Κ-ΟΥΦΟ-ΛΟΓΙΑ
Κ-ΟΥΦΟ-ΛΟΓΙΑ
Εν αρχή ην το Ούφο
Και το Ούφο ην προς τον Ουρανόν
Και Ουράνιον ην το Ούφο

Ήγγικεν γαρ η βασιλεία των ΟΥΦΟ !
Αφιερώνεται εις τα απανταχού θύματα της υπέρ-μετρης ουφολογίας και εθελουσίας ουφολαγνείας.
UFO ( Ούφο ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον
ΟΥΦΟ = ΟΥ(ράνιον) Φ(ωτονιακόν) Ο(ντοσκάφος)
UFU ( Ούφου ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον ως επί το πλείστον θεασάμενο εις περιοχάς κατοικούμενας από πληθυσμούς βλάχικου γλωσσικού ιδιώματος.
Παραθέτομεν σχετική συγκλονιστική μαρτυρία.
(…μανούλαμ πουν του κουπάδ ; )
(…ήρθι πιδάκιμ στην νύχτ του ούφου κι τρόμαξ τα ζα !...)
BUFO ( Μπούφο ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον υποδεεστέρας ή επί το ορθότερον δευτερευούσης (β) κατηγορίας τεχνολογικώς κρινόμενον, παραλληλιζόμενον με τας δευτέρας διαλογής κινηματογραφικάς ταινίας, αγγλιστί δε γνωστών ως b-movies. Παραπλανόν ραδιοεντοπιστάς ( αγγλιστί ραντάρ ) συγχεόμενον ως εκ τούτου μετά του μεγίστου διαβιούντος εν Ευρώπη είδους νυκτοβίου όρνεος, λατινιστί καλουμένου ( Bubo bubo ), ελληνιστί δε εν τη δημοτική διαλέκτω μπούφου.

ΒUFAN ( Μπουφάν ) : ήτοι στολή των επιβαινόντων εις BUFO !
ΚUFO ( Κούφο ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον εφορμόν εξ εγκαταστάσεων ευρισκομένων εις την κοίλην γαίαν ή επί το λαϊκώτερον κούφια γη.
ΗΑΝΕΒU ( Χανεμπού ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον εφορμόν εξ απορρήτων εγκαταστάσεων ευρισκομένων εις την πάλαι ποτέ κραταιάν εθνικοσοσιαλιστικήν Γερμανίαν, το λεγόμενον και …FASISTUFO ( Φασιστούφο ).

Πυθαγόρειος βαθυστόχαστη αριθμολεξική από-κωδικοποίησις της του Ούφο(υ) εννοίας.
ΟΥΦΟ = Ο + Υ + Φ + Ο = 70 + 400 + 500 + 70 = 1040
ΝΟΥΣ + ΤΟΠΟΣ = Ν + Ο + Υ + Σ + Τ + Ο + Π + Ο + Σ = 50 + 70 + 400 + 200 +300 + 70 + 80 + 70 + 200 = 720 + 720 = 1040
Ως εκ τούτου : Ούφο εστίν η δια του νοός μετά-τόπισις !
ΟΥΦΟ και έβδομη τέχνη
Άλλο KUFO και άλλο
ΟΥΦΟ και λαϊκή παράδοση
Όσα δεν φτάνει η
τα φτάνει το
ΟΥΦΟ και μουσική
Ζαμανφού , ζαμανφού
Εγώ,θα την κάνω με το…
( βαρυλαϊκότροπον μειξοβάρβαρον new-age άσμα κυνός)

Εν αρχή ην το Ούφο
Και το Ούφο ην προς τον Ουρανόν
Και Ουράνιον ην το Ούφο

Ήγγικεν γαρ η βασιλεία των ΟΥΦΟ !
Αφιερώνεται εις τα απανταχού θύματα της υπέρ-μετρης ουφολογίας και εθελουσίας ουφολαγνείας.
UFO ( Ούφο ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον
ΟΥΦΟ = ΟΥ(ράνιον) Φ(ωτονιακόν) Ο(ντοσκάφος)
UFU ( Ούφου ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον ως επί το πλείστον θεασάμενο εις περιοχάς κατοικούμενας από πληθυσμούς βλάχικου γλωσσικού ιδιώματος.
