ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Άγνωστη φωνή που φωνάζει με το όνομα κάποιου.

Άγνωστη φωνή που φωνάζει με το όνομα κάποιου.

Κωστής17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2010-12-17 08:20
Καλημέρα, μέσα στη γκάμα των ανεξήγητων που μου συμβαίνουν προσθέτω κι αυτό. Μια μέρα καθόμουν στον υπολογιστή και έψαχνα κάτι στο Διαδίκτυο. Ξαφνικά ακούω τη φωνή της μάνας μου να με φωνάζει, βγήκα έξω και την ρώτησα αν μου ΄φωναξε και μου απάντησε αρνητικά. Να σημειώσω ότι δεν είναι η μόνη φορά που το παθαίνω, έχουν υπάρξει κι άλλες και όταν τύχει να το ανοίξω θέμα προς συζήτηση με κάποιους άλλους το έχουν πάθει κι αυτοί. Εσείς το έχετε πάθει;
Καλη σας μερα.
2010-12-17 11:44
Φίλε μου η περιγραφή σου τι σχέση έχει με τον τίτλο που δίνεις; Ο τίτλος αναφέρεται σε άγνωστη φωνή αλλά εσύ αναφέρεσαι στη φωνή της μητέρας σου. Επίσης ο τίτλος αναφέρεται στο ότι φωνάζει το όνομα κάποιου αλλά εσύ λες πως φωνάζει το δικό σου...
2010-12-20 12:52
Γεια σας παιδιά. Όντως είναι πολύ παράξενη αυτή η φωνή, η μόνη πληροφορία που βρήκα στο Διαδίκτυο αναφέρει πως αυτές τις φωνές τις δημιουργεί ένας νάνος.
2010-12-17 12:28
Είναι μια φωνή οικείων σου προσώπων που σε φωνάζει με το όνομά σου. Εγώ έχω ακούσει αυτή τη φωνή, να έχει τον ήχο της φωνής της μάνας μου και μόλις την ρώτησα αν μου φωνάζει μου είπε όχι.
2010-12-17 12:40
Πιο απλά είναι μια παραπλανητική φωνή, δηλαδή να ακούς να σε φωνάζει κάποιο γνωστό σου πρόσωπο, και μόλις το ρωτάς αν σε φώναξε σου απαντά αρνητικά.
2010-12-17 20:46
ενδιαφερον μιας και το ακουω πρωτη φορα...
2010-12-17 22:23
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από open ocean Εμφάνιση μηνυμάτων
ενδιαφερον μιας και το ακουω πρωτη φορα...

Ναι, ενδιαφέρον θέμα...

Μια ερώτηση όμως, βρε παιδιά. Αυτές οι φωνές είναι παραπλανητικές για "κακό λόγο", ή απλώς έτσι για να ενοχληθούμε;
2010-12-18 09:31
Έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν,όταν ήμουν στην εφηβεία.
Δεν γνωρίζω τι είναι,αλλά πολύς κόσμος κατα καιρούς το έχει βιώσει.
2010-12-18 13:05
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Σύλφη Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν,όταν ήμουν στην εφηβεία.
Δεν γνωρίζω τι είναι,αλλά πολύς κόσμος κατα καιρούς το έχει βιώσει.
Τώρα που το λες θυμήθηκα και εγώ μια ιστορία δική μου, αλλά μου ήταν πολύ αδιάφορο περιστατικό και δεν το θυμάμαι καλά. Απλό είναι ούτως ή άλλως.

