ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/Ο κος ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΙΣ "ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ"

Ο κος ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΙΣ "ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ"

Α. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Thu 19/02/2009 20:0
Το ερχόμενο Σάββατο 21 τοῦ Μηνός, εις την Νέα περί "ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ" εκπομπή του Κυρίου Χαρδαβέλλα είς το ΑΛΤΕΡ, θά συμμετέχει και πάλι ο Κύριος Φουράκης. Κατά πληροφορίες μου, και η εκπομπή τούτη θα έχει μεγάλο και ζωηρό ενδιαφέρον. Πρέπει να την παρακολουθήσωμε ΟΛΟΙ.
χεχε ευτυχώς έχω κλείσει θέση στο κοινό :P
Fri 20/02/2009 22:0
Eτοιμαστείτε για το δεύτερο γύρο...
Ελλάς = φώς
Sun 22/02/2009 13:0
Αν ειπώθηκαν συγκεκριμένα πράγματα παρακαλώ να μας ενημερώσετε.
Sun 22/02/2009 14:0
Και αν επίσης έχει "ανέβει" σε κάποια σελίδα το βίντεο της εκπομπής παρακαλούμε να αναρτηθεί η σελίδα.
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα
Sun 22/02/2009 15:0
Πιστεύω ότι η εκπομπή μπέρδεψε πάρα πολύ αυτούς που την παρακολούθησαν ιδίως εκείνους που δεν έχουν ασχοληθεί και πολύ με το θέμα. Το θετικό ήταν ότι έπεσαν και άλλες μάσκες και ο κύριος Χαρδαβέλλας με την πείρα που έχει τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία θα ερευνήσει τις καταγγελίες που ειπώθηκαν και θα αποκαλύψει όλους αυτούς τους απατεώνες που καπηλεύονται το θέμα για να κερδίζουν χρήματα. Κατά τη γνώμη μου αυτός ήταν ο στόχος της χθεσινής εκπομπής να ξεκαθαριστεί δηλαδή η υπόθεση και να αποκαλυφθούν οι τσαρλατάνοι ώστε να αποδεσμευτεί η ομάδα από τις σκοτεινές της πτυχές.
Ελλάς = φώς
Sun 22/02/2009 15:0
ο κύριος Χαρδαβέλλας με την πείρα που έχει τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία θα ερευνήσει τις καταγγελίες που ειπώθηκαν και θα αποκαλύψει όλους αυτούς τους απατεώνες που καπηλεύονται το θέμα για να κερδίζουν χρήματα.

Κύριε Περουκανέα. ἔπιτρέψτε μου να αμφιβάλω τα μέγιστα, για όλα τὰ λεχθέντα τῆς πρότασης...

Τὸ καλύτερό της βραδιᾶς εἰπώθηκε ἀπὸ τὸν κ. Γούδη, καὶ προκάλεσε μέγιστη ἀμηχανία στοὺς δημοσιογράφους καὶ παραγωγοὺς τῆς ἐκπομπῆς.

κ. Χαρδαβέλα...ἐδῶ δὲν μπορεῖτε νὰ βρεῖτε αὐτοὺς ποῦ σας ἀπειλοῦν, θὰ βρεῖτε τὴν ὁμάδα Ἔψιλον;;
Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων
τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον
καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι.

(Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β)
Sun 22/02/2009 19:0
Σιγουρα παντα θα πρεπει να κραταμε, μια τελευταια επιφυλλαξις, οσον αφορα τα ΜΜΕ ομως η αληθεια ειναι οτι δεν αμφισβητω τη συγκεκριμενη προταση η αν θελετε, απειλη κατα καποιο τροπο σε εκεινα τα ανθρωπομορφα παρασιτα που χρησιμοποιουν ,υπουλα και σκοτεινα το ονομα και τη λειτουργεια της ομαδας εψιλον.επικροτω το θυμο του συγκεκριμενου δημοσιογραφου που κατα την αποψη μου δεν εχει την αλλοιωση της μαζας του κυκλου που βρισκεται.Πραγματι ομως εκεινοι που ειναι ανημερωτοι,μπερδευτηκαν πολλυ .Εγω παλι θα ελεγα φιλε Βλαση οτι, ναι σωστο ηταν αυτο του κυριου Γουδη οσον αφορα την αδυναμια της προσβασης για την ομαδα εψιλον, αλλα εγω κρατησα το αλλο που ειπε ο κυριος Γουδης, που κατα την αποψη μου ειναι φοβερα σημαντικο, οτι οταν για καποια πραγματα δεν μπορεις να μιλησεις τοτε ειναι καλυτερα να μη λες τιποτα, και πιστευω οτι αυτο σε εκεινους που γνωριζουν πρεπει να λεει παρα πολλα.
Sun 22/02/2009 21:0
Βλάση, (συγγνώμη για τον ενικό αριθμό αλλά τα περισσότερα πρόσωπα της δημοθοινίας μου φαίνονται πολύ οικεία μολονότι δεν τα έχω γνωρίσει από κοντά) δεν είπα ότι θα βρει την ομάδα έψιλον αλλά τους απατεώνες που προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από αυτή την υπόθεση. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο δύσκολο για ένα έμπειρο δημοσιογράφο σαν τον κύριο Χαρδαβέλλα πόσο μάλιστα όταν έχει τόσα στοιχεία στη διάθεση του. Ακούσαμε για εράνους, για μάντρες αυτοκινήτων, για αρχιτέκτονες, για ομογενή από την Αυστραλία που του πήραν χρήματα. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος αυτά ο κύριος Φουράκης τα είχε πει και παλαιότερα στην εκπομπή της κυρίας Λιβανού.
Ελλάς = φώς
Mon 23/02/2009 12:0
Εδώ μπορείτε να δείτε την εκπομπή αφού εγκαταστήσετε το veoh.

http://www.veoh.com/browse/videos/categ ... 94k3A2xSWa
"..ανέμισε το ουρανοφλεγόμενο Λοφίο της Θεάς Αθηνάς και η φωτιά της ξεχύθηκε στον Κόσμο ολάκερο..."

Ε-ΤΟΠΙΑ