Παραθέτομεν σχετική συγκλονιστική μαρτυρία.
(…μανούλαμ πουν του κουπάδ ; )
(…ήρθι πιδάκιμ στην νύχτ του ούφου κι τρόμαξ τα ζα !...)
BUFO ( Μπούφο ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον υποδεεστέρας ή επί το ορθότερον δευτερευούσης (β) κατηγορίας τεχνολογικώς κρινόμενον, παραλληλιζόμενον με τας δευτέρας διαλογής κινηματογραφικάς ταινίας, αγγλιστί δε γνωστών ως b-movies. Παραπλανόν ραδιοεντοπιστάς ( αγγλιστί ραντάρ ) συγχεόμενον ως εκ τούτου μετά του μεγίστου διαβιούντος εν Ευρώπη είδους νυκτοβίου όρνεος, λατινιστί καλουμένου ( Bubo bubo ), ελληνιστί δε εν τη δημοτική διαλέκτω μπούφου.

ΒUFAN ( Μπουφάν ) : ήτοι στολή των επιβαινόντων εις BUFO !
ΚUFO ( Κούφο ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον εφορμόν εξ εγκαταστάσεων ευρισκομένων εις την κοίλην γαίαν ή επί το λαϊκώτερον κούφια γη.
ΗΑΝΕΒU ( Χανεμπού ) : ήτοι Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενον Αντικείμενον εφορμόν εξ απορρήτων εγκαταστάσεων ευρισκομένων εις την πάλαι ποτέ κραταιάν εθνικοσοσιαλιστικήν Γερμανίαν, το λεγόμενον και …FASISTUFO ( Φασιστούφο ).

Πυθαγόρειος βαθυστόχαστη αριθμολεξική από-κωδικοποίησις της του Ούφο(υ) εννοίας.
ΝΟΥΣ + ΤΟΠΟΣ = Ν + Ο + Υ + Σ + Τ + Ο + Π + Ο + Σ = 50 + 70 + 400 + 200 +300 + 70 + 80 + 70 + 200 = 720 + 720 = 1040
ΟΥΦΟ και έβδομη τέχνη
Άλλο KUFO και άλλο

ΟΥΦΟ και λαϊκή παράδοση
Όσα δεν φτάνει η

τα φτάνει το

ΟΥΦΟ και μουσική
Ζαμανφού , ζαμανφού
Εγώ,θα την κάνω με το…

( βαρυλαϊκότροπον μειξοβάρβαρον new-age άσμα κυνός)

Μουσάων, αἵ τ’ ἄνδρα πολυφραδέοντα τιθείσι θέσπιον αὐδηέντα.
( Ἡσίοδος, ἀποσπάσματα )
( Ἡσίοδος, ἀποσπάσματα )
Πολύ καλό...
Εκπληκτική δημοσίευση για το συναρπαστικό θέμα των ΑΤΙΑ...
Ειδικά το ακόλουθο,
είναι το καλύτερο...
Εκπληκτική δημοσίευση για το συναρπαστικό θέμα των ΑΤΙΑ...
Ειδικά το ακόλουθο,
είναι το καλύτερο...
Όστις δε ανάγκην συγκεχώρηκεν καλώς σοφός παρ΄ημίν καί τά θεία επίσταται...
Δεῦτε λάβετε φῶς Ο-Υ-Φ-Ὁ λόγοι καὶ λὲξ - ἀριθμολόγοι
Ἀναστάσιε μὲ κάλυψες ἀπόλυτα!!!
Εὐχαριστῶ πολύ..
Στου Κ-Ο-Υ-Φ-Ο-Υ την πόρτα όσο θέλεις βρόντα Τάσο
Ἀναστάσιε μὲ κάλυψες ἀπόλυτα!!!
Εὐχαριστῶ πολύ..
Στου Κ-Ο-Υ-Φ-Ο-Υ την πόρτα όσο θέλεις βρόντα Τάσο
Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων
τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον
καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι.
(Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β)
τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον
καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι.
(Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β)
Καταπληκτικό!!!!!
