ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ/BOARD/NAI!!! ΕΙΣ ΤΟΝ....... ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

NAI!!! ΕΙΣ ΤΟΝ....... ΠΟΛΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Τρί 18/02/2003 1:0
ΝΑΙ !!!! ΝΑΙ !!!! ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

<< Είνεκα ριγεδανής ΄Ελένην Τρωσίν πολεμίζω>>
{ Διά τήν φρικτή ΄Ελένη( Ίλαέρεια- Σελήνη) μέ τούς Τρώες πολεμάω}.
ΙΛΙΑΣ. Τ. 325
Καί πάλι, διά τά άλογα τού Υίού τού Ίλίου Λαομέδοντος, {=μέδοντος= ήγήτωρ-άρχηγος = Λαο-λαών} οί ύπό τόν ΄Ηρακλήν Άρκάδες τό ΄Ιλιον θά έκπορθήσουν καί οί Πανέλληνες θ’ άκολουθήσουν.

ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΣ ΜΟΥ.
<< Ό έπικείμενος πόλεμος έναντίον τού ΄Ιράκ>>= τής τών ‘Ασ-συρίων {= Άς-Ής= Ήμων= Άνδρών Άρχόντων ( Σύρ-Σούρ) κοιτίδος καί τής τού Βήλου –Απόλλωνος ΄Αλίας-Έκκλησίας, τού τών Νίνου καί Σεμίραμης Ίερού δέν θά πραγματοποιειθεί τήν ύπολογιζόμενη χρονική περίοδον, δηλαδή τόν τρέχοντα ή έπόμενο μήνα, άλλά, μάλλον, καί τούς άκολουθούντας άνοιξιάτικους.
<< Ή άναμενόμενη >> έπίθεσις , μέ πρόσχημα << τόν άφοπλισμό, ή τά πετρέλαια, ή τόν στρατηγικοπολιτικό, οίκονομικό κ.λπ έλεγχο τής χώρας αύτής καί σειράς άλλων, στόχον θά έχει τόν << είς τόν Ούρανόν φθάνοντα Πύργον τής Βαβέλ>>= Βαβυλώνος, ήτοι τήν Πύλη τών Πυλών.
<< Ή παγκοσμιοποίησις>> καί ότι δηλώνεται καί προσδιορίζεται μ΄αύτόν τόν όρον, δέν πρόκειται νά έπιτευχθή , κ α ί δ έ ν θ ά έ π ι τ υ χ θ ή, ( διότι έχουν γνώσιν οί φύλακες τών Πυλών) έάν οί Δρακογόνοι έβραιοάγγλοι δέν άσφαλήσουν τό ήδη ύπάρχον, τό ήδη έγκατεστημένο, πολεμικό των κ.λπ Άρχηγείο είς τήν Σελήνη = Ίλαέρεια=Ίλιον καί διά αύτού/ης νά έλιχθούν πρός τήν Αίλουρο= ΄Αφροδίτη.