Καθόμουν και εγώ και νόμισα ότι άκουσα την μητέρα μου να με φωνάζει αλλά εκείνη ήταν στο μπαλκόνι και δεν μου είχε πει τίποτα. Και, μεταξύ μας, μπορεί και να γελάστηκα, δεν είναι σίγουρη αν πραγματικά το άκουσα αυτό. Μετά δεν επακολούθησε τίποτα κακό, οπότε υποθέτω ότι αυτά γίνονται απλώς για να ενοχληθούμε...
2010-12-23 23:24
Φιλε μου..αυτο πλεον ειναι συχνο φαινομενο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας,και οπως εγραψες σε προιγουμενο σχολιο ''οτι αυτες τις φωνες τις δημιουργει ενας νανος'' δεν το πολυ πιστευω αυτο..αυτο ειναι συχνο φαινομενο και γινεται οταν καποιος ειναι αρκετα κουρασμενος και δεν εχει ξεκουραστει..το εχω παθει απειρες φορες και εγω εχω ανησηχισει αλλα το εχω συνηθησει τωρα πλεον..
2010-12-19 16:43
Το'χω παθει αρκετες φορες εγω και ολη η οικογενεια μου. Επισης μου εχει τυχει να ακουω καποιος να χτυπαει την πορτα και οταν την ανοιγω να μην ειναι κανεις.
2010-12-21 12:55
Δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό αλλά και στη μάνα μου. Συγκεκριμένα, μια μέρα ήταν έξω στο μπαλκόνι και άπλωνε ρούχα ενώ εγώ κοιτούσα τηλεόραση. Σε μια στιγμή με ρώτησε αν την φώναξα και της απάντησα αρνητικά, δηλαδή άκουσε την δική μου φωνή να τη φωνάζει.
2010-12-19 18:50
Το έχω πάθει και εγώ αυτό πολλές φορές, συνήθως με την μητέρα μου, ενώ δεν βρισκόταν στο σπίτι την άκουγα να με φωνάζει
2010-12-20 11:51
Το έχω πάθει και εγώ, έχω ακούσει το ίδιο και με άλλους με την φωνή κάποιου στενού τους προσώπου όχι απαραίτητα της μητέρας.
Είναι παροδικό φαινόμενο φταίει η ψυχική κατάσταση της στιγμής μάλλον κάποια κούραση δέν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
2010-12-20 17:32
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κωστής Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα, μέσα στη γκάμα των ανεξήγητων που μου συμβαίνουν προσθέτω κι αυτό. Μια μέρα καθόμουν στον υπολογιστή και έψαχνα κάτι στο Διαδίκτυο. Ξαφνικά ακούω τη φωνή της μάνας μου να με φωνάζει, βγήκα έξω και την ρώτησα αν μου ΄φωναξε και μου απάντησε αρνητικά. Να σημειώσω ότι δεν είναι η μόνη φορά που το παθαίνω, έχουν υπάρξει κι άλλες και όταν τύχει να το ανοίξω θέμα προς συζήτηση με κάποιους άλλους το έχουν πάθει κι αυτοί. Εσείς το έχετε πάθει;
Καλη σας μερα.
Και εγώ το έχω πάθει πολλές φορές να ακούω κάποια φωνή να με φωνάζει... Πολλές φορές ακούω την φωνή της μάνας μου... Πάντα την ρωτάω αν με φώναξε (δεν το αφήνω έτσι να περάσει) και πάντα ακριβώς το ίδιο... Δεν με φώναξε αλλά με σκέφτηκε... Αλλά το έχω πάθει και άλλες φορές να ακούσω κάποια φωνή να με φωνάζει αλλά δεν ήταν η μάνα μου. Δεν ξέρω για σας αλλά τις περισσότερες φορές που έχω ακούσει φωνή να με φωνάζει ήταν γυναικία φωνή. Ίσως κάποιος να σε σκέφτετε "δυνατά" και να ακούς την φωνή του. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω...!!
2010-12-22 02:27
Ναί μου συνέβαινε συχνά στο παρελθόν. Καθώς περπατούσα ή καθόμουν κάπου άκουγα μια άγνωστη φωνή να φωνάζει το όνομά μου γυρνούσα να δω ποιός ήταν και τίποτα.Ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν.
2010-12-22 15:08
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Kωστής
Είναι μια φωνή οικείων σου προσώπων που σε φωνάζει με το όνομά σου. Εγώ έχω ακούσει αυτή τη φωνή, να έχει τον ήχο της φωνής της μάνας μου και μόλις την ρώτησα αν μου φωνάζει μου είπε όχι.
Την συγκεκριμένη φωνή την ακούς απο το ίδιο πρόσωπο συχνά στην καθημερινή σου ζωή με την ίδια λέξη ή λέξεις συνήθως το όνομα σου παράδειγμα η μητέρα σου να φωνάζει Κωστή. Εκτός αυτού η φωνή πρέπει να σου δημιουργεί όταν την ακούς σε φυσιολογικές περιπτώσεις κάποιο ελαφρά δυσάρεστο ψυχολογικό συναίσθημα όπως βαρεμάρα ή εκνευρισμός.