Ἐμπεριστατομένη μελέτη ποὺ ἐμβαθύνει στὴν σύγχρονη ἑλληνική, καὶ ὄχι μόνον. πραγματικότητα!!!!
Ἐμπεριστατομένη μελέτη ποὺ ἐμβαθύνει στὴν σύγχρονη ἑλληνική, καὶ ὄχι μόνον. πραγματικότητα!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τα επαινετικά σας σχόλια. Ελπίζω να γελάσατε αρκετά. Όσο δε για το σχόλιο του Βλάσση, το ορθώτερον είναι εν προκειμένω
Στου KUFO(Υ) την πόρτα,
Κλεις την
και όπου φύγει, φύγει !
Πάρτε και άλλο ένα ..
ΣΟΦΟΣ = Σ + Ο + Φ + Ο + Σ = 200 + 70 + 500 + 70 + 200 = 1040
Ως εκ τούτου : Eν τω Ούφω η σοφία !
Το ΟΥΦΟ μεθ’ υμών !
Στου KUFO(Υ) την πόρτα,
Κλεις την
και όπου φύγει, φύγει !
Πάρτε και άλλο ένα ..
ΣΟΦΟΣ = Σ + Ο + Φ + Ο + Σ = 200 + 70 + 500 + 70 + 200 = 1040
Ως εκ τούτου : Eν τω Ούφω η σοφία !
Το ΟΥΦΟ μεθ’ υμών !
( Ἡσίοδος, ἀποσπάσματα )
( Ἡσίοδος, ἀποσπάσματα )
Καὶ ἐν Ἀναστασίω ἡ ἀληθεία.........
Τὸ γεγονὸς που ἔξιστοροῦμαι παρακάτω, συνέβη τὸ ἀπόγευμα τῆς Τετάρτης 18 τοῦ κουτσοφλέβαρου στὴν περιοχὴ τοῦ διαμερίσματος Νεροτριβιᾶς, τοῦ δήμου Μεσσαπίων.
Τα αίτια της φωτογραφίας, ἦταν οἱ πανέμορφοι σχηματισμοὶ των σύννεφων, καὶ οἱ χρωματισμοὶ τοῦ οὐρανοῦ..
Πρὸς ἔκπληξή μου, ὅταν ἐνεμφανίσθησαν οἱ φωτογραφίες, διέκρινα πεντακάθαρα τὴν ὕπαρξη ἱπταμένου ἀντικειμένου, κατὰ κόσμο Α.Τ.Ι.Α καὶ κατὰ Καλαβάνο ΚUFO.
Ἡ πρώτη μου κίνηση ἦταν νὰ στείλω τὴν ἐπικείμενη φωτογραφία εἰς τὰ κεντρικὰ γραφεῖα τῆς NASA μὲ ἠλεκτρονικὸ ταχυδρομεῖο, ὅπου καὶ πράγματι μέσα σὲ λίγα λεπτὰ διεπιστώθει ἡ αὐθεντικότητά της...
Κοντά μου ἐκείνη τὴν ὥρα σὰν μάρτυρας τοῦ συμβάντος, ἦταν ὁ φίλος μου καὶ συμπορευτῆς Καραγκούνης Γεώργιος, μέλος τῆς Δημοθοίνιας καὶ τοῦ Κ.Ε.Ἅ, ποὺ ὅμως ΔΕΝ τοῦ εἶχα κάνει φανερὸ τὸ μεγάλο αὐτὸ γεγονός.
Σήμερα πρὸς μεγάλη μου ἔκπληξη καὶ λύπη, τοῦ τὸ φανέρωσα!
Μόλις ἄκουσε αὐτὰ ποὺ τοῦ εἶπα, ἔπεσε χάμω ἀπ' τὰ γέλια ἀφήνοντας τὸν ἑαυτό μου μὲ τεράστιες ἀπορίες γιὰ τὴν ἀγενέστατη αὐτὴ πράξη του.
Μόλις κατάφερε νὰ συνέλθει ἀπὸ τὰ γέλια, μοῦ εἶπε τὰ ἕξης ἀπογοητευτικά..
Βρὲ φαντασμένε καὶ ἄμυαλε….τί Α.Τ.Ι.Α NASSA καὶ κουραφέξαλα, ἐγὼ ἤμουν ἀπὸ πίσω σου καὶ πετοῦσα πέτρες στὴν θάλασσα, καὶ μία ἐξ' αὐτῶν ἀποτυπώθηκε στὴν φωτογραφία.