Πέρα άπό τά έκατομμύρια άνθρώπινα θύματα καί τά ίδικά μας συναισθήματα, καί πέρα άπό τό άδιαμφιβήτητο έπερχόμο= τήν κ α ί άπό μετεωρίτη καταβύθιση τής Βορείου ΄Αμερικής ( Νέα Άτλαντίδος), ή πολύ μεγάλων γεωπληθυσμιακών της τμημάτων, ό πόλεμος= όλεθρος έπιβάλλεται. Ναί !!! <΄Εδώ καί τώρα>>, ή <<μία ώρα ένωρίτερα>>. Ή Είμαρμένη έπιταχύνει τήν πορείαν της. Τά 18, άπό τά 72 ( 1944 -2016) έτη συμπικνώνουται. Τά 13 έναπομένοντα θά διέλθουν μέ μεγάλη ταχύτητα, αύτήν όπου πλέον άναπτύση, διά τήν άποχώρησίν της, ή Σελήνη. << Πρέπει νά τήν προλάβουν>>.
Οί Δρακογόνοι βγιάζονται, πλέον, νά άναχωρήσουν. Δέν θά, άντέξουν, δέν μπορούν νά άντέξων, μιά άκόμα άπό τούς Άσσύριου (Ίρακινούς= Μπαάθ+ καί ΄Ελληνες) μεταφορά τους <<είς τά όρη τής Μηδίας>>. Δέν άντέχουν, δέν μπορούν νά άντέξουν έώς τήν συμπλήρωσιν τών 72 ( 1948+72=2020) χθόνιων έτών έπαναπορευσέως των είς τήν τόν Λόφον τών Σολύμων.
΄Ας εύχηθούμε νά ξεκινήσουν. Άς δώσει καί ό Νεστόριος τήν έγκρισήν του.Άς έπιτρέψη, έπί τέλους, νά διαχυθή τό είς τόν όνυχα τού όνου…… δηλητήριο.
Έμείς άς ήμεθα προετιμασμένοι. ΄Ο Άντίοχος ό ΄Επιφανής είναι έδώ. Έμάς περιμένει ίνα καί τόν πρός τήν ΄Εφεσσο δρόμο νά Μάς άνοίξει καί τόν πρός τήν
<< Κόκκινή Μηλία>> νά Μάς ύποδείξει.
Υ.Γ. Δέν νομίζω πώς θά έχετε τήν άπαίτησιν νά άναλύσω καί έρμηνεύσω τά άνωτέρω.
Ή άνάλυσις των ( στρατηγικογεωγραφική κ.λπ) καί ή έρμηνεία των ( Άλογα Λαομέδοντος, ΄Ηρακλή -΄Αρκάδων, Ίλίον-΄Ιλαέρεια- ΄Ελένη, Βήλο-Νίνο-Σεμίραμις-Πύργο Βαβυλώνος- Πύλη+Πύλες κ.λπ είναι, μάλλον, καί θέμα τών Συμπορευτών Μας, όπως π.χ τών: Χώνια, Σκάλκου, Ονησιφόρου, Καούλα, Βλατάκη, Βερυκάκη καί άλλων φυσικά.

Τρί 18/02/2003 2:0
Αγαπητέ κ. Φουράκη,

ο βράγχιος θα συντρίψει κυριολεκτικά τους ασεβείς που θα δοκιμάσουν να εξέλθουν εκ της Πύλης των Πυλών...
η δε προθυραία θα τοξεύσει τους δράκους και το σκάφος αυτών...

αγαπητοί φίλοι, πρέπει να κατανοήσουμε τους βαθύτερους λόγους της "φυγής" τους,
το δε Ιράκ πρέπει να κρατηθεί πάση θυσία...

η Πύλη φυλάγεται...
υπάρχει ελπίς... αντισταθείτε!!!
Τρί 18/02/2003 8:0
Ως κάποιας πρώτο απαντήσεως ης το κάλεσμα του Κ . Φουρακη , καταθέτω το ακόλουθο ποίημα του αείμνηστου Νίκου Γκάτσου .

Προσοχή

(Το ακόλουθο ποίημα απευθύνεται ΑΥΣΤΗΡΑ για όσους ξέρουν η θέλουν να μάθουν κάτι άλλο ).

Νίκος Γκάτσος

Τ’ αστέρι του βοριά*

Τ’ αστέρι του βοριά
θα φέρει ξαστεριά
μα πριν φανεί μέσ’ απ το πέλαγο πανί
θα γίνω κύμα και φωτιά
να σ’ αγκαλιάσω ξενιτιά.
Κι εσύ χαμένη μου πατρίδα μακρινή
θα μένεις χάδι και πληγή
σαν ξημερώσει σ’άλλη γη.

Τώρα πετώ για της ζωής το πανηγύρι
τώρα πετώ για της χαράς μου τη γιορτή .

Φεγγάρια μου Παλιά
καινούρια μου πουλιά
διώχτε τον ήλιο και τη μέρα απ’ το βουνό
για να με δείτε να περνώ
σαν αστραπή στον ουρανό .

-----

*<< Τα’ αστέρι του βοριά>>
(γράφτηκε αλλά δεν τραγουδήθηκε ):στίχοι για την ταινία
Αμέρικα Αμέρικα.

