2005-07-25 15:39
Δηλαδή δέχεστε εξ ορισμού ότι υπάρχουν όλα αυτά τα κακοδαιμονάκια και μάλιστα μπορείς να κάνεις και επικλήσεις των !!!!
Τι να πώ...ελπίζω μην σπάσει καμιά σφραγίδα και οι ορδές των δαιμόνων μας χαλάσουν τις διακοπές!

Έλεος......
2005-07-24 17:46
Χοντρό μπιζέλι με λίγα λόγια θα σού πω τι είναι αυτό που ρωτάς.
Αυτές οι σφραγγίδες σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά απο τον Ελίφας Λευί κατά το 1860 ο οποίος ισχυρίζεται οτι εκτελούνται μέσα σε όλη τους την καθαρότητα δίχως να είναι ανάμικτες με Σαμαρίτικες ή Αιγυπτιακές.
Η κάθε σφραγγίδα μπορεί η κάθε μία ξεχωριστά να χρησιμεύει ως μαγνητικό όργανο και να απεικονίσει μια βούληση ανάλογη με το θείο όνομα του οποίου η εξήγηση βρίσκεται στο κάτω μέρος της.
Ευχαριστώ Paul θα το χω υπόψιν μου!
Περιμένω κι άλλες πληροφορίες εαν είναι δυνατόν.
Ευχαριστώ
2008-08-15 14:01
Ο ΣΩΛΟΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΕΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ <<ΚΑΠΟΙΟΙ>> ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ?
ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
2008-08-15 13:57
ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΧΩ
ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΝΟΝΤΕ ΠΟΛΥ <<ΙΜΒΑ>> ΣΤΟ
ΜYSTERI ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΘ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 22 Η 21 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ
ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΕΣ ΝΑ ΜΑΤΗΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΚΙΝΟΝΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

<<ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ>>
2011-04-17 20:32
Παιδιά ήρθα λίγο αργά να γράψω εδώ αλλά ενδιαφέρομαι να μου πείτε αν ξέρετε κάποια αξιόπιστη έκδοση για σολομονική

Το θέμα είναι ότι φοβούνται τα άτομα που έχουν προκαταλύψεις, και γενικά παροπείδες για κάποια θέματα, ειναι αναγκαίο να μην σε επηρεασουν αυτά τα πράγματα αλιώς την πάτησες άγρια...

Φιλικα Σωτήρης