Εἶναι περιττὸ νὰ ὁμολογήσω πὼς ἔπεσα ἀπ' τὰ σύννεφα τῆς φωτογραφίας, γιὰ νὰ μὴν πέσω ἀπ' τὸν γκρεμὸ γλυτώνοντας τὸ ρεζιλίκι
Τί ξεστόμισε τώρα;;;;
εἶπα ἀπὸ μέσα μου
Τώρα πὼς θὰ γίνω διάσημος ἐγὼ ἡ φωτογραφία το χωριό μου καὶ τὸ Ά.Τ.Ι.Α;;
Ὅμως μὴ χάνοντας τὶς ἐλπίδες μου, πῆγα τρέχοντας στὸν προσωπικό μου ὑπολογιστή, γιὰ νὰ κάνω ὅσο τὸ δυνατὸν κοντινότερα πλάνα στὸ ἀντικείμενο, ἑλληνιστὴ zoom (;;;;).
Βλέποντας ἀπὸ κοντὰ πλέον τὰ ἀποτελέσματα, εἶδα πὼς τελικὰ εἶχε δίκιο ὁ Γιῶργος, καὶ δὲν ἦταν τίποτε ἄλλο πάρα ἕνα καλοσχηματισμένο πετραδάκι!
Βιάστηκα ἀπὸ τὴν χαρά μου νὰ τὸ στείλω στὴν NASSA.
είπα
Καὶ καλὰ ἐγώ...
Ἐκεῖνοι πῶς ἔκριναν τὴν φωτογραφία αὐθεντική;;;;
Φαντάζομαι λοιπὸν τί ἄλλες γκάφες ἔχουν κάνει...
Παραθέτω τὴν φωτογραφία, γιὰ νὰ τὸ διαπιστώσετε ἰδίοις ὄμμασι , καὶ ἴσως βάλουμε μυαλὸ ἀπὸ τὸ ἀτυχὲς αὐτὸ συμβάν, καὶ δὲν βλέπουμε γιὰ UFO Α.Τ.Ι.Ἃ ἢ ὅπως ἀλλιῶς θέλετε, ὅτι εἶναι πάνω ἀπ’ τὰ κεφάλια μας.
Ἐγὼ πάντως τὸ μάθημά μου τὸ πῆρα!!!
Ο απογοητευμένος
Σάκης Χαβουτσᾶς 19 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) 2009
Νεροτριβιά
Τα αίτια της φωτογραφίας, ἦταν οἱ πανέμορφοι σχηματισμοὶ των σύννεφων, καὶ οἱ χρωματισμοὶ τοῦ οὐρανοῦ..
Πρὸς ἔκπληξή μου, ὅταν ἐνεμφανίσθησαν οἱ φωτογραφίες, διέκρινα πεντακάθαρα τὴν ὕπαρξη ἱπταμένου ἀντικειμένου, κατὰ κόσμο Α.Τ.Ι.Α καὶ κατὰ Καλαβάνο ΚUFO.
Ἡ πρώτη μου κίνηση ἦταν νὰ στείλω τὴν ἐπικείμενη φωτογραφία εἰς τὰ κεντρικὰ γραφεῖα τῆς NASA μὲ ἠλεκτρονικὸ ταχυδρομεῖο, ὅπου καὶ πράγματι μέσα σὲ λίγα λεπτὰ διεπιστώθει ἡ αὐθεντικότητά της...
Κοντά μου ἐκείνη τὴν ὥρα σὰν μάρτυρας τοῦ συμβάντος, ἦταν ὁ φίλος μου καὶ συμπορευτῆς Καραγκούνης Γεώργιος, μέλος τῆς Δημοθοίνιας καὶ τοῦ Κ.Ε.Ἅ, ποὺ ὅμως ΔΕΝ τοῦ εἶχα κάνει φανερὸ τὸ μεγάλο αὐτὸ γεγονός.
Σήμερα πρὸς μεγάλη μου ἔκπληξη καὶ λύπη, τοῦ τὸ φανέρωσα!