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ
ΤΗΝ 18-Φεβ-03

ΩΡΑ: Για Νίκος Γκάτσος

Τρί 18/02/2003 18:0
Σε σχετικό άρθρο όπου ανέβασε ο Κ. ΦΟΥΡΑΚΗΣ σήμερα στην θέση Παγκοσμιοποίηση - Νέα Τάξη
και ποιο συγκεκριμένα , NAI!!! ΕΙΣ ΤΟΝ...... ανέφερε πολλά στοιχεία περί της αιτίας του εποικημένου πόλεμου στο Ιράκ , και κάνη μια κατάπληκτη ανάλυση , και προσέγγιση τον αίτιον από μια σκοπιά που πολλή μη μυημένοι θα έτρεχαν να την χαρακτηρίσουν , αμητοί άλλο μυθολογικοί , θαρραλέα κάποιοι άλλοι , και πολλή είναι αυτή που θα θεωρούσαν ότι ο κ . Γιάννης τα έχει χάση .

Βέβαια για αυτούς που μπορούν να δουν και κάποια πράγματα ,πέραν από την καθημερινότητα τους και την απτότητα που τους περιβάλει θα αναγνώριζαν , και θα ανακάλυπταν πολλά σενάρια , ιστορικά γεγονότα , και μυ-θολογικά συμβάντα σε αυτήν την δήλωση .

Αν ξεκινήσει κάνης να ερευνήσει την δήλωση του αξιότιμου κ . Φουρακη (γιατί να ξέρεται ότι τροφή έτοιμη δεν δίνη πουθενά ) από την πρώτη κιόλας στροφή , θα πέσει πάνω στην πρώτη εξής δήλωση

[<< Ό έπικείμενος πόλεμος έναντίον τού ΄Ιράκ>>= τής τών ‘Ασ-συρίων {= Άς-Ής= Ήμων= Άνδρών Άρχόντων ( Σύρ-Σούρ) κοιτίδος καί τής τού Βήλου –Απόλλωνος ΄Αλίας-Έκκλησίας, τού τών Νίνου καί Σεμίραμης Ίερού δέν θά πραγματοποιειθεί τήν ύπολογιζόμενη χρονική περίοδον, δηλαδή τον τρέχοντα ή έπόμενο μήνα, άλλά, μάλλον, καί τούς άκολουθούντας άνοιξιάτικους.]

βλέπετε ότι δεν του πέφτει καρφίτσα , οπός θα λέγαμε στην καθομιλουμένη , και εδώ βέβαια κρύβετε και το σημαντικό κομμάτι της ερευνάς , ότι θα πρέπει να αναλύσετε το άρθρο λέξη , λέξη , για να μπείτε / μπούμε , σε ποιο βαθιά νοήματα όπου κρύβονται μέσα σε αυτήν την ενότητα που παραθέτει ο κ . Φουρακης .

Τώρα, από την πλευρά μου το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι εάν ανατρέξετε και διαβάσετε ΚΑΛΑ την ιστορία του Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ θα βρείτε πολλά στοιχεία και για την αποστολή όπου είχε , και για της πύλες , και για τους υποχθόνιους , και για τους δράκο -γόνους , και για τους ΓΩΓ , και ΜΑΓΩΓ , και για πολλά αλλά που θα σας / μας αφήσουν άναυδους . Επίσης , πολλά στοιχεία θα βρείτε και στον ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ (Βίος Απολλώνιου ), όπως και στον Αρριανό.
Σαν σχόλιο τώρα αυτό που έχω επίσης να δηλώσω είναι για το κύπελλο όπου ήταν φτιαγμένο από νύχι γαιδάρου , και έχει μεγάλη σχέση με τον (θάνατο ) του Μ . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , και με την πηγή της στηγός στην Αρκαδία , οπός και με τον Αριστοτέλη Θα βρείτε πολλά στοιχεία στην λέξη <<ΣΤΥΞ >>.

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ,
ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ
18/2/03
ΩΡΑ: για ερευνά
Τετ 19/02/2003 21:0
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝ ΠΟΡΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΚΑΛΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΟΝΟ ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
EΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΕΛΛΗΝΕΣ

Π Ο Λ Ε Μ Ε Ι Σ Τ Ε

Τετ 19/02/2003 23:0
ΛΕΞΙΚΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ
(ΑΛΕΞ. Ρ. ΡΑΓΚΑΒΗ )

