ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Οντοτητα με μορφη φιλου

Οντοτητα με μορφη φιλου

Xrysa155 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2010-08-28 19:04
Πραγματι εχετε δικιο σ ολα αυτα.Ισως ηταν καποιος, που ειτε για πλακα ειτε για καποιο λογο που δεν ξερω, ηθελε να τον ακολουθησω.Απλα μου εκανε εντυπωση, το οτι χαθηκε πολυ γρηγορα.Γυρω υπηρχαν μονο τα δεντρα..Κι ομως φαινεται πολυ λογικη μια τετοια σκεψη.
2010-08-29 02:25
δεν είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να κρυφτεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στις skies σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Όσο για το γεγονός πως έμοιαζε στον φίλο σου, μου έχει τύχει παρα πολλές φορες να δω στον δρόμο σε απόσταση 2 μετρα.

άτομα που μοιάζουν με γνωστούς μου. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα κόντεψα να τους μιλήσω. Δεν το έκανα τελικά όχι γιατί κατάλαβα πως έκανα λάθος αλλα γιατί δεν είδα ανταπόκριση από την μεριά τους (δηλαδή είδα ότι δεν με αναγνώρισαν και μετά μόλις τους προσπέρασα κατάλαβα πως απλώς έμοιαζαν πολύ)
2010-08-30 13:17
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Xrysa15 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν ηταν καποιο περαστικο αμαξι, θα το ειχα ακουσει σιγουρα.Αφου καποιος μπορει να δει καθαρα προς την πλευρα του δρομου
Δεν είναι ανάγκη να περάσει δίπλα σου το αμάξι για να παίξουν τα φώτα του
με την φαντασία σου...

Κάποιο αμάξι που θα έστριψε σε κάποιο στενό, αρκετά μακριά (και σιγά) για να
μηνμ το ακούσεις αλλά κοντά για τα φώτα του...

που εάν ήταν πιο κοντά και το άκουγες.. θα καταλάβαινες ότι είναι και φώτα αμαξιού...
2010-09-11 08:27
Xrysa15..μην νομιζεις και τιποτα,μπορει να ηταν και καμια μορα..αλλα μορα δεν νομιζω να βγαινει το πρωι..μα καλα ποσοι ανθρωποι σκοτωνονται και γυνονται φαντασματα βρε παιδι μου ???...
2010-09-26 14:34
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Basilis2010 Εμφάνιση μηνυμάτων
Xrysa15..μην νομιζεις και τιποτα,μπορει να ηταν και καμια μορα..αλλα μορα δεν νομιζω να βγαινει το πρωι..μα καλα ποσοι ανθρωποι σκοτωνονται και γυνονται φαντασματα βρε παιδι μου ???...
Βασιλη2010 το περιστατικο συνεβη βραδυ..