Μόλις ἄκουσε αὐτὰ ποὺ τοῦ εἶπα, ἔπεσε χάμω ἀπ' τὰ γέλια ἀφήνοντας τὸν ἑαυτό μου μὲ τεράστιες ἀπορίες γιὰ τὴν ἀγενέστατη αὐτὴ πράξη του.
Μόλις κατάφερε νὰ συνέλθει ἀπὸ τὰ γέλια, μοῦ εἶπε τὰ ἕξης ἀπογοητευτικά..
Βρὲ φαντασμένε καὶ ἄμυαλε….τί Α.Τ.Ι.Α NASSA καὶ κουραφέξαλα, ἐγὼ ἤμουν ἀπὸ πίσω σου καὶ πετοῦσα πέτρες στὴν θάλασσα, καὶ μία ἐξ' αὐτῶν ἀποτυπώθηκε στὴν φωτογραφία.
Εἶναι περιττὸ νὰ ὁμολογήσω πὼς ἔπεσα ἀπ' τὰ σύννεφα τῆς φωτογραφίας, γιὰ νὰ μὴν πέσω ἀπ' τὸν γκρεμὸ γλυτώνοντας τὸ ρεζιλίκι
Τί ξεστόμισε τώρα;;;;
εἶπα ἀπὸ μέσα μου
Ὅμως μὴ χάνοντας τὶς ἐλπίδες μου, πῆγα τρέχοντας στὸν προσωπικό μου ὑπολογιστή, γιὰ νὰ κάνω ὅσο τὸ δυνατὸν κοντινότερα πλάνα στὸ ἀντικείμενο, ἑλληνιστὴ zoom (;;;;).
Βλέποντας ἀπὸ κοντὰ πλέον τὰ ἀποτελέσματα, εἶδα πὼς τελικὰ εἶχε δίκιο ὁ Γιῶργος, καὶ δὲν ἦταν τίποτε ἄλλο πάρα ἕνα καλοσχηματισμένο πετραδάκι!
Βιάστηκα ἀπὸ τὴν χαρά μου νὰ τὸ στείλω στὴν NASSA.
είπα
Καὶ καλὰ ἐγώ...
Ἐκεῖνοι πῶς ἔκριναν τὴν φωτογραφία αὐθεντική;;;;
Φαντάζομαι λοιπὸν τί ἄλλες γκάφες ἔχουν κάνει...
Παραθέτω τὴν φωτογραφία, γιὰ νὰ τὸ διαπιστώσετε ἰδίοις ὄμμασι , καὶ ἴσως βάλουμε μυαλὸ ἀπὸ τὸ ἀτυχὲς αὐτὸ συμβάν, καὶ δὲν βλέπουμε γιὰ UFO Α.Τ.Ι.Ἃ ἢ ὅπως ἀλλιῶς θέλετε, ὅτι εἶναι πάνω ἀπ’ τὰ κεφάλια μας.
Ἐγὼ πάντως τὸ μάθημά μου τὸ πῆρα!!!
Ο απογοητευμένος
Σάκης Χαβουτσᾶς 19 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) 2009
Νεροτριβιά
Ἡ ἐμφάνισις Οὖφο στήν Νεροτριβιά εἶναι ἕνα ἀπό τά πολλά σημεῖα τῶν καιρῶν, τά ὁποία οἱ ἀδαεῖς τά προσπερνοῦν ἀδιάφορα. Εἶναι μία ἔνδειξη τοῦ τί γίνεται στόν ἑλλαδικό χῶρο καί δυστυχῶς λίγοι μόνο ἐξ ἠμῶν ἀντιλαμβάνονται τίς συνέπειες τούς ἀλλά καί τίς μελλοντικές προεκτάσεις τους. Ἄλλωστε ἄς μήν ξεχνᾶμε ὅτι :
ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ = Ν + Ε + Ρ + Ο + Τ + Ρ + Ι + Β + Ι + Ἅ = 50 + 5 + 100 + 70 + 300 + 100 + 10 + 2 + 10 + 1= 648
ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ = Μ + Π + Ε + Β + Α + Τ + Ρ + Ο + Ν = 40 + 80 + 5 + 2 + 1 + 300 + 100 + 70 + 50 = 648
Ὡς ἐκ τούτου εἰς τήν Νεροτριβιά εὑρίσκεται τό …ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ!!!