απόσπασμα από τό λήμμα Βαβυλών , σελ. 1559 Β' τόμου
Πέμ 20/02/2003 0:0
ΠΟΛΥΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΣ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΙ, ΜΙΧΑΗΛ καί ΕΥΣΤΑΘΙΕ.
Έπιτρέψατέ μου, μ΄όλο μου τόν Σεβασμό καί όλοη μου τήν Φιλότητα, νά Σάς γνωστοποιήσω, άπλώς, πώ:
Περίμενα, περιμένω καί θά περιμένω, τούλάχιστον άπό ΄Εσάς,
όχι νά άποκωδικοποιείσετε, τούλάχιστον νά έννοήσετε, άλλά καί νά κατανοήσετε καί έν συνεχεία νά έρμηνεύσετε έστω καί δύο-τρία έκ τών, διά Έσάς :conf: :conf: :conf: ,σχεδόν σαφέστατων μηνυμάτων μου.
Πρός τό παρόν μέ έχετε άπογοητεύσει. ΄Ομως συνεχίζω νά έλπίζω.
Ψάξτε. Ψάξτε. ΄Αναγνώσατε. Άναγώσατε. Ύπάρχουν, τίς έχεις Δημήτριε Χώνια, πολλές, μά πολλές, συγκεκριμένες καί σαφώς συγκρίσιμες , έάν όχι ταυτόσημες καί ταυτούσιες μέ τά τήν παρούσα περίοδο τεκταινόμενα καί διαφαινόμενα, περιγραφές καί άναφορές.
Φιλόστρατος. Κτησίας Κνύδιος, Άρατος, Πλούταρχος, Όππιανός
Λουκιανός, Νεστόριος, Μωάμεθ, θά Σάς δώσουν τά κάποια πρώτα ένδεικτικά καί καθοδηγητικά λιθαράκια δημιουργίας τών άρχικών Σας ψηφίδων. ??? ???

Πέμ 20/02/2003 2:0
...
Πέμ 20/02/2003 4:0
Κύριε Φουράκη, έχετε απόλυτο δίκαιο,
οι δρακογόνοι καίγονται,
το δε "όχημά" τους προφανώς αποχωρεί...

2570 = ΑΠΟΧΩΡΗΣΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (η αποχώρησις της Σελήνης)
2570 = ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΝ ΟΦΙΝ (τον ανθρωπόμορφον όφιν)

910 = ΕΞΟΔΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (η έξοδος της Σελήνης)
910 = ΔΡΑΚΟΦΕΙΣ (οι δρακόφεις = δρακογόνοι)

1346 = ΑΦΟΔΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (η άφοδος = η αναχώρησις)
1346 = ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΝ (πύλη εξόδου προς την Σελήνη)

1995 = ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ο τρωικός πόλεμος πιθανόν να έγινε ενάντια στους)
1995 = ΔΡΑΚΟΝΤΟΜΟΡΦΟΥΣ

έχω όμως κάποιες απορίες και παρακαλώ τόσο εσάς κ. Φουράκη, όσο και τους αγαπητούς συμπορευτές να με φωτίσετε:
1. γιατί ο Απόλλων και η Άρτεμις έλαβαν το μέρος των Τρώων στην εκστρατεία κατά του Ιλίου;
2. εάν εκλάβουμε τον Αχιλλέαν ως Σείριο, ο Απόλλωνας τι συμβολίζει;
3. η Άρτεμις καλείται Σελήνη, δεν είναι ασφαλώς η Σελήνη της γειτονιάς μας, γιατί τόσο η Άρτεμις όσο και ο Απόλλωνας καλούνται:

Απόλλων => Τιτυοκτόνος => Πυθοκτόνος => Σαυροκτόνος κλπ
Άρτεμις => Τιτυοκτόνος => Θηροκτόνος κλπ

με άλλα λόγια φονεύουν δράκους...

896 = ΑΠΑΓΩΓΗ (η απαγωγή, απομάκρυνση, απόσυρσις)
896 = ΕΞΟΔΟΣ ΣΕΛΑΝΑΣ (η έξοδος της Σελάνας, Σελάνα = Σελήνη)
897 = ΘΗΡΟΚΤΟΝΟΣ (η θηροκτόνος, επ. Αρτέμιδος, Ορφ. Ύμνος 34, στ. 9)

συνεχίζεται (λόγω έλλειψης χρόνου)

Με εκτίμηση
Πέμ 20/02/2003 18:0
OI MOΓΓOΛIKEΣ ΣIΩNIΣTIKEΣ YΠEPΣTOEΣ ENEPΓOΠOIOYN TON ANATOΛIKO ΠOΛO.???