Ἕνεκα τούτου καί ἡ τοῦ Οὔφου ἐμφάνισις !!!
Ἐπίσης
ΟΥΦΟ ΣΤΗΝ ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ = Ο + Υ + Φ + Ο + Σ + Τ + Η + Ν + Ν + Ε + Ρ + Ο + Τ + Ρ + Ι + Β + Ι + Ἅ = 70 + 400 + 500 + 70 + 200 + 300 + 8 + 50 + 50 + 5 + 100 + 70 + 300 + 100 + 10 + 2 + 10 + 1 = 1040 + 558 + 648 = 2246
ΑΣΤΕΡΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ = 1+ 200 + 300 + 5 + 100 + 5 + 200 + 50 + 5 + 300 + 100 + 70 + 50 + 10 + 800 + 50 = 811 + 1435 = 2246
Ὡς ἐκ τούτου καθίσταται σαφές ὅτι τό Οὖφο στήν Νεροτριβιά σχετίζεται μέ ἀστέρες νετρονίων, τούς κατά κόσμον γνωστούς ἀστέρες πάλσαρ, τήν φύση τῶν ὁποίων ἔχει διερευνήσει εἰς βάθος ὁ διαμένων στήν Νεροτριβία Μάκιστος. Ἐπειδή ὅμως οἱ ἀστέρες νετρονίων–παλσαρ σύμφωνα μέ ἀντισυμβατικές θεωρήσεις σχετίζονται μέ ραδιοαστέρες πλοήγησης (!) στό σύμπαν, αὐτό μας κάνει νά ἀναλογισθοῦμε μήπως ἡ τοῦ Οὔφου ἐμφάνισις στήν Νεροτριβιά σχετίζεται μέ τήν ἐπικείμενη ἔλευση τῶν Οὐρανίων (καί οὐχί γήινων) ἔψιλον !
Ἔτσι λοιπόν ἔχουμε :
Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ Ἐ = 8 + 5 + 80 + 10 + 20 + 5 + 10 + 40 + 5 + 50 +8 + 5 + 30 + 5 + 400 + 200 + 10 + 200 + 300 + 800 + 50 + 5 = 8 + 233 + 850 + 1150 + 5 =2246 !!!!
Βλέπουμε λοιπόν ὅτι ἡ ἐμφάνιση Οὖφο στήν Νεροτριβιά ὄχι μόνο δέν εἶναι τυχαία ἀλλά καί σχετίζεται, ἄν δέν ὁμολογεῖ εὐθέως καί ἀπροκαλύπτως, τήν ἐπικείμενη ἔλευση τῶν Ε.
Νά εὐχαριστήσουμε τόν Πυλαγωγό Μάκιστο γιά τίς ἰδιαίτερες πληροφορίες ποῦ μᾶς γνωστοποίησε.
Υ.Γ 1 Ὁ γράφων πίστευε καί πιστεύει στήν ὕπαρξη τῶν γήϊνων καί οὐρανίων Ε.
Υ.Γ 2 Ὁ γράφων εὔχεται, ἐλπίζει καί προσδοκᾶ τήν ἔλευση τῶν οὐρανίων Ε.
Υ.Γ 3 Ὁ γράφων ἀπό ὅτι φαίνεται συλλαμβάνει τά ἄρρητα μηνύματα τῶν ἄστρων
δίχως νά εἶναι ἀστρολόγος …
Υ.Γ 4 Ὁ γράφων κάνει καί δημοσιεύσεις στό …πολυτονικό
Τό ΟΥΦΟ μεθ’ὑμῶν !
ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ = Ν + Ε + Ρ + Ο + Τ + Ρ + Ι + Β + Ι + Ἅ = 50 + 5 + 100 + 70 + 300 + 100 + 10 + 2 + 10 + 1= 648
ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ = Μ + Π + Ε + Β + Α + Τ + Ρ + Ο + Ν = 40 + 80 + 5 + 2 + 1 + 300 + 100 + 70 + 50 = 648
Ὡς ἐκ τούτου εἰς τήν Νεροτριβιά εὑρίσκεται τό …ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ!!!
Ἕνεκα τούτου καί ἡ τοῦ Οὔφου ἐμφάνισις !!!
Ἐπίσης
ΟΥΦΟ ΣΤΗΝ ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ = Ο + Υ + Φ + Ο + Σ + Τ + Η + Ν + Ν + Ε + Ρ + Ο + Τ + Ρ + Ι + Β + Ι + Ἅ = 70 + 400 + 500 + 70 + 200 + 300 + 8 + 50 + 50 + 5 + 100 + 70 + 300 + 100 + 10 + 2 + 10 + 1 = 1040 + 558 + 648 = 2246
ΑΣΤΕΡΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ = 1+ 200 + 300 + 5 + 100 + 5 + 200 + 50 + 5 + 300 + 100 + 70 + 50 + 10 + 800 + 50 = 811 + 1435 = 2246
Ὡς ἐκ τούτου καθίσταται σαφές ὅτι τό Οὖφο στήν Νεροτριβιά σχετίζεται μέ ἀστέρες νετρονίων, τούς κατά κόσμον γνωστούς ἀστέρες πάλσαρ, τήν φύση τῶν ὁποίων ἔχει διερευνήσει εἰς βάθος ὁ διαμένων στήν Νεροτριβία Μάκιστος. Ἐπειδή ὅμως οἱ ἀστέρες νετρονίων–παλσαρ σύμφωνα μέ ἀντισυμβατικές θεωρήσεις σχετίζονται μέ ραδιοαστέρες πλοήγησης (!) στό σύμπαν, αὐτό μας κάνει νά ἀναλογισθοῦμε μήπως ἡ τοῦ Οὔφου ἐμφάνισις στήν Νεροτριβιά σχετίζεται μέ τήν ἐπικείμενη ἔλευση τῶν Οὐρανίων (καί οὐχί γήινων) ἔψιλον !
Ἔτσι λοιπόν ἔχουμε :
Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ Ἐ = 8 + 5 + 80 + 10 + 20 + 5 + 10 + 40 + 5 + 50 +8 + 5 + 30 + 5 + 400 + 200 + 10 + 200 + 300 + 800 + 50 + 5 = 8 + 233 + 850 + 1150 + 5 =2246 !!!!
Βλέπουμε λοιπόν ὅτι ἡ ἐμφάνιση Οὖφο στήν Νεροτριβιά ὄχι μόνο δέν εἶναι τυχαία ἀλλά καί σχετίζεται, ἄν δέν ὁμολογεῖ εὐθέως καί ἀπροκαλύπτως, τήν ἐπικείμενη ἔλευση τῶν Ε.
Νά εὐχαριστήσουμε τόν Πυλαγωγό Μάκιστο γιά τίς ἰδιαίτερες πληροφορίες ποῦ μᾶς γνωστοποίησε.
Υ.Γ 1 Ὁ γράφων πίστευε καί πιστεύει στήν ὕπαρξη τῶν γήϊνων καί οὐρανίων Ε.
Υ.Γ 2 Ὁ γράφων εὔχεται, ἐλπίζει καί προσδοκᾶ τήν ἔλευση τῶν οὐρανίων Ε.
Υ.Γ 3 Ὁ γράφων ἀπό ὅτι φαίνεται συλλαμβάνει τά ἄρρητα μηνύματα τῶν ἄστρων
δίχως νά εἶναι ἀστρολόγος …
Υ.Γ 4 Ὁ γράφων κάνει καί δημοσιεύσεις στό …πολυτονικό
Τό ΟΥΦΟ μεθ’ὑμῶν !
( Ἡσίοδος, ἀποσπάσματα )
( Ἡσίοδος, ἀποσπάσματα )
Παρά ταύτα νομίζω διακρίνονται στην φωτογραφία κάποιοι αεροψεκασμοί(chemtrails)... 
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα
ΧΑΒΟΥΤΣΑΣ ΒΛΑΣΗΣ wrote:
Έκανες πως έκανες Βλάσιε το χωριό μας το διαφήμισες πάντως....
Ου πάνυ ημίν ούτω φροντιστέον, τι ερούσιν οι πολλοί ημάς,
αλλ' ό,τι ο επαϊων περί των δικαίων και αδίκων
αλλ' ό,τι ο επαϊων περί των δικαίων και αδίκων